GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

FTD: Η Deutsche Bank θησαυρίζει από την κρίση της Ελλάδας...

Από το tvxs.gr Καυστικό ρεπορτάζ στους Financial Times Deutschland στηλιτεύει τα κέρδη του ευρωπαϊκού τραπεζικού τομέα από την συμμετ...

Από το tvxs.gr

Καυστικό ρεπορτάζ στους Financial Times Deutschland στηλιτεύει τα κέρδη του ευρωπαϊκού τραπεζικού τομέα από την συμμετοχή στο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας.
Η Deutsche Bank, σε συνεργασία με τις τράπεζες HSBC και BNP Paribas, ανέλαβε να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων, όπως ανακοίνωσε χθες το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών. Για τις υπηρεσίες αυτές οι τράπεζες θα λάβουν πλούσια αμοιβή, καθώς ο όγκος των ελληνικών ομολόγων που θα πρέπει να ανταλλαγούν μέχρι το 2020 ανέρχεται σε 135 δις ευρώ, αναφέρει το δημοσίευμα.
Κάτι ανάλογο είχε συμβεί το 2002, γράφει ο...
συντάκτης του άρθρου Κarsten Röbisch, όταν η Goldman Sachs ανέλαβε να αποκρύψει το ελληνικό χρέος με αντίτιμο αμοιβή ύψους 300 εκ. δολάρια. Ο επικεφαλής της Deutsche Bank Josef Ackermann, ο οποίος ηγείται επίσης του διεθνούς τραπεζικού συνδέσμου IIF διαπραγματεύτηκε τη συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στην αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους. Η αποστολή είναι δύσκολη ούτως ή άλλως, οπότε την αφήνει κανείς σε επαγγελματίες, όπως η Deutsche Bank, η οποία κατέχει ηγετική θέση στη διαπραγμάτευση ομολόγων.
Αλλά στ’ αλήθεια, σε ποιόν θα μπορούσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να βασιστεί; αναρωτιέται ο συντάκτης. Οι δημόσιοι υπάλληλοί του είναι απασχολημένοι με το να φορολογούν αναδρομικά. Και η ΕΕ; Κατά πάσα πιθανότητα ούτε καν έχει μελετήσει σε βάθος την απόφαση της Συνόδου Κορυφής. Διαφορετικά οι τράπεζες δεν θα επωφελούνταν τόσο κραυγαλέα.

6 σχόλια

  1. ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΥΝΤΕς

    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥς ΣΧΟΛΙΚΟΥς ΣΥΜΒΟΥΛΟς
    ΑΠΟ σΕΠΤΕΜΒΡΗ μΠΑΧΑΛΟ ΠΑΝΤΟΥ
    δΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗς ΠΟΥΤΕ σΥΜΒΟΥΛΟς
    ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

    1 Αυγ 2011 7:34:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Αισχος

    βαλανε τον δασκαλακο να ελεγξει Διευθυντες καθηγητες

    Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής

    Κουμέντος Ιωάννης

    Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1958. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου. Επίσης, έχει πτυχίο από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων). Διαθέτει πτυχίο εξομοίωσης από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δίπλωμα μετεκπαίδευσης από το Μαράσλειο Διδασκαλείο.

    Είναι Διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διδάξει στο Μαράσλειο Διδασκαλείο και διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Ε.Ι.Ν (1997 – 2000). Έχει διαχειριστεί προγράμματα ΕΠΕΑΕΚ (αγωγής υγείας και κινητικότητας). Είναι Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου στο Νομό Αττικής.

    Κυρία Άννα Διαμαντοπούλου οι πιο πολλοί υποψήφιοι έχουν πιο πολλά προσόντα από το περιφερειάρχη σου

    Ουστ λαμόγια

    1 Αυγ 2011 7:41:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΗΣΗ

    ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ "ΠΤΥΧΙΑ" ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΑ

    ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑΤi ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

    ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

    ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΛΕΝΕ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΨΥΧΙΚΟΥ

    1 Αυγ 2011 7:26:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΨΥΧΙΚΟΥ

    ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ
    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ

    ΝΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Απάντηση

    50.ilias είπε
    Ιουλίου 28, 2011 στο 10:15 μμ
    ΑΠΑΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ
    Στα δικαστήρια οι υποψήφιοι Διευθυντές και προσωπικά κατά του Β. Κουλαιδή-ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    Ακομα και με πλαστα και με παρανομα πτυχια εγιναν οι κρισεις στην περιφερειακη διευθυνση Αττικης (Τσόχα 15-17 και στην Λακωνια) ο γνωστος “σχολικος Συμβουλος” φιλολογων Στεργιουλης Εμμανουήλ που βγαινει στα καναλια και λεει τις απαντησεις Πανελληνιων εχει παρανομα πτυχια οπως ολοι γνωριζουν
    Συμμετεχει σαν μελος ΠΥΣΔΕ στην Λακωνια και επιλεγει εκει Διευθυντες και ερχεται στην Αθηνα για να γινει Διευθυντης στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημιου Αθηνας! Εχει Πτυχειο Παντειου το 1989 μετα γραφτηκε με αυτο στην Φιλοσοφικη. Το πτυχιο διορισμου του ειναι της φιλοσοφικης..Αρα δεν μπορουμε να πουμε οτι της Παντειου ειναι “δευτερο πτυχιο” γιατι ειναι προαπαιτουμενο για το πτυχιο διορισμου. . Το πτυχιο Φιλοσοφικης το πήρε το 1985. Την ιδια χρονικη περιοδο ηταν εντελως παρατυπα και φοιτητης σε Μεταπτυχιακο στην Παντειο στην περιφερειακη αναπτυξη. Ο νομος για μεταπτυχιακα ψηφιστηκε το 1986 πως υπηρχαν μεταπτυχιακα στην Παντειο κανεις δεν ξερει. Το Μεταπτυχιακο στην Παντειο το τελειωσε στις 21-10-82 και λεει πανω οτι ειναι πτυχιουχος Παντειου και Φιλοσοφικης με δευτερη ημερομηνια το 1987 - όταν το πηρε ως βεβαιωση μαστερ- αλλα το μεταπτυχιακο το τελειωσε στις 21-10-1982!!! Κατι δεν παει σωστα. Την Φιλοσοφικη την τελειωσε στις 23 -8-1983!Αλλο ποτε τελειωσε την Φιλοσοφικη αλλο ποτε πηρε το αντογραφοι πτυχιου ειναι μικρη παρεξησηση τελειωσε το 1983 αλλα το αντογραφο πτυχιου το 1985 για να φαινεται κοντα στοπ μεταπτυχιακο....ΕΓΕΝΕΤΟ ΤΟΔΕ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΚΑΙ ΟΓΔΟΗΚΟΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑΚΟΣΤΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΗΡΕ ΔΗΛ> 23-8-1983 Το ιδιο χρονικο διαστημα ηταν και φοιτητης μεταπτυχιακου και φοιτητης Φιλοσοφικης. Αν δουμε και την στρατιωτικη θητεια θα τα χασουμε.
    Στα δικαστήρια οι υποψήφιοι Διευθυντές και προσωπικά κατά του Β. Κουλαιδή που πιθανα και αυτος εχει πλαστα πτυχια -ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα γίνει η τοποθέτηση των νέων Διευθυντών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, σύμφωνα με δήλωση ανωτάτου στελέχους του υπ. Παιδείας .Το ίδιο στέλεχος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο προσωρινού παγώματος της διαδικασίας.
    Ωστόσο υποψήφιοι Διευθυντές ετοιμάζουν προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια προκειμένου να ακυρωθούν οι τοποθετήσεις εξαιτίας της αλλαγής της προκήρυξης εν μέσω της διαδικασίας, ενώ θα στραφούν και προσωπικά κατά του Γενικού Γραμματέα του υπ. Παιδείας Β. Κουλαιδή για παρατεταμένη αμέλεια διότι θεωρούν ότι έχει παρεμποδιστεί η υπηρεσιακή τους εξέλιξη.

    31 Ιουλ 2011 10:54:00 μ.μ.

    1 Αυγ 2011 7:29:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

    1 Αυγ 2011 7:33:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλαστά πτυχία είχαν... διευθυντές σχολείων
    Οι υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, κατά τη διαδικασία κρίσης των υποψήφιων διευθυντών και σχολικών συμβούλων που έχει ξεκινήσει, ανακάλυψαν πολλούς διευθυντές κατόχους πλαστών πτυχίων, πλαστών πιστοποιητικών γνώσεων αλλά και βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από ανύπαρκτα σχολεία.
    Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, ζήτησε εξονυχιστική έρευνα όλων των σχετικών περιπτώσεων και προτίθεται να στείλει τους σχετικούς φακέλους στον εισαγγελέα, εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν έστω ενδείξεις για ποινικά αδικήματα.

    Η διαδικασία των κρίσεων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου, όσον αφορά στους διευθυντές και μέσα στο φθινόπωρο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και για τους σχολικούς συμβούλους.

    Στο νομό Αττικής έχουν κατατεθεί περίπου 500 αιτήσεις για κάλυψη διευθυντικών θέσεων σε 180 σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρότρυνση ΠΑΣΟΚ προς χαφιέδες: "Ανοίξαμε και σας περιμένουμε"
    (για να δανειστώ τίτλο από εποχές ΝΔ)!

    Με ένα τηλεφώνημα στο 11012 ή με ένα e-mail στο fpccu@hellenicpolice.gr μπορεί ο κάθε πολίτης να καταγγείλει φορολογικές παραβάσεις, παράνομες ενέργειες κρατικών λειτουργών αλλά και υποθέσεις διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

    ΠΑ$$ΟΚ.ΠΡΩΤΑ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε Έλληνες ρε;

    Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και ανεχόμαστε αυτόν τον αρχιηλίθιο, αυτό το πολιτικό ξέρασμα, αυτό το σκατό, να μας πουλάει ως φτηνιάρικο εμπόρευμα δεκάρας στους πάγκους των τοκογλύφων, να μας υβρίζει, να μας εκβιάζει, να μας απειλεί, να μας ξευτελίζει, να μας προκαλεί…
    Έχουμε μέσα μας αίμα; Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας και παλικαριάς;


    Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό…

    Ναι ρε… Απομεινάρια Ελλήνων είμαστε, θρασύδειλα ανθρωπάκια της ξευτίλας και της καρπαζιάς έτοιμοι να συμβιβαστούμε έναντι πινακίου φακής με τον βιαστή μας!
    Διεφθαρμένα ανθρωπάκια που φτάσαμε στην εσχατιά της ανυποληψίας, γιατί ενώ τα μάτια μας πιστεύουν μόνο αυτά που βλέπουν, τα αυτιά μας ακούνε μόνο αυτά που τους υπόσχονται…
    Αυτό το γελοίο πλαδαρό ιδεολογικό μίασμα, αυτή η μάστιγα που λέγεται Γ.Α. Παπανδρέου είχε το σθένος, με τις πλάτες των ξένων βέβαια, να εφαρμόσει στην ψύχρα πολιτικές και πρακτικές που δε θα αποτολμούσε ούτε κατά διάνοια εφαρμόσει άλλος πολιτικός.
    Αυτό το σίχαμα ξεδιάντροπα πλέον τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και έχει το θράσος δημόσια και με κάθε ευκαιρία να το διαδηλώνει!

    Αυτό το άδειο τσουβάλι έχει την ψυχή να μας προγκίζει κι εμείς, κότες λειράτες, αναλωνόμαστε σε απεργίες εκτονωτικού χαρακτήρα, πορείες του κώλου, γιαουρτοεκτονώσεις, συζητήσεις «στα λόγια να βρισκόμαστε» και εξατμισμένες πλατειοσυνάξεις αγανακτισμένων στα λόγια… και σφάξε μας Πασά μου να αγιάσουμε!
    Πάρτε τις πέτρες ρε, αρπάξτε στειλιάρια, τούβλα, αγκωνάρια και οτιδήποτε άλλο βρεθεί μπροστά σας και πλακώστε τους…

    Η βία θέλει βία και το αίμα – αίμα ρεεε…

    Και η άγρια βιασμένη από τους ιθαγενείς κλέφτες πολιτικούς και τους διεθνείς τοκογλύφους…. Η αποτρόπαια σφαγμένη από τη «σοσιαλιστική» μάχαιρα του αρχιμειοδότη, Πατρίδα… ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ….
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ…
    ΠΗΓΗ Βασίλης Ν. Τριανταφυλλλίδης
    (Χάρρυ Κλυνν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια εάν δε γίνει δεκτή η ένσταση

    Εκτύπωση
    E-mail
    5 σχόλια

    Προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια εάν δε γίνει δεκτή η ένσταση.

    Με προσφυγή στα Διοικητικά Δικαστήρια προειδοποιεί ο υποψήφιος Διευθυντής σχολείου Σωκράτης Σαβελίδης , εάν δε γίνει δεκτή η ένσταση που κατέθεσε στο Συμβούλιο Επιλογής της Μαγνησίας ώστε να του επιτραπεί η υποψηφιότητα στον 1ο Τύπο Σχολείων του Ν. 3848/2010.Ειδικότερα ο κ. Σαβελίδης υποστηρίζει τα εξής:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση