GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H MKO του κουμπάρου της υφυπουργού...

8 σχόλια

  1. Οι τρείς χάριτες.
    Η λέπρα,η χολέρα και η πανούκλα.

    Βρέ!
    Τὶς Φορκίδες γραῖες!!
    Η Γεννηματὰ βάζει τὸ δόντι,
    ἡ Χριστοφιλοπούλου-Καλέρ,τὸ μάτι(τρωκτικοῦ)
    καὶ ἡ τρίτη ἡ καλλίτερη, τὸ κούτελο Φρανκενστάϊν.


    Η Σκονη, η Μουχλα, και ο ιστος της Αραχνης !

    Και οι τρεις ησαν …….σκατα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διευθυντής που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ διορισμένος σε δυο θέσεις στο δημόσιο με βίλες και ακίνητα έκλεβε την υπηρεσία που διεύθυνε ενώ έβγαζε πάνω από 500.000 ευρώ παρόλα αυτά χρέωνε την καθαρίστρια 4800 ευρώ τον μήνα στην υπηρεσία η καθαρίστρια έπαιρνε 600ευρώ τον μήνα και την διαφορά την μοιραζότανε με τους συναδέλφους πασοκτζήδες νεοδημοκράτες και κομ*******στές.

    Η προϊσταμένη που ήταν κομ*******στρια ερχόταν με μπλούζα Versace στην δουλεία 600ευρώ τον μήνα όποτε ερχόταν και όλοι αυτοί τα είχαν κάνει πλακάκια μεταξύ των μάλιστα είχαν αποθρασυνθεί τόσο που κλεβανε από τους εποχικούς υπαλλήλους μέχρι και τα 2 ευρώ από την χρυσή ευκαιρία που τους στελνανε για να την αγοράζουν λες και ήταν υπηρέτες τους .και αν καμία φορά αργούσαμε κάνα 10 λεπτό στην δουλεία μας ζητάγανε και τα ρέστα. Που παίρναμε 800ευρώ μεικτά και κάναμε και δεύτερη δουλειά γιατί δεν μπορούσαμε να ζήσουμε.

    Όταν ρωτάγαμε γιατί εσείς παίρνετε 3000ευρω μισθό και εμείς 800 χώρια που δεν παταίγανε και ποτέ μας λεγανε τότε με ένα ύφος αφέντη προς τον σκλάβο του να μην απαιτούμε .
    Άμα δεν σας αρέσει μας έλεγαν δεν θα σας ανανεώσουμε την σύμβαση .

    Θυμάμαι μάλιστα μια χαρακτηριστική περίπτωση μιας χοντρής που την λεγανε Αγγελική το μόνο που έκανε ήταν να έρχεται στην δουλεία και να τρώει τυρόπιτες συν 10 μέρες άγραφη που έπαιρνε από τον διευθυντή κάθε μήνα ο κωλος της είχε γίνει τετράγωνος από το πολύ καθισιό και τις τυρόπιτες και επειδή δεν χοραγε να μπει μέσα στην καρέκλα είχε βγάλει και τα πλαϊνά χερούλια. επειδή ο πατέρας της κολαγε αφίσες για το πασοκ μας φόρτωσε την χοντρελο κόρη του και μας έπρηζε τα ******* κάθε μέρα, έψαχνε αφορμή για να κάνει φασαρία αυτή και άλλη μια πατσαβούρα επειδή δεν τις γαμαγε κανείς εκεί μέσα και βλέπανε τις άλλες παντρεμένες να τον παίρνουν από όλες τις τρύπες τις είχε πιάσει υστερία τις καριολες .

    Δεν σας γαμούμε γιατί είσαστε πατσαβούρες γιαυτο πληρώνετε αλβανους, πακιστανούς και Νιγηριανούς για να κάνετε SEX.
    ΟΥΣΤ πατσαβούρες .
    τα πρόσωπα σας σαν τον κωλο της γριάς είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΤΕΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTA ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΗΔΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.ΔΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΘΕΣΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει θέμα για την Χριστοφιλοπούλου με την ΜΚΟ του κουμπάρου της...

    Από το http://www.dimokratianews.gr/

    Μείζον πολιτικό και ηθικό (τουλάχιστον) θέμα προκύπτει για την υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου σχετικά με τον «καυτό φάκελο» των ΜΚΟ και την εμπλοκή δικών της ανθρώπων και συνεργατών.
    Την ώρα που η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε σκάνδαλο, οι βουλευτές ακόμη και του ΠΑΣΟΚ εξεγείρονται καταγγέλλοντας τα αδιαφανή κριτήρια και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Βέης μετατρέπεται σε καταπέλτη για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, η κ. Χριστοφιλοπούλου είναι βαθύτατα εκτεθειμένη. Ο λόγος; Σε μια από τις ΜΚΟ αυτές, που έχουν τεθεί στο στόχαστρο και αμφισβητείται ο ρόλος τους, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο κουμπάρος της. Η ΜΚΟ έχει την επωνυμία “Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα” και ο κουμπάρος της υφυπουργού λέγεται...
    Πέτρος Κατσίκης ο οποίος έχει τη θέση του διευθυντή της ΜΚΟ. Έδρα της εμφανίζεται ο Βαρνάβας Αττικής και όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της ιδρύθηκε από τον ίδιο και τη σύζυγό του Μηλέα Κατσίκη το 2002. Έχει ενδιαφέρον ότι την περίοδο εκείνη η κ. Χριστοφιλοπούλου ήταν γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας στην κυβέρνηση Σημίτη και στις αρμοδιότητές της περιλαμβανόταν και η διαχείριση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Η πολιτική επιρροή της θέσης αυτής τη βοήθησε αποφασιστικά να εκλεγεί βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής το 2004 και με τη βοήθεια ενός άλλου κουμπάρου της, του Θανάση Τσούρα που τότε είχε αυξημένη ισχύ, να ενταχθεί στην ηγετική ομάδα που περιέβαλε τον Γ. Παπανδρέου ως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
    Όλα αυτά θα μπορούσαν να μην συνιστούν ιδιαίτερο θέμα για τη σημερινή υφυπουργό Παιδείας. Όμως τα ερωτήματα και οι απορίες δημιουργούνται από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ΜΚΟ του κουμπάρου της έχει προχωρήσει σε μνημόνια συνεργασίας για προγράμματα ανέργων με δύο τουλάχιστον δήμους που υπάγονται στην Περιφέρεια Αττικής, δηλαδή την εκλογική περιφέρεια της κ. Χριστοφιλοπούλου. Πρόκειται για τους δήμους Μαραθώνα και Λυκόβρυσης.
    Υπάρχει επίσης μια ακόμη πτυχή που καθιστά το ζήτημα μεγαλύτερο για την υφυπουργό Παιδείας. Συγγενικό πρόσωπο του κουμπάρου της κ. Κατσίκη -και μάλιστα πρώτου βαθμού- έχει θέση στενού συνεργάτη της κ. Χριστοφιλοπούλου. Και φέρεται να στελεχώνει το ιδιαίτερο γραφείο της ενώ ταυτόχρονα είναι και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην βόρεια Αττική, την περιοχή δηλαδή από την οποία η υφυπουργός αντλεί μεγάλο μέρος της εκλογικής δύναμής της. Στις δε τελευταίες εκλογές είχε ξεπεράσει σε σταυρούς ακόμη και τον Θ. Πάγκαλο. Άλλες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι και ο ίδιος ο κ. Κατσίκης (στο χρόνο που του απομένει προφανώς από τις δράσεις της ΜΚΟ) προσφέρει φιλικά τις πολιτικές συμβουλές του στην κουμπάρα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφου σεβαστηκαμε τον τουρισμο και την αναγκη ηρεμιας ξαναεπιστρεφουμε στις πλατειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΚ-ΚΕΚ-Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ....ΟΥΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμάν πιά, να μην αφήσετε άνθρωπο να προκόψει.
    Η υφυπουργός μας αποκλείεται να εκλέχτηκε με βοήθεια κουμπάρων κλπ. Εχει, γνώμη μου, προσωπική γοητεία και μια υπέροχη, χαδιάρικη, υποβλητική φωνή. Αμ πώς!

    Η παλιά, γνωστή και σίγουρη συνταγή κύριε Πάγκαλε. Διορισμοί, νέοι διορισμοί και πάλι διορισμοί.
    Εσείς δεν έπρεπε να αποκαλείσθε ” πολιτικοί”.
    Διοριστές έπεεπε να αποκαλείσθε. Και να σκεφθεί κανείς ότι η κυρία υφυπουργός χειρίζετα τα θέματα της εκπαίδευσης της νεολαίας.
    Έτσι την εκπαιδεύετε κ. υφυπουργέ στην πίστησ στη διαφάνει και στην αναξιοκρατία ;
    Γιατί όλοι έχετε βαλθεί να επιβεβαιώσετε το υπό του Παγκάλου ρηθέν ” Μαζί τα φάγαμε” ;

    * δεν θυμαστε την ιστορια με την ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ;
    Ετσι τη λενε νομιζω,που μπηκανε
    στο στουντιο και γκρεμοτσακιστηκε να φυγει;
    Θυμαστε τα συνθηματα ;
    Σουλα,Σουλα, για μια θεσουλα.
    Γιατι υποσχοτανε διορισμους στο Δημοσιο,κατα την προεκλογικη εκστρατεια της.

    Έτσι γινομαι κι εγω ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗΣ, ολοι μας δηλαδη...
    ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση