GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Nτόρα στα ένδοξα Παρίσια...

Από το dimsim.gr H πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, θα συμμετάσχει στο Συνέδριο που διοργανώνει στο Παρίσι η Ένωση Ε...

Από το dimsim.gr
H πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, θα συμμετάσχει στο Συνέδριο που διοργανώνει στο Παρίσι η Ένωση Εργοδοτικών Οργανώσεων της Γαλλίας (MEDEF), αύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου, με θέμα «πλανήτης και κοινότητες η εκδοχή των Β20», το οποίο αναφέρεται στις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουν οι επιχειρήσεις στην εποχή της παγκοσμιοποίησης των G20.
H Ντόρα Μπακογιάννη θα...
μιλήσει σε στρογγυλό τραπέζι διαλόγου την Τετάρτη στις 6:00μ.μ. στο οποίο θα συμμετέχουν οι Angel Gurria Γενικός Γραμματέας ΟΟΣΑ, Laurent Fabius πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Thierry Tanoh Αντιπρόεδρος IFC, Jacques Attali οικονομικός σύμβουλος Φρανσουά Μιτεράν, Hubert Védrine πρώην υπουργός Εξωτερικών Γαλλίας, Thierry De Montbrial γενικός διευθυντής IFRI, Michel Pébereau πρόεδρος BNP, Ben Verwaayen γενικός διευθυντής Alcatel, Pascal Lamy γενικός διευθυντής Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.

8 σχόλια

  1. ΟΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΡΑ ;

    ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι νέο θα προσφέρει σήμερα η πολιτική απόβλητος Ντόρα Μπακογιάννη, το οποίο δεν μπορούσε ή εμποδίστηκε να προσφέρει ως εξέχουσα προσωπικότητα της (νέο) δημοκρατικής παράταξης , όταν είχε κάθε εξουσία, είτε ως πρώτη βουλευτής, είτε ως υπουργός Εξωτερικών , είτε ως Δήμαρχος.

    Απολύτως τίποτε.

    Άπληστη σαν πολιτικός , άχρηστη σαν υπουργός , ανίκανη σαν δήμαρχος , αδιάβαστη σε φιλοσοφία, άλογη σε σκέψη , αργή σε αντίδραση , αλαζονική στην συμπεριφορά , αρπαχτική στην διάθεση , αχρείαστη στην κοινωνία.

    Δεν έχει πάρει χαμπάρι πως είναι τελειωμένη πολιτικά και καλά θα κάνει να ασχοληθεί με το γράψιμο καμιάς αυτοβιογραφίας, σχετικής με τα κέρδη που αποκόμισε από την υπονόμευση αντιπάλων και από την εκμετάλλευση του δημόσιου ταμείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια είναι η πρότασή της για την οικονομική πολιτική άλλη, από το να δώσει την πατρίδα δεμένη χεροπόδαρα στους άρπαγες του ΔΝΤ, συναινώντας σε ένα «Μνημόνιο» τερατωδίας ως νεροκουβαλητής των δήθεν σοσιαλιστών του κ.Παπανδρέου.

    Ποια είναι η εξωτερική της πολιτική άλλη, από το να ξεπουλήσει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο ή στις σχέσεις μας με τους ευρωπαίους Εταίρους και τα Σκόπια .

    Ποια είναι η αντιμετώπισή της στο θέμα της Κύπρου, την οποία σπεύδει να επισκεφτεί (όπως ο εγκληματίας που γυρίζει στο τόπο του εγκλήματος) άλλη, από το να δοθεί «γή και ύδωρ» υποτέλειας σύμφωνα με το σχέδιο Ανάν που η ίδια επικρότησε, μαζί με τον δήθεν σοσιαλιστή πρωθυπουργό κ.Παπανδρεου.

    Τα ισχυρά κέντρα εξουσίας «επενδύουν» στα ξεπουλημένα υποταχτικά.

    Συντηρούν τις πολιτικές ρόμπες, όσο μπορούν υπογείως... παρά τα προχωρημένα γηράτεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκατοφατσα του κερατα η κ-ω-λ-ο-γρια και μέγιστη ψεύτρα προς ολους.
    Η Ντόρα η Παρθένα! η Άφθαρτη! η Εξάγγελος της ανανέωσης.

    Δουλεύει μονο για το τομάρι της. Τους ψηφοφόρους της χεσμένους τους έχει, αλλά αυτοι ως βλήτα, δεν χαμπαριάζουν.

    Με τις υγείες σας ηλιθιοι.

    Οταν ξυπνησετε, θα εχει πεταξει η πουλαδα και θα σας αφησει στα κρυα του λουτρου.

    Ουστ μωρή άπληστη (γκιόσα των Χανίων,) που θέλεις τώρα στα γεράματα να φτιάξεις την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε-ΔΥ-ΣΕ Η ΔΥ-ΣΗ
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥ-ΘΙ

    ΤΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΑΕΡΓΩΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ !!!

    ΝΤΟΡΟΜΑΖΕΜΑΤΑ=ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ, ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, Ο ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΝΔΡΑ,ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΉΤΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΤΙ ΤΗΣ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΚΡΗΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ. ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση