GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mε νονό τον Σαμαρά...

Από το http://epirusworld.blogspot.com/ Σε μεγάλο γεγονός για την πόλη των Ιωαννίνων εξελίσσεται η βάπτιση του γιου του πρώην ...


Σε μεγάλο γεγονός για την πόλη των Ιωαννίνων εξελίσσεται η βάπτιση του γιου του πρώην Δημάρχου Ανατολής Γιάννη Εμμανουηλίδη, μετά την αποκάλυψη του epirusworld ότι νονός του Εμμανουηλίδη junior θα είναι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και...
 μένει να δούμε αν το γεγονός θα πάρει και πολιτική χροιά.

4 σχόλια

  1. Αλοιμονο αν δεν θα βαφτισει η δεξια τους απογονους της με το τελετουργικο του γελοιου παραμυθιου της γαμημενης παρθενας και του γιου της και μαλιστα με "νονο" (της νυχτας?) τον Αντωνακη ποιος θα το κανει?

    Να μην πουλησουμε και λιγο παραμυθι στους γριες θεουσες των χωριων να παρουμε κανα ψηφο κι εμεις και μεθαυριο ο απογονος μας?
    Βεβαια μεχρι μεθαυριο αν εχουν λιγοστεψει οι ηλιθιοι που παιζουν μπαγλαμαδακι-σταυροκοπημα μπροστα στις εικονιτσες ο απογονος μπορει να πει οτι εκεινος ηταν μικρος και δεν τον ρωτησανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15 Αυγ 2011 6:55:00 μ.μ.

    re ouuuuuuuuuust kopriti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραμανλής είναι εμπριμέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΜΙΡΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΕΩΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ?

    σοσιαληστες λαμογιααααααααααααααα

    Αποδοκιμασίες πολιτών σε Λοβέρδο, Καρχιμάκη
    και Μαγκούφη.

    Ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε στην Κυλλήνη.
    Φραστική επίθεση δέχθηκαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκης και ο βουλευτής Χρ.Μαγκούφης.

    Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, η οποία επικαλείται τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Καρχιμάκης έγινε στόχος αγρότη στο χωριό Μαρωνιά της Σητείας, τόπο καταγωγής του.
    Το επεισόδιο έγινε στη διάρκεια του τοπικού πανηγυριού.
    O ίδιος ο κ. Καρχιμάκης, μιλώντας στο cretalive επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε διαπληκτισμός,
    όχι όμως και χειροδικία...ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑ ΡΕ
    ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩ ΛΟΥ !

    Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη, όπου βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

    Αποδοκιμασίες και για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη στην Καλαμπάκα, στο ετήσιο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στο χώρο δημοτικού σχολείου της Αγναντιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση