GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι (υπό κατάρρευση) Τράπεζες ανέλαβαν να ... ξελασπώσουν τη "φαλιρισμένη" Proton!..

Από τον Θανάση Λεπίδη Όπως ανακοινώθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος, τη συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ...

Από τον Θανάση Λεπίδη

Όπως ανακοινώθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος, τη συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Proton Bank, μέσω μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, ύψους 50 εκατ. ευρώ, εξετάζουν θετικά οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας Εθνική, Eurobank, Alpha Bank και Πειραιώς.
 Αυτό σημαίνει ότι δέχθηκαν (υπό ποίες προϋποθέσεις άραγε;) να "ξελασπώσουν" τη βουτηγμένη στα σκάνδαλα και -κατά τον Αλ. Τσίπρα- "φαλιρισμένη" Proton Bank με χρήματα των καταθετών τους και σε μια περίοδο που έχουν και αυτές πρόβλημα ρευστότητας!
Οι τέσσερις τράπεζες ενημέρωσαν την Τράπεζα της Ελλάδας ότι...
 αποφάσισαν να ανταποκριθούν θετικά στην πρόταση της Proton και να μετάσχουν στις πρωτοβουλίες, που είναι αναγκαίες, προκειμένου "να δρομολογηθεί μία νέα περίοδος για την τράπεζα, με βάση ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο και σε συνδυασμό με τις σημερινές διοικητικές αλλαγές στην Τράπεζα Proton".

5 σχόλια

  1. Επιστολή προς αιδαείς
    Η σύγχρονη επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Πελοποννήσους δεν έχει απλή δόση αλήθειας ,αλλά είναι η πραγματική γραμμένη ιστορία .
    Δυστυχώς για τους ανιστόρητους που το θεωρούν προπαγάνδα , ευτυχώς για όλους εμάς που γνωρίζουμε την αληθινή ιστορία και τα ακριβή γεγονότα .
    Είμαστε λίγοι για προπαγάνδα και εμφυλίους , σταματήστε όμως ανδρείκελα του Ιμπραήμ να ξεπουλάτε την Ελλάδα στα εβραιοαμερικάνικα συμφέροντα .
    Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές βιβλιογραφίες :
    Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος , καθηγητής πολιτικής ιστορίας της νεοτέρας Ελλάδος , στο Πάντειο πανεπιστήμιο , Δρακοπούλου Κατερίνα , Δρακοπούλου Καίτη , Αντωνόπουλος Ιωάννης , Πετροπούλου Αγγελική Αλεξανδροπούλου Κατερίνα , Χατζόπουλος Μίλτος , Σβολόπουλος Κωνσταντίνος .
    Σχόλιο : όλα τα τά ονόματα των παραπάνω ιστορικών έχουν κατάληξη - οπουλος μήπως ξέρει κανείς πότε δόθηκε αυτή η κατάληξη και σε ποιους ; τυχαίο , δεν νομίζω .
    Σε νέα επιστολή ο απόστολος Παύλος θα μιλήσει εκτενεστέρα γι αυτό το θέμα .
    Απόστολος Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΗ .
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ .
    Για τους προδότες Πελλοπονήσιους αναφέρω ενδεικτικά :
    1.Μαχη του Μαραθώνος .
    2. Ο Εφιάλτης .
    3. Εκστρατεία του Μεγάλου Αλέξανδρου .
    4. Το κείμενο της διακήρυξης της Αγίας Λαύρας , υπάρχουν 179 υπογραφές εκ των οποίων μόλις 11 από την Πελοπόννησο .
    5 . Κολοκοτρώνης στην φυλακή .
    6 . Δολοφονία Καραϊσκάκη .
    7 . Δολοφονία Καποδίστρια .
    8 . Ιμπραήμ .
    9 .Πως λεγόταν η Αρεόπολη πριν ; μήπως είχε σλαβικό όνομα ;
    10. Χρεόγραφα μαρτυρούν την παράδοση Ελληνικής γης από τους Τούρκους μπέηδες και αγάδες , σε Πελλοπονήσιους δημογέροντες και προεστούς όχι μόνο στην Πελοπόννησο , αλλά και σε όλη την Ελλάδα , γιατί οι τσιφλικάδες της Θεσσαλίας , ήταν Πελλοπονήσιοι στην καταγωγή τους .
    Ήμαστε λίγοι σήμερα για να κάνουμε εμφύλιο , αλλά όχι και να ψηφίζουμε την προδοτική οικογένεια των Παπανδρέ-ειδών και τα συναφίδια τους .
    Τα ιδία αυτά πρόσωπα παραδίδουν σήμερα την Ελλάδα με μέγιστη δουλοπρέπεια στα Εβραιοαμερικάνικα αφεντικά τους .
    Μην προκαλείτε άλλο γιατί η αλήθεια δεν συμφέρει κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Είναι ένα ακόμα σκάνδαλο Βενιζέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί της ανάρτησης 19 Αυγ 2011 6:32:00 μ.μ.
    Θα παρέξετε εξαιρετικές υπηρεσίες, αν αναφερθείτε πιο συγκεκριμένα στην εργογραφία των αναφερομένων πανεπιστημιακών, στην ανάρτησή σας, κυρίως εκείνης που έχει σχέση με τα αναφερόμενα στην αφήγησή σας. Επίσης αν θέλετε, δώστε και την ιστορική προέλευση της επωνυμικής κατάληξης –οπουλος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτως ή άλλως τα χρήματα των καταθετών τους- και όχι τα δικά τους- θα χρησιμοποιήσουν, γιατί να αγωνιούν;

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση