GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρατζαφέρης και Proton Bank...

Από το http://www.enet.gr/ Με το δάσος και το… θάμνο παραλλήλισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, το τραπεζικό σύστημα κ...

Από το http://www.enet.gr/

Με το δάσος και το… θάμνο παραλλήλισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, το τραπεζικό σύστημα και την τράπεζα Proton, μιλώντας στη Βουλή, συμπληρώνοντας ότι το θέμα δεν είναι το «περίπτερο» η Proton, αλλά το «σούπερ μάρκετ» που καίγεται ενώ παρομοίασε μια πιθανή κατάρρευση της Proton με αυτή της τράπεζας Κρήτης αλλά και της ...Lehman Brothers!
«Εγώ σας λέω ότι εάν την κλείσει την Proton Bank αύριο το πρωί (σ.σ. ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος), θυμάστε τι έγινε με την τράπεζα Κρήτης για να...
σωθούν οι καταθέσεις του κόσμου. Όλοι σπεύδατε τότε (…) να δείτε πώς θα σωθούν οι μικροκαταθέτες. Τι θα γίνει τώρα με αυτούς που εμπιστεύτηκαν την Proton για τις καταθέσεις τους; Θα μπουν στην αγχόνη;» δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Όπως συμπλήρωσε «υποχρεούμεθα σε κάθε κίνηση που θα σώσει το τραπεζικό σύστημα και δεν θα ξεκινήσει κανένα φαινόμενο ντόμινο. Είδατε τι έγινε στην Αμερική που κόντεψε να πέσει έξω ο κολοσσός με το ντόμινο που ξεκίνησε από τη Lehman Brothers και έτσι οδηγήθηκε στο να τυπώσει χρήμα…»
 «Δεν είναι η Proton το πρώτον! Το πρώτο είναι να διασώσουμε το τραπεζικό σύστημα, το οποίο κινδυνεύει και από το ότι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη και οι μέτοχοι για να αυξήσουν τα μετοχικά τους κεφάλαια. Έτσι κινδυνεύουν οι τράπεζες να τεθούν όχι υπό κρατικό αλλά υπό ευρωπαϊκό έλεγχο.» πρόσθεσε. 
 Επίσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε «να μην μαχαιρώνουμε το τραπεζικό σύστημα για 8-10 κεφαλαιούχους.. Οι τράπεζες είναι το σύνολο του ελληνικού λαού και οι καταθέσεις του.». 
 Τέλος, απευθυνόμενος στο βουλευτής της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης να έχει υποπέσει σε απάτη, δήλωσε ότι: «Εγώ πιστεύω, ότι είναι μια διαδικασία τραπεζική -συνήθης ή όχι - και υποχρεούμεθα ψύχραιμοι να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις τόσο από πλευράς ΤτΕ όσο και από την Εισαγγελία.»

9 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγωνιώδης προσπάθειες Μπένυ να μας μπερδέψει για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο: «Το δημόσιο έχει στρατηγικά συμφέροντα στην Proton»!!!!

    «Γιατί έχει επενδύσει χρήματα «στο όνομα της ευστάθειας του συστήματος», δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών από το βήμα της Βουλής θέλοντας με τη λογοδιάρροιά του να μας ζαλίσει και να μας πείσει ότι όταν μιλούσαν, σαν αντιπολίτευση για στρατηγικές επιχειρήσεις που πρέπει να ελέγχει το δημόσιο, δεν εννοούσαν τον ΟΤΕ που ξεπούλησαν για ψίχουλα... αλλά τη στρατηγική PROTON!!!

    Ο ΚΩΛΑΝΘΡΩΠΟΣ..Ο ΦΥΡΕΡ.
    Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ
    ΒΕΒΑΙΑ...ΣΤΗΡΙΞΕ
    ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ $$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ______________________________________


    1981. ΠΑΣΟΚ: ΣΤΙΣ 18 ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ !
    2011. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΠΑssΟΚ-ΔΝΤ.

    χέρι- πόδι, με την Κόρη και το Βόδι

    Και με ένα αναμένο ΜΠΑΦΟ Νάααααααααα..!

    ______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπε ο ΚΑΡΑ.. "..Οι τράπεζες είναι το σύνολο του ελληνικού λαού και οι καταθέσεις του.»."

    Κι εγώ που νόμιζα ότι είναι ιδιωτικές όπως και οι Ροτσιλικές και η ιδιωτική είναι και η Τράπεζα της Έλλάδος!

    Αλλά μας δουλεύει κανονικά? η αυτο-εξεργάζεται τον ύπνο του δικαίου των πολιτών πριν αφυπνιστούν από το τσουνάμι!

    Από την άλλη σου λέει, όπως και οι ιδιώτες τραπεζίτες αεριτζίδικα βάλαν χέρι στην ανεξαρτησία των οικονομικών τις Ελλάδας, έτσι έβαλα κι εγώ χέρι στις αεριτζίδικες συχνότητας διαμόρφωσης τις σκέψης του Έλληνα, μεταξύ κατεργαραίων υπάρχει ευκρίνεια, τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι δεν την εμπιστεύθηκε και ο ίδιος, και για αυτό κόπτεται να χρεωθεί ο Ελληνικός λαός κι άλλους φόρους, πέρα και από την υπογραφή του να μας βάλει υποθήκη τα μνημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σκάνδαλο Proton Bank απειλεί την κυβέρνηση
    AΠΑΝΤΗΣΗ:
    Δεν απειλεί τίποτα και κανένα.
    Το παλάτι δεν φοβάται. Παντεσπάνι υπάρχει για όλους....ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ Κ.Κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (και αυτός ξέρει$$).


    Οι φορολογούμενοι πλήρωσαν το σκάνδαλο της Proton??????????????????????????

    To σύστημα ΠΑΣΟΚ σε πλήρη δραση !
    Μέσα στη διάσωση των τραπεζών συμπεριέλαβαν και καραμπινάτες απάτες με απόφαση του πρωθυπουργού Βενιζέλου..$$$$ ΟΛΕ $$$$.

    ηλαδή ο Βενιζέλος πήρε από τα λεφτά των φορολογουμένων και τα δώρισε στα golden boys της τράπεζας ???
    Γι΄αυτό ετοιμάζουν την σφαγή των μισθών ?????
    Αυτό δεν είναι σκάνδαλο ????????????????
    Σαν να λέμε πως ο υπεύθυνος του δημόσιου ταμείου καταχράστηκε χρήματα για να σώσει τους φίλους του τους τραπεζίτες ???????????

    Φαντάσου μεγαλοστέλεχος επιχείρησης και να πει σε τραπεζίτη ότι ο τιτανικός βυθίζεται.
    Ή ότι τα στελέχη της επιχείρησης είναι διεφθαρμένα. Ή ότι έχω το πιστόλι στο τραπέζι.
    Η τράπεζα θα ξεκώλιαζε την επιχείρηση,
    και το μεγαλοστέλεχος θα απολυόταν αφού πρώτα θα πλήρωνε για όλη την ζημιά.
    Κάθε ομοιότητα με πράγματα, πρόσωπα, ή γεγονότα, είναι τελείως συμπτωματική....πα$$οκ.
    Συμπτωματική του κερατά

    Ειδικό Δικαστήριο για τον Βενιζέλο.

    Μετά την τροπολογία περιμένουμε να ακούσουμε: Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
    Άρχισε να βουΐζει ο πλανήτης για τις ματσολιές Βενιζέλου..
    Το ταξίδι Βενιζέλου στο Αμέρικα έχει καμία σχέση με το σκάνδαλο Βενιζέλου ?

    - Μικρότερο αλλά πανομοιότυπο με το σκάνδαλο Κοσκωτά .
    Ρωτήστε και τον Πέτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει δικιο ο πρόεδρος που τα βαζει με τους μετόχους,

    Εχει δίκιο ο Ομπάμα, πρόεδρος κι αυτός, που εσωσε τις τράπεζες απο χρεωκοπία.

    Επιτέλους στις ΗΠΑ εχουν πλέον Σοσιαλισμό και οχι,

    τον Τρισκατάρατο Καπιταλισμό!

    Κρατικοποιούν τις Ζημίες των τραπεζών

    Ιδιωτικοποιούν τα Κέρδη και τις κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις.

    Ζήτω ο Σοσιαλισμός, (με ξένα κολλυβα).

    Ζήτωσαν οι Πρόεδροι!


    p.s.
    Αν μεθαύριο πρόεδρε,

    οι δανεισμένοι "ανακαλύψουν" πως τα δάνεια που αποπληρώνουν για σπίτια ΤΑΞΙ και μαγαζιά είναι μεγαλύτερα της πραγματικής των αξίας και πάψουν να αποπληρώνουν τα δάνεια προς τις τράπεζες

    Αν οι τράπεζες δεν εισπράτουν και αντί χρήμα στο συρτάρι των διαθέτουν μονο Τοξικά, ανευ αξίας υποθήκες, παλιόχαρτα

    Εγώ πρόεδρε πόσους φόρους και περικοπές πρέπει ακόμα να πληρώσω για να σωθούν οι λανθασμένες πολιτικές σας επιλογές που ακόμα στηρίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΧΑΣΕΣ.
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ.


    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΛΑΡΙΝΟ.
    ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αλήθεια πνίγηκε σε ύβρεις Βενιζέλου.

    Πώς γίνεται «όλες οι τράπεζες να είναι ασφαλείς» και ταυτόχρονα να κινδυνεύει το τραπεζικό σύστημα από ένα ρεπορτάζ; • Λασπολογία Βενιζέλου για τις αποκαλύψεις της «Ε» • Αφεση σε υπουργούς, από την υπόθεση Proton μέχρι το 1997! • Ομοβροντία από Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜ.ΑΡ., στήριξη από ΛΑΟΣ

    ΜΕ κρεσέντο κινδυνολογίας για το τραπεζικό σύστημα της χώρας, σε πολύ υψηλούς τόνους σύγκρουση με την αντιπολίτευση και λασπολογώντας κατά της «Ελευθεροτυπίας», ο Ευάγγ. Βενιζέλος επιχείρησε να διαφύγει από τις πολιτικές κατηγορίες τών -πλην ΛΑΟΣ- κομμάτων στη Βουλή για τους χειρισμούς του σε σχέση με την Proton Bank.

    Παραποιώντας σκοπίμως τα δημοσιεύματα της «Ε», προσπάθησε να εμφανίσει την εφημερίδα ότι βάλλει κατά του συνόλου του τραπεζικού συστήματος, απέφυγε επιμελώς να απαντήσει επί της ουσίας ποιος είναι ο λόγος που έφερε ρύθμιση που απαλλάσσει αναδρομικά τον ίδιο και όλους όσοι διετέλεσαν υπουργοί Οικονομικών από το 1997, για κατά παρέκβαση πριμοδοτήσεις τραπεζών. Καυστικός ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι «οι δημόσιες τράπεζες δεν υπάρχουν για να διασώζουν τους φίλους σας», ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μ. Κεφαλογιάννης καταλόγισε στον υπουργό σωρεία νομοθετικών παρατυπιών. Αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματα του Ν. Τσούκαλη (ΔΗΜ.ΑΡ.), αν όλα έγιναν για να καλυφθούν πρόσωπα και ενέργειες, και του Δ. Παπαδημούλη (ΣΥΡΙΖΑ) για το γιατί της αναδρομικότητας.
    ___________________________________
    Ο κ. υπουργός βρήκε και χθες υποστηρικτή τον μόνιμο συνοδοιπόρο κ. Καρατζαφέρη με το ΛΑΟΣ....
    EEEM TI....$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση