GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Βενιζέλος για την Proton Βank και τον Λαυρεντιάδη...

Από το http://www.evenizelos.gr/ Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος σε πρωτοσ...

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», δήλωσε τα εξής:
"Λυπάμαι που η Ελευθεροτυπία αδυνατεί να αντιληφθεί τη διαφορά μίας τράπεζας, όπως η Proton Βank και συγκεκριμένων φυσικών προσώπων που ελέγχονται για την τέλεση παράνομων πράξεων.
Μέριμνα και ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών , όπως και της Τράπεζας της Ελλάδος, είναι
...
 η σταθερότητα και ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος. Η δήλωσή μου ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι απολύτως ασφαλές, έχει πολύ πρακτικό περιεχόμενο για τους καταθέτες και γενικά για τους συναλλασσόμενους με τις τράπεζες.
Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεννόηση με την Τράπεζα της Ελλάδος, τη διοίκηση των έξι μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών και το Συμβούλιο Συστημικής Ευστάθειας (στο οποίο μετέχουν μεταξύ άλλων ο Διοικητής και ο αρμόδιος Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ο Πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) αποφασίστηκε να διατηρήσουν, τόσο το Δημόσιο όσο και οι άλλες τράπεζες, τα επίπεδα καταθέσεών τους στην Proton. Aυτό έγινε τόσο πριν όσο και μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της Τράπεζας της Ελλάδος και της Αρχής Διαφάνειας για πράξεις που αφορούν φυσικά πρόσωπα και όχι το νομικό πρόσωπο της τράπεζας καθεαυτό.
Ιδιαίτερα δε, πρέπει να σκεφθεί κανείς τη συγκυρία της 14ης Ιουλίου στην οποία αποφασίστηκε να διατηρηθούν οι καταθέσεις του ελληνικού Δημοσίου, καθώς επρόκειτο για την περίοδο ανακοίνωσης των stress test για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και βρισκόμασταν στην διαπραγμάτευση για τη διεθνή συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο πρόγραμμα μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους. Νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς μεταξύ των μειζόνων και των ελασσόνων προκειμένου να κατανοήσει σε ποιες ενέργειες πρέπει να προβαίνει το ελληνικό Δημόσιο και το εποπτικό σύστημα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι από το 2008 και μετά, το ελληνικό Δημόσιο έχει χορηγήσει στην Proton, με βάση τα μεγέθη της, κεφαλαιακές ενισχύσεις και εγγυήσεις που υπερβαίνουν τα 300 εκ. ευρώ. Τέτοιες ενισχύσεις, ανάλογα με το μέγεθός τους, έχουν χορηγηθεί σε όλες σχεδόν τις τράπεζες την ίδια περίοδο.
Είναι συνεπώς αναγκαίο, για την προστασία των συμφερόντων του Δημοσίου να διασφαλιστεί η ομαλή, απρόσκοπτη και ασφαλής λειτουργία της τράπεζας, ανεξαρτήτως μετοχικής σύνθεσης, διοίκησης και φυσικών προσώπων που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με αυτήν.
Αυτή η στάση του Δημοσίου και των ελεγκτικών αρχών είναι ένα μήνυμα σταθερότητας και ασφάλειας προς το καταθετικό και επενδυτικό κοινό, ιδίως στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία."
* Επειδή η «Ε» απέκτησε και δημοσίευσε την πρώτη σελίδα του σχετικού πρακτικού της 14ης Ιουλίου, δίνεται στη δημοσιότητα και η δεύτερη η οποία περιλαμβάνει την αιτιολογία της απόφασης του ελληνικού δημοσίου ώστε όλοι να ξέρουν τι γίνεται και γιατί.

5 σχόλια

  1. Κύριε Πρωθυπουργέ
    Όσοι χρωστάνε στο δημόσιο πάνω από 5.000 χιλιάδες περάσατε νόμο θα πηγαίνουν αυτόφωρο, όσοι το έκλεψαν τι γίνετε με αυτούς ή επειδή είσθε πολιτικάντη έχετε καθεστώς ατιμωρησίας; Σας κατηγόρησαν όταν ήσασταν Υπουργός Εξωτερικών χρηματοδοτήσατε με καμιά 90 εκατομμύρια ΜΚΟ και σε κάποια από αυτές δόθηκαν εκατομμύρια για να μάθουν οι Αφγανοί Ελληνικά. Ύπατε ότι θα εξετασθούν όλες οι χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ. Πέρασε 1,5 χρόνος και δεν ακούσαμε κάτι γι΄αυτό ή είναι μυστική η έρευνα; Και ο προκάτοχο σου ο Καραμανλής όταν ήταν και Υπουργός στο Πολιτισμού σε 3,5 χρόνια διακινήθηκαν 2,4 δις, βέβαια όλα με παραστατικά, φαντάζομαι όπως και με εσένα. Αλλά στάθηκε άτυχος διότι ο κ. Χαρδαβέλας για ένα από αυτά που δόθηκαν τάχα 80.000 χιλιάδες ευρώ για αιμοληψία ρώτησε το συγκεκριμένο νοσοκομείο και απάντησε ότι δεν πήρε ευρώ. Αυτά τα «τίμια» χέρια διακίνησαν και τα δις. Να πεις για τον άλλον τον Σημίτη, για να δόση την δουλεία στην Ζημενς ανάγκασε τον κ. Καστανίδη σε παραίτηση και τον αντικατέστησε με τον Μαντέλη. Μαθεύτηκε από την Γερμανική έρευνα τι μιζάρισε αυτή η εταιρία, 100 εκατομμύρια. Η αλλαγή του κ. Καστανίδη από τον Σημίτη είναι τυχαία;
    Ακουσα για ένα αιολικό στην Ρόδο που η εταιρία που το έστησε δεν είχε λεφτά και προκειμένου τα πάρει την επιδότηση παρουσίασε πλαστά χαρτιά με το αζημίωτο στον Υπουργό Παπαντωνίου. Είναι τόσα πολλά που έχουν ακουστή με τις αρπαχτές τι να πρωτοπείς από τα καθάρματα τους πολιτικούς.
    Τι γίνεται εσείς οι κυβερνώντες που φεσώσατε τον τόπο με τα 310 δις για να γίνουν οι αρπαχτές είσθε σε καθεστώς ατιμωρησίας και προκειμένου να πληρωθούν τα θαλασσοδάνεια μας πίνετε το αίμα κόβοντας μισθούς, συντάξεις κάθε τόσο, μπήκε και νόμος σε εφαρμογή όποιος χρωστάει στο δημόσιο αυτόφωρο.
    Οι κυβερνώντες μέχρι τώρα που το έκλεψαν τι θα γίνει με αυτούς τους πρόστυχους; Καλά δεν υπάρχει τσίπα ντροπής ρε ξευτιλισμένοι;
    ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ.... ΚΛΕΦΤΕΣ... ΚΛΕΦΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Βενιζέλος ενίσχυε την PROTON παρά τις αντιρήσεις του ΓΛΚ και το ότι ήταν γνωστή η υπαιξέραιση 51 εκ !!!

    Το ελληνικό Δημόσιο ενίσχυε και με το... παραπάνω την Proton Bank, την ίδια στιγμή που η Τράπεζα της Ελλάδος ερευνούσε αντικανονικές συναλλαγές και η Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος διαπίστωνε υπεξαίρεση 51 εκατ. ευρώ και προέβαινε σε μέτρα κατά του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και των επτά μελών του διοικητικού συμβουλίου.

    Στις 14/1/2011 το Δημόσιο τοποθέτησε 100+20+20+20=160 εκατ. ευρώ στην Proton

    Στις 14/1/2011 το Δημόσιο τοποθέτησε 100+20+20+20=160 εκατ. ευρώ στην Proton Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, που χθες δήλωσε στην «Ε» ότι ήξερε το πρόβλημα στην Proton, φαίνεται ότι ήξερε κι άλλα: από έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με τίτλο «Πρακτικό Δημοπρασίας για τοποθέτηση των διαθεσίμων του Ελληνικού Δημοσίου»...

    ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι??? "Λυπάμαι που η Ελευθεροτυπία αδυνατεί να αντιληφθεί .."

    Τον εαυτό του δε βλέπει που και παρ΄ ότι συνταγματολόγος, το πνεύμα του πολιτικού του λόγου, είναι υποχείριο τις υποδιαίρεσης μιας κουτσουλίας ενός κόπρανου μιας ΑΙΓΑΣ της Σκύρου.

    ΑΣΕ που από πρακτική πολιτικής απόδοσης εδώ και έξη χρόνια ακόμα ψάχνεται, αλλά κι ούτε ζητά τη συνδρομή του δημάρχου που το ίδιο του το κόμμα τον επέλεξε, ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΓΑΛΕΙΟ κι αυτό!!

    Μάλλον δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις ασφαλιστικές δικλείδες των νομικών συμβούλων του δημάρχου!

    Μιλάμε για τη ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Έδρα Σκύρος
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html

    και περί Περί πολιτικομικτών και πολιτικοεραστών
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html

    Αξιότιμε κ. Βενιζέλο!
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html

    Εκτός κι αν θες να το κρατείσεις μυστικό για τον άλλο κόσμο, ώστε να έχεις θέμα έρευνας και συζήτησης περιεχόμενου, στην ταβέρνα υπό την μουσική υπόκρουση της πενταμελούς ορχήστρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βενιζέλο κρίμα ... κάτι πήγες να κάνεις αλλά όταν σε έβαλε το ραμολιμέντο αρχηγός σου υπουργό οικονομικών συμβιβάστηκες σε όλα μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΔ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση