GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To νέο ΔΣ στην (φαλιρισμένη) Proton Bank...

Η PROTON Τράπεζα Α.Ε. γνωστοποιεί αλλαγή στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. σε αντικατάσ...

Η PROTON Τράπεζα Α.Ε. γνωστοποιεί αλλαγή στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών του, εξέλεξε στην συνεδρίασή του στις 19.08.2011, ως νέα μέλη για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του, τους κ.κ. Κωνσταντίνο Καραμάνη, Γεώργιο Μυλωνά, Κάτια Μπερίτση, Δημήτριο Ρέππα, Δημήτρη Αλεξάκη και Νίκο Κουτσό.
 Το νέο δεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο αφού...
 εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα απερχόμενα μέλη, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα, ορίζοντας τα μέλη του σύμφωνα με το Ν. 3016/2002, ως εξής:1. Κωνσταντίνος Καραμάνης, Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος2. Γεώργιος Μυλωνάς, Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος3. Γεώργιος Τανισκίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος4. Κάτια Μπερίτση, Μη Εκτελεστικό Μέλος5. Δημήτριος Ρέππας, Μη Εκτελεστικό Μέλος6. Δημήτρης Αλεξάκης, Μη Εκτελεστικό Μέλος7. Νίκος Κουτσός, Μη Εκτελεστικό Μέλος8. Αλέξανδρος (Αλλαν) Αλεξιάδης, Μη Εκτελεστικό Μέλος 9. Κωνσταντίνος Καστρινάκης, Μη Εκτελεστικό Μέλος10. Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, Μη Εκτελεστικό Μέλος. Εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου παραμένει ο κος Εμμανουήλ Τσιριτάκης.
Ταυτόχρονα με την ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και πέραν του ήδη υπάρχοντος σε όλες τις τράπεζες επιτρόπου του Δημοσίου, κατά τις διατάξεις του Ν. 3723/2008, τοποθετείται ως επίτροπος από την Τράπεζα της Ελλάδος ο κ. Θεοφάνης Σαξώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση