GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

UEFA: Με αναστολή ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού Βόλου...

Ανακοινώθηκε επισήμως από την UEFA η απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου η οποία προβλέπει την αποβολή της θεσσαλικής ομάδας από το φετ...

Ανακοινώθηκε επισήμως από την UEFA η απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου η οποία προβλέπει την αποβολή της θεσσαλικής ομάδας από το φετινό Europa League και τον τριετή αποκλεισμό της από κάθε διοργάνωση της UEFA με αναστολή όμως πέντε ετών.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου αποβλήθηκε από το φετινό Europa League, αλλά αν...
 υποπέσει στο διάστημα των πέντε ετών σε άλλο πειθαρχικό παράπτωμα η ποινή αυτόματα θα αυξηθεί στα τρία χρόνια.
Την πρόθεση του Ολυμπιακού Βόλου να ασκήσει έφεση στην απόφαση της UEFA για τον αποκλεισμό του από το Europa League, γνωστοποίησε ο δικηγόρος της θεσσαλικής ομάδας Μιχάλης Μιτζίκος.
Αναλυτικά η απόφαση έχει ως εξής:
«Ο Ολυμπιακός Βόλου αποβλήθηκε από το φετινό Europa League και τιμωρήθηκε με επιπλέον τρία χρόνια από κάθε διοργάνωση της UEFA, με αναστολή για πέντε χρόνια, έχοντας παραβιάσει το άρθρο 5 των κανονισμών της.
»Η απόφαση ελήφθη από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης. Ο ελληνικός σύλλογος έχει προθεσμία ως τις 15 Αυγούστου τα μεσάνυχτα για να ασκήσει έφεση σύμφωνα με το άρθρο 49 του Πειθαρχικού Κανονισμού.
»Η διοίκηση της UEFA θα αποφασίσει ποιος σύλλογος θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο Europa League, όπου ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στα πλέι οφ στις 18 και 25 Αυγούστου», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Μιτζίκος, προανήγγειλε την κατάθεση έφεσης. «Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνουμε έφεση, γιατί θεωρούμε ότι στη διαδικασία δεν σεβάστηκαν τα δικαιώματα του εγκαλουμένου, ιδιαίτερα χθες που είχαμε την έκδοση της απόφασης της ΕΠΟ Έπρεπε να περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ για το αν υπάρχουν ευθύνες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και όχι φυσικών προσώπων. Αυτό είναι το βασικό μας επιχείρημα, μαζί με το δεδικασμένο της Πόρτο που ζήτησε αποζημίωση. Δεν αποκλείουμε να κάνουμε το ίδιο σε περίπτωση που δεν δικαιωθούμε», τόνισε, για να προσθέσει στη συνέχεια: «…Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο απαξιωτικά μιλούσαν για την ΕΠΟ στην UEFA».
Παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την τοποθέτηση του υπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου. «Οι δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας συνιστούν παρέμβαση στη δικαιοσύνη, αθλητική ή όχι. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη».

5 σχόλια

  1. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ?


    ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
    ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)

    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ , ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    ΤΑ ΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
    Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς ΟΛΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
    ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΑ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
    ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ) ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΟΟ ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’
    ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
    ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.
    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ
    ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΑ – ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
    ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΑΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
    Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ …
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
    Ένα αθλητικό σκάνδαλο διαρκείας…

    Εγώ ένα πράγμα ξέρω τον τελευταίο χρόνο.
    Ο ΣΕΓΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ
    ΑΘΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ COPY PASTE?
    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.
    Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρετε, τί μου τι δίνει αφάνταστα?

    Να εμφανίζονται οι διάφοροι "δεξιοί" του Κυρίου, λες και μεις οι αριστεροί "άθεοι" είμαστε από άλλον κόσμο και πρέπει να απολογούμαστε κάθε φορά για τον κάθε ακροδεξιό, φασίστα, γαμημένο κομπλεξικό τύπο, που δεν του κάθεται η τάδε πουτάνα...

    Αθεϊα, ολέ , ολέ, ολέ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρετε, τί μου τι δίνει αφάνταστα?

    Nα μας παίζουν οι Πασόκοι τους ήρωες κατά της "κακής δεξιάς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έγινε ρε παιδιά;
    Αυτό ήταν η κάθαρση;
    Ίσα ίσα να περάσει το μεσοπρόθεσμο και μετά μούγκα;
    Όλα όπως πριν;
    Σε λίγο όπως πάτε θα τους βραβεύσετε κιόλας.
    Κανείς να μην ασχολείται με αυτό το
    κουκλοθέατρο που θέλει να λέγεται
    ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση