GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε νέα χαμηλά 16 ετών η αγορά...

Από το  sofokleous10.gr Μια ακόμη πολύ κακή συνεδρίαση είχε χθες το Χ.Α., εν μέσω κατάρρευσης στις ξένες αγορές και με το ΓΔ να κλείνει σε ...

Από το sofokleous10.gr
Μια ακόμη πολύ κακή συνεδρίαση είχε χθες το Χ.Α., εν μέσω κατάρρευσης στις ξένες αγορές και με το ΓΔ να κλείνει σε νέα χαμηλά 16 ετών, στις 830,07 μονάδες, -3,03%, δηλαδή σε νέα χαμηλά ουσιαστικά 16 ετών.
Ο τζίρος παράμεινε σε πολύ χαμηλά επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 48εκ ευρώ. Την ίδια ώρα εικόνα κατάρρευσης, όπως αναφέραμε και παραπάνω, εμφανίζουν οι ξένες αγορές (με απώλειες περίπου 4,5% για τους βασικούς δείκτες σε Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία και απώλειες 3,5% για τους βασικούς δείκτες στις ΗΠΑ), με τις ανησυχίες για την κρίση χρέους στην Ευρώπη να χτυπάνε κόκκινο, την ώρα μάλιστα που τα spreads των Ιταλικών ομολόγων βρίσκονται σε ιστορικό υψηλό, πάνω από τις 400 μονάδες βάσης. Μάλιστα, σύμφωνα με τα...
όσα μεταδίδονται από το Reuters, σήμερα το πρωί υπήρξε παρέμβαση από την ΕΚΤ, με αγορές Ιταλικών, αλλά και ισπανικών ομολόγων, που επίσης τα spreads βρίσκονται και αυτά κοντά στο ιστορικό υψηλό. Πέραν της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους προβλημάτισαν τους επενδυτές και οι χθεσινές ανακοινώσεις της FED, με το νέο κύκλο νομισματικής χαλάρωσης να μπαίνει προς στιγμήν στο συρτάρι.
Στα της τεχνικής ανάλυσης του Χ.Α., εξαιρετικά κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες, ενώ για πρώτη φορά είχαμε κλείσιμο κάτω από τις πολύ σημαντικές στηρίξεις στα επίπεδα των 840 – 850 μονάδων ,γεγονός που μας προβληματίζει. Θυμίζουμε ότι οι επόμενες στηρίξεις είναι στα επίπεδα των 790 – 800 μονάδων, οι οποίες σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να χαθούν.
Μεγάλη πτώσ για τραπεζικές μετοχές, με το δείκτη αυτών στις 515,01 μονάδες, -3,62%. Στις επιμέρους μετοχές, με πτώση αυτή της ΕΤΕ (2,98 ευρώ, -2,30%), της Alpha Bank (1,50 ευρώ, -5,56%), της Κύπρου (1,27 ευρώ ,-5,22%), της Πειραιώς (0,55 ευρώ, -5,17%), της Ελλάδος (18,55 ευρώ, -2,93%), της EFG Eurobank (1,07 ευρώ, -3,60%), της ΑΤΕ (0,39 ευρώ, -7,14%) και του ΤΤ (1,03 ευρώ, -1,90%).
Στο υπόλοιπο ταμπλό, η μόνη μετοχή που διασώθηκε, από τον FTSE/ASE 20 ήταν αυτή της ΔΕΗ (6,07 ευρώ, 0,17%). Από την άλλη πλευρά, με μεγάλη πτώση η μετοχή του ΟΠΑΠ (7,82 ευρώ, -3,10%), του ΟΤΕ (3,20 ευρώ, -4,48%), της Βιοχάλκο (3,34 ευρώ, -4,02%), των ΕΛΠΕ (5,71 ευρώ, -4,83%), του Μυτιληναίου (3,37 ευρώ, -5,07%) και της MIG (0,29 ευρώ, -3,33%).
Αναφορικά με τα στατιστικά της χθεσινής συνεδρίασης:
Συνολικά μόλις 20 μετοχές σημείωσαν κέρδη, 110 βρέθηκαν χαμηλότερα, ενώ 147 μετοχές παρέμειναν αμετάβλητες.
Στους επιμέρους δείκτες, με πτώση 3,24% ο FTSE/ASE 20 στις 346,25 μονάδες, ενώ με πτώση 3,20%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE 40, στις 865,78 μονάδες. Τέλος, πτώση 2,51% ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE 80, στις 191,43 μονάδες.

5 σχόλια

  1. Ηθελα να σημειωσω οτι αυτος ο κεφαλικος φορος 2% που επεβαλλε παρανομα και αντισυνταγματικα η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια σχετιζεται με τις .."αποδειξεις"!!
    Η αλητοσυμμορια επεβαλλε τις .."αποδειξεις" ,να τους κανουμε εμεις τον υπηρετη αυτωνων των μπασταρδων δηλαδη, και νομιζε οτι ετσι θα τα "κονομησει"!
    Ποιος Ελληνας θα καθισει τωρα να μαζευει αποδειξεις σου λενε οι αλιτηριοι μπασταρδοι!!
    Οποτε εχοντας μειωσει το αφορολογητο στο μισο θα τους ταραξουμε μετα στη φορολογια..

    Ελα ομως που π.χ ο λογιστης μου μου βρηκε 5000 ευρω αποδειξεις!! και εκει που καθε χρονο πληρωνα την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια (αλλα και πριν την Νεα Δημοκρατια του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) περιπου 1400-1500 ευρω τωρα θα παρω επιστροφη!!!!
    Οποτε η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια επεβαλλε τον κεφαλικο φορο για να μου τα παρει πισω!!

    Μιλαμε για αλητες!! για υποκοσμο!! Για συμμορια αλα ΝΤΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ..

    Θανατος. ΚΡΕΜΑΛΕΣ στους πουστηδες ...


    Και φυσικα το ερωτημα παραμενει:
    Ειναι σε θεση το ηλιθιο βλακογιοργο να καταλαβει (να εννοησει) τι παει να πει "θελω να σωσω την Ελλαδα"??
    Καταλαβαινει τι παει να πει αυτο, αυτο το αχρηστο σκατοπραμμα,που καποιες συμμοριες διορισανε πορδηπουργο??
    Εγω δεν το πιστευω.. Δεν πιστευω οτι καταλαβαινει τι λεει.
    Δεν εχει καμμια επαφη με το περιβαλλον αυτο το βλημα..

    Και το παραδοξο??
    Ειναι η δευτερη φραση που οι προπαγανδιστες το υποχρεωσανε να μαθει απ εξω και να την λεει χωρις να εχει "χαρτακι" μπροστα του!!
    (η πρωτη που εμαθε "απ εξω" ηταν "λεφτα υπαρχουν")..

    Ρεεε.. Ενας δεκανεας (εστω) να συλλαβει και να εκτελεσει πι τοπου αυτα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια,δεν υπαρχει????
    Φτου γαμωτοοο..
    Σε δυο χρονια "καταφεραν" και λενε οτι τον Οκτωβριο τα ταμεια θα ειναι αδεια! οτι η χωρα θα ξεμεινει απο ρευστο!!!

    Και εχουν παρει 110 δισ ευρω "δανειο" απο το ΔΝΤ.. Εχουν διπλασιασει την τιμη των καυσιμων,των τσιγαρων,των ποτων ..εχουν βαλει 23% και 13% ΦΠΑ (απο 19% και 5% που ηταν) εχουν κοψει δωρα αδειες,εχουν κλεισει νοσοκομεια εχουν διωξει υπαλληλους κλπ κλπ..

    Που πηγαν αυτα τα λεφτα ρε αλητες??????
    Τα δωσατε ΟΛΑ σε Μ.Κ.Ο και τα φαγατε μπασταρδοι??????

    Κρεμαλες.. Κρεμαλες.. Καμμια κουβεντα . Κανενας συμβιβασμος. Κανενα ελεος ..
    Κρεμαλα σε αυτα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Πληρώστε να μη γίνουμε Αργεντινή»,
    καλεί ο Χρ. Πρωτόπαπας Ο ...ΑΛΗΤΗΣ
    που επί ΝΔ έλεγε ότι οι βουλευτές θα λογοδοτήσουν !!

    Την... αργεντίνικη ρητορική του υπουργού Οικονομικών υιοθετεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Πρωτόπαπας, ο οποίος σαν συνδικαλιστής απειλούσε τους βουλευτές της ΝΔ, ότι θα λογοδοτήσουν, αν ψήφιζαν Νόμο που θα συμμάζευε το Κράτος και θα του έβαζε φρένο.
    ( ΤΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΦΑΡΔΙΑ
    ΠΑΛΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
    ...80.000 τραπεζουπάλληλοι στνταξιούχοι και ενε ενεργεία σας καλούμε...
    Να μην ψηφίσετε το ν.σ. του βάζει ταφόπλακα...
    να ξέρετε ότι οι εργατουπάλληλοι
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ
    ----------------------------------
    ..Ο ΑΡΧΙΑΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ

    ΤΩΡΑ ..!!!
    Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ("Βήμα FM") ο Χρ. Πρωτόπαπας κάλεσε τους πολίτες "που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν, να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα τους, με γνώση ότι αυτή η δυσκολία θα αποδώσει για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και για το μέλλον των παιδιών μας".
    Πρόσθεσε πως αν στην Ελλάδα επαναληφθούν όσα συνέβησαν στην Αργεντινή προ δεκαετίας τίποτα "δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που ζούμε τώρα".

    ΝΑΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ...
    δεν θα είναι οι σφαγμένοι 25.000
    250.000 ΠΑΣΟΚΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ...
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ +++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσδοκω ανασταση νεκρων και ζωη του μελλοντος ,αμην.
    κυριε ελεησον και σωσε ημας .
    εις μιαν αγιαν πασοκικη σωτηρια προσκωμεν.
    κυριε ελεησον ,κυριε ελεησον κα ι φυλαξε ημας ,απο το δντ .
    μεγας εισαι κυριε και θαυμαστα τα εργα σου σε παρακαλω σωσε ημας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Στην κατρακύλα του το Χ.Α. έσπασε και το φράγμα των 800 μονάδων"

    παΣΟΚ.. ολε..ΟΛΕ..ΟΛΕ !!!

    ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ
    Ο ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟΣ ..ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ.

    ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ..

    ΒΑΓΓΕΛΟ ΜΕ..ΣΠΟΓΓΩΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ
    ΚΑΙ
    ΠΑΓΚΩΛΟ ΜΕ ..ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση