GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βουλευτής προσλήφθηκε στα... 16 της από τον κοινοτάρχη πατέρα της!

...και η απάντηση της κ. Ιατρίδη Από το  proodos.net Διορίστηκε στην κοινότητα , μαθήτρια ακόμη, ενώ παραμένει ακόμη υπάλληλος του αντίστ...

...και η απάντηση της κ. Ιατρίδη

Από το proodos.net

Διορίστηκε στην κοινότητα, μαθήτρια ακόμη, ενώ παραμένει ακόμη υπάλληλος του αντίστοιχοι δήμου!
Σοβαρή καταγγελία για την πρόσληψη της βουλευτού της ΝΔ Μίκας Ιατρίδη στην πρώην κοινότητα Καλυθιών το 1994 όταν κοινοτάρχης ήταν ο πατέρας της, για την μετατροπή της σύμβασής της σε αορίστου χρόνου το 1998 αλλά και για την μετάταξή της το 2002 στο δήμο Ιαλυσού έκανε τέως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Καλλιθέας προς το δήμαρχο Ρόδου, καταθέτοντας και τα σχετικά έγγραφα, ζητώντας να πληροφορηθεί αν αυτά είναι πλαστά ή όχι.
Συγκεκριμένα ο...
τέως δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας Αναστάσιος Αναστασάς κατέθεσε αίτηση προς το δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά καταγγέλλοντας τις διαδικασίες πρόσληψής της. Όπως αναφέρει στην αίτηση ο τέως δημοτικός σύμβουλος, τα έγγραφα που αφορούν το διορισμό της κ. Ιατρίδη στην πρώην κοινότητα Καλυθιών υπογράφονται από τον τότε κοινοτάρχη και πατέρα της Γιάννη Ιατρίδη, ενώ η απόφαση μετάταξής της στο δήμο Ιαλυσού υπογράφεται από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ο κ. Αναστασάς θέτει στην αίτησή του τα εξής ερωτήματα:
-Είναι τα συνημμένα έγγραφα πλαστά ή όχι;
- Η πρόσληψη έγινε ενώ η εργαζόμενη στο δήμο ήταν ακόμα μαθήτρια σε ηλικία μικρότερη των 17 ετών;
-Επειδή η παρουσία της στη κοινότητα Καλυθιών και το δήμο Καλλιθέας ήταν «μηδενική» υπήρχαν στελέχη (αιρετά και μη) που την κάλυπταν;
Σύμφωνα πάντα με την αίτηση που κατατέθηκε στο δήμο και απευθύνεται προς το δήμαρχο ζητώντας απαντήσεις αναφέρονται μεταξύ των άλλων τα εξής:
«Αν τα έγγραφα δεν είναι πλαστά τότε:
Η κ. Τσαμπίκα Ιατρίδη διορίστηκε στις 31-8-94 στη κοινότητα Καλυθιών Ρόδου πριν κλείσει τα 17 ( ήταν ακόμα μαθήτρια ;) με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών με απόφαση του προέδρου κοινότητας και πατέρα της. Κατόπιν, στις 27-3-1998 έγινε μόνιμη στη κοινότητα Καλυθιών (μετέπειτα δήμο Καλλιθέας) πάντα με απόφαση κοινοτάρχη. Υπηρέτησε στη πρώην κοινότητα Καλυθιών και τον πρώην δήμο Καλλιθέας χωρίς καμία φυσική παρουσία της στους χώρους του δήμου ή της κοινότητας με κοινοτάρχη και δήμαρχο πάντα τον πατέρα της. Τέλος μετατάχτηκε στο δήμο Ιαλυσού με δήμαρχο τον κ. Στάγκα στις 12-9-2002. Ενώ λοιπόν εργαζόταν στη κοινότητα Καλυθιών και στους δήμους Καλλιθέας και Ιαλυσού παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές στη μέση εκπαίδευση, στο οικονομικό πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο Αιγαίου και απασχολήθηκε με την εκπαίδευση σε νηπιαγωγείο».
Ο τέως δημοτικός σύμβουλος, όπως αναφέρεται στην αίτηση που κατέθεσε, ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καλλιθέας τον περασμένο Δεκέμβριο σε δημόσια συνεδρίαση έθεσε ερώτημα στον τότε δήμαρχο και πατέρα της βουλευτού Γιάννη Ιατρίδη σχετικά με την πλαστότητα των τριών εγγράφων αλλά έμεινε αναπάντητο με το «θα σου απαντήσω».
Οσον αφορά το έγγραφο της πρώην περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με αριθμό πρωτοκόλλου 16983/12-9-2002 επιβεβαιώνεται ότι έγινε μετάταξη της κ. Ιατρίδη από το δήμο Καλλιθέας στο δήμο Ιαλυσού και όχι πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ. Σήμερα η «ΠΡΟΟΔΟΣ» δημοσιεύει το έγγραφο με αρ. πρωτοκόλλου 4428/31-3-1994, που αφορά στην πρόσληψή της με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών.

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ βουλευτού
Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη σχετικά με τη νομιμότητα του διορισμού της, προέβη στην ακόλουθη δήλωση λέγοντας ότι όλα έγιναν νόμιμα αλλά χωρίς να απαντά πως προσλήφθηκε στα 16 της:
«Όλες οι αποφάσεις που σχετίζονται με το διορισμό μου είναι δημοσιευμένες, εδώ και χρόνια, στο ΦΕΚ. Το γεγονός αυτό και μόνο, απαντά στο ζήτημα της νομιμότητας του διορισμού μου.
Σε κάθε περίπτωση, σεβόμενη τους θεσμούς και το γεγονός ότι η αίτηση του ενδιαφερόμενου απευθύνεται στο Δήμο Ρόδου, επικοινώνησα με το Δήμαρχο Ρόδου, κ. Στάθη Κουσουρνά, και του ζήτησα, εφόσον αυτό είναι εφικτό από τις υπηρεσίες του Δήμου, να απαντηθεί επίσημα, το γρηγορότερο δυνατόν, η εν λόγω αίτηση.»...

11 σχόλια

  1. ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥΤΡΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ. ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ. ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΒΟΥΛΕΤΙΛΙΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ. ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λεει ο Σαμαρας για αυτο , κορακος κορακου ματι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποια χαιβανια την ψηφισαν, κοροιδα... πληρωστετην τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπακωνσταντίνου: Υποσχόταν λεφτά για το 2012 όταν ήταν στα "ντουζένια" του

    11 Σεπτεμβρίου 2010
    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στην ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ.
    «Παράθυρο» παροχών από το 2012 ανοίγει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και υπόσχεται δίκαιη κατανομή σε όσους συνεισφέρουν σήμερα στην έξοδο της ελληνικής οικονομίας από το τούνελ, δίνοντας έμφαση στην αύξηση των εισοδημάτων και την ανάπτυξη.

    Οι πολίτες «βάζουν πλάτη» στην κυβέρνηση όσο υπάρχουν αποτελέσματα, λέει ο Γ. Παπακωνσταντίνου στη συντάκτρια της «Ε» Ελένη Κωσταρέλου Αισιόδοξος όσο ποτέ άλλοτε, ο υπουργός Οικονομικών, έναν χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του και μόλις τέσσερις μήνες από την ψήφιση του Μνημονίου, αναλαμβάνει το όποιο πολιτικό κόστος των κυβερνητικών επιλογών και προβλέπει πως
    ...."τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνονται από εδώ και πέρα»........ !!!
    _____________________________________________
    KΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ..
    να γαυγίσει, να ουρλιαξει, να χλυμιντρίσει, να μουγκρίσει, να κοάξει,να κελαιδίσει, βελάξει,να

    να ΠΑΕΙ ΝΑ ......GΑP ΠΗ Θ Ε Ι
    να ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    Εεεεεεεεεε...

    ΥΠΑΡΧΕΙ...Ρωτάω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ...
    ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΟΙΑ ΖΩΑ ΤΑ ΨΗΦΊΖΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ;;;;;
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΔ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΛΟΜΠΑ ΒΡΗΚΕΣ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι σε πιστεψαμε...... 11.22 ΚΤΗΝΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά με όλη αυτή την προϊστορία δε δικαιούταν και την περίθαλψη τις ασυλίας τι βουλής? Έτσι θα την άφηναν εκτεθειμένη στο ΟΤΙ ΔΕΝ είναι νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΡΓΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΠΑΣΟΚΕ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙΣ....

    ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΕΙΝΑΙ Η 47ΑΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ
    ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ 50.000 ΕΥΡΩ
    ΕΦΑΠΑΞ
    ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ
    ΑΡΧΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και του αγρότη η κόρη ; Στα χωράφια για να τρώει ή λεγάμενη, φρέσκα ζαρζαβατικά.
    Και σεις Vα te fair futre ή κάπως έτσι γράφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εσυ βολέψου με πασοκόσκατα ανατολής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ μια ερώτηση να κάνω:

    Ο.Κ, κυβέρνηση δεν έχουμε, είναι εξ' αρχής ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ.

    Αντιπολίτευση δεν έχουμε, ακόμα και ο πιο αδαής καταλαβαίνει ότι ο Σαμαράς ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ και τώρα που βλέπουν οι Αμερικάνοι ότι το Τζορτζ δεν τραβάει θα το ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ με τον κολλητό του να συνεχίσει.

    Και ερωτώ:



    1: ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ;;;;;;

    Πού είναι;;;;;;;

    Τί κάνει;;;;;

    Του ζητάμε απελπισμένα να ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ να δούμε τί θα κάνουμε.

    Μήπως είναι πιο δωσίλογος κι από τους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ;;;;;;;

    ΠΑΠΟΥΛΙΑ μόλις έχασες το ραντεβού σου με την Ιστορία, ξεφτυλισμένε.



    2: Δε σχολιάζω τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ του ΛΑΟΣ και της ΝΤΟΡΑΣ. Έλεγα πριν καιρό να ψηφίσω ΛΑΟΣ αλλά όταν ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (δεν ξεχνάμε ρε αλήτες) απέδειξαν ότι η λέξη "ΠΑΤΡΙΔΑ" πολύ απλά δεν υπάρχει για δαύτους και είναι ΣΙΧΑΜΑ μόνο που την πιάνουν στο στόμα τους.



    ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ;;;; ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;;

    Θα σας πω εγώ: ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ....ΟΥ.

    Κυρα Λιάνα μου, δεν είμαστε στο '/85 και δεν πιάνουν τα κολπάκια με τις φρατζόλες.

    Αλέξη μου, πολύ απλά ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    Όσο και να γαβγίζεις.

    Μια λύση υπάρχει για σας.

    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    Μόνο έτσι το σώζετε.

    Αν δεν το κάνετε αυτό είστε απλά ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και χειρότεροι από την υπάρχουσα κυβέρνηση.

    Λοιπόν, έχετε τ' @@@@@@;;;;

    Μάλλον όχι.

    Εμείς όμως δεν ξεχνάμε.

    Και όλο και περισσότερος κόσμος που ΤΑ' ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ, όπου και να πάω όλοι, μετά το ΓΑΠ και τη συμμορία του, βρίζουν ΕΣΑΣ νούμερα, που γαβγίζετε ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΕΤΕ.
    Ευτυχώς η ΑΡΙΣΤΕΡΑ μας δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, να ξέρουμε τί θα μας περίμενε και από αυτούς.

    Είστε ΚΟΘΩΝΙΑ και οι 300 ανεξαιρέτως.

    Αμα δεν τους βγαίνανε τα νούμερα μάλλον θα σας βάζανε να ψηφίσετε κι εσείς Μεσοπρόθεσμο, έ;;;;;

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    Αιντε παίξτε με καμιά φρατζόλα πάλι και αφήστε μας στον πόνο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση