GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη 1928 και 2011‏...

Από τον μπλόγκερ των Αντικυθήρων Το 1928 ο Βενιζέλος στη ΔΕΘ για να εκθέσει και διαφημίσει (2011 ο πολιτικός κόσμος πάει εκεί  για να ε...

Από τον μπλόγκερ των Αντικυθήρων
Το 1928 ο Βενιζέλος στη ΔΕΘ
για να εκθέσει και διαφημίσει
(2011 ο πολιτικός κόσμος πάει εκεί
 για να εκτεθεί και να δυσφημιστεί...)
Η ΔΕΘ δεν εκθέτει πλέον προιόντα  και κατασκευές  και βρίσκεται  σε πλήρη απαξίωση, όπως και η Ελλάδα  που  αναπαράγει μόνο πολιτικούς που βόλευαν κομματικούς διορισμένους, που όλοι μαζί  οδηγήσαμε  τη χώρα  στη χρεοκοπία...  Και ο πολιτικός της κόσμος δεν πηγαίνει εφέτος στη Θεσσαλονίκη -όπως παλιά- για  να εκθέσει και να διαφημίσει αλλά για να εκτεθεί και να δυσφημιστεί... 

Το 1928, με την είδηση ότι στην έκθεση θα παραστεί για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός  -τότε ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος- ο δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να πραγματοποιήσει λαμπρή δεξίωση για την 3η ΔΕΘ και οι χωροφύλακες και οι αξιωματικοί τους φόρεσαν τις καλές  τους στολές... Σήμερα οι αστυνομικοί φοράνε τα κράνη τους και πιάνουν τις ασπίδες τους...  Μετά 83 χρόνια, η έλευση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, προκαλεί την μεγαλύτερη αναταραχή και αναστάτωση στην ιστορία της και χιλιάδες αστυνομικοί  θα υπερασπιστούν τους πολιτικούς επισκέπτες από τους αγανακτισμένους πολίτες και οπαδούς... Ο πολιούχος της πόλης ας βάλει το χέρι του... Περισσότερα...

8 σχόλια

  1. ΓΑΠ-Δεν τολμάει να πάει ούτε στα εγκαίνια:
    Ο Χρυσοχοϊδης θα εγκαινιάσει την 76η ΔΕΘ.

    {Δίκιο έχει μιας και μετά από πολλά χρόνια κινδύνευε να γίνει ο πρώτος Πρωθυπουργός που θα έφευγε με τα βρακιά. Ούτε καν με το μαύρο κολαν]


    Μετά από πολλά χρόνια την ΔΕΘ δεν θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός αλλά ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
    Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης θα εγκαινιάσει την 76η ΔΕΘ και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η καθιερωμένη επίσκεψη στα περίπτερα της εκθέσεως.


    * ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ,
    ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Φουντώνουν» οι κινητοποιήσεις λόγω ΔΕΘ.

    Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί για μια ακόμη μέρα η χώρα, καθώς διάφοροι κλάδοι εργαζομένων προγραμματίζουν κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την εργασιακή εφεδρεία και την κατάργηση φορέων του Δημοσίου, εν όψει της.....
    Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

    Τα ταξί
    Μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου για πλήρη απελευθέρωση των αδειών, οι ιδιοκτήτες ταξί βρίσκονται ενόψει νέων αποφάσεων, καθώς δεν έχουν κρύψει τις προθέσεις τους να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις, αν ισχύσουν οι ρυθμίσεις.

    Πάντως, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια τους στον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    Φοιτητικά συλλαλητήρια
    Έντονες αναμένονται να είναι οι κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσουν οι φοιτητές της βόρειας Ελλάδας, κατά τα εγκαίνια της ΔΕΘ όπου θα παραστεί ο Πρωθυπουργός.

    Στην Αθήνα, οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν σήμερα με το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια στο οποίο θα συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων που διαμαρτύρονται μεταξύ άλλων και για την έλλειψη βιβλίων στην πρεμιέρα της σχολικής χρονιάς.

    Παράλληλα, συνεχίζονται κανονικά οι καταλήψεις σε πάνω από 300 Πανεπιστημιακές σχολές σε όλη τη χώρα, παρά τις προειδοποιήσεις της Α. Διαμαντοπούλου ότι οι φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν το τρέχον εξάμηνο.

    Λουκέτο στα νοσοκομεία
    Από χθες έχει ξεκινήσει η 48ωρη απεργία των γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία που αντιδρούν στις αλλαγές που αφορούν το επάγγελμά τους και περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου υγείας, αλλά και στην δημιουργία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

    Κινητοποιήσεις για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα
    Σκυτάλη στις απεργίες αναμένεται να πάρουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Αθηναίων, οι οποίοι έχουν προαναγγέλλει 48ωρες απεργίες, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ζητώντας να δοθεί λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων.

    Ακόμη, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θα συγκεντρωθούν στις 5.30 το απόγευμα μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

    Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, οι «Αγανακτισμένοι» διοργανώνουν μουσική συναυλία, στο χώρο μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

    http://www.newsbomb.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βενιζελος
    το τελευταιο καταφυγιο του αληταρα πασοκου(θοδωρουλα δεν σε ξεχναω)

    παλι θα εχουμε εκατονταδες χιλιαδες νεκρους και εθνικο διχασμο για να σωθουν οι μεγαλες περιουσιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Lifestyle της δεκαετίας του 1900, έκλασε ο Ωνάσης, την μύρισε η Τζάκυ, μπόχα και πτωμαϊνη...με άλλα λόγια: Λιμπερόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η «λυπητερή» ομιλία του Γιώργου
    στη ΔΕΘ.

    Το σκέφτηκαν από εδώ, το κοίταξαν από εκεί και τελικά στο Μαξίμου κατέληξαν στο περιεχόμενο της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου
    στη ΔΕΘ.

    Καθώς, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν περιθώρια για....εξαγγελίες και «θα», ο πρωθυπουργός θα επικαλεστεί και πάλι τη χρυσή, γι’ αυτόν, συνταγή. Θα πει δηλαδή ότι βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού και πως θα σωθούμε μόνο αν στοιχηθούμε όλοι πίσω από τις επιλογές του. Και πως όποιος δεν το πράξει θα είναι το λιγότερο ανεύθυνος, αν δεν έχει και επικίνδυνες επιδιώξεις για την πατρίδα.

    Πενία τέχνες κατεργάζεται δηλαδή, ακόμα και στην περίπτωση των επικοινωνιακών επιτελείων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντολή Παπανδρέου: μακριά από πλατείες, ταβέρνες και καφετέριες !
    -------------------------------
    Απαγορευτικό εξόδου και δημοσίων εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη επέβαλε ο Παπανδρέου όχι βέβαια για να μην τους δει ο κόσμος να διασκεδάζουν, αλλά για να μην τους δει και τους πλακώσει στο ξύλο…

    Πρέπει να αποφευχθούν τα περυσινά παρατράγουδα, λέει το....Μαξίμου, από την άλλη όμως αν οι Θεσσαλονικείς δεν… δουν στην Αριστοτέλους τον Σκανδαλίδη,
    τον Λοβέρδο , τη Διαμαντοπούλου και ένα σωρό ακόμη που έστρωσαν πέρυσι στο κυνήγι, θα κατευθυνθούν μαζικά εναντίον του ίδιου του Παπανδρέου, όσο κι όπου κι αν κρυφτεί.

    Φαύλος κύκλος δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΕΡΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΕΙ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ
    ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΚ
    ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    (εμβατήριο ΔΕΘ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε μια εποχή που η πραγματική ανεργία ξεπέρασε το 20%, που οι μισθοί και οι συντάξεις συνεχώς συρρικνώνονται,που πολλά ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν τα φάρμακα των ασφαλισμένων τους, που δεν έχουν τυπωθεί ακόμα τα σχολικά βιβλία,η κυβέρνηση-θίασος ετοιμάζεται να πάει στη Θεσσαλονίκη-ΔΕΘ για να ξοδέψει-πετάξει μερικά εκατομμύρια ευρώ.
    Τόσα θα κοστίσει η μετακίνηση του πολυμελούς κυβερνητικού σχήματος και η παραμονή τους στην συμπρωτεύουσα.Επιπλέον θα πρέπει να πληρωθούν τα εκτος έδρας των 2000 επιπλέον αστυνομικών που θα προστατεύουν τον...αγαπημένο πρωθυπουργό των Ελλήνων!
    Αλήθεια, αναρωτήθηκε κάποιος, τι πάει να πεί σε όλους εμάς πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου;

    Για τη διάλυση της παραγωγικής βάσης της χώρας;
    Για την μακροχρόνια υποθήκη της χώρας με τα συνεχόμενα δάνεια;
    Για την εξαθλίωση των πολιτών με συνεχόμενες μειώσεις του πενιχρού εισοδήματός του και την αυξανόμενη ύφεση;
    Για το κουκούλωμα των σκανδάλων;
    Για την υπόθαλψη και ατιμωρησία των ενόχων της οικονομικής κρίσης;
    Για την προκλητική και ανήθικη διατήρηση της βουλευτικής ασυλίας;
    Για την τρομοκρατία και εκφοβισμό των πολιτών με την αστυνομική βία και τα νέα φορολογικά νομοσχέδια;

    ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΜΟΙΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση