GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας Μεσολογγίου...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του 2ου Φεστιβάλ Νεολαίας Μεσολογγίου. Το φετινό Φεστιβάλ περιελάμβανε την 1η Γιορτή Γάστρου η οπο...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του 2ου Φεστιβάλ Νεολαίας Μεσολογγίου.
Το φετινό Φεστιβάλ περιελάμβανε την 1η Γιορτή Γάστρου η οποία πραγματοποιήθηκε στη δασάκι του λιμανιού, το 2ο Τουρνουά Beach Volley που διοργανώθηκε στο γήπεδο beach volley του πολυχώρου Exodos στην Τουρλιδα και ολοκληρώθηκε με το 2ο νυχτερινό Beach Party επίσης στο δασάκι του λιμανιού και το αποχαιρετιστήριο μεσημεριανό beach party στην Τουρλίδα.
Η κεντρική ιδέα για φέτος ήταν η διατήρηση των πετυχημένων απο πέρισυ εκδηλώσεων (beach party, beach volley) και η εισαγωγή μιας...
νέας εκδήλωσης πιο κοντά στην παράδοση (σ.σ. λαικο-ρεμπέτικη βραδιά) και με σκοπό την προώθηση τοπικών προϊόντων (σ.σ. γάστρος).
Απο την προσέλευση του κόσμου φάνηκε οτι οι εκδηλώσεις αγγίζουν τα «θέλω» των πολιτών του Μεσολογγίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και αυτό είναι κάτι που ευχαριστεί ιδιαίτερα τα μέλη του συλλόγου.
Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν βεβαίως χωρίς την απαραίτητη και συνεχή δουλειά των μελών του Συ.Νε.Μ.Α. και την πολύτιμη βοήθεια των χωρηγών που για μια ακόμη φορά ήταν πολλοί και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο Σύλλογο Νεολαίας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και απο τα βάθη της καρδιάς μας τον σεβαστό Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά για τη συμπαράσταση και τη βοήθειά του προς το Συ.Νε.Μ.Α.
Δεσμευόμαστε για τη διοργάνωση περισσότερων εκδηλώσεων στο μέλλον και θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία θα προτείνεται απο νέους ανθρώπους και θα απευθύνεται στη νεολαία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Υ.Γ. Για ακόμη μία φορά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ο Σύλλογος Νεολαίας ήταν εκεί. Μέλη του συλλόγου βοήθησαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών που ξέσπασαν στο τέλος Αυγούστου και κατέστρεψαν μεγάλες εκτάσεις στην περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου.
Υ.Γ.2  Ένα πολύ μεγάλο Μπράβο στη νεολαία απο το Χρυσοβέργι, η οποία έστησε στις 21 Αυγούστου μια πολύ ωραία βραδιά στην αυλή της εκλησσίας του χωριού, με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι. Επικροτούμε τέτοιες προσπάθειες και προσβλέπουμε σε μελλοντική συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση