GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώνονται 40.000 απολύσεις...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι πριν από λίγο η κυβέρνηση εξέταζε το ενδεχόμενο -στο πλαίσιο των συζητήσεων με ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι πριν από λίγο η κυβέρνηση εξέταζε το ενδεχόμενο -στο πλαίσιο των συζητήσεων με την τρόικα και εν όψει της τηλεδιάσκεψης του Γ. Παπανδρέου με Α. Μέρκελ και Σαρκοζί- να ανακοινώσει και επίσημα την πρόθεσή της να προχωρήσει στην απόλυση 40.000 υπαλλήλων από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Γίνονται συζητήσεις και διαβουλεύσεις  με σκοπό...
 τη μείωση του αριθμού αλλά χωρίς να είναι σαφές το τελικό αποτέλεσμα.

28 σχόλια

  1. Και ομως!!!
    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια (ακριβεστερα η αμερικανικη διαφημιστικη εταιρεια που μοστραρει στην Ελλαδα αυτο το κιβδηλο προιον,η Hamilton,που πλασσαρισε στις ΗΠΑ την θαληδομιδη,αντισυλληπτικο ,που εφερε στο κοσμο τερατα..).. λοιπον αυτη η συμμορια καταφερε κατι το εξωφρενικο!!!

    Δηλαδη να πεισει κατι εκατομμυρια Ελληνες οτι ψηφιζοντας αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ..εισαι ..δημοκρατικος!!!! και προοδευτικος!!!! !!
    Ναι ρε γαμω τη κοινωνια την ιδια!!

    Κατι εκατομμυρια ψηφοφοροι πιστευουν ΑΚΟΜΑ!!! οτι ψηφιζοντας γουρουνοειδη παγκαλα η βενιζελ-τουρκογλου!! εισαι .."δημοκρατικος" και .."προοδευτικος"!!!!!!
    Ψηφιζοντας ηλιθιο βλακογιοργο ,ψηφιζοντας σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια εισαι .."προοδευτικος"!!!

    Ημαρτον!!
    Και το πιο τραγικο??
    Καποιοι αλλοι που ψηφιζουν Νεα Δημοκρατια (του κυριου καραμανλη οπως ελεγε και το βλακογιοργο της τσαντ) ,εισαι .."δεξιος"!!!!!
    Φτου γαμωτο..

    Ρε
    Ενα δεκανεας (εστω) δεν υπαρχει???
    Τις ενοπλες δυναμεις τις ευνουχισε η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Ρε ενταξει αξιωματικος δεν υπαρχει..
    Κανενας δεκανεας γαμωτο!!! Δεν υπαρχει??
    Τυπου Κονδυλη..
    Να συλλαβει και να εκτελεσει επι τοπου ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Απο το 1981 και μετα ..
    1500 υπανθρωπα παλιοσκυλα (εχω μετρησει που) ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να εκτελεστουν!!!γαμωτοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου κυβερνα η μερκελ και η τροικα ,τον παπανδρεου και τους λοιπους τι τους πληρωνει ο ελληνικος λαος εκατομμυρια ,τι ειναι διαχειριστες πολυτελειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρεπει να γινει ερευνα ΠΟΣΑ λεφτα μας κοστισε το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ στο εξωτερικο..
    Αυτο το βλημα εχει παει σε ΟΛΑ τα πολυτελη ξενοδοχεια της υφηλιου.. Σουιτες πανακριβες και τετοια!!ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ αυτο το βλημα???????

    Στην Νεα Υορκη μαλιστα (απ οτι λεγεται) ο αραπης των Εμιρατων το μεθυσε σε καποιο ξενοδοχειο ,το μαστουρωσε με χασισι ..το γαμησε και μετα του ειπε οτι θα αγορασει το ..Ελληνικο!!!
    Φτου γαμωτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ. ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ..

    η εισφορα για τα ακινητα.

    μπραβο μπενυ.

    ειναι ομως πολυ χαμηλο, πρεπει να αυξηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To epaggelma toy farmakopoioy pote 8a apeley8erw8ei plhrws?

    Ragousi proxwra, h koinwnia einai mazi soy.

    Ti 8a pei kleisto epaggelma?

    Giati e3airoyntai oi farmakopoioi apo ton alhtara ton Lover kai exoyn akoma ply8hsmiaka kai gewgrafika krhthria?

    Giati oi farmakopoioi synexizoyn akoma kai shmera (me nomo toy paliopoysta toy Lover) na poylane tis kratikes adeies twn farmakeiwn toys kai na tis klhronomoyn sta paidia toys? Idia periptwsh me ta taxi kai ta forthga einai. Giati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Na katargh8ei h monimothta twra. O laos 8elei aima dhmosioypallhlwn na trexei. Arketa pia me ta prasina kai mple koproskyla poy me ponhroys... pelateiakoys... diorismoys apo thn pisw... porta... talaipwroyn oloys emas. E3w oi alhtes twra kai oi emmis8oi tempelxanades. Katarghsh twn eidikwn... mis8ologiwn twn kwlokarabanadwn. Katarghsh olwn twn pronomiwn kai isoi mis8oi gia oloys analoga me ta prosonta. Sto dromo... twra oloi oi YE, DE kai TE, mono oi PE na mporoyn na katexoyn d/kes 8eseis sto dhmosio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσοι δεν χρειάζονται να πάνε σπίτι τους . Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με τους φόρους μας αργόμισθους πλέον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eξωφρενικό:19μελες Δ.Σ σε Οργανισμό του Δημοσίου με μόλις 3 εργαζόμενους! Πρόκειται για τον Οργανισμό Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε το οποίο χρηματοδοτεί στην ουσία ο έλληνας φορολογούμενος και είναι ένας από τους 151 οργανισμούς που θα ισχύσει η εργασιακή εφεδρεία.

    Στο ερώτημα εάν χρειάζεται να υπάρχουν τόσα άτομα στο Διοικητικό Συμβούλιο ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ελευθέριος Ιακώβου απάντησε στο Νewsit "με δική μας πρωτοβουλία στείλαμε πρόταση στο εποπτεύων υπουργείο από τον Ιουνιο να περιοριστούν τα άτομα που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο και να είναι επταμελές και μόνο. Να μην υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη. Και μάλιστα σε μια προσπάθεια μείωσης των λειτουργικών μας εξόδων η θέση προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου γίνεται μια και αυτή και σύμφωνα με τον υπουργο εκκρεμεί να ψηφιστεί άμεσα στη Βουλή. Τα χρήματα που μπαίνουν στον Οργανισμό έρχονται μέσω της Περιφερειας Μακεδονίας - Θράκης απο το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας".

    Για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας που ζητήθηκε από τους μόλις 3 εργαζόμενους του οργανισμού ο κύριος Ιακώβου είπε πως " μας στάλθηκε μόλις πριν δυο μέρες ένα έγγραφο στο οποίο όπως και οι υπόλοιποι 150 οργανισμοί πρέπει να απαντήσουμε στην προταση που λέει πως κατά κανόνα θα πρέπει να βάλουμε τουλάχιστον 10% του προσωπικού σε εργασιακή εφεδρεία. Εγώ δεν θεωρώ πως αυτό είναι πλεονάζον προσωπικό και σύμφωνα με το οργανόγραμμα χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλους 8 υπαλλήλους για να λειτουργήσουμε, δηλαδή χρειαζόμαστε 11 εργαζόμενους. Οι δαπάνες σήμερα έχουν μειωθεί κατά 40% σε σχέση 2 χρόνια πριν".

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ A.E.
    Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας A.E. «Α.Ζ.Κ. Α.Ε.» είναι ο διαχειριστικός φορέας που ανέλαβε να οργανώσει και να προωθήσει τη Ζώνη Καινοτομίας Θεσσαλονίκης. Εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και από τον Ιούλιο του 2010 λειτουργεί με νέο διοικητικό συμβούλιο.

    Όπως εξήγησε ο κύριος Ιακώβου "αυτό που προσπαθεί να κάνει η εταιρεια που ιδρύθηκε το 2006 έχει να κάνει με την πραγμάτωση ενός ειδικού αναπτυξιακού εγχειρήματος που αποσκοπεί στη διεύρυνση του επενδυμένου γνωσιακού κεφαλαίου αυτής της περιοχής. Δηλαδή το ελληνικό δημόσιο και οι ιδιώτες έχουν κάνει μια επένδυση από υποδομές έρευνας και ανάπτυξης, θέλουμε αυτό το εγχείρημα να το διευρύνει το γνωσιακό κεφάλαιο με κύριο σκοπό την άμεση προσέλκυση ξένων επενδύσεων και την υποστήριξη των εξωστρεφών οικονομικών δραστηριοτήτων της εγγενούς παραγωγικής διαδικασίας νέων παιδιών. Γιατί μας ενδιαφέρει αυτό; Γιατί αυτές οι νέες εταιρείες είναι που θα φέρουν θέσεις εργασίαας και νέες επενδύσεις. Αυτή είναι η συνταγή παγκοσμίως για να βγούμε από την οικονομική ύφεση. Το εποπτεύων υπουργείο που ειναι το Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, τόσο ο υπουργός όσο και αναπληρωτής υπουργός έχουν αναφερθεί στο κορυφαίο αναπτυξιακό εγχείρημα για τη Βόρεια Ελλάδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δεν φυγουν αυτα τα καρκινωματα απο το δημοσιο μας βλεπω αναστεναρηδες με την δραχμουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσοι χαίρεστε με τις απολύσεις Δ.Υ σας ενημερώνω πως για κάθε απολυμένο Δ.Υ θα απολύονται 2 ιδιωτικοί υπάλληλοι λόγω της μείωσης της κατανάλωσης. Συνεχίστε να τσιμπάτε στο ¨ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι 40.000 και κουραφέξαλα?Πρέπει να απολυθούν άμεσα 600.000 κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ !

    Πρωτοφανής σε αγριότητα οι τελικές ρυθμίσεις για το χαράτσι στα ακίνητα.
    Όπως μετέδωσε το Mega, το τέλος θα πληρώνουν οι πολύτεκνοι, οι ανάπηροι και οι άνεργοι !

    Την ίδια στιγμή δεν θα πληρώνει η εκκλησία !
    Δηλαδή από το τέλος εξαιρούνται η εκκλησία, τα... μοναστήρια και το δημόσιο !


    Ντροπή σας.. ρε ΧΟΝΤΡΟΚΑΘΗΚΙΑ του καμπινέ πα$$οκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΡΙΖΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;;

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ;;

    ΞΕΡΕΙΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΗΣ 3-4-5.000 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ;;

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΣΕ;;

    ΤΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ..
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ....
    ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ [ΜΕΣΩ ΚΛΑΔΙΚΗΣ].ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...

    ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ......

    ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΞΗΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΠΗΡΕ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΣΟ 10 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ....

    ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ..
    Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΤΟΚΟΙ..

    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ..

    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ..

    ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ..

    ΑΛΗΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ξεκινησε περυσι απολυοντας 20 αοριστου χρονου απο το κτηματολογιο ΑΕ (ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ)!
    Τοτε η ΓΣΕΕ το βουλωσε...και το θεμα εμεινε θαμμενο.Τις απολυσεις εκανε ο καθηγητης τοπογραφιας ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά ο Γιωργάκης είχε δίκιο!
    Ποιος Έλληνας πολιτικός θα τολμούσε να αγγίξει από μόνος του το δημόσιο;
    Ενώ με την τρόικα, είναι αλλιώς!
    Καλή αρχή με τους 40.000, κι όταν γίνουν 400.000 μπορεί να αρχίσει να φαίνεται φως.
    Έτσι ρε μούλοι, να σας δω να τσακώνεστε με λαθρομετανάστες για μεροκάμματο και να χαρίσω και το σπίτι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. .....Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ.


    ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ...
    Στην Ουγγαρία οι πρώην πρωθυπουργοί πάνε φυλακή.
    ___________________________________
    Με 306 “υπέρ” και 52 “κατά” στο σύνολο των 386 μελών της, η ουγγρική Βουλή ψήφισε αργά χθες το βράδυ, την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Φέρεντς Τζιούρτσιανι, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την ενδεχόμενη δίωξή του από τη....
    γενική εισαγγελία, με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας και πρόκλησης ζημίας στο κράτος, ενός και πλέον δισεκατομμυρίων ουγγρικών φιορινίων.

    Πέρα από το κυβερνόν δεξιό κόμμα Ένωση Νεαρών Δημοκρατών του νυν πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν, υπέρ της άρσης ασυλίας του Σοσιαλιστή πρώην πρωθυπουργού, από τα τρία κόμματα της αντιπολίτευσης, ψήφισαν τόσο το οικολογικό όσο και το ακροδεξιό “Γιόμπικ”, ενώ καταψήφισαν οι Σοσιαλιστές.

    Στην ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Τζιούρτσιανι χαρακτήρισε τις κατηγορίες εναντίον του ως “ψεύδη” του γενικού εισαγγελέα της χώρας και τη διαδικασία εναντίον του ως “πολιτικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών”.

    Η άρση ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού αφορά την αποκαλούμενη “υπόθεση Σούκορο”, γύρω από την αμφισβητούμενη αγοροπωλησία οικοπέδων στην ομώνυμη περιοχή προστατευόμενης φύσης στη λίμνη Βέλενσερ, έξω από τη Βουδαπέστη, στην οποία ένας αμερικανο-γερμανο-ισραηλινός επενδυτικός όμιλος του ουγγρο-ισραηλινής καταγωγής επιχειρηματία Γιόαβ Μπλουμ σχεδίαζε τη δημιουργία ενός ουγγρικού “Λας Βέγκας”, κόστους 1,5 δισεκατομμυρίων Ευρώ.

    Σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα Πέτερ Πολτ, από την προβλεπόμενη ανταλλαγή ακινήτων ανάμεσα στο ουγγρικό κράτος και τον επιχειρηματία, προκλήθηκε ζημία στο ουγγρικό κράτος ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων φιορινίων, εξαιτίας λανθασμένων αξιολογήσεων, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορείται ότι άσκησε επιρροή στη διαδικασία έγκρισης από την πολεοδομία.

    Από την πλευρά του ο Φέρεντς Τζιούρτσιανι έχει διαψεύσει επανειλημμένα οποιαδήποτε ανάμιξή του, καταγγέλοντας πως, πίσω από τις ενέργειες εναντίον του, κρύβονται πολιτικά κίνητρα και πως, εάν αλήθευαν οι υποψίες του γενικού εισαγγελέα, αυτό θα σήμαινε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας υπερβαίνει αμέτρητες φορές τις αρμοδιότητές του, όταν υπόσχεται γενικά την υποστήριξή του απέναντι σε τέτοιες μεγάλες επενδύσεις που δημιουργούν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

    Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, μια παρόμοια υποστήριξη είχε εγγυηθεί ο ίδιος και για τις επενδύσεις στη χώρα από την πλευρά των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών “Αουντι” και “Μερτσέντες”, που ως γνωστό δημιούργησαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

    Η δεξιά κυβέρνηση του σημερινού Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν είχε εξαγγείλει, πριν μερικές εβδομάδες, την ποινική δίωξη των προκατόχων της, σοσιαλιστικών κυβερνήσεων, τις οποίες η ίδια θεωρεί ένοχες για την αύξηση του κρατικού χρέους.

    Στο στόχαστρο του Βίκτορ Ορμπάν βρίσκονται οι Σοσιαλιστές προκάτοχοί του στην πρωθυπουργία κατά το διάστημα 2002 μέχρι 2010, τους οποίους κατηγορεί ως υπεύθυνους για την αύξηση μέσα στην οκταετία, του κρατικού χρέους, από το 53% στο 82% του ΑΕΠ, κάτι, που, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, συνιστά ένα “πολιτικό έγκλημα”.

    Στο πλαίσιο αυτό, η κυβερνητική πλειοψηφία ανέθεσε ήδη στην Επιτροπή Συντάγματος της Βουλής την εξέταση των νομικών δυνατοτήτων για την παραπομπή σε δίκη των επικεφαλής των προηγούμενων κυβερνήσεων και συγκεκριμένα, των πρώην πρωθυπουργών Πέτερ Μέντγκιεσι (2002-2004), Φέρεντς Τζιούρτσιανι (2004-2009) και Γκόρντον Μπαινάι (2009-2010), του Ουγγρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, το οποίο, μετά τις εκλογές του Απριλίου 2010, βρίσκεται σήμερα στην αντιπολίτευση.


    - Kατηγορεί ως υπεύθυνους για την αύξηση μέσα στην οκταετία, του κρατικού χρέους, από το 53% στο 82% του ΑΕΠ, κάτι, που, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, συνιστά ένα “πολιτικό έγκλημα”.
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ..ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ
    2 ΧΡΟΝΙΑ.. ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ.

    - ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΑΑΑΑ
    ΕΕΕ...ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΘΑΛΛΑΣΗΣ ...ΗΛΙΘΙΕ
    ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

    - ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΛΑΚΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΞΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ

    Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για την αύξηση του αριθμού των αστέγων στην Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης...
    μεταδίδει το πρακτορείοReuters με ανταπόκριση από την Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αριθμός των ελλήνων αστέγων έχει αυξηθεί δραματικά το τελευταίο διάστημα, εξ αιτίας της ανεργίας, που οδηγεί σε αδυναμία πολιτών να πληρώσουν έστω και τα βασικά, με αποτέλεσμα να μένουν ακόμη και χωρίς στέγη. Το ρεπορτάζ περιέχει και ιστορίες ανθρώπων, που είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη, τη ζωή τους να αλλάζει σαν σε ταινία...

    Ένας από τους άστεγους που περιγράφει τη δική του ιστορία στο Reuters, είναι ο 40χρονος "Πέτρος Παπαδόπουλος" (δίνει ψεύτικο όνομα για να μην μάθουν οι δικοί του άνθρωποι για την κατάστασή του) ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν σεφ σε μεγάλα εστιατόρια της Ελλάδας. Τώρα μαγειρεύει για 50 άτομα σε ένα καταφύγιο αστέγων.

    Ο 40χρονος το 2010 απολύθηκε από τη δουλειά του και μη μπορώντας να αποπληρώσει ένα δάνειο που είχε πάρει, έχασε και το σπίτι του και κατέληξε να γυρνά στους δρόμους άστεγος. "Ένιωσα σαν να πρωταγωνιστώ σε ταινία", δήλωσε, προσθέτοντας πως η ζωή του πήρε στροφή 180 μοιρών. "Δεν περίμενα ποτέ πως κάτι τέτοιο θα συμβεί σε μένα", σημειώνει ο ίδιος, λέγοντας πως αργότερα κατάλαβε πως το να περάσεις στην απέναντι όχθη μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί στον καθένα.

    Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των αστέγων στην Ελλάδα έχει αυξηθεί 20-25% τα τελευταία δύο χρόνια, σε μια χώρα που το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων, τονίζει το Reuters, μένει ακόμα με τους γονείς του και συνήθως οι συντάξεις των παππούδων στηρίζουν τις νέες οικογένειες.

    "Ο πληθυσμός των αστέγων έχει αλλάξει", δηλώνει στο Reuters ο Άρης Βιολαντζής, ψυχολόγος στην ΜΚΟ "Κλίμακα" και σημειώνει πως οι νέοι άστεγοι έλληνες "είναι συνήθως μεσήλικες, στην παραγωγική τους ηλικία, που σκέφτονταν ότι μέχρι π΄ροτινος όλα πήγαιναν καλά και έκαναν τις σωστές κινήσεις". Τελικά έπεσαν έξω...

    "Η οικογένεια και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι που συνολικά υποφέρουν. Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, είναι σαν κάθε άνθρωπος να είναι μόνος του", δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Βιολαντζής.
    Η οργάνωση "Κλίμακα" υπολογίζει ότι ο πληθυσμός των αστέγων που περιφέρονται και ζουν στους δρόμους στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά 17.000 με 20.000 άτομα τα τελευταία δύο χρόνια. Η υπηρεσία του δήμου Αθηναίων για τους αστέγους, όπου κατά δεκάδες σχηματίζουν ουρά κάθε μέρα για ένα γεύμα, επίσης σημειώνει μια άνοδο της τάξης του 15-20%.

    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η φτώχεια έχει αυξηθεί αισθητά στους δρόμους της Αθήνας, όπου οι άνθρωποι κοιμούνται σε υπνόσακους, σε σοκάκια και ψάχνουν στα σκουπίδια για τρόφιμα. Με την ανεργία να φτάνει στο 16%, οι νέοι άστεγοι προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα.
    katestimeno.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜAΛAKEΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 40.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ?

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜAΛAKEΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 40.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚ ΤΩΝ 1.000.000 ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ?

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜAΛAKEΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 40.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ?

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜAΛAKEΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΑΧΑΧΑ..
    ΤΡΑΓΙΚΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...
    Δύο νέοι υφυπουργοί αναλαμβάνουν από βδομάδα...

    Δυο νέοι υφυπουργοί ορίζονται εντός των ημερών, ο μεν πρώτος στο υπουργείο Οικονομικών, με αρμοδιότητα την παρακολούθηση των ροών εσόδων, κάτι για το οποίο μέχρι σήμερα είναι υπεύθυνος ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, κ. Παντελής Οικονόμου.
    Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο....βουλευτής Μαγνησίας, κ. Κώστας Καρτάλης, είναι αυτός που θα καταλάβει τη θέση του νέου υφυπουργού.
    Ο άλλος υφυπουργός που θα συμπληρώσει την εικόνα της κυβέρνησης, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομά του, ωστόσο θα καταλάβει θέση υφυπουργού ανάπτυξης, αρμοδίου για την ναυτιλία, γεγονός, όμως, που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την βούληση και επιθυμία του εφοπλιστικού κόσμου για την αναβιώσει και ανασυγκρότηση αυτόνομου υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

    http://www.dailynews24.gr/

    ΣΥΝ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ
    ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ...ΕΞΟΔΑ..ΔΑΠΑΝΕΣ... ΠΟΥΤΑ ΝΑΚΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.. ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΦΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΦΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΡΕ
    ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΑ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΑ ΜΕΝ -ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
    ΦΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΣΟΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ Δ.Υ.ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕ Δ.Υ.ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ !ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. για κάθε έναν δημόσιο υπάλληλο θα απολυονται 5 του ιδιοτικου με την δικαιολογια οτι εφοσον το δημοσιο γινεται ανταγωνιστικο πρεπει να ακολουθησει και ο ιδιοτικος τομεας
    αλλα δεν καταλαβαινει ο ελληνας αντε και καλη σας ορεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. STO DROMO... KA8IKIA, STO DROMO... ALHTES, KOPROSKYLA, TEMPELXANADES, PRASINO-MPLE... KWLOPAIDA, XAFIEDOROYFIANOI TWN POLITIKATNHDWN.., MOYNOPANA EMMIS8A, E3W... OI MISOI KAI PARAPANW PREPEI NA FYGOYN. EPISHS, PREPEI NA AR8EI H MONIMOTHTA KAI TA KRYFA... EPIDOMATA. EPISHS, PREPEI NA KOPOYN... MAXAIRI... TA TRELA... LEFTA TWN KWLOKARABANADWN. LIGOI KAI KALOI PREPEI NA YPARXOYN STO DHMOSIO KAI MALISTA OI PE. E3W... KOPROSKYLA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τι εγινε ρε φιλε και σκυλιαζεις δεν επιασε το μεσο που ειχες βαλει να σε διορισουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΑΣ
    ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΦΑΝΑΤΙΚΟ.
    ΤΟΝ ΚΑΘΗΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ******* ΜΑΣ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΠΕΤΡΑ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ******* ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΝΤΕΡΟ ΕΞΩ!ΣΤΙΣ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ(ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ, ΕΠΑΙΞΕ ΚΙΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ)ΤΟΥ ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΥΠΕΣ!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ******* ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΛΩΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση