GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνταξιούχος ετών 40...

Γράφει η Λώρη Κέζα Ιδού µια στιχοµυθία που θα µπορούσε να είναι αληθινή: « Τι; Είσαι συνταξιούχος; Φτου σου παλικάρι µου, ούτε 40 χρονώ δε...

Γράφει η Λώρη Κέζα

Ιδού µια στιχοµυθία που θα µπορούσε να είναι αληθινή: «Τι; Είσαι συνταξιούχος; Φτου σου παλικάρι µου, ούτε 40 χρονώ δε µοιάζεις», «Μα δεν τα έχω κλείσει τα 40». Ο συνταξιούχος θα µπορούσε να είναι πιλότος ελικοπτέρων στον στρατό, αξιόµαχος, υγιής, µε σώας τας φρένας. Σε κάποιες ειδικότητες τα χρόνια µετρούσαν διπλά, προσέθεταν ως συντάξιµα τα χρόνια της εκπαίδευσης και αποσύρονταν από την εργασία προτού εµφανιστεί η πρώτη ρυτίδα. ∆εν πήγαιναν όµως στον καφενέ αφού στον ιδιωτικό τοµέα ήταν περιζήτητοι. Ας µη µιλήσουµε για τις γυναίκες και τις ταπεινωτικές για το φύλο «πρόωρες συντάξεις». Επί µακρόν θεωρήθηκε λογικό να...
δουλεύουν επί 15 χρόνια και να παίρνουν σύνταξη επί 30 χρόνια, µε δικαιολογητικό το ανήλικο. Και εδώ υπήρχε το παράδοξο: η µάνα έφευγε από τη δουλειά όταν το παιδί αποκτούσε την ανεξαρτησία της προχωρη µένης εφηβείας. ∆ιακρίνεται εν τούτοις άλλη κατηγορία συνταξιούχων: οι ανύπανδρες κόρες δηµοσίων υπαλλήλων. Πριν από λίγα χρόνια είχε υπολογιστεί ότι περί τις 80.000 γυναίκες εισέπρατταν κρατικό βοήθηµα µε αυτή την ιδιότητα. Επαιρναν «σύνταξη άγαµης θυγατέρας» κυρίες µε εµπορικές επιχειρήσεις στο όνοµά τους, µε µόνιµη δουλειά ή µε υψηλά εισοδήµατα από ενοίκια.
Αρκούν αυτές οι ιστορίες των νοµίµων λουφαδόρων για να κατευναστεί ο θυµός εκείνων που δούλεψαν σκληρά µια ζωή και τώρα βλέπουν τη σύνταξη να σµικρύνεται µήνα µε τον µήνα; Οχι, δεν αρκούν. Είναι πολύ βολικό να προβάλλονται όλες οι ακρότητες που θεσµοθετήθηκαν από τον άγουρο παπανδρεϊσµό των eighties και να αποσιωπούνται ιστορίες στον αντίποδα, ιστορίες ανθρώπων που δεν είχαν τον δικό τους βουλευτή για να διοριστούν, ιστορίες µε πρωταγωνιστές που πέτυχαν ξεκινώντας από το τίποτε, ιστορίες µε άτυχους που ήταν και παρέµειναν στο περιθώριο µιας κοινωνίας που όλο πλούτιζε, όλο κατανάλωνε. Ο πολιτισµός κρίνεται εν πολλοίς από τον τρόπο που συµπεριφερόµαστε στους αδυνάτους και οι πολίτες της τρίτης ηλικίας είναι σίγουρα τέτοιοι. ∆εν έγινε κάποια µελέτη για το κόψιµο των συντάξεων. ∆εν αποσαφηνίστηκε πόσο θα αποφέρει στον κρατικό κορβανά η αφαίρεση 100 ή 200 ευρώ από άτοµα που είναι άνω των 65 ετών, που εργάστηκαν επί 40 χρόνια χωρίς να σηκώσουν κεφάλι. Αραγε υπάρχει φορολογούµενος να εγκρίνει τέτοιες αποφάσεις που αφορούν τον γονιό του; Ας βρούµε όµως ένα δικαιολογητικό για τα µέτρα: εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις κρίνουν τα 100 ή 200 ευρώ µε τα δικά τους δεδοµένα, δηλαδή τα κρίνουν ως µια βραδιά σε εστιατόριο.
Εν κατακλείδι: δεν έχουµε αντίρρηση µε την εκκαθάριση του µητρώου συνταξιούχων, έχουµε όµως πρόβληµα µε το τσουβάλιασµα των υπερηλίκων.

keza@tovima.gr

31 σχόλια

  1. ΑΧ......... αυτην στην φωτο
    είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ
    που πήρε το 50.000 αποζημείωση
    την σύνταξη 2.500 ευρωπουλα.

    Και κάνει χαρούλες
    που ο σύζυγος την έχωσε και Πασοκορουσφετολογικά ΞΑΝΑ
    στο Υπουργείο Εσωτερικών
    για να δυναστεύει - και να βγάζει τα sex γούστα της - σε 10.000.000 ιθαγενείς Έλληνες ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμαστε τον ΒΟΥΡΟ που σκιζοτανε προχτες για τον λαο και τα αδικα μετρα.

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ....

    Όταν καποιος ψηφιζει παρανομα αντισυνταγματικα νομοσχεδια,
    τι προβλεπεται;

    ΠΟΥΝΕ ΡΕ ΟΙ 17 ΝΟΕΜΒΡΕΣ,
    ΠΟΥΝΑΙ ΡΕ ΟΙ ΚΟ.ΛΟ.ΦΩΤΙΕΣ
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΜΕΝΟΙ ΠΑ$ΟΚΟΙ.

    ΣΙΧΑΜΜΑΤΑ
    δοσιλογα σαπια ΤΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία τα λετε κυρία μου αλλά δεν πρέπει να λησμονούμε ότι οι νόμοι του κράτους έδωσαν το δικαίωμα και στους στρατιωτικούς και στις μητέρες ανηλίκων να φύγουν νωρίτερα από την Υπηρεσία τους.

    Και αν το καλοσκεφθούμε οι μεν στρατιωτικοί συγκέντρωσαν τα συντάξιμα χρόνια που απαιτούσε ο νόμος (και μάλιστα κάτω από αντίξοες στις περισσότερες περιπτώσεις συνθήκες), οι δε μητέρες ανηλίκων έφυγαν με κάτι μειωμένες μέχρι ορίων συντάξεις.

    Για την μόνη περίπτωση που θα είχατε ένα δίκιο να μιλάτε ίσως θα ήταν οι συντάξεις της Ολυμπιακής ή των ΔΕΚΟ που ήταν πράγματι παχυλές για λίγα χρόνια.

    Αλλά μάλλον δεν αναφέρεστε σε αυτές (όχι βέβαια από κομματική σκοπιμότητα γιατί εσείς προφανώς είστε απόλυτα νομοταγής και ηθική πράγμα που σας δίνει το δικαίωμα να κριτικάρετε όλους τους άλλους για να κερδίσετε τον επιούσιον).Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά και θα το κανουμε θέμα τώρα;

    δεν το ξέρατε πως στην Ελλάδα, αμα τελειώσεις το Λύκειο στα 18, και μετά απο εντατικά φροντιστήρια και μέσον μπείς σε μια στρατιωτική σχολή,

    απο τα 18 λέμε,

    γίνεσαι μόνιμος υπάλληλος του κράτους με μισθό και με ασφάλεια του Δημοσίου, οχι του ΙΚΑ, που παίρνουν οι μαλάκες των ΔΕΚΟ,

    και χωρίς να υπηρετήσεις στρατιωτική θητεία, μια μερα γίνεσαι ανθυπολοχαγός, νοματάρχης, αστυνόμος.


    Αν μαλιστα πέσεις δυο φορές με αλεξίπτωτο, "κάτω από αντίξοες στις περισσότερες περιπτώσεις συνθήκες"

    πιάνονται τα χρόνια διπλά και θα παρεις σύνταξη στα 40, νεος νεότατος για μια δεύτερη καριέρα σαν σεκιουριτάς, κτηματομεσίτης, και υπάλληλος πολιτικού γραφείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tι λέτε ρε καρακάξες (φερέφωνα των παπαγαλακίων)!
    Έτσι βγήκε και μια .@rgιόλα χθές στη ΝΕΤ και έσκιζε τα ρούχα της διοτι οι δημόσιοι υπάλληλοι πήραν -λέει- τριπλάσιους μισθούς!!! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ.
    Πιστεύετε πως αν πλήξετε την κατηγορία υπαλλήλων που θέλετε εσείς θα πάρετε περισσότερα;
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ.
    ΟΧΙ επειδη φταίμε αλλά αλλά επειδή έχει γεμίσει ο τόπος απο διαβολείς και φιλοσόφους της μίας μέρας.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΤΕ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΩΤΗΣ - ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ.

    Επεισόδια έξω από το υπουργείο Οικονομικών, ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και εργαζομένους του...υπουργείο Οικονομικών.

    Διαδηλωτές (εφοριακοί, τελωνειακοί, υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους), στην προσπάθειά τους να μπουν μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων ώστε να διακόψουν την ομιλία, αντιμετώπισαν αντίσταση από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

    Μάλιστα, την οργή των διαδηλωτών δέχθηκαν ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης καθώς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιάννης Καπελέρης, που προσπάθησαν να διαφύγουν από τον κλοιό των διαδηλωτών και να μπουν στο υπουργείο με τη χρήση της πλαϊνής εισόδου.

    - Eπεισοδιακή η συνέντευξη Βενιζέλου..αφού προηγήθηκε κατάληψη.

    Κατάληψη της αίθουσας Τύπου από εφοριακούς και τελεωνειακούς

    Από τον 3ο όροφο στον 6ο και από εκεί πάλι στον 3ο οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπ. Οικονομικών. Λίγο πριν τις 12 τελωνειακοί και εφοριακοί κατέλαβαν την αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργείου Οικονομικών, επί της οδού Νίκης. Ετσι αποφασίστηκε η συνέντευξη Τυπου Βενιζέλου να γίνει σε άλλον όροφο. Μεταφέρθηκαν λοιπόν στον 6ο. Ομως λίγο αργότερα έληξε η κατάληψη και έτσι αποφασίστηκε να επιστρέψουν στον 3ο.


    Παράλληλα, στο υπουργείο Οικονομικών κατέφθασε νωρίτερα και η μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ καθώς και απορριμματοφόρα που είχαν ξεκινήσει νωρίτερα την πορεία τους στο κέντρο της Αθήνας κατά των κυβερνητικών μέτρων. Αυτή τη στιγμή η ΠΟΕ-ΟΤΑ φεύγει από το υπουργείο για να συνεχίσει την προγραμματισμένη της πορεία στο κέντρο του λεκανοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε κυρά μου, αφού σ' έχουνε πάρει χαμπάρι όλοι εδώ και χρόνια, τί συνεχίζεις και χτυπιέσαι;;;
    Δεν είμεστε στο '80, μορφωθήκαμε, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!!

    Όσο για το θέμα αυτό, ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγόρι ή κορίτσι που έγραψες αυτό το λίβελο. Μην ταυτίζεις τον ιδιωτικό τομέα με τον δημόσιο. ΤΑ ΈΧΕΤΕ ΜΠΛΈΞΕΙ. Επειδή εσύ η/ο βολεμένος/η δεν πρόκαμες να πάρεις σύνταξη με ανήλικο τέκνο δεν θα την πληρώσουμε εμείς π0υ πήραμε με 25 και 30 χρόνια ιδιωτικής εργασίας. Ούστ πρασινοφρουρε/η βολεμένοι με παχυλούς μισθούς, να δώ πώς θα ξεπληρώσετε να δάνεια που πήρατε από τις τράπεζες. Το πρόβλημα δεν είναι οι συντάξεις που έτσι κι αλλιώς είναι μικρές, αλλά οι συντάξεις των ανωτάτων δημοσίων "λειτουργών?" από 2000 ή 3000 ευρώπουλα. Αυτά να κοιτάτε και όχι συλλήβδην τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:34:00
    Άστους να λένε
    Πρόκειται για πληρωμένα καθήκια.
    "Τ'αγγειά γενήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι" , έλεγε κάποιος συμπαθής Έλληνας.
    Άκου καλά την εμπειρία στην IMF από Αργεντινή γυναίκα και μην ακούς κανέναν άλλο. :

    http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=1338&item=3205&prodId=18&prodId=18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΛΟΙOI. της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑssΟΚ.
    & εμμισθα εθνικοσοσιαληστικα μπασταρδοσπέρματα
    στα Μπλοκς.......... φαλακροι ΚΡΕΤΙΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σωτη και λωρη
    πλατων και αντιγονη
    μανος και ανδριανοπουλος
    ραγκουσης και λοβερδος
    καραμανλης και ρουσοπουλος
    σαμαρας και λαζαριδης
    νδ και πασοκ
    ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Λώρη ξέχασε να μας θυμίοσει τις εκατοντάδες χιλιάδων ανάπηρων-μαϊμούδων που ξήλωσε ο Παπανδρέου με τους οποίους εξασφάλιζε την πλειοψηφία στη Βουλή ο Κ.Καραμανλής (ο αληθινός)!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΕΧΝΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΗ ΕΣΥ.....
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ .....

    ΠΑΣΟΚΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ; Η "ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ" ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΤΗΣ ΝΔ ;

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!
    ΚΑΙ ..ΟΛΕΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΜΑΘΕΙΣ - ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ 800€ /ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ !
    ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ 800€ ΑΥΤΟΣ + 800€ ΑΥΤΗ = 1600€. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ !
    1600Χ12= 19.200€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ !
    ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΕΥΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΒΡΕΘΕΙ - ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ- ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΙΣΗ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ , ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ,MOIAZΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ DER SPIEGEL ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ,
    ΙΣΩΣ Ο " ΜΕΓΑΛΟΣ" ΣΑΣ " ΚΡΥΦΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ" ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΩ ΓΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ" ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΚΙΜΗΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΧΙΕΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι έχεις πάθει Λώρη μου και πας σα συγκαμένη;
    σου κάναν Οθωμανικό oι αποφασισμενoι;………
    -Σου άρεσε;
    -Μου άρεσε
    -Θα ξαναπάς;
    -Δεν ξέρω. Καλό το πισωκολλητό μα τώρα υποφέρω…
    -Δώσε καιρό στον κώλο σου να ηρεμήσει λίγο
    -Πόσο καιρό; Πονάω πολύ τα πόδια σαν ανοίγω
    Σε δύο μέρες αρχικά θα πάψεις να υποφέρεις
    έπειτα θέλει άλλες εφτά μέχρι να συνεφέρεις
    ό,τι σου λέω οι σοφοί πατέρες μας το βρήκαν
    του κώλου τα εννιάμερα πως λες εσύ να βγήκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιά είναι η καταγωγή σας κυρία Κέζα;
    Ρωτάμε επειδή δεν βλέπουμε να έχει το επώνυμό σας ρίζα και μας κάνει εντύπωση για την προέλευσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 2:14

    "Να ΄ταν η ζήλεια κασίδα..........!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 5:09:00 μ.μ
    "Ποιά είναι η καταγωγή σας κυρία Κέζα;
    Ρωτάμε επειδή δεν βλέπουμε να έχει το επώνυμό σας ρίζα και μας κάνει εντύπωση για την προέλευσή του."

    Εγώ πάντως σαν μασσόνα εβραιοπούλα την κόβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΥΡΑ ΤΑΔΕ, Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΜΜΕΣΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΔΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ : 27 Σεπ 2011 4:17:00 μ.μ.
    _________________________________________
    Πιλότοι γραφείου εισπράττουν πτητικό επίδομα
    Έμειναν άναυδοι οι ελεγκτές της τρόικας όταν διαπίστωσαν ότι ετησίως χορηγούνται είκοσι εκατομμύρια ευρώ σε 1.100 αεροπόρους ως «πτητικό επίδομα»!

    Από την ανάλυση των παραπάνω στοιχείων προέκυψε ότι το 75% όσων αεροπόρων λαμβάνουν το «πτητικό επίδομα» (δηλαδή, περί τους 800) βρίσκονται μακριά από τις πολεμικές μοίρες, καθώς υπηρετούν σε διάφορες επιτελικές θέσεις και υπηρεσίες εδάφους. Στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είθισται τις τελευταίες δεκαετίες ο κάθε «ιπτάμενος» αεροπόρος, ανεξαρτήτως εάν υπηρετεί σε μονάδα «πρώτης γραμμής» ή όχι, να λαμβάνει ετησίως 18.000 ευρώ ως «πτητικό επίδομα»!

    Σε πολεμικές μοίρες είναι ενταγμένοι μόλις το 25% των «ιπταμένων», όλοι οι υπόλοιποι παίρνουν το συγκεκριμένο επίδομα είτε κάνοντας ήπιες πτήσεις (μεταγωγικά αεροσκάφη) ή πλαστογραφώντας τα στοιχεία χωρίς καν να μπουν σε αεροπλάνο. Ιπτάμενοι αεροπόροι φέρονται να πετούν με μαχητικό αεροσκάφος στην Κρήτη ή την Αγχίαλο και τις ίδιες μέρες δηλώνουν "παρών" στις επιτελικές τους θέσεις στην Αθήνα!

    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/227365/pilotoi-grafeiou-eisprattoun-ptitiko-epidoma/?acpn=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 27 Σεπ 2011 6:15:00 μ.μ.
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΥΡ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντε παλι με τους Στρατιωτικους...ο εμφυλιος ειναι κοντα με κατι τετοιες αναρτησεις.μπραβο στο press-gr..στο παιχνιδι τους μεσα...σιχαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 27 Σεπ 2011 7:17:00 μ.μ.

    ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ .
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΣΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ "ΦΥΓΟΥΝ" ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ !
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ 27 Σεπ 2011 7:17:00 μ.μ.
    ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΙΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΣΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κακαρίσματα με 154 ψήφους
    Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στη Βουλή για το χαράτσι στη ΔΕΗ.
    154 βουλευτές του ΠαΣοΚ ψήφισαν ναι.

    Διερωτόμαστε το απόγευμα αν όλες οι δηλώσεις των βουλευτών ήταν βρυχηθμοί ή κακαρίσματα
    ---------------------------------------------
    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι ύποπτοι για ''ανταρσία'' είναι οι Β.Κεγκέρογλου, πρώην υφυπουργός και βουλευτής Ηρακλείου και ο Βασίλης Τόγιας, βουλευτής Βοιωτίας. Και τους δύο έχουν ''πλευρίσει'' υψηλόβαθμοι από την ..... Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ώστε να ψηφίσουν ''ΝΑΙ'' στην ονομαστική ψηφοφορία που θα γίνει στις 19.00 στη Βουλή.
    Επίφοβος ήταν και ο βουλευτής Γ.Βούρος
    που όμως με γραπτή του δήλωση ξαναμπήκε
    στο μαντρί υποσχόμενος πως θα υπερψηφίσει το χαράτσι.
    ----------------------------------------------
    Τελικά ήταν κακαρίσματα και μάλιστα από κότες λυράτες

    ΕΑΝ ΚΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ..ΛΙΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ
    θα σας πούμε σε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ...
    ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Πήγα στο στρατό το 1958 σε ηλικία 13 ετών. ΝΑΙ 13 ΕΤΏΝ. Πρόλαβα και τις φασαρίες του Κυπριακού το 1964 και του 1974 . Υπηρέτησα 7 χρόνια ιπτάμενος με νόμιμα διπλά χρόνια. Αποστρατεύτηκα το 1981 με 23 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας και 30 πλασματικής ΝΟΜΙΜΩΣ με νόμους της ΔΕΞΙΑΣ. ( Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ) Τώρα και 30 χρόνια ( Δεν ξέρω πόσο ακόμα ) τα τρώω ωραία. ΄Εστω και λίγα. Θα ήθελα όμως να τα δώσω πίσω όλα αυτά και να επιστρέψω στο δημόσιο και να κάνω τη δουλειά που κάνει αυτός ο κύριος κάθε μέρα στη βουλή και να αλλάζω το ποτήρι με το νερό σε κάθε ομιλούντα βουλευτή. Και φυσικά να παίρνω και τις αποδοχές του, τις άδειές του, να πληρώνω τους φόρους που πληρώνει και φυσικά να μην μπω στην εφεδρεία όπως όλα τα άλλα κορόιδα. Ωραία δουλειά ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ με αποδοχές υπουργού. Μακάρι να μπορέσω να τους τα πάρω καμιά 20 χρόνια ακόμα. ( Γράψτε ότι θέλετε για τους στρατιωτικούς. Σας έχω και εγώ γραμμένους, )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Πούντος; Θα τρώει πουθενά. Γιά κοίτα σε καμμιά ταβέρνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε συ 10:12

    Αυτός ο νεροκουβαλητής (ένας από δαύτους τέλοσπάντων) είναι γείτονάς μου.
    Και παίρνει ΤΡΕΛΑ λεφτά.
    Και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    Γουστάρω ΤΡΕΛΑ να του κόψουν το μισθό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εμένα ??????
    ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .
    Εσένα ίσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση