GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η αντίσταση συνεχίζεται» λέει ο ένας γιος του Καντάφι...

Στα περίχωρα της Τρίπολης βρίσκεται, όπως δήλωσε, ένας από τους γιους του Μουάμαρ Καντάφι, Σεΐφ αλ-Ισλάμ, ο οποίος απηύθυνε έκκληση για αντ...

Στα περίχωρα της Τρίπολης βρίσκεται, όπως δήλωσε, ένας από τους γιους του Μουάμαρ Καντάφι, Σεΐφ αλ-Ισλάμ, ο οποίος απηύθυνε έκκληση για αντίσταση, παρά την πτώση της λιβυκής πρωτεύουσας στα χέρια των ανταρτών.
«Σας μιλάω από ένα προάστιο της Τρίπολης. Θέλουμε να...
 καθησυχάσουμε τον λαό της Λιβύης, είμαστε ακόμα εδώ, η αντίσταση συνεχίζεται και η νίκη είναι κοντά», ανέφερε ο Σεΐφ αλ-Ισλάμ, σε ηχητικό μήνυμά του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Arrai, που εδρεύει στη Δαμασκό.
«Κάθε Λίβυος είναι Μουάμαρ Καντάφι, κάθε Λίβυος είναι Σεΐφ αλ-Ισλάμ (...) Όπου και αν βρεθείτε μπροστά στον εχθρό, πολεμήστε τον», πρόσθεσε.
Την ίδια ώρα, άλλος γιος του Καντάφι, ο Σαάντι, χαρακτήρισε τους εξεγερμένους ως «αδελφούς» και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί για να σταματήσει η αιματοχυσία στη Λιβύη, σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Al-Arabiya.

2 σχόλια

  1. Και μόνο το γεγονός ότι μιλάει από προάστιο της Τρίπολης, σημαίνει ότι ΔΕΝ ελέγχει τίποτα.
    Καλεί, απλά, τους οπαδούς του να συνεχίσουν να σκοτώνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΜΕΝΟ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ .ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση