GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγανάκτησε και ο γιος της ...Γιάννας Αγγελοπούλου!

Ο Παναγιώτης Θ. Αγγελόπουλος , πρωτότοκος γιος του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, υπογράφει ένα κείμενο στην εφημερίδα Athens Voice...


Ο Παναγιώτης Θ. Αγγελόπουλος, πρωτότοκος γιος του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, υπογράφει ένα κείμενο στην εφημερίδα Athens Voice με τον τίτλο "Η Εποχή των Τεράτων" με το οποίο καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και το διεφθαρμένο και ξενόφερτο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα που έφερε την Ελλάδα στην εξαθλίωση και στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Και  τάσσεται υπέρ μιας λαϊκής εξέγερσης που θα απονομιμοποιήσει τις συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και θα οδηγήσει σε μια όξυνση της αντικαπιταλιστικής ριζοσπαστικής αριστεράς με το διεφθαρμένο αστικό καθεστώς.
Το πλήρες κείμενο όπως δημοσιεύτηκε στις 13/9 στην Athens Voice είναι το εξής:
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ
Στις 25 Μάη ξέσπασε στην πλατεία Συντάγµατος ένα µαζικό πολιτικό κίνηµα αντίστασης και χειραφέτησης, που αποτέλεσε µια κρίσιµη καµπή στον παρατεταµένο λαϊκό πόλεµο, ο οποίος ξεκίνησε µε την ψήφιση του επαχθούς Μνηµονίου και κλιµακώθηκε µε έντεκα πανεργατικές γενικές απεργίες. Στην υπό κινεζοποίηση Ελλάδα της διαρκούς λιτότητας και της οικονοµικής εξαθλίωσης, του εργασιακού µεσαίωνα και...
 της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, το κίνηµα των πλατειών εξέφρασε τη διάρρηξη των παγιωµένων σχέσεων αντιπροσώπευσης και των αστικών κοινωνικών συµµαχιών, µεταµορφώνοντας την κρίση από οικονοµική σε πολιτική. Kαθοριστικής σηµασίας στοιχείο, συµβάλλον και στην αντιφατικότητα του κινήµατος, υπήρξε η συµµετοχή χιλιάδων ψηφοφόρων του πελατειακού δικοµµατισµού, ορµώµενων από τη δυσαρέσκεια και την απόγνωση απέναντι στην πολιτική αφαίµαξης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Ο µαχητικός Ιούνιος, κατά τον οποίο εξαπλώθηκε σε δεκάδες πλατείες της χώρας ο δηµοκρατικός θεσµός της λαϊκής συνέλευσης, χαρακτηρίστηκε από γοργές εξελίξεις όσον αφορά στην ιδεολογική ταυτότητα του κινήµατος των Αγανακτισµένων. Οι πρώτες µέρες της κινητοποίησης, όταν αυτή αγκαλιάστηκε από τα αντιδραστικά ΜΜΕ, σηµαδεύτηκαν από έντονη εχθρότητα απέναντι στην παρέµβαση κοινωνικών συλλογικοτήτων και οργανωµένων µορφών ταξικής πάλης (κόµµατα, συνδικάτα). Σύντοµα, όµως, αποδείχτηκε ότι για να αγωνιστούµε µε το σύνθηµα δεν φεύγουµε αν δεν φύγουν κυβέρνηση, τρόικα, χρέος, έπρεπε το κίνηµα να ριζοσπαστικοποιηθεί, να αποκτήσει πολιτικές θέσεις και να µπολιαστεί στους χώρους εργασίας, δηλαδή να επεκταθεί η δηµοκρατική αυτοοργάνωση στο πεδίο της οικονοµίας, µε απώτερο σκοπό τον κοινωνικό εργατικό έλεγχο.
Σ' αυτή την κατεύθυνση υπήρξαν αξιοσηµείωτα βήµατα, καθώς στις κινητοποιήσεις πρωτοστάτησαν οι υπάλληλοι σε κλάδους εντατικής εκµετάλλευσης του ιδιωτικού τοµέα, οι νέοι της επισφαλούς διανοητικής εργασίας και των µισθών πείνας, οι συνδικαλισµένοι εργάτες και οι άνεργοι. Ο κόσµος χάραξε το δρόµο µε λαϊκές συνελεύσεις, απεργιακές φρουρές και καταλήψεις διαρκείας (∆ήµος Αθήνας, νοσοκοµείο Ιεράπετρας, σούπερ µάρκετ Dia, ∆ΕΚΟ), ενώ η επιγενόµενη απονοµιµοποίηση των γραφειοκρατικών ηγεσιών των ΓΣΕΕ-Α∆Ε∆Υ αύξησε την επιρροή των πρωτοβάθµιων σωµατείων βάσης και της ριζοσπαστικής-αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Η γενικευµένη οργή για την εκποίηση της δηµόσιας περιουσίας και την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους πρόνοιας αποκρυσταλλώθηκε στο σύνθηµα δεν χρωστάµε, δεν πουλάµε, δεν πληρώνουµε.
Αναµφίβολα, οι ηµεροµηνίες που σφράγισαν την πρωτοφανή δυναµική του αγώνα ήταν 15-28-29 Ιουνίου, όταν οι γενικές απεργίες συναντήθηκαν µε τις λαϊκές συνελεύσεις. Η επιµονή του κόσµου, ο οποίος, παρά την κυβερνητική απόφαση για σκληρή αστυνοµική καταστολή, ανασυντασσόταν και παρέµενε στο Σύνταγµα, κατέδειξε τον πολιτικό µετασχηµατισµό του κινήµατος και την οριστική ρήξη του µε τη µνηµονιακή συναίνεση. Αποµαζικοποιηµένη λόγω της ιδεολογικής τροµοκρατίας κράτους και κεφαλαίου, που συµπυκνώθηκε στις απειλές Μεσοπρόθεσµο ή χρεοκοπία/τανκς, η Κάτω Βουλή των πλατειών συνέχισε τις εργασίες της.
Οι παραπάνω εµπειρίες συνθέτουν την πολύχρωµη τοιχογραφία της λαϊκής εξέγερσης, που µολονότι δεν κατόρθωσε να αποτρέψει την εισαγωγή της χώρας στην προκρούστεια κλίνη του Μεσοπρόθεσµου, εγκαινίασε µια νέα, ποιοτικά διαφορετική, πολιτική πραγµατικότητα, µε θεµέλιό της το αίτηµα για άµεση δηµοκρατία και ισότητα, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια.
Για τη συνέχιση του αγώνα είναι επιτακτική ανάγκη η δηµιουργία ενός ηγεµονικού πολιτικού µετώπου, µιας κρίσιµης µάζας κοµµάτων, συνελεύσεων, σωµατείων και πολιτών, που θα παλέψει για την πολιτική-κοινωνική χειραφέτηση και θα εκπονήσει ένα µεταβατικό πρόγραµµα εκτάκτου ανάγκης για την υπεράσπιση των λαϊκών συµφερόντων.
Βασικοί άξονες πρέπει να είναι η στάση πληρωµών και η διαγραφή του χρέους σε ρήξη µε την Ε.Ε., η αναδιανοµή του εισοδήµατος εις βάρος του κεφαλαίου και υπέρ της µισθωτής εργασίας, η υπεράσπιση του δηµόσιου και δωρεάν χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών (υγεία, παιδεία), η εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των τραπεζών και των στρατηγικών επιχειρήσεων και η χάραξη βιοµηχανικής πολιτικής µε στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανακούφιση των εργαζοµένων, η θέσπιση αποκεντρωµένων αµεσοδηµοκρατικών θεσµών και η κατάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας.
Η βίαιη έκρηξη οργής της φτωχής και αποκλεισµένης νεολαίας της Αγγλίας και οι επερχόµενες κοινωνικές συγκρούσεις προοιωνίζουν το ευρωπαϊκό φθινόπωρο θερµό, και καθιστούν επίκαιρα τα λόγια του Αντόνιο Γκράµσι: Ο παλιός κόσµος πεθαίνει και ο καινούργιος πασχίζει να γεννηθεί. Ζούµε στην εποχή των τεράτων.

25 σχόλια

  1. μπραβο ρε πιτσιρικα εχεις ευγενεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη και την περαιτέρω μείωση του αφορολογήτου ορίου στις 4.000 ευρώ φέρεται ότι έβαλαν χθες στο τραπέζι οι επικεφαλής της τρόικας, καθώς θεωρούν ότι τα μέτρα που έχει λάβει ήδη η κυβέρνηση, ακόμη και το νέο ειδικό τέλος στα ακίνητα, δεν θα αποφέρουν τα αναμενόμενα έσοδα για να κλείσουν οι «μαύρες τρύπες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια απλή απορία.
    Είμαι Έλληνας, ζω και φορολογούμαι στην Ελλάδα.
    Τυχαίνει να έχω αγοράσει σπίτια στην Αγγλια, Γερμανία κλπ
    Θα πληρώσω το έκτακτο χαράτσι; Πως; Με ποιά ΔΕΗ;
    Ως γνωστόν, ακίνητα στο εξωτερικό δεν αγοράζουν οι μικροί και μεσαίοι, αλλά οι καρα-κατα-έχοντες.
    Άρα λοιπόν, οι γνωστοί καρχαρίες πάλι γλυτώνουν το φόρο και πληρώνουν τα συνήθη κορόϊδα.
    Ζήτω η κυβέρνηση με τις ψευτιές της περί δικαιοσύνης και επιβάρυνσης των πλουσίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο κακη τυχη εγινες βλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d’ Orient». .........
    Κατά τον ισχύοντα νόμο επιβάλλεται να διενεργηθεί εκκαθάριση...... Η εκκαθάριση δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Κατά τους ισχύοντες νόμους και κατόπιν παρελεύσεως πολλών ετών, η Εθνικής Τράπεζα ισχυρίζεται πώς η αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής έχει εκμηδενιστεί. ...
    Όμως οι μετοχές αυτές στις οποίες αναφερόμεθα ήταν σε… χρυσό....εγγυητής κάθε τέτοιας μετοχής ήταν και… είναι η Τράπεζα Γαλλίας.
    Οι πρόσφυγες από την Ιωνία, την Καππαδοκία, τον Καύκασο, οι οποίοι κάποια στιγμή ζήτησαν την ρευστοποίησης των μετοχών που κατείχαν άκουσαν τους τραπεζικούς υπαλλήλους, ιδιαίτερα μετά το 1940 να τους απαντούν πώς τα αξιόγραφα τους δεν είχαν καμία πλέον αξία. Το θέμα ξεχάστηκε...ομως 40 μετοχες ξαφνικα βρεθηκαν στην κατοχη της οικογένειας από την Πάτρα του Αρτέμη Σώρρα.
    ..που απευθυνεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. που τους πληροφορει οτι η αξία των μετοχών έχει εκμηδενιστεί.
    Η οικογένεια Σώρρα δεν το βάζει κάτω.
    Ο κ. Θεόδωρος Καρυώτης είναι καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Maryland στις ΗΠΑ και διδάσκει Μακροοικονομία, διεθνείς οικονομικές σχέσεις αλλά και μικροοικονομικά. Ανέλαβε να προχωρήσει στην αποτίμηση των μετοχών. Το πόρισμα του είναι κόλαφος. Κάθε μετοχή σε χρυσό της «Τράπεζας της Ανατολής» αποτιμάται σήμερα στα 670 δισ. ευρώ εκάστη. Τουτέστιν μία φορά και μισή τους σημερινού χρέους της Ελλάδας το οποίο ανέρχεται στα 450 δις ευρώ κατά προσέγγιση. Η συνολική αξία των 40 μετοχών πλησιάζει τα 30 τρισ..
    Τον Απρίλιο του 2010 οι δικαιούχοι είχαν έλθει σε επαφή με την Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Διοικητής της κ. Προβόπουλος πρότεινε συμβιβασμό (συμφωνία) ύψους 1,5 δισ. ευρώ για 10 μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής».
    Οι δικαιούχοι ίδρυσαν μία μη κερδοσκοπική εταιρεία, την «END», με έδρα την Ελλάδα στην οποία πρόεδρος είναι ο γνωστός καρδιολόγος στη Νέα Υόρκη Εμμανουήλ Λαμπράκης και αντιπρόεδρος ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης.
    Δωρίζει 4 μετοχές στην «END» και καταθέτει την δήλωση φόρου δωρεάς στην Γ’ Δ.Ο.Υ. Πατρών. Ο στόχος είναι σαφής. Το ελληνικό κράτος υποχρεούται να εκδώσει διπλότυπο είσπραξης του ανάλογου φόρου δωρεάς που για τις Μ.Κ.Ο. είναι της τάξης του 0,5% και να εισπράξει φόρο της τάξης των 13,5 δισ.. Η Εφορία παραπέμπει το θέμα στο υπ. Οικονομικών.
    Τα χρήματα αυτά επαρκούν για τον μηδενισμό του δημοσίου και του ιδιωτικού χρέους

    Το σκεπτικό των μελών της «END» αλλά και της οικογενείας Σώρρα είναι ξεκάθαρο. Η αξία των 4 μετοχών επαρκεί για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους αλλά και του σωρευμένου χρέους σε τράπεζες των ελλήνων πολιτών αλλά και για την ύπαρξη ενός μεγάλου αποθεματικού για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

    Είναι προφανές πώς το τραπεζικό σύστημα της χώρας αλλά και το ευρωπαϊκό στο σύνολο του δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει στο σύνολο του αυτό το ποσό που συνεπάγεται η αξία των μετοχών. Τι μένει λοιπόν; Ο συμβιβασμός ή αλλιώς μία συμφωνία ή πιο απλά μία συμπεφωνημένη από όλα τα μέρη Σεισάχθεια (παραγραφή του χρέους).

    Ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο κ. Αντ. Σαμαράς, ο κ. Ευ. Βενιζέλος και ο κ. Γ. Προβόπουλος είναι πλήρως ενημερωμένοι. Ωστόσο δεν έχει ανιχνευθεί καμία ακόμη αντίδραση τους. Δεν απομένει παρά να πληροφορηθεί τα περί της «Τράπεζας της Ανατολής» και τους αποθεματικού της σε χρυσό, τότε το 1932 και η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ..

    ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙΚΤΟ.
    ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως την πάτησαν με τον … “επαναστάτη” γιο της κ. Αγγελοπούλου


    «Ο γιος μου ο σοσιαλιστής», θα μπορούσε να σκέφτεται η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, διαβάζοντας ένα πόνημα που έλαβε μεγάλη διάσταση στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με διάφορα sites και μπλογκς, ο Παναγιώτης Θ. Αγγελόπουλος, πρωτότοκος γιο του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου υπογράφει ένα κείμενο με τον τίτλο «Η Εποχή των Τεράτων» στο οποίο γράφει μεταξύ άλλων

    «Στην υπό «κινεζοποίηση» Ελλάδα της διαρκούς λιτότητας και της οικονοµικής εξαθλίωσης, του εργασιακού µεσαίωνα και της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, το κίνηµα των πλατειών εξέφρασε τη διάρρηξη των παγιωµένων σχέσεων αντιπροσώπευσης και των αστικών κοινωνικών συµµαχιών, µεταµορφώνοντας την κρίση από οικονοµική σε πολιτική. Kαθοριστικής σηµασίας στοιχείο, συµβάλλον και στην αντιφατικότητα του κινήµατος, υπήρξε η συµµετοχή χιλιάδων ψηφοφόρων του πελατειακού δικοµµατισµού, ορµώµενων από τη δυσαρέσκεια και την απόγνωση απέναντι στην πολιτική αφαίµαξης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ». 
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τάσσεται υπέρ μιας λαϊκής εξέγερσης που θα απονομιμοποιήσει τις συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και θα οδηγήσει σε μια όξυνση «της αντικαπιταλιστικής ριζοσπαστικής αριστεράς με το διεφθαρμένο αστικό καθεστώς».

    “Είναι βέβαιο πως το κείμενο αυτό του Παναγιώτη Αγγελόπουλο θα προκαλέσει πάταγο”, γράφουν δεκάδες μπλογκς και sites και αναπαράγουν όλοι μαζί με το εξής εκπληκτικό «μαρκαρισμένο» χωρίο: 
Η ιστορία μοιάζει να έρχεται από το παρελθόν, τη δεκαετία του ‘70 τότε που τα επαναστατημένα παιδιά βιομηχάνων της βόρειας Ευρώπης κατήγγειλαν τα «διεφθαρμένα» και «αντεργατικά» δυτικά, αστικά καθεστώτα και την ιμπεριαλιστική πλουτοκρατία…

    Όλα καλά και πολύ ωραία τα λέει. Αν τώρα πούμε εμείς ότι ο πρωτότοκος γιος του Θόδωρου και της Γιάννας βρίσκεται στο Harvard και είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να έχει κάποια σχέση με το κείμενο αυτό θα μας πιστέψει κανείς; Θα μας πιστέψει επίσης αν υποθέσουμε ότι μάλλον το έγραψε στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με το ίδιο ονοματεπώνυμο και μπράβο του; Το πόνημα θα εξακολουθήσει να «κάνει πάταγο», έτσι δεν είναι;

    Προβλέπουμε … απολύσεις στο ανεξάρτητο διαδίκτυο. Και που να βρουν εργασία όλοι αυτοί; Οι άδειες για κουλουρτζήδες δόθηκαν. Σε ταξί μπορεί να δοθούν κάποιες άδειες. Θα βγάλουν και μια άδεια για κυνήγι και εξασφάλισαν τον βιοπορισμό τους.

    Πάντως, καθώς η ανθρωπότητα διδάσκεται από τα λάθη των άλλων και προχωρά, την κατάλληλη στιγμή θα γράψω με το ονοματεπώνυμο μου. Το σε ποιους θα αποδοθεί το πόνημα θα έχει πάρα πολύ γέλιο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

    Αρε λερες τουρκοκρητικοίπελοπονησιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελα όμως που μέσα σ' αυτούς που δικαιολογημένα κατηγορείς ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΣΕ ΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΝΝΑ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ:
    Η ΧΟΥΒΑΡΝΤΟΥ…
    H AΠΛΗΣΤΗ ΜΗΤΗΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ …

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

    ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

    ΕΚΑΝΑΝ PARTY ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H ΓΙΑΝΝΑ ( Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤAΚΗ )
    Η ΝΤΟΡΑ (Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ),
    Η ΦΑΝΗ (ΟΙΚΟΣΙΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΜΟΣ (ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΑΝ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑΝ ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ...
    ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΔΕΚΑ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι κυράτσες Ντόρα και Γιάννα είναι το δίδυμο της αδιαφάνειας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας .

    Είναι βασικά υπεύθυνες για την καταχρέωση της χωράς.
    Κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, 22.000.000.000 (δις ευρώ !!!)

    Οι ηθικές (ή μάλλον οι ανήθικες) καταβολές και οι αρπαχτές-σπατάλες της Γιάννo- Ντόρο -κρατίας είναι πανελληνίως γνωστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Το όργιο που συντελέστηκε κατά την προετοιμασία των ολυμπιακών αγώνων και την κατασκευή των διαφόρων φαραωνικών έργων αποτέλεσε αποφασιστικό παράγοντα στην καταστροφή της οικονομίας.

    Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός (31/12/03) των αγώνων ήταν 1.507.177.599 ευρώ (τέτοια ακρίβεια!).

    Το κόστος των αγώνων κατέληξε να αγγίξει τα 17 δις ευρώ και ...

    Τρομακτική απόκλιση, για την οποία κάποιοι πρέπει να απολογηθούν.

    Δεν τους έφταναν αυτά που έφαγαν από τους Ολυμπιακούς ( θα πληρώνουμε για μια ζωή τις ρεμούλες της Γιάννας της Ντόρας και των άλλων γνωστών υποτακτικών των), τώρα θα πρέπει να ανεχόμαστε και τις κοτρώνες του Παναγιωτάκη του νεώτερου…
    Ημαρτόν Θεέ μου….

    Δεν τους έφταναν αυτά που έφαγαν από τους Ολυμπιακούς ( θα πληρώνουμε για μια ζωή τις ρεμούλες της Γιάννας της Ντόρας και των άλλων γνωστών υποτακτικών των), τώρα θα πρέπει να ανεχόμαστε και τις κοτρώνες του Παναγιωτάκη του νεώτερου…

    Ημαρτόν Θεέ μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Γιάννα χωρίς απολογία για τα πεπραγμένα και τα κατασπαταλημένα , χωρίς μετάνοια για τα καταγγελμένα ,επιζητά μέσω φερέφωνων την πολίτικη κοινωνία…

    Αι σιχτίρ ανάλγητη…
    Ο λαός είναι αγανακτησμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μωραίνει ο κύριος ον βούλεται απώλεσε…

    << Χρημάτων όρεξης,ην μη ορίζεται κορω >>
    έλεγαν οι αρχαίοι και φαίνεται να ισχύει για μια ακόμη φορά στο πρόσωπο της Lady Γιάννας


    Η κυράτσα είναι η σύγχρονη ενσάρκωση της επιδειξιομανίας, της δημόσιας σπατάλης, της αδιαφάνειας , της αναξιοκρατίας και της απληστίας

    Κυρά μου Lady Gianna επέστρεψε τα κατασπαταλημένα και άραξε στα πλούτη σου και στα αρχοντικά σου πριν εξεγερθεί ο Ελληνικός λαός και σας στείλει όλους στον αγύριστο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Καινούριο νούμερο έσκασε μύτη μετά τον Κουτσούκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εδω υπαρχει το θρυλικο δασκαλακη αγγελοπουλου αντε και γαμησου
    Παναγιώτης Θ. Αγγελόπουλος
    http://www.mediafire.com/?eg33eddgm0f
    PORNOTROMO SOCIETY!!!!!!!!!
    APO PD!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μονος σου το εγραψες αγορι μου η το εγραψε η γραμματεας σου??
    ο μικρος αντι να παιζει ινδιανοι και καουμπουδες παιζει τον αριστερο...
    οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις οτι η μονη "αληθεια" σ αυτον το ματαιο κοσμο ειναι το χαρτι και η χλιδη, δεν ρωτας να σου πουνε και οι "αριστεροι" του πολυτεχνειου Δαμανακη Μπιστης Ανδρουλακης και τοσα αλλα ανθρωπαρια πως εχει η υποθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν αντιληφθω οτι και ο γιος της Γιαννας ειναι αριστερος θα κοπω!!!! τωρα θα μου πεις εδω παριστανει τον αριστερο ο Τριανταφυλλοπουλος που ζει λιγα τετραγωνο πιο κατω απο το ζευγος Αγγελοπουλου....
    ειπαμε το να εισαι αριστερος εχει μεγαλη κονομα, ανεκαθεν ειχε αλλα απο το 73 και δωθε το χαρτι ειναι παρα πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τουλαχιστον το παιδι αυτο τα λεει ενω θα μπορουσε να κατσει στα αυγα του
    μπραβο μικρε συνεχισε αλλα μην το πας πολυ αριστερα γιατι ουτε θα σε πιστεψει κανεις και στο τελος θα γινεις γραφικος....πηγαινε το ελληνικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση