GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΤΖΕΦΡΕΙ ΣΑΚΣ: « Γερμανοί και κερδοσκόποι σπρώχνουν την Ελλάδα ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη
http://www.nasostsaganelis.gr/

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΤΖΕΦΡΕΙ ΣΑΚΣ: «Γερμανοί και κερδοσκόποι σπρώχνουν την Ελλάδα στη χρεοκοπία»
 Έχει κατατρομάξει με τις κοφτερές προτάσεις του για ανθρώπινη οικονομία (φορολογήστε πλούτο- τράπεζες) τους λεγόμενους G20 – τους ισχυρούς της γης…
Έχει στήσει στον τοίχο την πλουτοκρατία του 1%. Που θερίζει κόπους και μόχθους λαών. Που βυθίζει στην πείνα και στην εξαθλίωση το 99% του κόσμου…
Έχει προειδοποιήσει τις πολιτικές ηγεσίες…
Ότι αν δεν ανακόψουν ΤΩΡΑ την τυφλή επίθεση κέρδους…
Η νέα συντριπτική κρίση που έρχεται δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.
Θα είναι βιβλική. Δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Θα πάρει μαζί της ισχυρούς και ανίσχυρους. Δίκαιους και άδικους.
Όλη την ανθρωπότητα!
Ο Τζέφρει Σακς είναι σήμερα, ίσως η σημαντικότερη φωνή στον κόσμο.
Το αντίπαλο δέος του ξοφλημένου νεοφιλελευθερισμού. Που επιμένει να ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ τον κόσμο.
Ο διάσημος οικονομολόγος, μαζί με χίλια ισχυρά μυαλά από όλον τον πλανήτη είναι οι συνεχιστές του ιδρυτή του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού Τζον Κέινς – του (πραγματικού) πλανητάρχη που...
 έσωσε τον κόσμο από τα ερείπια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο καθηγητής του Κολούμπια σήκωσε το παγκόσμιο κύρος του κατά της δικτατορίας των οικονομικών κατακτητών της Ελλάδας.
Επί μήνες, από τα ισχυρότερα Μέσα Ενημέρωσης της γης (New York Times, CNN, Washington Post, Guardian, Monde) καταγγέλλει ότι Γερμανία και κερδοσκόποι σπρώχνουν την Ελλάδα στη χρεοκοπία.
Τα ισχυρά επιχειρήματά του επανέλαβε –χωρίς μισόλογα- και σε χθεσινή συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ».
Ξανατόνισε:
«Η ηγεσία της Ευρώπης έχει ηττηθεί από την κερδοσκοπία»
Ξεκαθάρισε:
«Αν οι Γερμανοί και οι δανειστές συνεχίζουν να είναι τόσο επιθετικοί με την Ελλάδα θα την εξωθήσουν στη χρεοκοπία.»
Πρότεινε:
«Η Ελλάδα πρέπει να πει ΟΧΙ.
Να τραβήξει κόκκινη γραμμή και να πει ότι υπάρχουν όρια. Δεν μπορούμε να καταστρέψουμε την χώρα μας.»
Συνέστησε:
«Η κυβέρνηση πρέπει να μιλήσει με καθαρότητα, αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια στους δανειστές και ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ μέχρι η Ευρώπη να ανοίξει τα μάτια της». (Συνέχεια εδώ)

8 σχόλια

  1. ΚΛΚΜ
    καθε λεξη και μαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 10:38:00 για σένα ισχύει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος λέει την αλήθεια.
    Η Deutche Bank δεν ξεκίνησε την καταστροφολογία τον Δεκέμβρη του 2009, από το τμήμα μελετών της;
    Απλά οι δικοί μας οσφυοκάμπτες δεν έχουν τα κότσια να πατήσουν πόδι.
    Η μόνη ελπίδα μας είναι ο Ομπάμα (όχι οι Αμερικάνικες τράπεζες), που φοβάται εξάπλωση της κρίσης και πιέζει.
    Οι δικοί μας όμως, πιθανως και λόγω μυστικών συμφωνιών, παίζουν το παιχνίδι των Γερμανών, που δανείζονται με 2,3%, μας δανείζουν με 5%+, και ρεφάρουν τις ζημιές των τραπεζών, εξυγιαίνοντας το τραπεζικό τους σύστημα εις βάρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεε τους μαλάααακες τους Ιταλούς !

    Προσέγγιζουν τους κινέζους για το χρέος αντί να πάνε ΔΝΤ σαν το δικό μας σαϊνι...
    Η Ιταλία ζήτησε από την Κίνα να προχωρήσει σε "σημαντικές" αγορές ιταλικού χρέους, γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Financial Times.

    Ιταλοί αξιωματούχοι δήλωσαν στην εφημερίδα ότι ο Λου Τζιουέι, πρόεδρος του κινεζικού επενδυτικού ομίλου China Investment Corp (CIC), ηγήθηκε αντιπροσωπείας που μετέβη στη Ρώμη την περασμένη εβδομάδα για να συναντηθεί με τον Τζούλιο Τρεμόντι, τον υπουργό Οικονομικών, και στελέχη του ιταλικού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Cassa Depositi e Prestiti).
    Πριν από δύο εβδομάδες Ιταλοί αξιωματούχοι μετέβησαν στο Πεκίνο για να συναντήσουν αξιωματούχους του CIC και στελέχη της κινεζικής Κρατικής Υπηρεσίας Ξένου Συναλλάγματος (SAFE), η οποία χειρίζεται τα αποθέματα της Κίνας σε ξένο συνάλλαγμα, προσθέτει η Φαϊνάνσιαλ Τάιμς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Πόρνη των Εθνών.

    Εδώ και τώρα να απαιτήσουμε ως Ελλάδα με προσφυγές σε όλα τα Διεθνή Φόρα να μας επιστραφεί το Κατοχικό Δάνειο, αλλά και να καταβληθούν οι Πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα από την Πόρνη των Εθνών Γερμανία, από την Βαβυλώνα της Αποκαλύψεως που διέφθειρε και διαφθείρει Κράτη και Κυβερνήσεις, και όχι μόνο αυτό, αλλά και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
    Από αυτήν που κρύβει, προστατεύει και αμνηστεύει τους ανά την Υφήλιο διαφθορείς οικονομικούς πράκτορες της, και που στήριξε την δική της οικονομική ευμάρεια και ισχύ , στην διαφθορά που αυτή δημιούργησε διεθνώς.
    Από αυτήν που αιματοκύλησε δυο φορές ολόκληρο τον κόσμο τον περασμένο αιώνα. Από αυτήν που έχει ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς ο Μιλιταρισμός και ο άρρωστος εθνικισμός είναι στο αίμα της, αλλά αυτή την φορά όχι με κανόνια, καθώς αυτά τα αντικατέστησε και επιτυχώς μάλιστα με την Υπηρεσία Επιστημονικής Διαφθοράς Ξένων Ηγετών και Αξιωματούχων, αλλά με την Οικονομία, τις καταλήψεις Ξένων Εθνικών Εταιριών, και μεγάλων Εθνικών Οικονομικών Συμφερόντων, και δια μέσω αυτών, των Εθνών.
    Από αυτήν που αιματοκύλησε και διέλυσε την Γιουγκοσλαβία επειδή κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αυτή η Πόρνη προκάλεσε, οι Γιουγκοσλάβοι αντάρτες αντιστάθηκαν σθεναρά, ηρωικά, στα στρατεύματα της.
    Από αυτήν που τώρα θέλει και το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό να καταλάβει Οικονομικώς και την Ελλάδα μας, και θα το ολοκληρώσει αν της επιτρέψουμε τις επενδύσεις που θέλει να κάνει εδώ, και οι οποίες θα είναι επενδύσεις Κατοχής.
    Με κανένα τρόπο δεν πρέπει να δεχτούμε οι όποιες επενδύσεις να είναι αμιγώς με Γερμανικά κεφάλαια αλλά αυτά να είναι η μειοψηφία σε ένα σύνολο που και οι δορυφόροι της πρέπει να απέχουν.
    Και αυτήν την Οικονομική και μέσω αυτής Εθνική κατάληψη της Ελλάδας μας, η Πόρνη των Εθνών Γερμανία, η Βαβυλώνα της Αποκαλύψεως, την χρωστά στον εαυτό της από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αυτή προκάλεσε και η Μάχη της Κρήτης την καθυστέρησε στην κατάληψη του Στάλινγκραντ, την κατάληψη ουσιαστικά της Σοβιετικής Ένωσης.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα αυτα γινονται γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ στην κυβερνηση

    πολυ απλο
    πολυ αληθινο

    κριμα . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας ελπίσουμε ότι θα ξανακάνει καμιά πολιτική παρέμβαση ο Ομπάμα.
    Έχει κάνει 2-3 μέχρι τώρα και απ'ό,τι
    φαίνεται τώρα χρειαζόμαστε κι άλλη!
    Καλό είναι μάλιστα να την κάνει την
    παρέμβαση πριν από την τηλεδιάσκεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση