GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα εισέρχεται στον αστερισμό της απλης αναλογικής...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη Ακολουθουν προσωπικες απόψεις μου. Στη ΔΕΘ ο Γιώργος Παπανδρέου είπε επίσης ότι πρέπει να έρθει προς ψήφιση ο νέος ...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη

Ακολουθουν προσωπικες απόψεις μου. Στη ΔΕΘ ο Γιώργος Παπανδρέου είπε επίσης ότι πρέπει να έρθει προς ψήφιση ο νέος εκλογικος νόμος. Αυτο δείχνει ότι...
οι εκλογες είναι κοντα.Κατα τον Κώστα Χαρδαβέλλα, θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβρη,δείτε το : http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/75603/kleidwnoyn-ekloges-to-noembrio
Συμφωνω μ'αυτην την εκτίμηση.Όμως δεν είναι μόνο αυτο.Πιστεύω ότι αυτες θα γίνουν με απλη αναλογικη,διότι θα ψηφιστει με πάνω απο 200 ψήφους,αφου το προτείνει ο Λ.Α.Ο.Σ.,υπάρχει σχετικη πρόσφατη ανακοίνωσή του,και το ΠΑΣΟΚ θα το δεχτει τελικα.Δεν αποκλείεται να ψηφιστει όχι μόνο απο 210,αλλα απο όλους και απο τους 300.
Η Ελλάδα λοιπον εισέρχεται στον αστερισμο της απλης αναλογικης.

8 σχόλια

  1. Κάνουν όλοι έναν φτηνό λαϊκισμό. Η Ελλάδα δεν σώζεται γιατί οι πολίτες της είναι κακοί πολίτες με πολλά πολλά αρνητικά. Υποκριτές, ψεύτες, χαιρέκακοι, αλαζόνες, δειφθαρμένοι, κλέφτες, ξερόλες, μίζεροι και μονίμως γκρινιάρηδες. Κακώς ο Παπανδρέου συνεχίζει να προσπαθεί να σώσει αυτό που δεν του αξίζει να σωθεί. Ο εμφύλιος δεν είναι μακριά και η πείνα θα δείξει σε πολλούς το πραγματικό της νόημα και όχι το αληγορικό που πολλοί επικαλούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απλη αναλογικη ε ,φτωχεια και χουντα μου μυριζει στο ελλαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φτωχεια και χουντα μονο.
    οταν οι πεινασμενοι αρχισουν να σκοτωνουν,θα καταργηθει η δημοκρατια.

    αχ καλε οι αγορες..
    αχ καλε ο μορφωμενος πρεσβης..τι κυριος
    αχ καλε ο σημιτης. τι ευρωπαιος κυριος.
    αχ καλε η διαμαντω:
    επιτροπισα,πασπιτισα,αρχοντισα κερατσα κοζανιτισα.
    αχ καλε ο καραμανλης.τι αντρας μακεδονας παλουκαρι.
    αχ καλε ο θεμος και ο κωστοπουλος.τι λαικα ντομπρα πετυχημενα παιδια.

    τις επιλογες σας πληρωνουμε,αμορφωτα ψωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΘΩΜΑ.
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙΣ!

    Kαλή η απλή αναλογική αλλά για είναι ακόμη πιο αντιπροσωπευτική πρέπει να ψηφίζουν μόνο όσοι έχουν εισόδημα πάνω από 8000 ευρώ.

    ΙΝΤΑ ΛΕΕΙΣ ΕΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Πόρνη των Εθνών.

    Εδώ και τώρα να απαιτήσουμε ως Ελλάδα με προσφυγές σε όλα τα Διεθνή Φόρα να μας επιστραφεί το Κατοχικό Δάνειο, αλλά και να καταβληθούν οι Πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα από την Πόρνη των Εθνών Γερμανία, από την Βαβυλώνα της Αποκαλύψεως που διέφθειρε και διαφθείρει Κράτη και Κυβερνήσεις, και όχι μόνο αυτό, αλλά και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
    Από αυτήν που κρύβει, προστατεύει και αμνηστεύει τους ανά την Υφήλιο διαφθορείς οικονομικούς πράκτορες της, και που στήριξε την δική της οικονομική ευμάρεια και ισχύ , στην διαφθορά που αυτή δημιούργησε διεθνώς.
    Από αυτήν που αιματοκύλησε δυο φορές ολόκληρο τον κόσμο τον περασμένο αιώνα. Από αυτήν που έχει ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς ο Μιλιταρισμός και ο άρρωστος εθνικισμός είναι στο αίμα της, αλλά αυτή την φορά όχι με κανόνια, καθώς αυτά τα αντικατέστησε και επιτυχώς μάλιστα με την Υπηρεσία Επιστημονικής Διαφθοράς Ξένων Ηγετών και Αξιωματούχων, αλλά με την Οικονομία, τις καταλήψεις Ξένων Εθνικών Εταιριών, και μεγάλων Εθνικών Οικονομικών Συμφερόντων, και δια μέσω αυτών, των Εθνών.
    Από αυτήν που αιματοκύλησε και διέλυσε την Γιουγκοσλαβία επειδή κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αυτή η Πόρνη προκάλεσε, οι Γιουγκοσλάβοι αντάρτες αντιστάθηκαν σθεναρά, ηρωικά, στα στρατεύματα της.
    Από αυτήν που τώρα θέλει και το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό να καταλάβει Οικονομικώς και την Ελλάδα μας, και θα το ολοκληρώσει αν της επιτρέψουμε τις επενδύσεις που θέλει να κάνει εδώ, και οι οποίες θα είναι επενδύσεις Κατοχής.
    Με κανένα τρόπο δεν πρέπει να δεχτούμε οι όποιες επενδύσεις να είναι αμιγώς με Γερμανικά κεφάλαια αλλά αυτά να είναι η μειοψηφία σε ένα σύνολο που και οι δορυφόροι της πρέπει να απέχουν.
    Και αυτήν την Οικονομική και μέσω αυτής Εθνική κατάληψη της Ελλάδας μας, η Πόρνη των Εθνών Γερμανία, η Βαβυλώνα της Αποκαλύψεως, την χρωστά στον εαυτό της από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αυτή προκάλεσε και η Μάχη της Κρήτης την καθυστέρησε στην κατάληψη του Στάλινγκραντ, την κατάληψη ουσιαστικά της Σοβιετικής Ένωσης.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΩΜΑΚΟ

    ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΩΜΑΚΟ

    ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η δικια μας περηφανη,πανεμορφη κρητικοπουλα
    Η φαντασμενη βλαχα κοζανιτισα
    Η δικια μας μπενιζελα
    Η φαντασμενη κουμουνι
    Η δικια μας ψηλη,αγερωχη,σε βαζει στη θεση σου
    Η φαντασμενη κοντη,κακομουτσουνη ,σε βαζει τιμωρια
    Η δικια μας παληκαρια σφαζονταν στην ποδια της για την καριερα τους
    Η φαντασμενη ειμαι κυρια και δεν σχολιαζω
    Η δικια μας αυτοδημιουργητη
    Η φαντασμενη ειμαι κυρια και δεν θελω να ξερω
    Η δικια μας σπουδες,παρισια,κκε(ες),ντανταδες,μπενακηδες,λυμπερακηδες,bush,το μισο ΑΕΠ της χωρας...
    Η φαντασμενη ΤΕΙ Ζωγραφου(ειμαι κυρια ,αλλα αυτο το χαρηκα),βλαχα πασπιτισα,πηρε αυτογραφο απο τον delors,τη διαδεχθηκε η δαμανακη
    Η δικια μας καθολου ΑΕΙ.Oποιος αξιζει με τον παρα του στο harvard.
    Η φαντασμενη καθολου ΑΕΙ.Mπατε σκυλοι πληρωστε στο deree.Αριστεια,αξιολογηση,κοινωνικη λογοδοσια
    Η δικια μας 1.5%
    Η φαντασμενη πανισχυρη υπουργος,μελλοντικη πρωθυπουργος((ειμαι γηραια κυρια και δεν θα το ζησω αυτο)
    ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?
    Στριφτης το λαρυγγι της κοτας!
    Καταψηφισε της τα νομοσχεδια!(too late for that)
    Παρτης τους συμβουλους!(on second thought….)
    Παρτης τους σπονσορες!(ouch!!! That will hurt)
    Δωσε κιαλλα στην πρεσβεια!(απο το ελαχιστον που μας εχει απομεινει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση