GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέκδοτο...

8 σχόλια

  1. Yπάρχουν καλύτερα ανέκδοτα

    Λεφτά υπάρχουν
    Είμαστε στον σωστό δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας
    Σώζουμε την Ελλάδα γιατί την αγαπάμε
    Είμαστε κοινωνικά δίκαιοι γιατί είμαστε σοσιαλιστές ... Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατε σε εκλογες αμεσα γιατι δεν προκειται να γινει τιποτα και γιατι δεν ανταποκρινεται κανεις στο Δημοσιο τομεα. Με λγα λογια γινεται συστηματικα λευκη απαργια και αυτος ειναι ενας απο τους λογους υστερησης εσοδων περαν της υφεσης. Αρα δωστε τους την εξουσια πισω για να δουμε αλλη μια φορα ακομη το ιδιο εργο που ειδαμε τ0 2004-2009. Μας ελειψαν οι καλες εποχες της ευημεριας εστω και επιπλαστης και καλπικης με δανεικα, τι σημασια εχει καλα δεν περναγαμε με τον Κωστα?? ε! το ιδιο μας υποσχετε και ο Αντωνης. Εδω και τωρα εκλογες, αν θελετε να ακουσετε αν δεν θελετε οτι παθετε δικο σας προβλημα γιατι εμεις που σας στηριξαμε δεν μπορουμε αλλο επειδη μπουχτισαμε με ολα αυτα και κυριως τις σαχλαμαρες της κοινοβουλευτικης ομαδας και των διαφορων ΚΤΕ να πιανονται μαλλι με μαλλι. Τραβα λοιπον για εκλογες και ασε την Πατριδα, μονος σου την σκεπτετε κανεις αλλος αρα μην εχεις ενοχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέν μας είπε το 2009 να τον κάνουμε πρωθυπουργό να μας τα φάει όλα και να μας χρεωκοπήσει απο πάνω μας είπε να τον κάνουμε πρωθυπουργό να μας σώσει, άν ήταν να είχαμε χρεωκοπήσει απο το 2009 να άφηνε τον Καραμανλή να μας βάλει ο Καραμανλής στο ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φοροι μεσω της ΔΕΗ αντισυνταγματικο αλλα ποιος χεστηκε δημοκρατια εχουμεαχαχαχαχα.οι προοδευτικοι δημοκρατες πασοκοι ρε ουστ σιχαμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εξαιρουνται τα ξενοδοχεια ,βιομηχανιες ,απο το χαρατσι γεια σας ρε σοσια-ληστες πασοκοι ποσο ξεφτιλισμενοι εισαστε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το πασοκ ειναι εδω ενωμενο χουντικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρεί και την εκκλησία φοβάται τους παπάδες ενώ μας λέει οτι είναι άθεος τόσο κότα είναι
    Ούστ βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση