GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζει νέο διάγγελμα ο Παπανδρέου...

Από το  sofokleous10.gr Ο πρωθυπουργός αναμένεται την Δευτέρα ή την Τρίτη να προχωρήσει είτε σε διάγγελμα είτε σε παρέμβαση η οποία όμως θα...

Από το sofokleous10.gr
Ο πρωθυπουργός αναμένεται την Δευτέρα ή την Τρίτη να προχωρήσει είτε σε διάγγελμα είτε σε παρέμβαση η οποία όμως θα γίνει με τρόπο ώστε να την ακούσουν όλοι οι Έλληνες. Ο Γ. Παπανδρέου, πήρε αυτή την απόφαση μετά τις δραματικές εξελίξεις στο Γιουρογκρούπ όπου ο Βενιζέλος «έφαγε ακόμη μια πόρτα» από τους εταίρους σε ότι αφορά την εφαρμογή των μέτρων και την επίτευξη στόχων.
Ο πρωθυπουργός θα θελήσει να δώσει έναν τόνο πραγματικής εθνικής καταστροφής που επέρχεται, θα προσπαθήσει να βάλει στο κάδρο της χρεοκοπίας όλους τους Έλληνες και θα τους ζητήσει να βάλουν πλάτη χωρίς να διαμαρτύρονται και να αντιδρούν.
Θα ζητήσει από τους πολίτες αρχικά να... στηρίξουν τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, δηλαδή να σπεύσουν να πληρώσουν όλα τα χαράτσια που επιβλήθηκαν και να μην οργανώνουν κινήματα «Δεν πληρώνω φόρους».
Σε δεύτερο πλάνο θα ζητήσει από όλα τα κόμματα, τους φορείς, τα σωματεία και τους συνδικαλιστές να πάνε σε μορατόριουμ ολίγων μηνών ώστε να βγει η χώρα από το τούνελ. Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός θα παίξει το τελευταίο χαρτί για να παραμείνει πρωθυπουργός.
Eκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών
Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο υπουργείο Οικονομικών.
Οι φήμες οργιάζουν στην Αθήνα και κάνουν λόγο για πρόσθετα μέτρα, τα οποία μπορεί να φτάσουν ακόμα και σε στάση πληρωμών και αθρόες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος προϊσταται της σύσκεψης στην οποία συζητούνται διεξοδικά τεχνικές λεπτομέρειες, όπως το κατά πόσο μπορεί η Ελλάδα να αντέξει αν δεν δοθεί η έκτη δόση.
Πρώτο σοβαρό ενδεχόμενο είναι η στάση πληρωμών μέσα στον Οκτώβριο, κάτι που δεν απέκλεισε ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν επανειλημμένως ρωτήθηκε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.
Το ερώτημα που γεννάται τώρα είναι σε περίπτωση στάσης πληρωμών, ποιες πληρωμές δεν θα γίνονται, οι εξωτερικές ή οι μισθοί και οι συντάξεις.
Αυτό όμως θα δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο, αφού σε περίπτωση που δεν καταβάλλονται μισθοί και συντάξεις, ο κόσμος δεν θα μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και μέσω αυτών το τέλος ακίνητης περιουσίας, αλλά και την έκτακτη εισφορά.
Στο υπουργείο Οικονομικών συζητούν ακόμη την τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας με τους εκπροσώπους της τρόϊκας.

22 σχόλια

  1. Ανακοινώνονται νέα μέτρα αύριο, ή την Δευτέρα.


    Νέα μέτρα θα ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση, την Κυριακή ή τη Δευτέρα.
    Πρόκειται για πακέτο διαφορετικό από τις έκτακτες εισφορές στα ακίνητα, οι οποίες δεν ικανοποίησαν την τρόικα και το Γιουρογκρούπ το οποίο ζήτησε αίμα από τους Έλληνες. Γι αυτό άλλωστε , όπως μαθαίνουμε, ο Βενιζέλος απαίτησε από τον πρωθυπουργό Παπανδρέου να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να τον βοηθήσει να περάσει τα νέα μέτρα.

    Μάλιστα, είπαν στον Βενιζέλο ότι δεν πιστεύουν στην θέσπιση έκτακτων μέτρων επειδή ήδη στην Ελλάδα υπάρχει κίνημα μη πληρωμής φόρων.

    Η λογική του έκτακτου δεν αρέσει στους δανειστές μας οι οποίοι ζητούν άμεση λήψη μέτρων μόνιμου χαρακτήρα που θα αποδώσουν στα κρατικά ταμεία για πάντα.

    Τα μέτρα που σκέφτονται να ανακοινώσουν είναι:

    Άμεση εξομοίωση του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Από αυτόν τον χειμώνα η τιμή του θα εκτιναχθεί ακόμη και πάνω από 1,20 ευρώ. Τώρα, αν νομίζουν ότι έτσι θα εισπράξουν χρήματα είναι γελασμένοι. Διότι όταν θα κλείσουν όλοι τα καλοριφέρ τότε θα δούμε πόσο θα αυξηθούν τα έσοδα.

    Άμεσες απολύσεις, ακόμη και χωρίς εργασιακή εφεδρεία. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουν ότι θα μειώσουν τις κρατικές δαπάνες για μισθοδοσία. Πώς θα μαζεύουν τις στρατιές ανέργων από τη νέα πλατεία… Κλαυθμώνος να δούμε…

    Άμεσο κλείσιμο δημόσιων οργανισμών και χιλιάδες υπαλλήλους στην ανεργία.

    Πώληση κρατικών παγίων περιουσιακών στοιχείων αρχής γενομένης από τη ΔΕΗ και τον ΟΠΑΠ.

    Κατάργηση του αφορολόγητου και τέλος στο μέτρο των αποδείξεων. Έτσι, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν θα παίρνουν επιστροφές φόρου κάθε χρόνο. Το μέτρο θα πλήξει φυσικά και τους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους.

    Ίσως και νέα μείωση μισθών στο δημόσιο τομέα με κατάργηση ακόμη και ότι απέμεινε από τα δώρα και τα επιδόματα.

    Και για να εξωραΐσουν την τρέλα, μπορεί να ανακοινώσουν και μέτρα του τύπου… μείωση βουλευτών που θα τεθεί σε κανένα δημοψήφισμα....

    ΠΑΣΟΚ: + ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ....
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝ ΠΙΑ ΟΙ GAY
    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

    ΛΗΓΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο «έκτακτο» πακέτο μέτρων 6,7 δις. ευρώ ή 3,1% του ΑΕΠ ετοιμάζει η κυβέρνηση για το 2011
    – «Κλειδώνει» στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας μεταξύ Βενιζέλου – Τρόικας – Σύντομα οι ανακοινώσεις.

    Νέα μέτρα που φθάνουν στο 3,1% του ΑΕΠ, ή στα 6,785 δισ. ευρώ προωθεί η κυβέρνηση.
    Τα μέτρα αυτά επρόκειτο να τα εφαρμόσει η κυβέρνηση με τον προϋπολογισμό του 2012, όμως κατά πως φαίνεται θα έρθουν νωρίτερα εξαιτίας των φετινών δημοσιονομικών αστοχιών.
    Πρόκειται για παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο τη μείωση του φετινού ελλείμματος στο 6,4% του ΑΕΠ, από 7,6% που εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί φέτος.
    Τα μέτρα αυτά, μαζί με τους δημοσιονομικούς στόχους για το 2012, θα παρουσιαστούν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο στους αξιωματούχους της τρόικας στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας.
    Έτσι δεν αποκλείεται εντός της επόμενης εβδομάδας να έχουμε και νέο έκτακτο πακέτο μέτρων το οποίο είναι συνδεδεμένο με την 6η δόση του δανείου η οποία θα αποδεσμευτεί τον Οκτώβριο.
    Σημείο όμως το οποίο προβληματίζει την κυβέρνηση είναι ότι και του χρόνου οι ανάγκες σε φορολογικά έσοδα θα είναι πολύ μεγαλύτερες.

    h**p://www.bankingnews.gr

    -η-έκτη-δόση-της-ελλάδας-θα-καθυστερήσει-καθώς-δεν-έχουν-επιτευχθεί-οι-στόχοι-προϋποθέσεις
    ________________________________
    Από ότι φαίνεται ο τρόπος που χειρίσθηκε ο Βενιζέλος τους τροικανούς εκείνο το βράδυ πρέπει να τους έχει εξαγριώσει.

    Προφανώς ο Βενιζέλος βουτηγμένος μέσα στην αλαζονεία που τον διακρίνει φέρθηκε με σκαιότατο τρόπο και αποτελεί και ο ίδιος πρόβλημα για την κυβέρνηση πλέον.

    Λέτε για να έρθουν ξανά οι τροικανοί να πρέπει να φύγει ο Βενιζέλος;;

    Από εκεί και πέρα τους έχουν πάρει χαμπάρι από έξω ότι δεν αντέχουν να κάνουν ότι τους έχουν διατάξει στο δημόσιο και τους πιέζουν όπως μπορούν.

    Προφανώς ο Βενιζέλος φώναξε και τον μόνιμο τουρίστα πρωθυπουργό να φάνε μαζί την κρυάδα.

    Η ιδέα του επικοινωνιακού Βενιζέλου να πάει Οικονομικών άλλη μια μεγαλειώδη Παπανδρεική επιλογή.

    Πίστευε ότι θα κάψει τον Βαγγέλη αλλά βλέπω να τους καίει όλους.

    Αλήθεια στο Βήμα που ειναι φουλ φιλοκυβερνητικό αλλά περισσότερο με το ΔΝΤ ποιός έδωσε το θέμα με τους 25.000 διορισμούς ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Antony eipe oti exoyme polla farmakeia kai oti to epaggelma twn farmakopoiwn prepei na eiani kleisto. Esy re malaka Giorgaki symfwneis? Alla 3exasa, ebales ton Loverdo esy na anoi3ei... to epaggelma. Ka8ikia oloi sas. Antony, epishs exoyme kai polla kafeneia, na to kanoyme kai ayto kleisto epaggelma? Paliopoysta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Antony eipe oti exoyme polla farmakeia kai oti to epaggelma twn farmakopoiwn prepei na einai kleisto. Esy re malaka Giorgaki symfwneis? Alla 3exasa, ebales ton Loverdo esy na anoi3ei... to epaggelma. Ka8ikia oloi sas. Antony, epishs exoyme kai polla kafeneia, na to kanoyme kai ayto kleisto epaggelma? Paliopoysta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτο , ψάξτε το !

    Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φέρεται να δήλωσε , σχολιάζοντας τον λόγο του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ :
    ¨ΤΟ ΜΟΥΝ… ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ¨ .
    Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο ακούστηκε στην διάρκεια εκπομπής του ¨ALTER¨ …

    Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: Το Μουν* της μάνας του !

    Μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά πριν από λίγο, ο παρουσιαστής του ALTER έβγαλε στον αέρα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς Θεόδωρο Παραστατίδη, να σχολιάσει το λόγο του Σαμαρά.
    Και τότε ακούσαμε έκπληκτοι μια φωνή να λέει: «Το μουνί της μάνας του…» και αμέσως διακόπηκε η σύνδεση !
    Ο αθυρόστομος βουλευτής βγήκε στον αέρα πιο πριν απ’ ότι υπολόγιζε και νόμιζε πως δεν ακούγεται ( ; ) .

    Ο παρουσιαστής των ειδήσεων είπε αργότερα ότι είχαν… μπλέξει οι γραμμές !

    +

    Τσαουσέσκου ετοιμάσου να φιλεψεις Έλληνες Σοσιαληστές κωλάνθρωπους
    κυριολεκτικα.
    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα αρχιδια μας οτι και να πει το βλαμμενα και ο ρινομερος ΜΠΕΝΥ.Χιλιες φορες πτωχευση,θα γλυτωσω και κεινα που χρωστω σε τριτους.ΞΜεκουμπιστειτε Προδοτες,παλιοτσογλανια του κερατα.ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαμαράς: Εμείς οι Έλληνες μπορούμε

    «Δεν είναι η Ελλάδα «Ψωροκώσταινα»!
    Εμείς οι Έλληνες Μπορούμε!»
    Η φράση αυτή κυριάρχησε στην σημερινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μια ομιλία η οποία περιέγραψε το όραμά του για την Ελλάδα, τους στόχους που βάζει για την διακυβέρνηση της από τον ίδιο και τον τρόπο με τον οποίο θα κυβερνήσει.

    Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε επίσης όλους τους Έλληνες σε συστράτευση, ανεξάρτητα από ιδεολογικές πεποιθήσεις για να αντισταθούν μαζί στη μοιρολατρία, στην ηττοπάθεια, στην ταπείνωση και τον εξευτελισμό, για ένα καινούργιο ξεκίνημα για την Αξιοπρέπεια της Πατρίδα μας.

    Η Επανεκκίνηση δεν αφορά μόνο την Οικονομία, είπε. Αφορά και την Ελλάδα και τους Έλληνες. Το ηθικό τους και το φρόνημά τους και τις αξίες τους. Να ανακαλύψουμε τη δύναμή μας, να ανακαλύψουμε τις αρετές μας, να ξαναβρούμε τον εαυτό μας και την Ψυχή μας. Να ξαναβρούμε την Ελλάδα που έχουμε μέσα μας!

    Η μοίρα μας βρίσκεται σε χέρια μας, είπε και περιέγραψε το όραμά του για την Ελλάδα:
    Με ρώτησαν χθες δύο νέα παιδιά:

    Πρόεδρε, το δικό σου όνειρο για μας ποιο είναι;
    Τους απαντώ απόψε:
    Το όνειρό μου έχει να κάνει με την Ελευθερία μας.
    Σε δέκα χρόνια, θα μας πάει ο χρόνος στο 2021.

    Και τότε θα γιορτάζουμε τα 200 χρόνια της Ελευθερίας μας.
    Τα 200 χρόνια από το δικό μας ’21,
    το 1821 του Έθνους και της καρδιάς μας.
    Το ’21 που τότε ύψωσε τη μικρή Ελλάδα σε άπιαστα επίπεδα δόξας και παγκόσμιου θαυμασμού.

    Με ρωτάτε, λοιπόν, για το όνειρό μου. Απαντώ:
    Θα επιτρέψουμε ποτέ εμείς, οι πολίτες της ίδιας αυτής Πατρίδας,
    θα επιτρέψουμε ποτέ εμείς, αυτόν τον τόπο που άφησαν κληρονομιά
    οι γονείς μας και οι δικοί τους γονείς,

    θα επιτρέψουμε να γιορτάσει τα 200 χρόνια της Λευτεριάς της η Ελλάδα, οικονομικά δέσμια, κοινωνικά διαλυμένη και ψυχολογικά εξουθενωμένη;

    Σας κοιτώ στα μάτια και σας απαντώ: Ποτέ!
    Αυτό είναι το δικό μου όνειρο: Αντίσταση όλων των Ελλήνων, στη μοιρολατρία, στην ηττοπάθεια, στην ταπείνωση και τον εξευτελισμό.

    Ένα καινούργιο ξεκίνημα για την Αξιοπρέπεια της Πατρίδα μας:
    Για Επανεκκίνηση της Οικονομίας μας σήμερα,
    και της Ψυχολογίας της Κοινωνίας,
    ώστε να λυτρωθούμε από το χθες,
    ώστε τα νέα Ελληνόπουλα να κατακτήσουν
    το αύριο της Ελπίδας που τα περιμένει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Επανεκκίνηση δεν αφορά μόνο την Οικονομία.
    Αφορά και την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Και το ηθικό τους και το φρόνημά τους και τις αξίες τους.
    Να ανακαλύψουμε τη δύναμή μας, να ανακαλύψουμε τις αρετές μας,
    να ξαναβρούμε τον εαυτό μας και την Ψυχή μας.
    να ξαναβρούμε την Ελλάδα που έχουμε μέσα μας!

    Ο Οδυσσέας Ελύτης,
    για τις σκληρές ώρες που όλοι περνάμε σήμερα,
    μας έχει δώσει τη σωστή συμβουλή:
    «Από μας θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα…
    Από μας θα εξαρτηθεί ο Παράδεισος ή η Κόλαση που θα χτίσουμε.
    Η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας!».
    Μόνη λύση οι εκλογές

    Στην ομιλία του ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Γ. Παπανδρέου , τονίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι αναξιόπιστη, διαλύει την οικονομία και λειτουργεί διχαστικά στην κοινωνία.
    Το νέο χαράτσι στα ακίνητα είναι ομολογία πλήρους αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής και ο κόσμος δεν μπορεί να το πληρώσει υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ και είπε χαρακτηριστικά: η κυβέρνηση καταδιώκει την ιδιοκτησία.

    Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι πρόσθεσε τα 10 από τα 36 δισ. στο έλλειμμα του 2009, κατηγορώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό ότι δεν είπε την αλήθεια για το έλλειμμα και τόνισε ότι «η ΝΔ θα είναι αμείλικτη αν αποκαλυφθεί οργανωμένο σχέδιο πλαστογράφησης των πραγματικών στοιχείων του ελλείμματος».

    Ο κ. Σαμαράς άσκησε σκληρή κριτική και στους πρόσφατους χειρισμούς της κυβέρνησης τόσο για την συμφωνία της 21ης Ιουλίου και για την διακοπή των συνομιλιών με την Τρόικα που οδήγησαν σε νέα μέτρα. «Δεν είναι αυτά πλήρης ομολογία αποτυχίας; Θέλουν να πιστέψουμε ότι το 2012 με τους φόρους θα υπάρξει πλεόνασμα». Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση είπε: «δεν ανορθώνεται έτσι η αξιοπιστία στην Ευρώπη».

    Συνεχίζοντας είπε ότι «αυτή η πολιτική έχει αποτύχει. Έπεσαν έξω σε όλους τους στόχους τους, αύξησαν τις δαπάνες του κράτους, το πρόγραμμά τους προκάλεσε ύφεση που ακυρώνει όλες τις θυσίες στις οποίες υπέβλαλλαν τον λαό. Παρόλα αυτά συνεχίζουν την λάσπη και διακινούν ότι εμείς θέλουμε την επιστροφή στην δραχμή. Άλλοι και μάλιστα επώνυμοι υπουργοί διακινούν σενάρια επιστροφής στην δραχμή». Αναφερόμενος στην Ευρώπη είπε ότι δεν συμφωνεί με την σιωπή του στρατώνα.

    «Εφαρμόστηκε λάθος πολιτική τι θα έπρεπε να κάνω να σιωπήσω και να συμμορφωθώ προς τα υποδείξεις;» ρώτησε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι λειτουργούν διχαστικά και καλλιεργούν τον κοινωνικό αυτοματισμό και αντί να ενώνουν διχάζουν.

    Δήλωσε τέλος ότι η μόνη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες. “Θα ζητήσω ισχυρή εντολή και καθαρές λύσεις”, πρόσθεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΜΕΙΝΑΜΕ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον Παπανδρέου έλεγε όχι για το Σαμαρά στο δελτίο του ALTER ..Αλλά προφανώς δεν ηταν ο βουλευτής κ Παραστατίδης, αλλά κάποιος που έκανε φάρσα ...

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HYEyZCYYBfM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το τι μαλακίες γράφονται στα σχόλια δε λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΙΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εν ταξει Σαμαρα ολοι θα φατε. κατσε τωρα στην ουρα και περιμενε μαζι με τις αλλες Υαινες, και οτι ειναι να γινει θα γινει. Μεχρι και ο Φωτακης το παιζει Ρομπεν των Χαζων, Δυσκολο να φυγει η Τουρκιλα απο πανω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eντάξει Γιώργο εμείς δεχόμαστε τα πάνδεινα απο σένα όπως βλέπεις για το καλό μας όπως λές κάνε όμως και εσύ μιά μικρή θυσία για μάς
    ΚΟΨΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ;

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

    ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να βάλουμε όλοι πλάτη λέει...
    Τώρα βρήκε που έχω μια ενόχληση στην πλάτη;
    Κι αν μπορούσα να βάλω (γιατί δεν είμαι σαν τον Ατλαντα) θα έπιανε ο κόπος τόπο.
    Πολλές φορές σκέφτομαι τι είναι εκείνο που με κάνει να τους εμπιστεύομαι. Αλλά παιδί ήμουνα που να ήξερα. Τώρα όμως παιδί να παραμείνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ Μ Α Ν Α Σ ΣΟΥ
    ΤΟ ΣΑΠΙΟ..ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ
    ΤΟ ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΟ
    ΤΣΟΓΛΑΝΕ.

    και μην τυχόν τολμήσει κανάνα μπάστραδο να πει καμία κλανιά......
    ------------------------------------


    γιατι το ακούσαμε και αυτό,
    από τουε ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ________________________________
    Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φέρεται να δήλωσε , σχολιάζοντας τον λόγο του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ :
    ¨ΤΟ ΜΟΥΝI… ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ¨ .
    Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο ακούστηκε στην διάρκεια εκπομπής του ¨ALTER¨ …

    Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: Το Μουνί της μάνας του !

    Μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά πριν από λίγο, ο παρουσιαστής του ALTER έβγαλε στον αέρα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς
    Θεόδωρο Παραστατίδη........................
    να σχολιάσει το λόγο του Σαμαρά.

    Και τότε ακούσαμε έκπληκτοι μια φωνή να λέει: «Το MOY NI.. της μάνας του…» και αμέσως διακόπηκε η σύνδεση !
    Ο αθυρόστομος βουλευτής βγήκε στον αέρα πιο πριν απ’ ότι υπολόγιζε και νόμιζε πως δεν ακούγεται ( ; ) .

    Ο παρουσιαστής των ειδήσεων είπε αργότερα ότι είχαν… μπλέξει οι γραμμές !



    +

    Τσαουσέσκου ετοιμάσου να φιλεψεις Έλληνες Σοσιαληστές κωλάνθρωπους
    κυριολεκτικα.
    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Η ΚΩΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Η ΚΩΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Η ΚΩΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θα στο ξεριζώσουμε το μουστάκι απο την ρίζα σκατάνθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση