GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερη η επιλογή φύλου στα αυστραλιανά διαβατήρια...

Από το  amanpoiare.blogspot.com Το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας προειδοποιεί τους πολίτες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό ότι σε κάπο...

Από το amanpoiare.blogspot.com

Το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας προειδοποιεί τους πολίτες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό ότι σε κάποιες χώρες ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα αν έχουν προσδιορίσει το γενετικό φύλο τους ως …Χ!
Το υπουργείο προσφάτως εξέδωσε οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες οι Αυστραλοί μπορούν να επιλέξουν τι φύλο θέλουν να αναγράφεται στα αυστραλιανά διαβατήρια ακόμα και αν δεν έχουν υποβληθεί σε αλλαγή φύλου.
Αρκεί μια βεβαίωση από...
γιατρό την οποία αν παρουσιάσουν θα μπορούν να προσδιορίζουν το φύλο τους όπως θέλουν: Άρρεν, Θήλυ ή Χ.
Η γερουσιαστής του Εργατικού Κόμματος Λουίζ Πρατ, είπε ότι τα ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να είναι επικίνδυνα για άτομα που η εμφάνισή τους δεν ταιριάζει με το φύλο που αναγράφεται στο διαβατήριό τους. Η ίδια έχει σύντροφο που έχει γεννηθεί γυναίκα, αλλά μετά από ορμονοθεραπεία έχει εξελιχθεί σε άνδρα. Με την αλλαγή στα διαβατήρια μπορούμε να ταξιδεύουμε στο εξωτερικό χωρίς πρόβλημα τώρα, είπε η γερουσιαστής.

4 σχόλια

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΩΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ "ΔΟΥΛΕΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλε αυτο ειναι νεο, ουαου ... αντε και στα δικα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Καλώς το καινούριο σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση