GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Ιβανόφειο οι ιδιοκτήτες ταξί...

Στο Ιβανόφειο συγκεντρώθηκαν οι ιδιοκτήτες ταξί από διάφορες πόλεις της χώρας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν στη συνέχεια πορεία μέχρι...

Στο Ιβανόφειο συγκεντρώθηκαν οι ιδιοκτήτες ταξί από διάφορες πόλεις της χώρας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν στη συνέχεια πορεία μέχρι...
 το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελίδης», όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.

20 σχόλια

  1. θα σας τα παρουν ολα,μικρομεσαιοι,αλλα λιγο λιγο.
    τωρα σας χρειαζονται για ψηφοφορους εναντια στους δημοσιους.οταν αγριευουν οι δημοσιοι για τις απολυσεις,θα σας παιρνουνε και κατι για να δειξουνε ποσο δικαιοι ειναι.
    μην ελπιζεις.Η ΝΔ θα κανει ακριβως το αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πω ότι θίχτηκα που έβρισαν τον πολυχρονεμένος μας αυθέντη ψέμματα
    θα 'ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Αυτό αυτό είναι σωστό γαμήστε το Ραγκούση και τον πρωθυπουργό».

    Καζάνι που βράζει μοιάζει το Ιβανώφειο στην προσυγκέντρωση των οδηγών ταξί που έχουν..συγκεντρωθεί από όλη την Ελλάδα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το άνοιγμα του επαγγελματος που σχεδιάζει η κυβερνηση.

    Με συνθήματα όπως
    «Κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ»
    και «Αυτό αυτό είναι σωστό γ...στε το Ραγκούση και τον πρωθυπουργό», το κατάμεστο κλειστό γήπεδο μπάσκετ δονούνταν συνεχώς δίνοντας στον καθενα να καταλάβει ότι οι οδηγοί δεν αστειεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ____________________________________
    Αν πω ότι θίχτηκα που έβρισαν τον πολυχρονεμένος μας αυθέντη,
    ψέμματα θα 'ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο λαος των cayenne δεν παιρνει ΠΟΤΕ
    ταξι,μετρο...
    τι μπασκλασαρια θεε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάμε για παράνοια αστυνόμευσης

    Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού μπροστά απ' τη Λ. Νίκης (παραλιακή) στη Θεσσαλονίκη:

    χέστηηηηηηηηηηη ΝΟΥΜΕΡΟ ..
    Ο πΟρδυποργός μας.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριοι της Κυβέρνησης, μόνο οι άδειες των ταξί είναι κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβάζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται;
    Οι άδειες των Φαρμακείων είναι επίσης κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβαζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται. Δεν θέλετε να απελευθερώσετε το φαρμακευτικό επάγγελμα ουσιαστικά (κατάργηση πλυθησμιακών και γεωγραφικών κρητηρίων) για λόγους πελατειακών... σχέσεων με τους φαρμακοποιούς, τουλάχιστον βάλτε... ένα τέλος στο παράνομο, χουντικό/φασιστικό και αντισυνταγματικό "δικαίωμα" των κλειστοεπαγγελματιών.... Φαρμακοποιών να μεταβιβάζουν/πωλούν και να κληρονομούν όπου θέλουν τις κρατικές άδειες των Φαρμακείων που οι ίδιοι έχουν λάβρι δωρεάν από το κράτος. Η κύρια ευθύνη βέβαια για την φεουδαρχική... και παράλογη συμπεριφορα και προνομιακή ! αντιμετώπιση των κλειστοεπαγγελματιών... Φαρμακοποιών ανήκει στον κ. Πρωθυπουργό και στον κ. Α. Λοβέρδο. Σε ποιά άλλη χώρα του δυτικού κόσμου υπάρχει το παράλογο δικαίωμα της κληρονομικής εργασίας με τη διαδικασία της κληρονομικής μεταβίβασης κρατικής άδειας για την άσκηση ενός επαγγέλματος και μάλιστα επιστημονικού; Εξαίρεση -με την καλή ένοια- αποτελεί για το Υπουργικό Συμβούλιο ο κύρος Γ. Ραγκούσης που ήρθε σε σύγκρουση με μία συντεχνία και σκοπεύει -παρά τις πελατειακές... αντιδράσεις των περισσότερων Βουλευτών σας- να απελευθερώσει πλήρως το επάγγελμα των ταξί όπως ορίζει το Σύνταγμα και η πρόσφατη άπόφαση -06/2010- της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για πλήρες άνοιγμα... ΟΛΩΝ των κλειστών... επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Φαρμακοποιών που προστατεύονται ακόμα και σήμερα από το "κράτος δικαίου... της Δ.Ε.Θ. το 2010" του κυρίου! Γ. Παπανδρέου, με πλυθησμιακά/γεωγραφικά κρητήρια, παράνομες μεταβιβάσεις/αγοραπωλησίες κρατικών αδειών Φαρμακείων (όπως και οι ταξιτζήδες/φορτηγατζήδες) και "δικαίωμα" κληρονομικής μεταβίβασης των αδειών αυτών. Παλέψτε με τις ισχυρές συντεχνίες και τα αδικαολόγητα προνόμια και συμφέροντα κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριε Πάγκαλε και όχι με τους ανέργους στην Πλ. Συντάγματος, όπως είπε και ο κ. Η. Μόσιαλος. Κάντε αυτά που πρέπει και οι πολίτες θα αλλάξουν στάση. Τώρα όμως, η κοινωνία βράζει... στην ανεργία που προκαλούν τα κλειστά... επαγγέλματα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΑΞΙ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ Κ.Α.- ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ... ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Το αυτονόητο ζητάει η κοινωνία, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην εργασία. Προσωπική και επαγγελματική ελευθερία για όλους θέλουμε, αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΗΝΗΘΩΣ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ......ΣΟΣΙΑ--ΛΗΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10 Σεπ. 2011 9:36 μμ
    Και εσύ πρέπει να είσαι πουστρο-μαλακο-σκατο-ταριφόσκυλο! Γελοίοι, σκατοφάρα, μαλακοταρίφες, έχετε και το θράσος και απειλείτε κιόλας με την μαϊμού τον βαψομαλιά τσογλανοσυνδικαλιστή σας! Το επάγγελμά σας ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ, όπως θα ανοίξει και ο κώλος σας! Και το ίδιο θα γίνει ΜΕ ΟΛΑ τα επαγγέλματα, είτε σας γουστάρει, είτε όχι. Και μάλιστα μακάρι να ΜΗΝ σας γουστάρει για να πονέσετε περισσότερο! ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!Προσαρμοστείτε λοιπόν, βγάλτε το σκασμό και... απολαύστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ολα τα ταξι σε σαρικοφορους γενατους μουσουλμανους,οπως new york,you know...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι μονοι σας πελατες θα ειναι τιποτα απολυμενοι δημοσιοι υπαλληλοι,ταριφες.εμεις εχουμε τις τζιπαρες μας και σας εχουμε γραμμενους.θλιβερα υπολειμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10 Σεπ 9:36 μ.μ.
    Μα καλά τι είναι αυτά που γράφεις;;; Είσαι ηλίθιος;;; Δηλαδή δεν θέλεις να ανοίξουν τα επαγγέλματα;;; Μα πόσο κρετίνος μαλάκας είσαι;;;; Εκτός και αν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις βρωμοσυντεχνίες που δεν θέλουν άλλους στα πόδια τους. Όπως τα ταριφογούρουνα, που χωρίς καθόλου μα καθόλου τσίπα, μιλούν για καρτέλ!!!! Ποιοί;;;; Αυτοί που θέλουν πληθυσμιακά «κριτήρια», για να παραμείνουν οι ίδιοι καρτέλ! Δεν θα σας περάσει! Σούργελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό που πάντως προκαλεί αλγεινή εντύπωση, είναι η υποστήριξη που απολαμβάνει το συνδικαλιστικό απόβρασμα Λυμπερόπουλος, από το πάλαι ποτέ φιλελεύθερο και νυν δεξιομαρξιστικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Είναι δυνατόν ολόκληρο κόμμα, δήθεν φιλελεύθερο, να υποστηρίζει «πληθυσμιακά» κριτήρια για τους ταρίφες; Δεν καταλαβαίνουν εκεί στη Συγγρού ότι αυτό συνιστά την επιτομή του πολιτικαντισμού, της δημαγωγίας και της ψηφοθηρίας; Δηλαδή αν έλθει κάποιος επιχειρηματίας και πει στον περιφερειάρχη (στον Σγουρό κατά προτίμηση-άλλος μαλάκας αυτός!): «Θέλω 30 άδειες ταξί, ορίστε τα λεφτά μπροστάντζα, θέλω να δημιουργήσω μια εταιρεία όπου θα δίνω δουλειά σε 100 ανθρώπους, 90 οδηγούς για όλο το 24ωρο και 10 διοικητικό προσωπικό και γραμματειακή υποστήριξη, θα πληρώνω ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, εφορία, χίλια μύρια, θα δίνω δουλειά σε παράπλευρες δραστηριότητες όπως συνεργεία, εταιρείες τηλεματικής και πληροφορικής, τα ταξί μου θα είναι πολυτελέστατα και θα διαθέτουν από ίντερνετ, μέχρι ψυγείο και μπαρ με αναψυκτικά, θα συνεισφέρω παντοιοτρόπως στην ελληνική οικονομία και στον τουρισμό»... και ο περιφερειάρχης θα πει...«έλα μωρέ, είναι ήδη αρκετοί... θα τους φας το ψωμάκι...κρίμα είναι! Κάνε κάτι άλλο!!!!» Αλήθεια, πως λειτουργούν οι εγκέφαλοί σας στη Συγγρού; Εκτός και αν η μετακόμιση από την Ρηγίλης σας πείραξε στο κεφάλι. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Ενδεχομένως να εμπνέεστε από το καινούργιο σήμα του εκλεκτού κατά τα άλλα Πηλείδη, που μου φέρνει συνειρμικά στο μυαλό ένα κομμάτι από συρματόπλεγμα. Αποτινάξτε επιτέλους τα "σοσιαλιστικά" συρματοπλέγματα από το μυαλό σας, «σύντροφοι» της Νέας Δημοκρατίας και ασπαστείτε, έστω και τώρα, τον φιλελευθερισμό. Πάντως να ξέρετε ότι τη στάση σας στο θέμα των ταριφομούρηδων, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ στις επόμενες εκλογές. Να είστε κάτι παραπάνω από σίγουροι γι'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι βλέπει ένας τουρίστας σαν πρώτη εικόνα της χώρας μας, όταν κατεβαίνει από το αεροπλάνο και παίρνει ταξί (όχι πάντα βέβαια, αλλά ως επι το πλείστο); Έναν βρωμύλο σαπιοκοιλιά, αξύριστο, ατιμέλητο και κακομούτσουνο ταρίφα, που στο ένα χέρι κρατάει τον βρωμο-φραπέ και στο άλλο το βρωμοτσίγαρο, στο δε ραδιόφωνο θα ακούει Βασίλη Καρρά, ή εκπομπές για ποδοσφαιροκάφρους. Υπέροχη τριτοκοσμική εικόνα. Είναι δε κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι θα κλέψει τον άτυχο τουρίστα στην ταρίφα. Δεν είναι τυχαίο που σε ΟΛΟΥΣ τους τουριστικούς οδηγούς διεθνώς, τόσο έντυπους όσο και διαδικτυακούς που αφορούν τη χώρα μας, οι ταξιτζήδες φιγουράρουν πάντα κάτω από την λέξη ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, αλλά αυτές επιβεβαιώνουν τον κανόνα, δεν τον αναιρούν. Και συν τοις άλλοις αυτοί οι λίγοι καλοί ανέχονταν τόσα χρόνια τους κακούς συναδέλφους τους, χωρίς να τους στηλιτεύουν και να τους απομονώνουν, προς χάριν μιας κακώς εννοούμενης συντεχνιακής αλληλεγγύης. Τώρα όμως θα υποστούν και αυτοί τη μοίρα όλων των υπολοίπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτα που λες για πολλες νεες θεσεις εργασιας εχει δικιο η νδ,γιατι οι μισθοι θα ειναι 400 ευρο και ο ελληνας παλι ανεργος θα ειναι.Θα εχουν δουλεια πακιστανοι ινδοι βουλγαροι καταλαβες και εσυ θα πληρωνεις ακριβοτερα το ταξι με το bar που θελεις εξυπνουλη αυτο ειναι καρτελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1:53:00 π.μ.
    μιλας σαν ρωσος το 1989.κιαυτοι περιμενανε τα θαυματα της αγορας,και καταληξανε με 3,0000,000 επιπλεον νεκρους απο την ανεχεια,εκατομμυρια μεταναστες,και ξυλο απο τους μπατσους της δημοκρατιας(και δολοφονιες για τους ενοχλητικους).θα τα λουστεις και θα καταλαβεις,εκτος αν εισαι ματσωμενος πασοκος,με τζιπαρα,βιλαρα,παιδακια σε ιδιωτικο,και μανδαμ να ξοδευει για λουσα οσα χρειαζονται τρεις ανεργοι για να ζησουν.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11 Σεπ. 6:56 πμ και 8:25 πμ
    Γελοιότητες, ηλιθιότητες και ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Τα «επιχειρήματά» σας είναι για τα σκουπίδια! Γιατί ντε και καλά να είναι Πακιστανοί οι οδηγοί; Δεν θα μπορούσαν να είναι φοιτητές που θέλουν να βγάλουν τα έξοδα σπουδών τους; Δεν θα μπορούσαν να είναι οδηγοί μερικής απασχόλησης, που εκτός από την κύρια δουλειά τους θα είχαν και αυτή σαν συμπλήρωμα; Και αν το επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο, δεν θα μπορούσαν σημερινοί ιδιοκτήτες ταξί να συνεταιριστούν και να ιδρύσουν μια τέτοια εταιρεία, δουλεύοντας οι ίδιοι τα ταξί τους; Συνιστά αυτό καρτέλ; Και η σημερινή κατάσταση ΤΙ ΕΙΝΑΙ; «Εγώ έχω άδεια, να μην έχει κανένας άλλος»; Και έχετε το εξοργιστικό θράσος και το υπερασπίζεστε αυτό;;; ΣΚΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Κνώδαλα!!!! Τελικά είχε δίκιο ο Σαράντος Καργάκος όταν είπε ότι στον Έλληνα ισχύει: «Τα όρια της πατρίδας μου είναι τα όρια της τσέπης μου»!
    Υ.Γ. ΔΕΝ είμαι πασόκος! Θεωρώ το κόμμα τους υπεύθυνο για την κατάντια της χώρας, από την εποχή του απατεώνα «αείμνηστου» Ανδρέα. Αλλά θεωρώ ΚΑΙ τη ΝΔ υπεύθυνη, διότι δεν έκανε τίποτα για να αντιστρέψει την κατάσταση. Και φρονώ ότι η γελοία υποστήριξη που παρέχει στους ταξιτζήδες είναι οικτρό λάθος, που θα το πληρώσουν ακριβά. Εγώ είμαι φιλελεύθερος και όταν κάποιος παίρνει φιλελεύθερα μέτρα, έχει την υποστήριξή μου. Εσείς κρατήστε τον κρατισμό σας, αφού επιθυμείτε να σας «ρυθμίζει» το κράτος το πότε να κατουρήσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11 Σεπ. 8:25 π.μ.
    Πήγαινε στη Ρωσία για να δεις πόση ανάπτυξη έχουν και μετά να γράφεις μαλακίες! Η Ρωσία μετατρέπεται σταθερά σε υπερδύναμη, ενώ εμείς παλεύουμε να μην μετατραπούμε σε Ουγκάντα. Αναρωτήθηκες τι μας έφερε ως εδώ; Μην κουράζεις το μυαλουδάκι σου, η απάντηση είναι απλή: Η σοβιετική σου νοοτροπία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό που κάποιοι εδώ μέσα ονομάζουν "καρτέλ", δηλαδή μια ανώνυμη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ταξί, μπορεί το κράτος να την φορολογήσει και να έλέγχει τα έσοδά της ανά πάσα στιγμή. Η δε μαύρη εργασία, καθίσταται εκ των πραγμάτων αδύνατη. Τον σημερινό ιδιοκτήτη που δηλώνει εισόδημα 8.000 ευρώ, πως να τον επιβάλλει φόρο; Κάποιος μίλησε για πακιστανούς και βούλγαρους οδηγούς. Τώρα τι συμβαίνει; Μαύρη εργασία του αισχίστου είδους. Ιδιοκτήτες άδειας ταξί, συμφωνούν με οδηγούς για μηνιαίο μίσθωμα 1.500 ή 2.000 ευρώ μηνιαίως και ότι βγάζει παραπάνω ο οδηγός, κατάμαυρα φυσικά, να είναι δικά του. Για να μην μιλήσουμε για την μαφία των μαντρών ταξί, που λυμαίνονται τον χώρο δεκαετίες τώρα. Όλοι αυτοί είναι φυσικό να ξεβολεύονται από τον νέο νόμο.
    Θα συνιστούσα στους ιδιοκτήττες ταξί, να πάψουν να προκαλούν την κοινωνία, διότι και η υπομονή έχει τα όριά της. Λίγο απέχουμε από το τους σπάσουμε στο ξύλο ομαδικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, είναι πως είναι δυνατόν σε μια χρεωκοπημένη και διασωληνωμένη στην εντατική χώρα, κάποιοι να υπερασπίζονται προνόμια συντεχνιών. Ακόμα και αν ανήκουν σε αυτές τις συντεχνίες. Μάλλον ως λαός είμαστε αρμοδιότητα ανθρωπολόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση