GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γράφουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης για την ομιλία Παπανδρέου στο Βερολίνο...

«Ο Παπανδρέου εγγυάται για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις», «Ο Παπανδρέου απαιτεί σεβασμό για τη χώρα του», «Θέλω να σώσω αυτή τη χώρα», «Ο μ...

«Ο Παπανδρέου εγγυάται για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις», «Ο Παπανδρέου απαιτεί σεβασμό για τη χώρα του», «Θέλω να σώσω αυτή τη χώρα», «Ο μικρός Ομπάμα από την Ελλάδα», είναι ορισμένοι από τους τίτλους των γερμανικών μέσων ενημέρωσης για την ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην ετήσια ημερίδα του Συνδέσμου Γερμανικών Βιομηχανιών στο Βερολίνο.
«Ο μίστερ-Κρίση μιλάει ωραία -καμία κριτική, ούτε λέξη για χρεοκοπία μπροστά στους κορυφαίους εκπροσώπους της γερμανικής βιομηχανίας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός γίνεται δεκτός με εξαιρετική εγκαρδιότητα. Το μήνυμά του ''Yes, we can''», σημειώνει...
 στο σχόλιό του το Spiegel Online.
Επισημαίνει ακόμη πως το γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου ήταν επίτιμος προσκεκλημένος του Συνδέσμου Γερμανικών Βιομηχανιών «δεν σημαίνει ότι οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της γερμανικής οικονομίας είναι εκ φύσεως φανατικοί οπαδοί των σοσιαλιστών πρωθυπουργών».
«Αυτή τη στιγμή όμως δεν έχουν περιθώρια για πολιτικά τεχνάσματα. Τα 'αφεντικά' της Γερμανίας πρέπει να ποντάρουν στον Παπανδρέου, γιατί ξέρουν ότι εάν καταρρεύσει η Ελλάδα, πιθανόν να καταρρεύσει και το ευρώ, και μαζί του η δυνατότητα φθηνών εξαγωγών για τις επιχειρήσεις τους», επισημαίνεται στο σχόλιο.
«Η γερμανική κυβέρνηση εκτιμά κρυφά ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει», γράφει η εφημερίδα Bild και σχολιάζοντας τον ασπασμό Μέρκελ - Παπανδρέου και διερωτάται μήπως «ήταν ο αποχαιρετισμός των Ελλήνων από το ευρώ».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η γερμανική κυβέρνηση υπολογίζει σε χρεοκοπία της Ελλάδας πριν από τα Χριστούγεννα και παρά την καταβολή της επόμενης δόσης.
Όπως αναφέρει η Bild, σε χθεσινή συνεδρίαση της K.O. των χριστιανικών κομμάτων η καγκελάριος φέρεται να δήλωσε «προσπαθούμε να αποτρέψουμε ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, αλλά δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε».
«Και τι θα γίνει, εάν δεν..;», αναρωτιέται στο πρωτοσέλιδο σχόλιό της η Frankfurter Allgemeine Zeitung και χαρακτηρίζει την ομιλία του πρωθυπουργού «σημαντική, αυτοκριτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση».
Για «μια δίκαιη ευκαιρία για την Ελλάδα» κάνει λόγο η Die Welt του Βερολίνου: «Η Ελλάδα αξίζει μια δίκαιη ευκαιρία. Μπορεί να έδωσε κάποτε πλαστά στατιστικά στοιχεία στην ΕΕ, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι άλλες κυβερνήσεις έκαναν τα στραβά μάτια, εθελοτυφλούσαν. Γι΄ αυτό είναι σωστό τώρα όλοι μαζί να αγωνιστούμε για τα κοινά μας συμφέροντα. Αλληλεγγύη όμως δεν σημαίνει να σώσουμε με οποιοδήποτε τίμημα τους Έλληνες από τη χρεοκοπία. Εξάλλου μόνον η αναδιάρθρωση του χρέους δίνει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα».
«Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα», δηλώνει από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνδικάτου του Μετάλλου Μπέρτολντ Χούμπερ στη Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Ο κ. Χούμπερ υποστηρίζει ότι πρέπει να ψηφιστεί αύριο το πλαίσιο για τη διεύρυνση του ταμείου στήριξης γιατί δεν υφίσταται καμία εναλλακτική λύση και προσθέτει: «Θέλω να θυμίσω ότι το γερμανικό θαύμα μετά το 1945 έγινε μόνον γιατί λειτούργησαν δύο πράγματα. Το σχέδιο Μάρσαλ και η Συνθήκη του Λονδίνου περί Εξωτερικών Γερμανικών Χρεών (1953), με την οποία παραγράφηκε γύρω στο 50% του χρέους της Γερμανίας και ορίστηκαν χαμηλά επιτόκια. Τώρα χρειαζόμαστε ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα».
Πηγή: Deutsche Welle

18 σχόλια

  1. Χαζευα ξένες αναρτήσεις…
    Όλοι θέλουν την ενίσχυση του
    EFSF και κανείς δεν πιστεύει
    ότι θα γίνει.
    Όχι όπως νομίζουμε ή θα θέλαμε
    (ή δεν θα θέλαμε).
    Θλιβερή κατάσταση.

    ΔΕΝ αλλάζει την δικιά μας κακή έκβαση,αλλά ΕΜΕΙΣ πρέπει να σκεφτόμαστε πως ελαχιστοποιούμε την ζημιά.
    Ο ΓΑΠ ο "φουκαράς" έχει παραδοθεί, λυπάμαι.....

    Το πασοκικό ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ καθεστώς
    ΠΑΡΕΔΩΣΕ ωμότατα και κυνικά την Ελλάδα και βάζει την ελληνική κοινωνία στη ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ!!!

    Η προδοσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ…
    Πρόκειται για τη πλέον ΛΑΟΜΙΣΗΤΗ κυβέρνηση…............ΑΙΣΧΟΣ !!!

    Μετέτρεψαν τη χώρα σε ΑΠΟΙΚΙΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν απέφυγε πάντως να πει ότι αν υπάρξουν αλλαγές στο οικονομικό κλίμα, δηλαδή μεγαλύτερη ύφεση, θα υπάρξουν και αλλαγές έστω κι αν οι στόχοι παραμένουν.

    Εγώ το βλέπω αυτό να μεταφράζεται σε νέα και νέα και νέα μέτρα για να πιάσουμε τον στόχο.

    Δεν ξέρω αν είδατε τη δήλωση Σόιμπλε προς Ομπάμα, αλλά ήταν πολύ επιθετική και έλεγε ότι η κρίση στην Αμερική δεν επηρεάζεται από την κρίση στην Ευρώπη ακόμα και αν το λέει ο Ομπάμα.
    Η Γερμανία θεωρεί ότι είναι ήδη η υπερδύναμη μάλλον.


    O Oμπαμα οδευει προς την εξοδο
    – παιχνιδι θα κανουν ‘οι αλλοι’.. τα ‘αφεντικα’ των οικων αξιολογησης, αυτοι που εστησαν το φιασκο με το debt ceiling, και πιο πριν τους Lehman, αυτοι που μεθοδευσαν μεσω αγορων – και κυβερνησεων (ονοματα-δε-λεμε)
    τα πραγματα στην Ευρωπη να φτασουν
    στο μη-περαιτερω (…νομίζω) αυτοι ‘οι αλλοι’ εχουν και αντιστοιχους συνομιλητές στη Γερμανικη ελιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο Παπανδρέου ηταν ειλικρινής,

    και πραγματικά ήθελε να σώσει την "πατρίδα¨του,

    πρώτα θα έκοβε τον μισθό του κατα 50%

    μετά τον μισθό υπουργών βουλευτών περιφεριαρχών και κουλαούζων κατα 60%.

    Κατόπιν θα έστελενε στην εφεδρεία 50.000 χωροφυλάκους, 60.000 παπάδες και ραβίνους.

    Και δεν θα πήγαινε στο Βερολίνο μαυρισμένος κι ηλιοκαμένος, σα να μόλις γύρισε απο διακοπές.

    Θα έπρεπε να εχει το χρωματάκι της Μέρκελ!

    Και φυσικά τον χειροκρότησαν, αμα τολμούν ας κανουν διαφορετικά, διοτι στο πρόσωπό του βλέπουν το Αμερικανο-πολωνικό λόμπυ και την μαφία της θρησκείας του Γιαχβέ.

    Αμ πώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε και γαμήσου γιωργάκη !!! που στο πρόσωπο σου οι γερμανοί ξεφτίλισαν όλη την ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να τον χειροκροτανε οι γερμαναραδες βιομηχανοι καταλαβαινετε οτι ο ανθρωπος τα εχει δωσει ολα στην Μερκελ.
    Ότι κινειται εκτελειται...σε τιμη ευκαιριας .

    Και αυτος ανταπεδωσε το χειροκροτημα βαζοντας το χερι στην καρδια.
    ο "ανθρωπος" ειναι σε πληρη αφασια,
    τον φτυνουνε και αυτος νομιζει οτι βρεχει.


    Jeffrey οι Γερμανοί σε χειροκροτούν.
    Οι Έλληνες σε μουτζώνουν.

    Ποτέ δεν μας γούσταρες και μας εξαπάτησες
    για να γίνεις ήρωας των ξένων.

    Πρέπει να μας μισείς πολύ.
    …και εμείς το ίδιο καρντάσι.. ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η «ταμπακιέρα» της επίσκεψης Παπανδρέου στο Βερολίνο ήταν η πρωινή παρουσία του μπροστά στους βιομηχάνους. Μάλλον γιατί ήθελαν να τον ακούσουν live να δεσμεύεται για τη… δια βίου υποθήκευση της χώρας, και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της. Τον άκουγαν, και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς ο υποτελής αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, (δεν έχω άλλο κουράγιο να τον στολίσω με τα κοσμητικά επίθετα που του αρμόζουν), αυτός ο πολιτικά επικίνδυνος κι άσχετος δήθεν ...οικονομολόγος του πανεπιστημίου του τρέχα γύρευε, παρέδωσε σε επίσημη τελετή χθες στο Βερολίνο, τα κλειδιά της χώρας στον Γερμανό κατακτητή.
    Ότι δεν ολοκληρώθηκε το ‘41-‘44, ολοκληρώνεται σήμερα. Το 4ο Ράιχ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!
    Του απαίτησαν κι έδωσε στην κυριολεξία ΓΗ & ΥΔΩΡ, κάτι για το οποίο πριν χιλιάδες χρόνια, η αντίστοιχη απαίτηση είχε την απάντηση ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Σαν πιστός και φιλότιμος στρατιώτης του σιωνισμού, Κούνησε την ουρά του στο μεγάλο αφεντικό της Ευρώπης, παρέδωσε τη χώρα έναντι πινακίου φακής στους διεθνής τοκογλύφους, στα hedge funds των 3-4 οικογενειών που κουμαντάρουν τον πλανήτη, του Σόρος, του Ρόθτσιλ και της J.P.Morgan, διέρρηξε με βία τα σπίτια μας, λεηλάτησε τα εισοδήματα μας, φορολόγησε τον αέρα που ανασαίνουμε, διέλυσε τις οικογένειες μας, κατέσρεψε τις επιχειρήσεις μας και την οικονομία της χώρας, για να εισπράξει αυτά που του υποσχέθηκαν οι εντολείς του κι ένα αγαπησιάρικο σκυλίσιο χάιδεμα στο κεφάλι…
    Και φυσικά αυτός ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός φρόντισε ΞΕΚΑΘΑΡΑ κι έστειλε ΟΧΙ ΜΟΝΟ σε μας τους Έλληνες, αλλά και στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ του, που μέσω CNN, ABC, NBC, HBO κι άλλων καναλιών διεθνούς βεληνεκούς, είχαν τα αυτιά τους ανοιχτά, έστειλε ΤΟ μήνυμα: «…δεν με ενδιαφέρει εάν δεν επανεκλεγώ, με ενδιαφέρει να σώσω τη χώρα…» είπε, και τράβηξε και το καζανάκι…
    Φυσικά και γιατί να σ ενδιαφέρει, αφού η δουλειά που σου είχε ανατεθεί, έγινε και θα εισπράξεις τα ανάλογα ωφελήματα. Οι άλλοι σύντροφοι, το ξέρουν στο κόμμα, που σε στήριξαν με την ψήφο τους χθες; Ή μήπως υπό την απειλή σου για οτιδήποτε απίθανο μπορεί να τους συμβεί, έκατσαν στα αυγά τους και κάρφωσαν όχι 1 αλλά 154 καρφιά στο φέρετρο μας;;;
    Όπως κι αν έχει πάντως, όπως λένε και στο χωριό σου, Well done George, well done!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΩΜΑΣΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΛΙΟΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΩΜΑΣΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΛΙΟΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟ USA Ο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΔΗΛ. ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΝ
    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΥΠΡΟΥ –ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΘΑ "ΠΟΥΛΗΣΕΙ" Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΗΡΥΧΤΗ ΑΟΖ.
    ΑΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Υποδαυλίζω» νομίζουμε ότι οι πάντες αντιλαμβάνονται τι σημαίνει. Ακόμα και εν τη ευρεία, (πολύ ευρεία..) έννοια της -ας πούμε– «ενίσχυσης», θα σήμαινε ότι τους καλεί «να μην… ενισχύσουν το πνεύμα αλλαγής, προσπάθειας και προσαρμογής» !
    Τόσο χοντροκομμένη και βλακώδης είναι η παραποίηση που εν πάση περιπτώσει αδικεί και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

    Φυσικά η αλλοίωση δικαιώνει απόλυτα το defencenet.gr που έκανε focus στην συγκεκριμένη φράση, αλλά εν πάση περιπτώσει είναι μία πολιτική θέση η οποία θα κριθεί. Με ποιο δικαίωμα αλλοιώνουν την ομιλία του πρωθυπουργού;

    Από εκεί και πέρα, θα πρέπει κάποιος να πει στο πρωθυπουργικό γραφείο (γιατί είμαστε βέβαιοι ότι ο Γ. Παπανδρέου ξέρει τις έννοιες), ότι το BRIC δεν είναι snacks, ούτε ορεκτικά γράφοντας ότι ο πρωθυπουργός είπε τα “Bricks” στην φράση της ομιλίας που έστειλαν: «Θα πρέπει να ξέρουμε ακριβώς ότι δεν χρειαζόμαστε μόνο θεσμικές αλλαγές, δεν χρειάζεται μόνο να αντιστεκόμαστε στις πιέσεις των οικονομικών αγορών, αλλά και να κοιτάξουμε τι σημαίνει ανταγωνισμός και από όλο τον υπόλοιπο κόσμο, από τα «Bricks» και από αλλού».

    Και αν το είπε εν τη ρύμη του λόγου του έπρεπε να διορθωθεί. BRIC είναι η οικονομική ένωση των Brazil, Russia, India, China! Και δεν είναι «τα», αλλά «η» (ένωση) ή έστω αν θέλουμε να παίξουμε με την λέξη που σημαίνει "τούβλο" στα αγγλικά μπορούμε να πούμε "το" (τούβλο). Αλλά "τα τούβλα", όχι! Εκτός και αν εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια...

    A, και δεν… τρώγεται αυτή η ένωση, όπως τα πολύ νόστιμα bricks…

    Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε και κάτι άλλο: Είπε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός ότι «δεν χρειάζεται την υποστήριξη των πολιτών για να σώσει την πατρίδα του». Η ακριβής φράση είναι:

    «Και πάρα πολλοί με ρωτάνε: «μα έχετε την υποστήριξη;». Η απάντηση είναι: πραγματικά, δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου. Είπα ότι είμαι εδώ για να δουλέψω για την πατρίδα μου, για να σώσω αυτή την πατρίδα, να την αλλάξω. Τώρα, είτε με ξαναψηφίσουν, είτε όχι, δεν είναι πραγματικά το πρόβλημά μου. Το πρόβλημά μου είναι να σώσω την Ελλάδα».

    Έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα ο πρωθυπουργός μας: Σωτήρες, χωρίς την βούληση και την υποστήριξη των πολιτών, δεν μπορούν να υπάρξουν σε δημοκρατικά καθεστώτα. Από μεσσιανιστικές αντιλήψεις διακατέχονται μόνο οι δικτάτορες ή άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα. Αντε, κι ο... Ε. Βενιζέλος!

    Θεωρούμε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο και φυσικά ούτε το τρίτο.
    Απλά κάνει ένα μεγάλο, κολοσσιαίο πολιτικό λάθος, που θα στοιχίσει ακριβά σε ένα ολόκληρο Έθνος.
    Και το χειρότερο είναι ότι πιστεύει πως μας σώζει...

    defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΝΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΟΠΟΙΟΝ ΑΙΣΧΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ,ΠΟΙΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ.
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ "ΜΠΡΟΣΤΑ" ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Image is everything . . ."
    Κάθε φορά - Μα κάθε γαμημένη φορά
    που τον σημαδεύει ο φωτογράφος του
    πρέπει να κρατάει το διαφανές καρπούζι.


    ---Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Giorgo, kane pra3h tis desmeyseis soy ths D.E.8., apeley8erwse twra ola ta kleista epaggelmata (syntexnies, kastes) plhrws, oysiastika kai xwris ponhres... e3aireseis. Farmakopoioi, ta3itzhdes kai forthgatzhdes einai oi prwtoi sth lista ths ntrophs, me mayres... kai paranomes agorapwlhsies kratikwn adeiwn leitoyrgias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 3:55

    Εγκάθετος; Εγκάθετος;
    Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια με την περίπτωσή σου.

    Πάντως οι άνθρωποι της συνομοταξίας σου αφού απομύζησαν την Ελλάδα, την έφεραν στο έσχατο σημείο που είναι σήμερα.

    Υ.Γ. Μάθε τα Ελληνικά και μετά έλα να μας δίνεις συμβουλές ξενοκίνητε σχολιαστούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είπε ότι οι Έλληνες δεν έχουν πια τίποτα άλλο να δώσουν εκτός από ένα
    πνεύμα αλλαγής,προσαρμογής κλπ.
    Θα μπορούσε να πει ότι πλέον οι Έλληνες δεν μπορούν άλλο τίποτα να κάνουν από το να παραδώσουν πνεύμα.
    Το ίδιο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "28 Σεπ 2011 6:18:00 μ.μ.", gia thn tampakera... omws den se blepw... na les... kati... Ti apo ayta poy grafw den isxyei palikare..? Otan den exeis apanthsh se kati 'h den mporeis na dwseis mia logikh apanthsh 'h den se symferei... na milhseis giati eisai bolemenos.., kalytera na mh milas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση