GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αεροσκάφος συνετρίβη στις ΗΠΑ...

Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός της συντριβής αεροσκάφους του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου κοντά σε εξέδρα με θεατές...

Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός της συντριβής αεροσκάφους του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου κοντά σε εξέδρα με θεατές στις ΗΠΑ, την ώρα που επειχειρούσε αεροπορική επίδειξη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτημίσεις η συντριβή οφείλεται σε μηχανική βλάβη, ωστόσο αναμένεται να διεξαχθεί επίσημη έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο...
νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί 54 άτομα, μερικά σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της διοργάνωσης της αεροπορικής επίδειξης, Μάικ Χόουγκτον είπε ότι το αεροσκάφος δεν πετούσε τόσο κοντά στο έδαφος για να συντριβεί. Πρόσθεσε ότι εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα που έκανε το αεροσκάφος να πετά εκτός ελέγχου.
«Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό δυστύχημα, ίσως το μεγαλύτερο στην κοινότητα εδώ και δεκαετίες» δήλωσε στο Associated Press εκπρόσωπος της τοπικής ιατρικής υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση