GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τα ...νταούλια στο χέρι έμεινε ο Ψωμιάδης

Ο Σαμαράς τον αγνόησε στη ΔΕΘ. Αντιδρά προς το παρόν με ...χαμόγελα και ετοιμάζει αντεπίθεση από Δευτέρα! Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΘΕΣΣ...

Ο Σαμαράς τον αγνόησε στη ΔΕΘ. Αντιδρά προς το παρόν με ...χαμόγελα και ετοιμάζει αντεπίθεση από Δευτέρα!
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με τα ...νταούλια στο χέρι έμεινε στη Θεσσαλονίκη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Διοσύνη περίμεναν (με χορευτικά συγκροτήματα)  τον Αντ. Σαμαρά να επισκεφθεί το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά την περιοδεία του στην ΔΕΘ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν πήγε θέλοντας να υποδηλώσει τις αποστάσεις που παίρνει πια από τον Π. Ψωμιάδη. Ο ίδιος ο Πανίκας αυτή την ώρα...
 παραμένει ψύχραιμος αντιδρώντας με ....χαμόγελα αλλά αυτή εξέλιξη θεωρείται ρήξη στις σχέσεις τους. Και αναμένεται από Δευτέρα η "αντεπίθεση" Ψωμιάδη...

7 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΦΤΟ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΕ ΠΕΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ !

    ΑΝΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΑΜΙΩΛΑ
    ΑΠΟΧΘΕΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ

    ΓΙΑΝΝΗ ΦΤΩΧΟΚΑΜΠΙΝΕ
    ΠΕΣ ΝΑ ΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ
    ΡΕ ΑΝΑΠΗΡΟ
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ...

    Mega-λη μαγκιά Αναγνωστάκη - Ιορδάνη
    Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2011 10:09:51
    Από το : newpost

    Δεν ήταν μόνο δημοσιογραφικη επιτυχία, αλλά και απόδειξη δημοσιογραφικής ευαισθησίας από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Μανώλη Αναγνωστάκη, καθώς στην εκπομπή Mega Σαββατοκυριακο εδωσαν 20 λεπτά χρόνο στην κυρια Ζωή Γεωργαντά πρώην μέλος του ΔΣ της Εθνικής Στατιστικής Αρχής να μιλήσει και να καταγγείλει το μαγείρεμα των στοιχείων για το έλλειμμα από τον κ. Παπακωνσταντίνου.

    Οι δυο δημοσιογράφοι εθεσαν τα πιο καυτά ερωτήματα και έλαβαν τις πιο συγκλονιστικές απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Παπακωνσταντίνου παραποίησε την αλήθεια για το έλλειμμα.

    Από τα λεγόμενα των παρουσιαστών στο κλείσιμο της εκπομπής φαίνεται ότι κάποιοι διαμαρτυρηθηκαν (!!!! ) για το χρόνο που άφησαν στην κ. Γεωργαντά να μιλήσει.

    Κατά τη γνώμη μας, αδικούν τους δύο δημοσιογράφους γιατί τα 20 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου θα πρέπει να κατανοησουν πολλοί ότι είναι τεράστιος χρόνος.

    Σε μια τηλεοπτική εκπομπή άλλωστε, δεν μπορούν να λεχθούν όλες οι λεπτομέρειες και οι τεχνικές λεπτομέρειες μάλιστα οι οποίες συνθέτουν το παζλ αυτού του μεγάλου σκανδάλου που αφορά τον κ. Παπκωνσταντίνου ο οποίος είχε φροντίσει να λογοκρίνει παλιότερα την κυρία Γεωργαντά από συνεντεύξεις...

    Η συνέχεια αυτή της υπόθεσης θα πρέπει να συνεχιστεί στον εισαγγελέα
    και τα ειδικά δικαστήρια
    και όχι σε τηλεοπτικές εκπομπές...
    -----------------------------------------------

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..θα πρέπει να συνεχιστεί
    στον εισαγγελέα
    και τα ειδικά δικαστήρια

    ΕΝΑΑ..ΕΝΑΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ GAY..ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΣΥΒΟΥΛΩΝ. ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ..ΤΩΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ..
    ΤΟΥ ΠΟΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ

    ας τολμήσει να του το μεταφέρει..
    ΙΣΩΣ ΚΡΙΘΕΙ ΕΛΑΦΡΑ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ +++

    >>.......... το διαβαζεις επαγγελματία ρουυφίανε Δαίδαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥΗΔΟΣ

    Και η προδοσία της πονά περισσοτερο ,γιατί έχει εγκλωβίσει το μεγαλύτερο μέρος των πατριωτών και τους διαχειρίζεται σαν προαγωγός.
    Δεν θα αναφερθουμε στις παλαιές προδοσίες απο το 74 και μετά,αλλα στις προσφατες...

    1. Αν ανατρέξει κανείς στα σχολικα βιβλία της πεμπτης δημοτικού,τα οποία εχουν εκδοθεί τον Σεπτ του 2009,διαπιστώνει οοοοολον τον νεοταξικό οχετό σε συσκευασία δώρου.Εκει ,η κυβέρνηση καραμανλή ,μας κάνει την πρώτη γνωριμία με τον....
    μικρό Χασαν .....και προετοιμάζει το έδαφος για το περί ιθαγενείας νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ.
    Οι συγγραψαντες το βιβλιο,είναι μέλη του τσυριζα.....τυχαίο δεν νομιζω

    2.Πρώτη η βουλευτής της ΝΔΟΥΛΑΣ χωρις Ν παρακαλώ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,επι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,δημιουργει ομάδα 50 βουλευτών,η οποία προωθεί την απόδωση ιθαγενείας στους ασιατοαφρικανούς,ενώ ο γνωστός ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,επεξεργάζεται μαζι με τον συνεργάτη του ΑΛΕΒΙΖΑΤΟ ,το λαθρονομοσχέδιο,του οποίου η προώθηση αναβάλλεται για .....αργότερα.

    3.Το γνωστό προδοτικό λαθρονομοσχέδιο υποβ¨αλλεται για ψηφιση απο το ΠΑΣΟΚ.....η ΝΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ....αντιλαμβανεται οτι θα γίνει σαματάς ,και προσπαθει να μανιπουλάρει τον κοσμο της ,πρώτα με την ύποπτη και αινιγμ ατική σιωπή,και στην συνέχεια με διαδόσεις του τύπου θα βγούμε στον δρόμο.....δήθεν ,διότι φρόντησε να μην κάνει καμμία κινητοποίηση και καμμία ενημέρωση,απλα καποιες δηλώσεις έκανε ο αντωνάκης ,έτσι για να ρίξει στάχτη στα μάτια των πατριωτών.....

    4.Η ΝΔΟΥΛΑ ψηφίζει μαζι με το ΠΑΣΟΚ το λαθρονομοσχέδιο ,ψηφίζοντας υπέρ της συνταγματικότητας του,και τρωει την πρώτη σφαλλιάρα,όταν μετα απο μερικούς μήνες ,το συμβούλιο επικρατείας αποφασίζει ότι είναι αντισυνταγματικό......τότε σπευδει ,για να μην χάσει τα κοροιδα,να υπερθεματίσει.......

    5.Πριν λίγες μέρες,η ΝΔΟΥΛΑ,παρεούλα με το ΠΑΣΟΚ ξεπέφτει στην μέγιστη προδοσία ,και ψηφίζει για την ανέγερση τεμένους ,στην απελευθερωμένη 190 χρόνια,,απο το ΙΣΛΑΜ,ελληνική πρωτεύουσα,γραφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της ,την βούληση των πατριωτών ,των οποίων την ψήφο ζητά.

    6.Φυσικά οι ανθέλληνες,ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΡΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,παραμένουν στις θέσεις τους ,μαζί με διάφορα μαρξιστοφιλελευθερα σκοπίδια ,και μάλλον θα πάρουν και σπουδαίες θέσεις αν επανέλθει η συμμορία στην εξουσία.

    ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΤΟΡΟΘΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΘΥΡΩΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ,ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ....ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΤΟΡΑ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ
    ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙS ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΝΤΙ......ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΓΑΠΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.......
    και κάτι ακόμα προς τους αποπάνω....
    τι γίνεται????ολα καλά με τους σαουδάραβες??????
    τα δωράκια τα πήρατε,για το τζαμι, γαμωνενέκοι,η, έρχονται λιγα λίγα????

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΚΑΤΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τον Πανίκα τον Ζορό, ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΕΣ
    ΛΕΚΑΝΑΤΖΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ
    ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ
    ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΓΚΑΒΕΣ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΧΟΛΙΑ
    ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΞΥΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΜΕ ΓΚΑΣΜΑ

    ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΑγΟΙ -ΠΑΣΟΚ - ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση