GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μαζεύει τώρα ο Ρέσλερ και τάσσεται υπέρ της Ελλάδας στην ευρωζώνη...

Η Γερμανία «επιθυμεί η Ελλάδα να παραμείνει στη ευρωζώνη» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομίας Ρέσλερ, επισημαίνοντας όμως ...

Η Γερμανία «επιθυμεί η Ελλάδα να παραμείνει στη ευρωζώνη» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομίας Ρέσλερ, επισημαίνοντας όμως ότι η χώρα υιοθέτησε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις «με μικρή αποφασιστικότητα».
«Κοινός μας στόχος είναι η σταθερότητα του ευρώ και επιθυμούμε η Ελλάδα να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το άρθρο του Γερμανού υπουργού Οικονομίας, όπου...
 αναφέρει πως μια ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας δεν αποτελεί πλέον ταμπού. Όμως, «η Ελλάδα προφανώς επλήρωσε τις υποχρεώσεις της με μικρή αποφασιστικότητα» πρόσθεσε.
«Η Γερμανία περιμένει από την Ελλάδα να κάνει τα πάντα για να τηρήσει τις δεσμεύσεις της» δήλωσε από την πλευρά του ο Στέφεν Ζάιμπερτ, εκπρόσωπος της καγκελαρίου Αγγελα Μέρκελ. «Η Τρόικα, η οποία αποτελείται από εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα είναι ο μόνος κριτής» πρόσθεσε.
«Έχουμε μία σαφή γραμμή σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, να βοηθήσουμε με πολύ αυστηρούς όρους» μεταρρύθμισης της χώρας, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου.
Εν τω μεταξύ, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών παραδέχθηκε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου, όπως και άλλες αρχές της γερμανικής κυβέρνησης, «ανησυχούν για πιθανές εξελίξεις». «Πρέπει να περιμένει κανείς ότι κάθε κυβέρνηση κάνει σκέψεις» για τα θέματα αυτά, συμπλήρωσε.

8 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΖΑΒΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
    ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ (ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ Ο ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ 9) ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενες ταινιες νεες κυκλοφοριες, με ελληνικους υποτιτλους http://onlinetainiesfree.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΘΕ ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ..ΔΗΛΩΣΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙ ΝΤΙ ΕΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΑ;
    Ή ΟΧΙ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ?

    Κάποια στιγμή ένας γνωστός μου οικονομολόγος μου είχε πει.

    - Ο ΓΑΠ έμπλεξε την ΕΕ σε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και την παγίδευσε έντεχνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι αυτό δεν το σκέφθηκε μόνος του,αλλά κάποιοι άλλοι τον κατεύθυναν.
    - Η ΕΕ αυτοπαγιδεύτηκε , άργησε να ξυπνήσει και όταν ξύπνησε ήταν πλέον πολύ αργά.

    - Κάποια στιγμή όμως θα ξυπνήσει και θα μας διαολοστείλει.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΤΑΡΚ/UBS/DER SPIEGEL ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ,ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙ ΝΤΙ ΕΣ ΣΤ ' ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 12 Σεπ 2011 7:13:00 μ.μ.

    "- Ο ΓΑΠ έμπλεξε την ΕΕ σε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και την παγίδευσε έντεχνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι αυτό δεν το σκέφθηκε μόνος του,αλλά κάποιοι άλλοι τον κατεύθυναν.
    - Η ΕΕ αυτοπαγιδεύτηκε , άργησε να ξυπνήσει και όταν ξύπνησε ήταν πλέον πολύ αργά."
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΟ ΤΟΠΙΟ ;
    ΜΙΑ ¨"ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ",ΕΝΑΣ "ΠΝΙΓΜΟΣ",ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΚΡΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για να πληρώνεις μέχρι να ΨΟΦΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παπανδρέου: «Θα περάσουμε τον πήχη (από κάτω)
    όσο ψηλά και αν μπει»...
    _________________________________
    Στο 18,1 δισ. ευρώ εκτινάχθηκε το έλλειμμα του Δημοσίου σύμφωνα με το Reuters

    Από 14,81 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο

    Εκτινάχτηκε το έλλειμμα του ελληνικού δημοσίου, στην περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου. Όπως μεταδίδει το Reuters, αυξήθηκε στα 18,1 δισ. ευρώ, από 14,81 δισ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση