GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θα φύγουμε από το ευρώ εάν υπάρξει χάος..."

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Είναι γνωστή η άποψη μας για την ποιότητα των στελεχών που απαρτίζουν την κυβ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Είναι γνωστή η άποψη μας για την ποιότητα των στελεχών που απαρτίζουν την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι περισσότεροι δεν διακρίνονται για τις διοικητικές και οργανωτικές τους δυνατότητες. Αφήστε τις πολιτικό-ιδεολογικές τους απόψεις και θέσεις. Κινούνται όλες στο πολιτικό φάσμα από εξτρεμιστής νεοφιλελεύθερος έως χούλιγκαν του νεοφιλελευθερισμού. Αλλά και το σημερινό είναι από τα άγραφα.
Η κα. Α. Διαμαντοπούλου, υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, ζήτησε συγνώμη από τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές, γιατί τα βιβλία δεν θα παραδοθούν έγκαιρα στους μαθητές με την έναρξη του σχολικού έτους. Μέχρι εδώ όλα καλά κομμάτια να γίνει. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που αρχίζουν τα σχολεία χωρίς να υπάρχουν τα βιβλία. Από εδώ και πέρα όμως είναι το καλό… Η κυρία Α. Διαμαντοπούλου που δεν μπόρεσε να οργανώσει έγκαιρα την παράδοση των βιβλίων στους μαθητές, είχε άποψη για τα μεγάλα κρίσιμα ζητήματα.
Συγκεκριμένα συνεχίζοντας την προαναφερόμενη συνέντευξη δήλωσε...
περιληπτικά τα εξής:
«Θα φύγουμε από το ευρώ εάν υπάρξει χάος (δηλαδή αν διαφωνούμε μαζί της και με τον Γιώργο Παπανδρέου) και τότε υπάρχει πιθανότητα ο επόμενος πρωθυπουργός να μην είναι πρωθυπουργός του ευρώ αλλά της δραχμής».
Εδώ φτάσαμε! Υπουργοί που δεν μπορούν να κάνουν τα στοιχειώδη για τα οποία ορίστηκαν, να βγαίνουν και να προβάλουν άποψη για τα μεγάλα. Ποια είναι αυτή η άποψη; Τα έχουμε πει επίσης από πολύ παλιά: Σοκ και Δέος. Οι Έλληνες καθημερινά πρέπει να βομβαρδίζονται με απόψεις και θέσεις που να σπέρνουν τον φόβο και το πανικό για το αύριο, στην περίπτωση που αμφισβητηθεί και ανατραπεί η φίλο-μνημονιακή πολιτική. Με δύο κουβέντες και σε πολύ απλά Ελληνικά: Έλληνες ή θα κάνετε ότι λέμε εμείς, δηλαδή η Τρόικα, ή θα καταστραφείτε!
Μάλλον αυτοί που εκστομίζουν αμέσως η εμμέσως αυτήν την απειλή και επιχειρούν με αυτό τον τρόπο να εκβιάσουν την ανοχή της κοινής γνώμης, δεν γνωρίζουν τον ορισμό της καταστροφής. Γιατί αν τον γνώριζαν θα ήξεραν ότι καταστροφή είναι:
Να διαλύονται οικογένειες για να μπορέσουν τα μέλη της να βρουν δουλειά σε άλλη γη σε άλλα μέρη.
• Να διαλύονται μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις γιατί το Ελληνικό Δημόσιο δεν εξόφλησε έγκαιρα τις υποχρεώσεις του.
• Να απαξιώνονται καθημερινά αξιόλογες Ελληνικές Εταιρείες και να κατρακυλάνε μετοχικές αξίες και κεφαλαιοποιήσεις, όπως αυτή της Εθνικής Τράπεζας στο Χρηματιστήριο
Αλλά τι προσπαθούμε να πούμε στην νομενκλατούρα που συγκεντρώθηκε το Σάββατο στο στάδιο του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ για να ακούσει και να επευφημήσει τον Γιώργο Παπανδρέου... Γι’ αυτούς καταστροφή σημαίνει να μην έχουν οι ίδιοι και οι φίλοι τους την εξουσία. Να πάψουν να ελέγχουν ποιοι άνεργοι και πότε θα διοριστούν. Σε πιο σημείο και με τι προϋπολογισμό θα κατασκευαστεί ένα δημοτικό έργο. Ποίος κυβερνητικός υπεύθυνος θα συνομιλεί πιο «ρεαλιστικά» (δηλαδή θα λέει πιο πολλά ΝΑΙ) με την Τρόικα κλπ.
Για αυτήν την «παρέα» καταστροφή θα έχει φτάσει όταν θα έρθει η ώρα να περπατάνε στον δρόμο χωρίς αστυνομική συνοδεία!

24 σχόλια

  1. Μα είναι φανερό εδώ και χρόνια ότι υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων,
    (βλέπε Καρατζαφερ) χρησιμοποιούντε ως ΛΑΓΟΙ !!!

    Προχθές ο Καρατζαφερ έκανε δήλωση ότι ο Βενιζέλος δεν προετιμάζεται σε περίπτωση πού φύγουμε ή μας διώξουν από το Ευρώ !!!!

    Χθές η Νύμφη τών ΒΙΛΔΕΡΒΕΡΓΩΝ η πιστή ακόλουθος τών συνομοτών της οικονομικής σκλαβιάς, έριξε την ΚΛΑΝΙΑ της περί δραχμής !!

    Πάντως οι οδηγείες για την ηλιθιοποίηση της Ελληνικής νεολαίας παίρνει διαστάσεις κατεπίγοντος !!!

    Ετσι στήν ψύχρα τα παιδιά στερούνται βιβλίων γιατι κάποιοι θέλουν μίζες από το χαρτί !!!

    Με ένα σπάρο δύο τρυγόνια, και μίζες για τήν υπουργίνα και εκτέλεση των διαταγών της ΒΙΛΔΕΡΒΕΡΓ για τήν επυτάχυνση της στραβομάρας της νεολαίας ωστε να καταστεί ανεργη, φτωχή και άβουλη !

    Ρε σείς μήπως ακούσατε κανένα σχόλιο επ' αυτού από τον "Πατριωτη" Καρατζαφερ ή Α.Γεωργιάδογλου;;;;;;;


    ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
    -ΤΖΕΦΡΥ.
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ -ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ
    ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ ?

    ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΡΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα κάνω τα πάντα για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα.

    Καλύτερα να χρεοκοπήσει η Ελλάδα πάρα να τις δώσει η ευρωζώνη νέα βοήθεια υποστηρίζει κυνικά ο Richard Sulik, ηγέτης του σλοβακικού κόμματος Ελευθερίας και Αλληλεγγύης.

    Στη συνέντευξη που έδωσε ο κύριος Sulik στην γερμανική εφημερίδα Die Welt τονίζει πως θα κάνει τα πάντα ώστε να μην ''περάσει'' από τη Βουλή της Σλοβακίας το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.

    ''Τα δισεκατομμύρια απλώς κάνουν την κατάσταση χειρότερη.

    Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η
    ελληνική οικονομία ανακάμπτει.

    Δε σώζουμε την Ελλάδα, σώζουμε τα κέρδη των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών που δεν χρειάζεται να απομειώσουν τα ομόλογα όπως θα έπρεπε'' είναι η επιχειρηματολογία του Sulik.

    Ο ίδιος μάλιστα τα ''έχωσε'' στους Φιλανδούς που ζητούν εγγυήσεις, λέγοντας πως αντί να κάνουν συμφωνίες πίσω από τις πλάτες των Ευρωπαίων, θα ήταν εντιμότερο να αρνηθούν τη συμμετοχή τους στο ελληνικό πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η κυρα διαμαντω ειναι μια ακομη ανοητη υπαλληλος της πρεσβειας.οι δεξιοι το ξερουν,και την εκτιμουν οπως εκτιμουν καθε δουλικο για τα θεληματα.
    οι πασοκοι την θαυμαζουν,γιατι ειναι ομοιοι της,και ειδες ποσο ψηλα μπορει να φτασει το δουλικο?ακομα και πρωθυπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φτυσε τα μπουτια σου
    ρε10,44 ζωωωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοο

    και γλύψτα μετά.......... ΚΑΦΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έπί 2 χρόνια από την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ αυτό που ζούμε είναι η διαρκής απορύθμιση της κοινωνίας.
    Το πρώτο στάδιο του δογματος του σοκ έτσι ώστε ο κόσμος να στέκεται αμήχανος και χωρίς αντίσταση αρχικά απορώντας με το θράσος τους και την ξετσιπωσιά τους μπροστά στις εξελίξεις,και να τον λούζουν καθημερινά με ψευτοδιλλήματα απειλών και φόβου, εφαρμογή του δεύτερου σκέλους σοκ και δέος.
    Η χρησιμοποίηση μη εκλεγμένων από τον λαό υπουργών χωρίς κανένα πολιτικό υποβαθρο απλά είναι φίλοι του πρωθυπουργού,έπιασαν την δοσίλογη εργασία τους εξυπηρετώντας στο ακέραιο τις προσταγές και όχι επιθυμίες των αφεντικών πέραν του Ατλαντικού.
    Η απορύθμιση έχει ένα και μοναδικό στόχο, την βάναυση κλοπή της δημόσιας περιουσίας μέσω των ιδιωτικοποίησεων και το περασμα της σε χέρια λίγων ντόπιων και ξένων. Τα παραδείγματα πολλά Χιλή Γουατεμάλα,Περού,Καμερούν,Παναμάς(έλεγχος διώρυγας) Αργεντινή,Αγγλία(Θατσερισμος)Ρωσία(κοπρόσκυλα Γκορμπατσωφ, Γιέλτσιν)Ιράκ,Αφγανισταν και το έργο θα συνεχιστεί τώρα σε Λιβύη Τυνησία, Αίγυπτο. Σε όλες τις ανωτέρω χώρες η ολοκλήρωση της επιβολής του άκρατου καπιταλισμού συνοδεύτηκε από αντιστοιχες στρατιωτικές επαμβάσεις με χιλιάδες ίσως και εκατομύρια νεκρούς, στην περίπτωση της Αγγλίας χρησιμοποίηθηκε ο πόλεμος φιάσκο των Φωκλαντ όταν στην εξουσία της Αργεντινής ήταν ο δικτάκτορας Βιντέλα άνθρωπος της παγκόσμιας αλητοελιτ.
    Στην χώρα μας εφαρμόστηκε η ίδια συνταγή με μονη διαφορά σαν μέλος της ΕΕ η στρατιωτικη επέμβαση μετατράπηκε σε οικονομικό στραγγαλισμό και ασφυξία.
    Ο πλούτος της Ελλάδας δεν είναι μόνο οι κοινοφελείς εταιρείες του δημοσίου αλλα εν γένει ο φυσικός πλούτος που κατέχει αυτη η χώρα σε υλες και ορυκτα.
    Η στρατηγική θεση της, το αεροπλανοφόρο Κρήτη και Κυπρος (εδω πετυχαν τον σκοπό τους εως σήμερα μια ελεύθερη και ανεξάρτητη χώρα να είναι διχοτομημένη και η κατεχόμενη πλευρα να ειναι κατοικημένη απο αποβράσματα τυχοδιώκτες και αγράμματους αγρότες και κτηνοτρόφους της ανατολίας)και ασφαλώς οι ΑΟΖ της χώρας αυτής που είναι πλούσιες σε κοιτάσματα πετρελαιού οσμιου(Ιμια)κ.α.
    Στον βόθρο αυτό που μας πεταξε ο συνομότης και προδότης εσχάτης προδοσίας ΓΑΠ, ή έξοδος μας θα συνοδευτεί από αίμα και ερείπια.
    Ρίξτε μια ματια στις ανωτέρω χώρες στις αντίστοιχες περιόδους όπου η επέλαση του άκρατου φιλελευθερισμού και η αισχροκέρδεια του φασιστικού καπιταλισμού για να καταλάβει κανείς τι έγινε.
    Μέχρι και κοινοβούλια βομβάρδισαν στην Χιλή και την Ρωσσία.
    Η προδοτική κυβέρνηση αυτή των δοσίλογων πρέπει να φύγει το συντομώτερο δυνατον να εξαναγκαστει σε παραίτηση και να ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    Τα ψέμματα τελείωσαν ο λαός πρέπει να παρει την τύχη στα χέρια του ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΏΞΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ.
    Η ΔΕΘ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΞΕΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφιερωμενο στα αγραμματα,κομπλεξικα πασοκια(οι δεξιοι ξερουν,και σας εχουν για να τους εφαρμοζετε το προγραμμα τους,ανοητοι)


    But in several eastern European
    countries after the economic
    collapse of the early 1990s, policy-makers massively cut social and health budgets, while deregulating the economy. Mortality rates rose
    by about 40%, mainly through
    heart attack, stroke, alcohol-
    related death, suicide and
    homicide. There were more than
    3 million excess deaths
    the worst peacetime mortality
    crisis in the past half-century.


    http://people.pwf.cam.ac.uk/ds450/details/Final%20Nature.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ερωτηση

    σε τι θα χρησιμευει ενας πασοκος,
    οταν θα εχει περασει ολο το προγραμμα της δεξιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ ρε 10:21:00 που ασχολείσαι με την ορθογραφία των άλλων ασχολείσου πρώτα με την ομιλία των Ελληνικών απο τον αρχηγό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11.01
    40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ.

    Ο ΠΑΝΗΒΛΑΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζητησε συγνώμη το μπιλντεμπερακι;
    Μάλιστα....

    Απάντηση με λαικες ρήσεις.

    Εκανε η μυγα κωλο και έχεσε τον κοσμο όλο!!!

    Χόρτασε η ψειρα και βγήκε στον γιακα.

    Τα είχαμε χυμα μας ηρθαν και τσουβαλατα.

    Η τελευταία τρύπα του ζουρνά.

    Τρίζει ο αραμπάς τρίζει και το κατρακυλι.

    Χεστηκε η φοραδα στο αλώνι.

    Α να χαθείς άχρηστη ξεπουλημενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11.10

    γιατι τα μεσα δεν τα δημοσιευουν αυτα?

    το nature ειναιενα απο τα καλυτερα και εγκυροτερα επιστημονικα περιοδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι..ναι..λαμπρά
    και Φέτος ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ !!
    και είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ απο πέρυσι.

    Μέχρι και ο μάγος Κόπερφιλντ,
    έπαθε την πλάκα του απο την μαγία Πα$$οκ.


    το "Μεγαλείο" της ΑΛΗΤΕΙΑΣ συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11.44

    γιατι οι φραγκατοι και η πρεσβεια πληρωνουν...

    17 ελληνες οικονομολογοι,με αρθρο τους στην καθημερινη....

    αηδια και αγραμματοσυνη $$νομπελ$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΝΝΝΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δειξτε λιγο ελεος

    βλαχαδερα με αρμανι ειναι,
    παιδια για τα θεληματα ειναι,
    τη δουλεια μας μας τη κανουν

    τι αλλο να περιμενεις απο πασοκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. είπαμε εδώ και μήνες ότι μόνο η μαλακία των τούρκων θα μας βγαλει απο το αδιέξοδο...περιμένουμε τους μογγολους για το μεγαλύτερο λάθος της ιστορίας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιο Είναι το Επίπεδο των Ψηφοφόρων στην Ελλάδα ;

    Αναρτήθηκε από τον/την newdimensioncosmos στο Σεπτεμβρίου 5, 2011

    Τώρα εδώ τι να σχολιάσει κανείς!;;
    Τα συμπεράσματα δικά σας. Δείτε το video και θα καταλάβετε.
    Προσοχή, όσοι έχετε πρόβλημα με τη πίεσή σας πάρτε πρώτα ένα χάπι…

    Πανηγυρισμοι ΠΑΣΟΚ
    thrakinet Φόρτωση... 11173
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη thrakinet την 5 Οκτ 2009

    Πανηγυρισμοι ΠΑΣΟΚ..........
    Βλήματα, τη δεκαετία του 80 ονειρευόσασταν ??
    Τη δεκαετία της παρακμής και της αποσύνθεσης σε όλα τα επίπεδα (πολιτισμικό,οικονομικό κ.α) ??
    Να συνεχίσετε το φαγοπότι σε βάρος των παραγωγικών και υγιών δυνάμεων της κοινωνίας ??
    Πάρτε αυτό που σας αξίζει τώρα και εξαφανιστείτε.

    Βλέπω το τέλος του Πασοκισμού και του γλοιώδους λαικισμού να έρχεται και ηδονίζομαι..

    - Σκεψου τωρα αυτους που ξερουνε οτι κυκλοφορουνε με αυτες τις φατσες
    και αυτους τους διαλογους στα ΜΜΕ….
    κρυος ιδρωτας…
    τι τις ηθελες τις δηλωσεις κυρα μου,ας τον αντυ γουορχολ να λεει οτι θελει.
    Πάντως οι γυναίκες του ΠΑΣΟΚ είναι όλες τους μία και μία.ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.
    Ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ= αμετανόητος ΑΝΙΑΤΟΣ
    ------------------------------------
    “Ο Γιωργος Παπανδρεου ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να υπαρξει για την Ελλαδα… ” μα ειναι παντελως μα παντελώς ζώαααααααα !
    Πληρώστε τωρα βενζίνη 1.80 και σκαστε ζωα.....................

    ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ
    Απάντηση
    Τά ἴδια, κατά πᾶσα βεβαιότητα, ἀλλά ὄχι δημοσίως!

    Αχαχαχαααααααααααα ! Τυπική πατσοκαρία. Σαν να μην πέρασε μιά μέρα,απ’το αλήστου μνήμης ’81.
    Ολα τα λεφτά, ο μακάκας που σκαρφάλωσε στην καρότσα του μικρού φορτηγού κι έκανε (μουσουλμανικούς) τεμενάδες,στις σημαίες με τον αχινό.

    Γιά τις κότες, που υμνούσαν ΚΑΙ το γωγουλίνι, αλλά παράλληλα ΚΑΙ τον σοσιαλισμό (η χαρά της αντίφασης),
    ένα ΜΕΓΑΛΟ εύγε στην ΠαΣτοκική προπαγάνδα.
    Τέτοια χαιβάνια, είναι χρήσιμα στην κατανάλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αμ αυτό για το Γιώργαρο....
    “Είναι 100 χρόνια μπροστά” είπε η κυρία !
    Φανταστείτε τον εγκέφαλό της.
    200 χρόνια μπροστά.
    Νομίζω ότι θα είναι και η μοναδική προσωπική οπαδός του εγκεφάλου του ζαβού.
    Τί να πεί κανείς. Αβυσσος η ψυχή του ΠαΣτοκο..υπανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ -ΜΑΦΙΑ.. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.. ΟΥΣΤ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 100 χρόνια μπροστά ήτανε (και είναι)
    μόνο ο Βασίλης Δανιήλ.Κανείς άλλος.
    Όχι ιεροσυλίες,παρακαλώ...
    Ο ΓΑΠ ήταν όντως χρόνια μπροστά,διότι
    το ΔΝΤ το έβλεπε από πολύ μακριά.
    Δηλαδή εδώ και πολλά χρόνια.
    Αλλά όχι και 100,κυρία μου...
    Μην τα ισοπεδώνουμε όλα σε αυτή τη
    χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. για την χορευτρια λετε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πασοκ

    Στην γραμμη δρ Κουτσουκου κινηθηκε η Δαμαντοπουλου Αννα στην συνεντευξη που εδωσε

    Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΘΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

    να τι ειπε:

    Για το άσυλο η υπ. Παιδείας υπογράμμισε:

    Τα Πανεπιστήμια, όπως και όλοι οι δημόσιοι χώροι, δεν είναι χώροι που μπαινοβγαίνει η Αστυνομία για να επιλύσει τις διαφορές. Τα Πανεπιστήμια έχουν τους δικούς τους κανονισμούς. Εάν αποφασίσει όλο το Πανεπιστήμιο να πάει σε κατάληψη, σημαίνει ότι είναι μια επιλογή του. Εάν, όμως, το αποφασίσει ένας μικρός αριθμός και είναι κόντρα στην ακαδημαϊκή κοινότητα, τότε η κοινότητα έχει τους δικούς της κανόνες. Το Πανεπιστήμιο μπορεί να επιβάλει το ίδιο ποινές στα μέλη του, τα οποία πηγαίνουν κόντρα στις αποφάσεις της ακαδημαϊκής κοινότητας.

    --

    Σε λιγο η Αννα Διαμαντοπουλου θα κινηθει και στην γραμμη δρ Κουτσουκου για τα Πειραματικα ΑΕΙ

    τα Πειραματικα ΑΕΙ δεν καταργουνται συνεχιζουν να υπαρχουν ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη!!

    Κλαμα οι δεξιοι που ειναι μεσα στο Πασοκ

    Ναντια Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση