GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί εμφανίστηκε ο Στ. Δήμας...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο Δεν εμφανίστηκε τυχαία ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας για να κάνει δηλώσεις εναντίον των νέων οικονομικών μέ...


Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Δεν εμφανίστηκε τυχαία ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας για να κάνει δηλώσεις εναντίον των νέων οικονομικών μέτρων. Εδώ και μέρες ακούγονται ψίθυροι  στη Νέα Δημοκρατία για  πρωτοκλασάτα στελέχη της που αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και την κατά μέτωπον επίθεση στην κυβέρνηση, όπως κάνει ο Αντ. Σαμαράς, για...
 τα οικονομικά μέτρα που παίρνει. Στα στελέχη αυτά χρεώνεται ότι αποφεύγουν να εκτεθούν γιατί σκέπτονται ότι μπορεί να προκύψουν νέα κυβερνητικά σχήματα συνεργασίας στα οποία θα παίξουν ρόλο ακόμη και πρωθυπουργού. Δύο από τα πρόσωπα αυτά  που θεωρούνται "ύποπτα" είναι ο Δημ. Αβραμόπουλος και ο Στ. Δήμας. Υπό το βάρος αυτής της φημολογίας εμφανίστηκε ο κ. Δήμας.

3 σχόλια

  1. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22.00 ΣΤΟ KONTRACHANNEL Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ "ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ " ΚΑΙ ΤΙΣ " ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ".
    ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ , ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΣΠΑΤΑΛΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ;
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΡΤ ;
    ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ " ΣΠΑΤΑΛΟ " ΚΑΙ " ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ " ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ KONTRA ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Πληρώστε να μη γίνουμε Αργεντινή»,
    καλεί ο Χρ. Πρωτόπαπας Ο ...ΑΛΗΤΗΣ
    που επί ΝΔ έλεγε ότι οι βουλευτές θα λογοδοτήσουν !!

    Την... αργεντίνικη ρητορική του υπουργού Οικονομικών υιοθετεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Πρωτόπαπας, ο οποίος σαν συνδικαλιστής απειλούσε τους βουλευτές της ΝΔ, ότι θα λογοδοτήσουν, αν ψήφιζαν Νόμο που θα συμμάζευε το Κράτος και θα του έβαζε φρένο.
    ( ΤΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΦΑΡΔΙΑ
    ΠΑΛΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
    ...80.000 τραπεζουπάλληλοι στνταξιούχοι και ενε ενεργεία σας καλούμε...
    Να μην ψηφίσετε το ν.σ. του βάζει ταφόπλακα...
    να ξέρετε ότι οι εργατουπάλληλοι
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ
    ----------------------------------
    ..Ο ΑΡΧΙΑΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ

    ΤΩΡΑ ..!!!
    Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ("Βήμα FM") ο Χρ. Πρωτόπαπας κάλεσε τους πολίτες "που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν, να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα τους, με γνώση ότι αυτή η δυσκολία θα αποδώσει για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και για το μέλλον των παιδιών μας".
    Πρόσθεσε πως αν στην Ελλάδα επαναληφθούν όσα συνέβησαν στην Αργεντινή προ δεκαετίας τίποτα "δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που ζούμε τώρα".

    ΝΑΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ...
    δεν θα είναι οι σφαγμένοι 25.000
    250.000 ΠΑΣΟΚΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ...
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ +++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση