GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κατάπτυστη" η συμφωνία στον ΟΤΕ...

Από την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ http://www.ase-ote.tk/ E Mail: aseote@yahoo.gr Κάτω η κατάπτυστη συμφωνία των Νενέκων κα...

Από την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ
http://www.ase-ote.tk/ E Mail: aseote@yahoo.gr

Κάτω η κατάπτυστη συμφωνία
των Νενέκων και των Δοσίλογων!

Συναδέλφισσες - φοι:
Η κατάπτυστη συμφωνία που μονόγραψαν στις 2 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα και κυοφορούνταν μετά από πολύμηνες μυστικές διαπραγματεύσεις που διεξήγαγε η διακομματική διαπραγματευτική ομάδα (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ- ΑΓ.ΣΥΝ –ΠΑΜΕ ) προχωράει για υλοποίηση.
Σήμερα Δευτέρα στις 10 π.μ στα γραφεία της Σταδίου 15 τα μέλη του Δ.Σ της ΟΜΕ-ΟΤΕ καλούνται να...
 την επικυρώσουν.
Όπως είχαμε προειδοποιήσει η αναξιόπιστη ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ χρησιμοποιείται για δεύτερη φορά σαν προπομπός –η πρώτη ήταν η προδοτική εθελουσία- για την κατεδάφιση των λειψών εργατικών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει στον ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Θα ακολουθήσει σωρεία τέτοιων επιχειρησιακών συμβάσεων όπως απαιτεί η τρόικα και η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Δεν είναι τυχαίο που πρώτος έτρεξε να την χειροκροτήσει ο Γρ. Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ και διορισμένο μέλος του Δ.Σ του ΟΤΕ Στ. Ανέστης και ο πολύς Παναγόπουλος που από το παρασκήνιο καθοδηγούσαν τους αχυράνθρωπους της ΟΜΕ-ΟΤΕ.
Η συμφωνία αυτή αποτελεί για τους γερμανούς σφετεριστές -που άρπαξαν τον ΟΤΕ αντί πινακίου φακής από την εθελόδουλη κυβέρνηση- μια τεράστια στρατηγική νίκη.
Δημιουργούν τον πρώτο θύλακα, την πρώτη γερμανική ζώνη, το πρώτο εργασιακό Νταχάου στην Ελλάδα με την αποδοχή και τη συναίνεση της ΟΜΕ-ΟΤΕ!
Δημιουργούν τους πρώτους Νενέκους, τους πρώτους Δοσίλογους του ολοκληρωτισμού που επιβάλλεται στη χώρα μας. Αν θα τους επιβραβεύσουν κιόλας με την προαγωγή των ίδιων και του στενού οικογενειακού, συνδικαλιστικού και πολιτικού περιβάλλοντος των πανάθλιων εργατοπατέρων μένει να αποδειχτεί. Άλλωστε υπάρχουν διαχρονικοί δεσμοί μεταξύ των γερμανών Siemens , ίδρυμα Έμπερτ κ.λ.π και των συνεργατών τους από την πολυποίκιλη νομενκλατούρα του ΟΤΕ.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον πολύπαθο οργανισμό αναδείχτηκαν πολλοί αστέρες που μεσουράνησαν στο πολιτικό στερέωμα.
Από τον ΟΤΕ αναδείχτηκε ο περιβόητος Μαντέλης, ο Σκαρπέλης, ο Λάμπρου, ο Σπυρόπουλος, (κουμπάροι και οι δυο των Παπανδρέου και συμπτωματικά ταμίες του ΠΑΣΟΚ), ο «τζάμπα μάγκας » Μανώλης που σαν βουλευτής της ΝΔ ψήφισε την κατάργηση του ΓΚΠ και το ξεπούλημα του ΟΤΕ στην D.T και τόσοι άλλοι.
Παίρνουν πίσω και με το παραπάνω τα 390 εκατ που διέθεσαν για να αρπάξουν τον ΟΤΕ. Οι εργαζόμενοι δηλαδή χρηματοδοτούν οι ίδιοι με την τριετή αφαίμαξη την «εξαγορά» του ομίλου ΟΤΕ από την D.T!
Αποκτούν το δικαίωμα να μειώνουν τις ώρες εργασίας και τους μισθούς στη συνέχεια κατά το δοκούν. Κατά τα άλλα οι αξιοθρήνητοι εργατοπατέρες πανηγυρίζουν ότι κατάκτησαν το 35ωρο!
Μόλις καθίσει ο κουρνιαχτός, οι γερμανοί ιδιοκτήτες με τα ίδια έωλα επιχειρήματα (μείωση κερδών κ.λ.π.) θα αρχίσουν με συναίνεση ή όχι και άλλες μειώσεις μισθών, εφεδρείες, απολύσεις κ.λ.π. όπως έκαναν με τις εκβιαστικές 250 απολύσεις της Cosmote, την αυθαίρετη αύξηση του ωραρίου, με την παράνομη κατάργηση του επιδόματος οδήγησης, με το σπαστό ωράριο πρωί -απόγευμα στα καταστήματα ,το κλείσιμο 280 καταστημάτων κ.λ.π. Άλλωστε υπάρχουν και άλλες μυστικές συμφωνίες που θα παρουσιαστούν « συναινετικά» στη συνέχεια.
Συναδέλφισσες – φοι:
Δεν υπάρχει λογική του μικρότερου κακού και της ολίγον έγκυος.
Ο κατήφορος που ξεκινάει με αυτή τη συμφωνία δεν έχει τελειωμό.
Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ δεν μπορεί και δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε τα τετελεσμένα που αποφάσισαν άλλοι για μας χωρίς εμάς!
Η ενέργεια αυτή γίνεται ακόμα πιο βρώμικη γιατί αμέσως μετά αρχίζουν εκλογές στα σωματεία που θα βγάλουν τη νέα ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ.
Οι εξωνημένοι, οι δοτοί και οι συνταξιούχοι εργατοπατέρες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να δεσμεύσουν το μέλλον 11.000 εργαζόμενων και των οικογενειών τους λίγο πριν τη λήξη της θητείας τους.
Το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι να αποφασίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με συνελεύσεις και καθολική ψηφοφορία αν δέχονται ή απορρίπτουν τη συμφωνία.
Κάτω η κατάπτυστη συμφωνία ΟΜΕ-ΟΤΕ – D.T!
Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ και τα άλλα συνδικάτα έχουν το λόγο.
Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε.
ΑΣΕ
Υ.Γ: Τα παραμυθάκι ότι θα την ψηφίσουν η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ αλλά τα «αριστερά» γιουσουφάκια τους διαφωνούν και καταψηφίζουν δεν πιάνει πια στους εργαζόμενους.
Αν διαφωνούσαν γιατί δεν αποχωρούσαν και συνέχιζαν να διαπραγματεύονται με τους άλλους μέχρι την τελευταία στιγμή;

7 σχόλια

  1. Τελικά δεν μας λές! Τί συμφώνησαν????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Exete kai parapono kwlootetzhdes moynopana prasinofroyroi? Se opoion den aresei, feygei. Twra 8a ma8ete ti shmainei doyleia, twra poy hr8an oi Germnaoi na sas baloyn se ta3h, giati poly aera... eixate parei me 3.000 eyrw ka8e mhna xwris doyleia.

    So simple

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exete kai parapono kwlootetzhdes moynopana prasinofroyroi? Se opoion den aresei, feygei. Twra 8a ma8ete ti shmainei doyleia, twra poy hr8an oi Germanoi na sas baloyn se ta3h, giati poly aera... eixate parei me 3.000 eyrw ka8e mhna xwris doyleia. Tempelxanades prasinodiorismenoi kwlotsatsoi.

    So simple

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί συμβολίζει η σημαία στη φωτό?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. διακομματική διαπραγματευτική ομάδα (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ- ΑΓ.ΣΥΝ –ΠΑΜΕ )

    Τα στελέχη και οι εργαζόμενοι σήμερα στον ΟΤΕ προσελήφθησαν στις περιόδους μετά το 1989 επι κυβερνήσεων Μητσοτάκη.

    ΟΛΟΙ τους προσελήφθησαν χωρίς εξετάσεις, οι περισότεροι μπήκαν επι Μούτσιου, σαν ατομα με ειδικές ανάγκες, νόμο του Μητσοτάκη προς τιμήν της Μαρίκας.

    Οσοι δεξιοί βρίζουν τους ΟΤΕτζήδες, να ξέρουν πως βρίζουν τα αδέρφια τους απο την ΔΑΚΕ και το παρακράτος της μητσοτακικής περιόδου.

    Οσοι είχαν μπει με πανελλήνιες εξετάσεις πρίν το 81, τους έδιωξαν με τις εθελούσιες εξόδους, διοτι αποτελούσαν εμπόδιο στα σχέδια της ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ του ΟΤΕ διοτι περι αυτού πρόκειται.

    Οι Γερμανοί δεν αγόρασαν τον ΟΤΕ σαν επιχειρηση, αγόρασαν μονο,

    το ταμείο και το λογιστήριο.

    Δεν ενδιαφέρονται και ουτε αγγιξαν τον υπολοιπο οργανισμό, καποια στιγμή θα τον πουλήσουν κοψοχρονιά, για αυτό και υπέγραψαν τις παρουσες σ.σ.

    Αν υπολογιζαν συρρίκνωση εσόδων στα επόμενα χρόνια 30% λογω μειωμένης αγοραστικής δύναμης και ανεργίας,

    θα επρεπε να απαιτήσουν μείωση αποδοχών κατα 40% απο τον 1ο χρόνο, οπως κανει και η κυβέρνηση.

    Οι Γερμανοί δουλεύουν και σχεδιάζουν σε βαθος χρόνου άρα,

    αντίο ΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν σας ξεπουλούσαν τα κομματόσκυλα ενώ αυτοί εξασφάλισαν αφάπαξ και συτάξεις τους χειροκροτούσατε.
    Δουλέψτε τώρα κορόϊδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η…παράδοση .ΚΟΤΑΣ ΠΑ$$ΟΚ συνεχίζεται


    ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    «Δεν έχω στο μυαλό μου να καταψηφίσω την κυβέρνηση. Πιστεύω ότι είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές που διακυβεύονται για το μέλλον της χώρας, τη βιωσιμότητα ή μη της χώρας,»
    δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης.
    Ωστόσο επέμεινε στη...θέση του για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. «Θυμάστε ότι είχε πει από βήματος Βουλής ο κ. Παπανδρέου "Αντώνη άσε για αργότερα" ; Πιστεύω ότι το αργότερα είναι τώρα, γιατί αύριο θα είναι αργά- αν χθες ήταν νωρίς, αύριο θα είναι αργά. Τώρα είναι η κρίσιμη ώρα. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει εφ όλης της ύλης, χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς προϋποθέσεις, με μόνη προϋπόθεση πώς θα σώσουμε την πατρίδα», τόνισε ο κ. Λιντζέρης.

    Και μετά...
    ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΜΕ
    ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΑΙΜΑ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΧΝΙΣΤΑ $$$$$$$$$
    και την
    ΠΑΝΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΥΡΩΝ και ΚΟΠΡΑΝΩΝ.
    ...εκεί δεν κοίταξα απο την βρώμα..
    και την αηδία, πόσα $$$$$$$$$$$$$$$....ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση