GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είμαστε ανώριμοι, κυβερνώντες & κυβερνώμενοι‏...

Από τον Γιάννη Μπέζο http://www.aixmi.gr/ Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς ακούς τις λέξεις «ύφεση», «χρεωκοπία», «χαράτσι», «ανεργία», «απεργί...

Από τον Γιάννη Μπέζο

Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς ακούς τις λέξεις «ύφεση», «χρεωκοπία», «χαράτσι», «ανεργία», «απεργία», «ακρίβεια». Όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα φόβου και, κυρίως, πανικού. Δυστυχώς, ο πανικός είναι η κατάληξη μιας πολιτικής δεκαετιών -κυρίως των μεταπολιτευτικών-, που χαρακτηρίζονται από την απόκρυψη της αλήθειας εκ μέρους των εκάστοτε κυβερνώντων και την υποκριτική στάση των κυβερνωμένων.
Υποδυθήκαμε άριστα τους πλουσίους και τώρα που πρέπει να πληρώσουμε από αυτά που δεν έχουμε και που, ουσιαστικά, ποτέ δεν είχαμε, ήρθε η ώρα...
 της κρίσης. Ή θα αποδεχθούμε τη θέση μας και θα προσπαθήσουμε να την αναστρέψουμε ή θα αφεθούμε στον πανικό. Δηλαδή, στο αδιέξοδο και, τελικά, στην καταστροφή.
Πώς καταφέραμε τα 37 χρόνια της Μεταπολίτευσης, τα μόνα τόσο δημοκρατικά και πραγματικά ελεύθερα από την ίδρυση του ελληνικού κράτους, να τα γιορτάζουμε μέσα σε τέτοια κατάντια είναι προς διερεύνηση των ιστορικών, ας ελπίσουμε όχι των ψυχιάτρων. Απεδείχθη ότι είμαστε και παραμένουμε ανώριμοι. Και οι κυβερνώντες που αρνήθηκαν την αλήθεια και οι ψηφοφόροι που αρέσκονται στα συνθήματα και τις ψευτοδημοκρατικές φλυαρίες.
Έχουμε χρόνο γιατί έχουμε ισχυρό παρελθόν, ηρωικό και λεβέντικο. Ας το θυμηθούμε για να έχουμε και μέλλον.

18 σχόλια

  1. Δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε.
    Μη μασάτε με τις απειλές τους ότι θα μας κόψουν το ρεύμα. Ζητήστε από έναν ηλεκτρολόγο να σας δείξει πώς επανασυνδέεται.
    Μην ανοίγετε, στις πολυκατοικίες, στα συνεργεία που τυχόν στείλει
    η ΔΕΗ.

    Κι ας είναι αυτό ευκαιρία να μάθουμε να συζητάμε και να οργανωνόμαστε. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό και πόλη. Στην ανάγκη θα φυλάμε με βάρδιες

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ:
    1. Είμαστε περισσότεροι
    2. Έχουμε δίκιο

    ΔΕΝ θέλουν να μαζέψουν καν χρήματα, αν αυτός ήταν ο σκοπός τους, θα κόβανε λίγες σπατάλες από διορισμούς και “μπαξίσια” στις ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΚΟ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ.
    Όταν θα έχουν βάλει χέρι σε νερό-ενέργεια-υποδομές οι Αλητοτραπεζίτες, θα είναι πάρα
    πολύ αργά.

    Μπορούμε να το σταματήσουμε ;
    ΝΑΙ! Απλά δεν τους αφηνουμε να μας εξαθλιώσουν
    ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ !

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιμόθεος Σημακαμπάνας16 Σεπ 2011, 11:46:00 π.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ.

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΔΥΘΟΥΜΕ . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΟΛΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουφαλες ερχονται κρεμαλες.η αλητεια της βουλης φυλακη.λαικη απαιτηση λαικη εντολη .καταζητουνται οι κ.σημιτης,κ.καραμανλης,γ .παπανδρεου για εσχατη προδοσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ πασοκια μου...
    λετε να μας σωσει η ζουνη και ο μπεζος;
    ωριμα και υπευθυνα οι αρπαχτες στα κρατικα φραγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΝΩΡΙΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕ ΠΑΝΤΟΥ..
    ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..

    Papandreou statistics: Μαγείρεψαν το έλλειμμα του 2009 !

    Αποκάλυψη «βόμβα» σήμερα στην Ελευθεροτυπία. Σύμφωνα με καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά, το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat.

    Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας»…
    ___________________________________________
    Θυμάστε τι έλεγαν για το έλλειμμα που τους άφησε η ΝΔ; Έ, λοιπόν σήμερα αποκαλύπτεται ότι το μαγείρεψαν. Άρα, τι νόημα έχει να είναι οι ψεύτες στην κυβέρνηση;

    Ολόκληρο το δημοσίευμα της ελευθεροτυπίας

    Ο Γ. Παπακωνσταντίνου έχει δίπλα του τον πρόεδρο Α. Γεωργίου. Αριστερά ο παραιτηθείς από νωρίς Ν. Λογοθέτης και στην άκρη δεξιά ο νυν καρατομηθείς Α. Φιλίππου Αλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους όπως ανακοίνωσε χθες από τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, και παραμένει μόνο ο πρόεδρος (!), λόγω «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο».

    Αυτά τα προβλήματα, όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Ε», ξεκινούσαν από την «απομονωτική, αντιδημοκρατική, εξουσιαστική» λειτουργία του προέδρου της Ανδρέα Γεωργίου, όπως έχει καταγγείλει και ο σύλλογος των εργαζομένων στην ΕΛΣΤΑΤ και έφταναν μέχρι το συστηματικό αποκλεισμό των μελών της από το να εκφράζουν άποψη σε σοβαρά ζητήματα, όπως η επιστημονική ορθότητα των στατιστικών μεθοδολογιών που ακολουθούνταν, ο κανονισμός λειτουργίας της Αρχής, ο κανονισμός των υποχρεώσεων που είχαν προς την Αρχή άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου και άλλα.

    Το συμπέρασμα της κ. Γεωργαντά αμφισβητεί άλλο μέλος της επιτροπής, λέγοντας ότι επιστημονικά μπορεί να αποδειχτεί ότι οι «φορείς του Δημοσίου, που δεν χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο και εισήλθαν στη συγκεκριμένη λίστα, δεν μπορούν να επηρεάσουν σε τέτοιο βαθμό την τελική διαμόρφωση του ελλείμματος». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θεωρείται επιβεβλημένη η σε υψηλό επίπεδο πολιτική αλλά και δικαστική παρέμβαση αναφορικά με την καταγγελία, καθώς αφορά το σημαντικότερο πολιτικο-οικονομικό ζήτημα των τελευταίων δεκαετιών με την Ελλάδα στο επίκεντρο της μεγαλύτερης κρίσης και την κοινωνία στην απόλυτη οικονομική αφαίμαξη.

    Η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά, που μίλησε χθες στην «Ε», είναι κατηγορηματική στην άποψή της: «Το έλλειμμα του ’09 είχε τεχνηέντως διογκωθεί για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14%, με σκοπό να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα βαριά μέτρα κατά της χώρας. Κι εμείς παρουσιάσαμε στη Eurostat 15,4%».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΑΣΟΚΙΑ, ΝΔ, ΚΚΕ ΤΣΙΠΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ, ΝΕΡΟΜΕΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΟΥ Ο ΜΟΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΛΟΙΤΩΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑΞΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ? ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ''. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ? ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ Η ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΣΚΑΤΟΟΜΑΔΑ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΑΙ ΣΤΟΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΙΣ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ'' ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΑΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΥΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ειμαστε ανωριμοι,ζημειωμενοι και κεραταδες ειμαστε.δεν φθανουν ολα τα ψεμματα ολοι η ρεμουλα μας χρεωνουν για να οληρωνονται τα ιδια και τα ιδια κομματοσκυλα των κομματων.στα τετοια μου αν φτωχευσει η ελλαδα αυτο της αξιζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι μεγαλυτεροι υποκριτες ειναι οι καλλιτεχνες(λεμε τωρα)
    φαγανε ολοι με την πολιτιστικη ολυμπιαδα,την κανονικη ολυμπιαδα,τις αρπαχτες για ελληνες του εξωτερικου με κρατικα λεφτα,τις κρατικες επιχορηγησεις,τις κοινοτικες επιχορηγησεις, και ΤΩΡΑ μιλανε για ωριμοτητα.ΤΟΤΕ πολιτισμος,ευρωπαικος τουπες,σημιτης,μεγκα,και ειρωνεια στους απολιτιστους φτωχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΑΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΝΟΝΑ, ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ κ ΜΠΕΖΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ "ΠΑΡΑΓΚΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντί να μας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα…
    δεν κόβουμε εμείς την δική της «ρευματοδότηση».

    Θέτω το ερώτημα ευθέως.
    Αν όλοι οι Έλληνες αποφασίσουμε να μην δώσουμε, μέσω ΔΕΗ, σωσίβιο σ’ αυτήν την κυβέρνηση των ξενόδουλων πολιτικάντηδων που ξεπουλούν την πατρίδα μας στους κάθε είδους «κατακτητές»,
    και στους σαλτιμπάγκους της πολιτικής Καρατζαφέρηδες και Ντορόπληκτους (έτσι κι αλλιώς οι τελευταίοι είναι χαμένοι από χέρι) και βολεμένους «βολεψάκηδες» της ΝΔ, τι θα γίνει ; Θα μας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα ;
    Για πόσο χρόνο ;

    Και πόσο διάστημα μπορούν οι μέτοχοι, αλλά και οι καλοζωισμένοι υπάλληλοι της ΔΕΗ, να ζήσουν χωρίς τα χρήματά μας ;
    Δεν ξεκινάμε έναν αγώνα με σύνθημα:
    «Δεν πληρώνω την ΔΕΗ» ;
    Ναι! Σκεφτόμαστε τι θα πει ο γείτονας, ο συγγενής, ο «φίλος» όταν μας δουν με κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα και προ πάντων την άνεσή μας.

    Ας υψώσουμε μια μαύρη σημαία στα σπίτια μας, σύμβολο αντίστασης στην ηλίθια πολιτική και ας αρχίσουμε να μαγειρεύουμε με γκάζ.
    Ας βγάλουμε τις ξυλόσομπες από τις αποθήκες και, όσοι έχουν, ας ανάψουν τα τζάκια τους προκειμένου να κάψουμε τα κάθε ειδών «τζάκια» που μας εκμεταλλεύονται κοντά δύο αιώνες τώρα.

    Το ερώτημα απευθύνεται βέβαια σε όλους του Έλληνες πλην των βολεμένων ΠΑΣΟΚων και των ομοϊδεατών μου ΝΔκρατων που «βολεύθηκαν» και «βουλεύθηκαν» χάρις στην ψήφο μας.

    Δεν απευθύνω το ερώτημα σε κάθε λογιών αριστερών γιατί αυτοί παίρνουν ρεύμα «από άλλη γραμμή» και δεδομένου του ότι, αν δεν το γράψει ο «Ρίζος» αδυνατούν να σκεφθούν σαν άνθρωποι, λειτουργούν σαν πρόβατα.

    Επειδή το ιστολόγιό μου είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, το θέτω υπ’ όψιν των ισχυρών του ιστιοχώρου (τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας).

    Για το «Ήπειρος η πατρίδα μας»… Οδυσσεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αθρόες προσλήψεις δασκάλων... στην εκλογική περιφέρεια της Χριστοφιλοπούλου

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 101 ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ 45 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΚΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ κ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΎΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ...

    Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ..μαλά κες φόρου ζωής υποτελείς
    ιθαγενείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε ξεφτιλα μπεζο
    πηρες λιγοτερα σχολια απο τον κυραντρεα και τη λωρη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΗ
    ΣΕ ΣΕΒΟΜΕ !
    ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΩ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΣΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.
    ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 2 ΝΕΟΙ ΚΑΙ 2 ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 6 ΤΩΝ 42 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 4 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΟΣΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΝΟΩ 6 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΩΝ 42 ΕΤΩΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Μπέζο και λοιποί καλλιτέχνες,μην αρθρογραφείτε.Στη συνείδηση των ανώνυμων είστε λαμόγια,κλέφτες κλπ και δεν δικαιούστε να θίγετε τα κακώς κείμενα,γιατί κατ αυτούς δεν ζείτε στην κοινωνία.Θυμάμαι ένα άρθρο της Καθημερινής που σχολίαζε κακεντρεχώς τη συμμετοχή καλλιτεχνών στα ψηφοδέλτια,χωρίς ν αναφέρει βέβαια ότι 2 υποψήφιοι νομάρχες ήταν δημοσιογράφοι.Η λογική λέει ότι δουλέψατε κι αποκομίσατε,ωστόσο τα blogs,είναι για εκτόνωση ανορθόγραφων ανωνυμων,που βρίσκουν την ευκαιρία για διάλογο ή μπινελίκια.Είστε λαοπρόβλητος,άρα ύποπτος.Δεν έχετε δώσει αφορμή,άρα σιγανό ποτάμι.Δεν είστε γυναίκα να σας πουν παλιόγρια,τσούλα κλπ,ωστόσο κάτι θα βρουν.
    Μη φθείρεστε εδώ.Αν επιμένετε βέβαια, βάλτε παρακαλώ υποψηφιότητα στο σωματείο σας,μπας κι απαλλαγεί απ τα άεργα,άσημα κομματόσκυλα που το χουν ρημάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωραία τα λέτε κύριε Μπέζο μας.
    Το άσχημο είναι ότι δεν υποδυθήκαμε όλοι τους πλούσιους και ούτε θελήσαμε να ζήσουμε με δανεικά πάνω από τις δυναμεις μας.

    Γιατί λοιπόν θα πρέπει να τιμωρούμαστε όλοι επειδή μερικοί με την επιδειξιομανία τους χάλασαν την πιάτσα;

    Ας τιμωρηθού αυτοί που έπαιρναν διακοποδάνεια για να πάνε στις Μαλδίβες και στο Πουκέ.

    Εμείς επειδή δεν διαθέταμε το χρήμα μέναμε σπίτι μας και δεν τολμούσαμε να πάμε για διακοπές ούτε στο χωριό των παππούδων μας.

    Γιατί λοιπόν να ζούμε εμείς σημερα τις κολασμένες μέρες που προανήγγειλε ο Βενιζέλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλα τα' χε η Μαριορή...ο Μπέζος της έλειπε. Άει στο διάολο ρε καραπασόκε Μπέζο που πλούτισες με τα κλεμμένα του ΜΠΑΤΣΟΚ και μας κάνεις και υποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γι"αυτό έχει ξεσαλώσει ο χανούμ τσετσές και ζητάει το Αιγαίο,απο
    το γιωργάκη ,το ζεϊμπεκάκια.
    *******
    Εκείνο , όμως , που μου κάνει ιδιαίτερην εντύπωσιν είναι

    μια λέξις { ΧΑΡΑΤΣΙ} και όχι μόνο, που επαναλαμβάνεται επιμόνως. Μηπως πρέπει να την αλλάξωμεν επι το Ελληνοπρεπές
    και ορθότερον,φυσικά, όπως....βαρεία αναγκαστική εισφορά Ή πρόστιμον?

    Ίσως, κι΄αυτό,να είναι ένα βήμα να σώσουμε την γλωσσα μας.

    χείλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση