GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "Αγανακτισμένοι" αποδοκίμασαν και τον Κουβέλη...

Από το http://spnews.gr/ «Δε χαρίζουν κάστανα» οι Αγανακτισμένοι ούτε στους πολιτικούς που ανήκουν στην αριστερά και αυτό το κατάλαβε γι...


Από το http://spnews.gr/
«Δε χαρίζουν κάστανα» οι Αγανακτισμένοι ούτε στους πολιτικούς που ανήκουν στην αριστερά και αυτό το κατάλαβε για τα καλά ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια δείπνου με συνεργάτες του στην πλατεία Ναυαρίνου, μετά την...
επίσκεψη του στη ΔΕΘ.
"Έξω από τη Θεσσαλονίκη, του ΠΑΣΟΚ το δεκανίκι" φώναζαν οι Αγανακτισμένοι.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μόλις αντιλήφθηκε τους διαδηλωτές που είχαν έρθει μάλιστα και με πανό, αποχώρησε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν ενώ οι συνεργάτες του που στην αρχή φαίνεται να χαμογελούν λαμβάνοντας το γεγονός ως ευτράπελο, στη συνέχεια εκνευρίζονται με τα συνθήματα των Αγανακτισμένων, που αποκαλούν τη ΔΗΜΑΡ «δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ».
Δείτε το χαρακτηριστικό video.

19 σχόλια

  1. Καλά του κάνανε του Χαφιέ..

    Το αδελφάκι των χέρι- πόδι ( το ΒΟΔΙ και η ΚΟΡΗ ) με το Πασοκ του Δοσίλογου Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ !
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ .ΑΧ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ.
    ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έδιωξαν τη Πέμυ Ζούνη από εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη
    Από το : newpost
    ____________________________
    Έδιωξαν τη Πέμυ Ζούνη από εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη
    Την ώρα που η Θεσσαλονίκη φλεγόταν από τα επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών πουδιαμαρτυρόντουσαν για την κυβερνητική πολιτική πρωτοφανούς λιτότητας και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλούσε στη ΔΕΘ.

    Η ηθοποιός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέμυ Ζούνη αποφάσισε να επισκεφθεί με την παρέα της γνωστό κεντρικό εστιατόριο της πόλης.
    Εντοπίστηκε όμως από τους οργισμένους πολίτες, οι οποίοι της επιτέθηκαν λεκτικά και την οδήγησαν άρον άρον προς την έξοδο του μαγαζιού.

    Χαρακτηριστική είναι η απάντηση της Πέμυς Ζούνη, όταν οι αγανακτισμένοι πολίτες άρχισαν να της επιρρίπτουν ευθύνες για το αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε, θεωρώντας την αναπόσπαστο μέλος του πολιτικού συστήματος που έχει οδηγήσει την Ελλάδα στα όρια της χρεοκοπίας.
    «Εγώ φταίω;».
    Αναρωτήθηκε πολλές φορές....

    Μάλλον ξέχασε τα «ναι» που έχει πει σε μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο, νόμο πλαίσιο….
    __________________________________
    Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
    Προπηλακισμός Πέμης Ζούνη 1
    papingo1025
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη papingo1025 την 11 Σεπ 2011
    Την ημέρα που 8000 μπάτσοι περιφρουρούσαν το κέντρο της Θεσσαλονικης.
    __________________________________
    Προπηλακισμός Πέμης Ζούνη 2
    papingo1025
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη papingo1025 την 11 Σεπ 2011

    Εδώ η ηρωική έξοδος της εκνευρισμένης κυρίας Ζούνη. Ειλικρινά......xoxoxoxoo...χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ .ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΤΟ 1992 ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗ ΝΔ 1 ΔΙΣ 7000ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο ρε παιδια ετσι για να σκεφτουνε οι κοιλαραδες οτι υπαρχει και κοσμος που δεν διαθετει λεφτα για ταβερνα γιατι τιν κλεψανε και τον πεταξανε οι αλητες της βουλης και ο αληταρχης παπανδρεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε στο διάολο βολεμενοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Γιώργο σάρωσέ τους. Είναι αληταράδες και τίποτα άλλο. Διέλυσέ τα λαμόγια που το παίζουν και αγανακτισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δεν είναι εικόνα δημοκρατικής χώρας να μην αφήνουν έναν πολίτη και δη μια καταξιωμένη ηθοποιό να απολαύσει το γεύμα της. Τέτοιοι τραμπουκισμοί και ακρότητες ξυπνούν μνήμες από άλλες εποχές. Αυτές είναι εικόνες τριτοκοσμικής χώρας. Ούτε στην Ουγκάντα δεν θα έκαναν ντου σε εστιατόριο. Εικόνες ντροπής.

    Ιωάννης Πρετεντέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. THIS IS...
    PAAAAAAAARRRRRRTTTTTTAAAAAAAAAAA...
    ___________________________________
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ

    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΓΕΛΟΙΟΙ...ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑστόκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ με κάθε τρόπο. Οργανωθείτε όχι ως αγανακτισμένοι κάφροι αλλά ως πολίτες. Δεν είναι αποδεκτό ο αλήτης Μαντέλης να είναι έξω ακόμα. Είναι αισχρό ο Τσοχατζόπουλος να μην είναι φυλακή. Είναι χυδαίο να βλέπω τον Παπανδρέου να μιλάει για πατρίδα όταν αυτός και οι Καραμανλικοί όμοιοι του έκαναν τα πάντα επί 37 χρόνια να μας διαλύσουν. Όχι ρε δε δέχομαι την σιωπηρή απομάκρυνση των Ρουσσοπουλου, Σουφλιά, Μαγγίνα, Τσουκάτου, Λαλιώτη. Αντιδράστε επιτέλους χωρίς χρώματα και χωρίς ψευδό-ενθουσιασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η μεγαλυτερη πολιτικη απατη σε αυτο το Κρατος, θα αποδειχθει συντομα και θα το δειτε, ειναι αυτοι οι δηθεν αγανακτησμενοι.
    Εχουν πολιτικα ελατηρια και στοχευουν πολιτικα σε ολες τους τις εκδηλωσεις και ας λενε οτι θελουν δεν μας πειθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ξέρω εάν αυτοί ήταν "αγανακτισμένοι".
    Μπορεί να ήταν.
    Σίγουρα, όμως, ήταν αλήτες ή φασίστες.
    Γιατί μόνο οι αλήτες ή οι φασίστες δεν επιτρέπουν την έκφραση αντίθετης άποψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ "ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ". ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OI IΔIOI 7-8 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ηλίθιοι συγγραφείς Ηλίθιοι αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΑΡΑΚΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα "έψαλλαν" στον Παπακωνσταντίνου
    Αντιμέτωπος με τους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, βρέθηκε το πρωϊ ο τέως τσάρος της ελληνικής οικονομίας, κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επρόκειτο να λάβει μέρος στην προγραμματισμένη συνάντηση και άλλων μελών του υπουργικού συμβουλίου με τον επίτροπο, αρμόδιο για την....Περιφερειακή Πολιτική, κ. Γιοχάνες Χαν.

    Μεγάλος αριθμός υπαλλήλων του υπουργείου, μέλη του συλλόγου εργαζομένων, συγκεντρώθηκε στην είσοδο του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το υπουργείο, προκειμένου να διατυπώσουν την έντονη δυσφορία τους και σε όλα όσα είπε την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Υγείας, κ. Λοβέρδος, καθώς είχαν την πληροφορία που θα λάμβανε και αυτός μέρος στη σύσκεψη, πλην, όμως, δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

    Έτσι, βρέθηκαν ενώπιοι ενωπίω με τον τέως υπουργό Οικονομικών, τον οποίο αποδοκίμασαν φραστικά για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Πάντως, ο κ. Παπακωνσταντίνου προτίμησε να μην απαντήσει, σοφώς ποιών, και προτίμησε να ανέβει στον υπουργείο και να κατευθυνθεί προς την αίθουσα συσκέψεων.

    http://www.dailynews24.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ
    ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

    ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΜΙΑ
    ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΕΝΑ $$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση