GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθαναν στα γέλια...

Ανδρέας Ανδριανόπουλος Η ηλιθιότητα επιτίθεται ακάθεκτη . Πέθαναν στα γέλια ευρωπαίοι πολιτικοί όταν τους έδειξα ελληνικα sites που είχαν κ...


Η ηλιθιότητα επιτίθεται ακάθεκτη. Πέθαναν στα γέλια ευρωπαίοι πολιτικοί όταν τους έδειξα ελληνικα sites που είχαν καταχωρήσεις με τίτλο "Το Μνημόνιο έφερε Χρεοκοπία". Αυτά παθαίνουν, τους εξήγησα, όταν δανείζουν ανεχόμενοι τους ψοφοδεείς σοσιαλιστές να επιδίδονται σε φορολογικές επιδρομές αντί να...
 μειώνουν τις κρατικές δαπάνες, Κάτι αντίστοιχο είπα μιλώντας και στο BBC. Στην Ελλάδα ακούει κανείς;

27 σχόλια

  1. δειξε και τα δικα σου.Ο νεος Μολιερο-τσιφορος θα γινεις.
    αχ γελασαμε παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΑΠΟ 50 ΔΡΧ/ΛΙΤΡΟ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ,
    ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ 150 ΔΤΧ/ΛΙΤΡΟ
    ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσεξε τώρα που θα τους κοπούν τα γέλια μόλις εμπλακούν με την τουρκική αυτοκτονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυρ αντρεα χανεσαι μονος σου.
    βαλε στο παιχνιδι τη σωτη,τη λωρη,τον χατζη και ολα τα κοκορακια του erooster.
    ο λαος εχει αναγκη να ξεσκασει.
    βαλτε και κανενα μπαλετο,γιατι η βαρια αναλυση...(και τον βελτσο,και τον κωνστα,και τον σημιτη,θεε μου οποια παραλειψις!)
    και χαζονομπελιστες!
    και εγκριτους οικονομολογους!
    και πτυχιουχους deree!
    και διδακτορας εξ αγγλιας ορμωμενους!
    αχ τι καημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας ξεκινήσει αγώνας από όλους μας για μείωση των βουλευτών. Εδώ και 35 χρόνια υπάρχουν περίπου 200 βουλευτές που άσχετα πιό κόμμα κερδίζει τις εκλογές, αυτοί ή τα παιδιά τους, γαμπροί τους, νύφες, ανήψια είναι παρόντες. Εάν κοπούν οι 100 θα γίνει σκληρή μάχη και ίσως (τίποτα δεν είναι βέβαιο με αυτούς που δεν έχουν δουλέψει στην ζωή τους) υπάρξει βελτίωση στους υπόλοιπους. Μείωση των βουλευτών εδώ και τώρα. Να δεις τι πλάκα έχει να γίνει όταν απειληθεί το δικό τους συνδικάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ξεβράκωσε ο Ανδρέας Πασόκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Aνδρέας άν και έχει αποχωρήσει 15 χρόνια απο την πολιτική κάνει μόνος του την δουλειά που θα έπρεπε να κάνουν 5 κόμματα της αντιπολίτευσης μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λογικό είναι να γελανε όταν συζητάνε με πρωην πολιτικούς σαν εσένα και τώρα βαθυτατος στοχαστης του απόλυτου κενου και του τίποτε και με τους σημερινούς πολιτικούς κυβερνώντες που εχουν μετατραπει σε βοηθούς σερβιτόρων.
    Ασφαλώς είσαι της σχολης Πάγκαλου που θεωρεί το μνημόνιο ευτυχία για τον τόπο.
    Να σου πω αν και εγω και καμια δεκαρια εκατομυρια Ελληνες έπαιρναν 10000 ευρω μηνιαίως ξαπλωμένοι το μνημόνιο για τους άλλους θα το εβλεπαν ως ευτυχία και περιπλάνηση ευχάριστο περιπατο στον παράδεισο.
    Η υποκρισία και η ηλιθιότητα έχουν όρια, μας θεωρείται ιθαγενείς ενω όλοι εσεις είστε μυαλοχυμένοι βάφωντας το μαύρο άσπρο.
    Μια και είσαι και φιλοσοφος και στοχαστης η ιστορία θα πρέπει να σου έχει διδάξει οτι το μεγάλο γέλιο το ρίχνει πάντα ο τελευταίος και συνήθως αυτοί είναι οι λαοί έτσι λέει η ιστορία.
    Φαντάσου η Ελλάδα έχει 5000 χρόνια πολιτισμού και εξέλιξης μεσα από δυσκολες εποχές και τρομερά γεγονότα και φθάσαμε σήμερα εδώ να ακούμε τύπους σαν και σένα και τον πανηλιθιο που κυβερνάει να θεωρούμε ότι εσεις είστε η λογική εξέλιξη αυτού του τόπου.
    Μας πιάσατε κοροιδα την φάγαμε συμβαίνει και αυτό θα το διορθώσουμε.
    Να χαιρετας τους φίλους σου ότι οι μεγάλες κωμωδίες με πολύ γέλιο καταλήγουν σε τραγωδίες παγωμένα χαμόγελα και κλάμματα.
    Μπορείς να ανατρέξεις στα έργα του ΣΟΦΟΚΛΉ και να μορφωθείς άσε λίγο τα εγκολπια του καλού τοκογλύφου και δοσίλογου και τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του Μπαφετ του Σορος του Πολσον "πως να πίνετε το αιμα των λαών με το μπουρί" σε εκδόσεις από τα ευαγή ιδρύματα τύπου morgan stanley & goldman sachs.
    Aπό κάτι πολιτικούς σαν και του λόγου σου είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα και γελάς μαζί με τους φίλους σου στο απυρόβλητο.
    Εκτος από οργή και αγανάκτηση που έχουμε όλοι μας νοιωθουμε και μια απέραντη σιχαμαρα για όλους εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ ΔΕΣ ΓΕΛΙΑ.
    ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΕ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑ$$OK...............

    Papandreou statistics: Μαγείρεψαν το έλλειμμα του 2009 !

    Αποκάλυψη «βόμβα» σήμερα στην Ελευθεροτυπία. Σύμφωνα με καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά, το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat.

    Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας»…
    ___________________________________________
    Θυμάστε τι έλεγαν για το έλλειμμα που τους άφησε η ΝΔ; Έ, λοιπόν σήμερα αποκαλύπτεται ότι το μαγείρεψαν. Άρα, τι νόημα έχει να είναι οι ψεύτες στην κυβέρνηση;

    Ολόκληρο το δημοσίευμα της ελευθεροτυπίας

    Ο Γ. Παπακωνσταντίνου έχει δίπλα του τον πρόεδρο Α. Γεωργίου. Αριστερά ο παραιτηθείς από νωρίς Ν. Λογοθέτης και στην άκρη δεξιά ο νυν καρατομηθείς Α. Φιλίππου Αλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους όπως ανακοίνωσε χθες από τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, και παραμένει μόνο ο πρόεδρος (!), λόγω «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο».

    Αυτά τα προβλήματα, όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Ε», ξεκινούσαν από την «απομονωτική, αντιδημοκρατική, εξουσιαστική» λειτουργία του προέδρου της Ανδρέα Γεωργίου, όπως έχει καταγγείλει και ο σύλλογος των εργαζομένων στην ΕΛΣΤΑΤ και έφταναν μέχρι το συστηματικό αποκλεισμό των μελών της από το να εκφράζουν άποψη σε σοβαρά ζητήματα, όπως η επιστημονική ορθότητα των στατιστικών μεθοδολογιών που ακολουθούνταν, ο κανονισμός λειτουργίας της Αρχής, ο κανονισμός των υποχρεώσεων που είχαν προς την Αρχή άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου και άλλα.

    Το συμπέρασμα της κ. Γεωργαντά αμφισβητεί άλλο μέλος της επιτροπής, λέγοντας ότι επιστημονικά μπορεί να αποδειχτεί ότι οι «φορείς του Δημοσίου, που δεν χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο και εισήλθαν στη συγκεκριμένη λίστα, δεν μπορούν να επηρεάσουν σε τέτοιο βαθμό την τελική διαμόρφωση του ελλείμματος». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θεωρείται επιβεβλημένη η σε υψηλό επίπεδο πολιτική αλλά και δικαστική παρέμβαση αναφορικά με την καταγγελία, καθώς αφορά το σημαντικότερο πολιτικο-οικονομικό ζήτημα των τελευταίων δεκαετιών με την Ελλάδα στο επίκεντρο της μεγαλύτερης κρίσης και την κοινωνία στην απόλυτη οικονομική αφαίμαξη.

    Η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά, που μίλησε χθες στην «Ε», είναι κατηγορηματική στην άποψή της: «Το έλλειμμα του ’09 είχε τεχνηέντως διογκωθεί για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14%, με σκοπό να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα βαριά μέτρα κατά της χώρας. Κι εμείς παρουσιάσαμε στη Eurostat 15,4%».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Ανδριανόπουλε αν και είστε πιστός στις ιδέες σας , οφείλουμε να σας το αναγνωρίσουμε , ωστόσο κινείστε σε 'ύποπτους' χώρους με 'περίεργες' νεοταξικές ιδέες και πράξεις ... Μη προσπαθείτε να μας πείσετε οτι εσείς θα πράττατε καλύτερα απο τους σημερινούς , μιας και για τον απλό κόσμο το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο ή και χειρότερο .. Πείνα , πείνα , πείνα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οπως διαβάζεις κυρ Ανδρέα,

    κανένας δεν συμμερίζεται τις αποψεις σου, οσο φιλότιμες προσπάθειες κανεις να αθωωσεις τους "φίλους" σου.

    Διότι είπαμε,

    προς γαρ το τελευταιο εκβάν, τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

    "Πώς καταφέραμε τα 37 χρόνια της Μεταπολίτευσης, τα μόνα τόσο (( δημοκρατικά και πραγματικά ελεύθερα )) από την ίδρυση του ελληνικού κράτους, να τα γιορτάζουμε μέσα σε τέτοια κατάντια;

    Ρωτάει απο κάτω ο Μπέζος!


    Τί ηθοποιός, τί αστέρας του θεάματος κι αυτός;

    Ανδρέα,

    γράψε και καμιά αλήθεια γιατί ... time is up,
    που λέει και η Λ. Θάτσερ, δεν σας σώζει ουτε η αστυνομία ουτε οι δικαστές ουτε ο 6ος στόλος των δανειστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να έβλεπε το χαχανητό σου, γριά λουλού και τί στον πούτσο, που θά έλεγε και εραστής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΒΕΡΤΑ …ΑΠΟ ΕΡΓΑ ;;;

    ΑΝΔΡΕΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ .
    ΑΠΟ 50 ΔΡΧ/ΛΙΤΡΟ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ,ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ 150 ΔΤΧ/ΛΙΤΡΟ

    ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΝΤΟΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΗΣ ΠΕΡΙ ΠΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΡΥΛΙΖΕΙΣ …
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ,Η ΝΤΟΡΑ ,Ο ΣΗΜΙΤΗΣ,Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ MERIKOI ΜΥΑΛΟΧΥΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΣΜΙΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΥΦΤΥΛΑ .

    ΑΝΔΡΕΑ TO AYΡIO ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙΑ ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ , ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ (ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΑΠΟΒΛΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ).

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ , ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙ..

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κ. ανδριανόπουλος επιμένει να θεωρεί το μνημόνιο άμοιρο της προκλειθείσας ύφεσης.
    Αρνείται να αποδεχτεί πως οι προβλέψεις του έπεσαν έξω.
    Συνεχίζει να υποστηρίζει την θεωρία της ψωροκώσταινας και πως μόνο οι ξένεοι μπορούν να μας σώσουν.
    Η οικονομία της χωρας είναι οικονομία υπηρεσιών και όταν την στερεύεις μετα από απόφαση των ξένων -που τόσο θαυμάζει ο κ. ανδριανόπουλος- από μετρητά είτε απο μειώσεις μισθών είτε απο οτιδήποτε άλλο μειώνεις τον ρυθμό ανταλλαγης χαρτονομισμάτων άρα και την δημιουργία αξιών φηαλδή αύξηση του ΑΕΠ.
    Τοσο απλα λοιπόν ή οι ξένοι που αμείφθηκαν αδρά με ένα δις ευρώ (τόση είναι η αμοιβή του ΔΝΤ για την τεχνική υποστήριξη) απέτυχαν στην δουλειά τους και πρέπει να μας αποζημειώσουν ή εν γνώση τους μας εξαπάτησαν για να δημιουργησουν μεσω της ύφεσης τα σημερινά προβλήματα ρευστότητας ώστε δια του εκβιασμού να αγοράσουν τσάμπα ότι εθνικό έχει απομείνει στην χωρα.
    Η ιστορία έδειξε κ ανδριανόπουλε πως οι ξένοι όχι μόνο άγγελοι δεν είναι αλλά συνήθως μετατρέποντια και σε διαβόλους όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουν.
    Πολιτικοί σαν εσάς του YES SIR ξενοσπούδαχτοι ταχα έχουν οδηγήσει την χωρα στην σημερινή κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ. Ανδριανόπουλε,
    μετά το 1974 δεν κυβέρνησα εγώ,αλλά ένας ληστρικός συρφετός ενός λερωμένου και αλήτικου πολιτικού συστήματος,
    μέρος του υπήρξες και εσύ,
    που καταλεηλάτησε ανελέητα και αδυσώπητα τον εθνικό πλούτο και μας κατάντησε επαίτες της Ευρώπης.

    Φταίνε οι πάμπολες παθογένειες,
    το βαλσαμωμένο Δημόσιο,
    ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΤΕ Η ΚΑΣΤΑ ΣΑΣ,
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,
    ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    Και με αυτόν τον τρόπο μπαίνατε στην πολιτική με τρύπια παντελόνια και φεύγατε δισεκατομμυριούχοι.

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    Γι' αυτό πολύ σε παρακαλώ,κρυφτείτε εσύ και οι υπόλοιποι πολιτικάντηδες,σε καμμιά τρύπα και μην πουλάτε μυαλό,
    γιατί προκαλείτε βάναυσα την νοημοσύνη μας,και επιπλέον,
    ψεύτης να βγω,
    δεν είναι μακρυά κοινωνική έκρηξη που θα τρίβετε τα μάτια σας.

    Και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα γιά σας.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ANTE GΑMΗS0U ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ω μεγάλε στοχαστή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΕΦΡΑΦΕΙΣ .Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΥΛΕΣ. ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΣ Η ΤΙΣ ΕΡΡΙΞΕΣ ΣΕ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Η ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ.ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ.ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΤΑ ΙΔΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ...ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι ευρωπαιοι γελανε με τις αναρτησεις που τους δειχνεις,κι εμεις ξεκαρδιζομαστε με τις δικες σου,συνεχισε να γραφεις,η επιθεωρηση στο θεατρο τελειωσε,την συνεχιζεις εσυ με επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντε γαμεισου ρε ΜΑΛΑΚΑ χαρτογιακα
    ποιος σου δινει σημασια εσενα τα ιδια εκανες και εσυ καθικι οταν
    ησουν υπουργος 50 δρχ.καπελλο στην βενζινη,δεν το ξεχασαμε
    παλιομουνοπανο του κερατα,παλιοπουστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΟΠΟΤΕΓΡΑΦΕ, ΓΡΑΦΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι αστείο!

    Όσοι απαντούν εδώ βρίζοντας τον Ανδριανόπουλο, ανήκουν στο κομματικό στρατό των Παπανδρέου-Βενιζέλου οι οποίοι βάζοντας χαράτσια επι σπιτιών και αυτοκινήτων, διατηρούν το κράτος που τους στηρίζει...

    Δηλαδή, ο κάθε ιθαγενής αυτού του τόπου, χρηματοδοτεί με αυτό το τρόπο το κομματικό στρατό και τις φιλοδοξίες των κυρίων αυτών

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όσοι απαντούν εδώ βρίζοντας τον Ανδριανόπουλο βρίζουν για να ξεκαυλώσουν δέν έχουν τίποτε άλλο να πούν λές και ο Ανδρέας έχει άδικο σε αυτά που γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Ανδρέας δέν καταλαβαίνει τίποτα απο τους ανώνυμους τραμπούκους θα τα λέει συνέχεια όπως στην Ευρώπη έτσι και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά ρε δεν βτρέπεσαι να βγαίνεις και να λες τέτοια λόγια εσυ? Μέρος του συστήματος είσαι και μάλιστα από τα χείριστα μέλη του. Ας κοιτάξουμε λίγα χρονάκια πίσω που με το φίλο σου τον Μάνο τα κάνατε ΚΑΙ εσείς σαν τα μούτρα σας? Θα έπρεπε αν είχες λίγ τσίπα να είχες παραιτηθεί εδώ και πολλά χρόνια από οποιαδήποτε δημόσια θέση και να σταματήσεις να εμφανίζεσαι σε οποιδήποτε κανάλι. Αλλά βλέπεςσ δυστυχώς αυτή η χώρα είχε πάντα τη τύχη να μεγαλώνει παιδιά σαν κι εσένα και κάποιους εκατοντάδες ακόμα που τη φέρατε στην κατάσταση που είναι σήμερα. Λίγη ντροπή αν υπήρχε θα έπρεπε ΟΛΟΙ σας να παραιτηθείτε και αν δεν δικαζόσασταν να αυτοκτονήσετε λόγω ευθιξίας. Αλλά τέτοιοι χοντρόπετσοι που είσαστε τι να καταλάβετε. Και να ξέρεις εσύ και οι υπόλοιποι σαν τα μούτρα σου ότι όλοι οι Έλληνεςδεν τρώμε κουτόχορτο. Βγαίνετε τώρα όλοι οι παλιοί εντελώς αποτυχημένοι πολιτικάντηδες και δίνετε και συμβουλές πώς θα σωθεί η Ελλάδα. Δεν είμαστε όλοι από το ΣΚΑΙ ούτε είμαστε όλοι μας ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ρε. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΟΥΣΤ
    ΟΥΣΤ
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση