GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Αντ. Σαμαράς στη συνέντευξη Τύπου: Οχι συγκυβέρνηση, ναι σε εκλογές...

Ζούμε μια άνευ προηγουμένου οικονομική καθίζηση που κανείς στην κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,...

Ζούμε μια άνευ προηγουμένου οικονομική καθίζηση που κανείς στην κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ
Στο τέλος του χρόνου θα έχουμε κλείσει τρία χρόνια μέσα στα οποία η ελληνική οικονομία θα έχει υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα στην ιστορία της από τον β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, πρόσθεσε.
Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι είναι «αιχμάλωτη σε ένα λάθος» και σε μια πολιτική που σκοτώνει την οικονομία, αλλά και «ανίκανη να πιάσει τους στόχους». Ζήτησε πάλι εκλογές για "καθαρή λύση" και αρνήθηκε οποιαδήποτε συνεργασία και συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου γιατί όπως είπε ότι...
το θέμα είναι "πολιτικό" και "οχι προσωπικό"
Ερωτηθείς σχετικά, απέκρουσε τις αιτιάσεις του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος χαρακτήρισε ανεφάρμοστες τις προτάσεις της ΝΔ για την οικονομία και τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που δεν έχει βγει στην αγορά να δει τα λουκέτα, τις εταιρείες που κινδυνεύουν να κλείσουν, τους άνεργους, τον απλό άνθρωπο, τον οικογενειάρχη που δεν μπορεί να ζήσει τα παιδιά του».
Με αιχμή και το νέο φόρο στα ακίνητα χαρακτήρισε μάλιστα το οικονομικό επιτελείο «φορολάτρες» που έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ επιβολής φόρων. «Δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν πάει άλλο. Δεν αρμέγουν την αγελάδα τη σκοτώνουν», είπε χαρακτηριστικά κι από την άλλη, πρόσθεσε, «υπάρχει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ που διόρισε από την πίσω πόρτα 25.000 άτομα».
Επιτέθηκε παράλληλα προσωπικά στον κ. Βενιζέλο καταλογίζοντάς του ότι άλλα έλεγε αρχικά για το «χαράτσι» και άλλα έκανε, ότι «πρωταγωνίστησε σε μια ερασιτεχνική μπλόφα του πήγαινε-έλα με την τρόικα» και ότι υπέγραψε τη συμφωνία-φιάσκο, όπως είπε, με τις εγγυησεις.

24 σχόλια

  1. Του το δινουνε τσαμπα το μαγαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. Ε, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντωνάκη Θεέ πάρε την παέ,ρε δεν πάμε να κάνουμε καμία δουλειά τεμπελχανάδες του κερατά.
    Όλοι στου κασίδη την καμπούρα.
    Χθεσινή υπεύθυνη σημερινή ανεύθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εσυ τι ζορι τραβας στα σχόλια !!

    Εσύ σαν ντουβάρι πασοκ, μαζί θα πάτε
    στο γκρέμισμα μετα την εκτέλεση των αφεντικών σου Σοσιαληστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαμαρας: Χρειάζεται νωπή λαϊκή εντολή για την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου

    Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραχωρεί ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς στις 13:00, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”. Τα κυριότερα σημεία των απαντήσεών του μέχρι τώρα είναι:

    ◦Βρισκόμαστε σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική καθίζηση που κανένας μέσα στην κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί.
    ◦Ακόμη και οι εύρωστες εταιρείες κινδυνεύουν να κλείσουν.
    ◦Εδώ δεν αρμέγουν την αγελάδα, τη σκοτώνουν.
    ◦Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να πιάσει τους στόχους της, σκοτώνει την υποδομή.
    ◦Όλη αυτή η θυσία δεν πιάνει τόπο.
    ◦Ο κ. Βενιζέλος άλλα μας είπε στην αρχή, άλλα στο τέλος, ερασιτεχνική μπλόφα με την τρόικα, υπέγραψε συμφωνία-φιάσκο με τη Φινλανδία. Που είναι ο πάτος στο βαρέλι; Μας έχει φύγει ο πάτος.

    ◦ΧΑΡΑΤΣΙ◦Δεν είπα να μην πληρώσει κανείς. Ο νόμος είναι νόμος. Το θέμα είναι να παίρνουμε μέτρα που μπορούν να εφαρμοστούν.
    ◦Αδικία για όσους τακτοποίησαν τον ημιυπαίθριο, αφού η κυβέρνηση τον λογαριάζει στα τετραγωνικά για το χαράτσι.
    ◦Δεν θα μπορέσουν να τα πάρουν από το χαράστι για τα ακίνητα

    ◦ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ
    ◦Το πρόβλημα της συνεννόησης είναι πολιτικό, όχι προσώπων, το ΠΑΣΟΚ πελαγοδρομεί γιατί ζει μια υπαρξιακή κρίση.
    ◦Βάλαμε πλάτη, είπαμε να καταργήσουμε τα προνόμια τύπου Φωτόπουλου, να μειώσουμε το κράτος, ψηφίσαμε τον εφαρμοστικό νόμο για τη μείωση του κράτους.
    ◦Το πρόβλημα δεν είναι η ένωση των δύο, υπηρετούμε δύο διαφορετικές λύσεις. Αν θέλει συγκυβέρνηση για άλλο λόγο δεν με ενδιαφέρει. Εγώ δεν καίω το όπλο που είναι η καθαρή λύση.

    ◦ΕΚΛΟΓΕΣ
    ◦Έχουμε μπει σε μια φάση που πριν τη δόση υπάρχει κρίση, μετά την κρίση ένα νέο μέτρο και αυτό δημιουργεί μια συστηματική μίνι ή μάξι τραγωδία.
    ◦Και η εφεδρεία και ο συμψηφισμός των οφειλών και η τακτοποίηση των αυθαιρέτων είναι προτάσεις της Ν.Δ.
    ◦Το διακύβευμα είναι η σταθερότητα του ευρώ.
    ◦Κάποια Κυριακή θα έχουμε εκλογές, η Ευρώπη γνωρίζει ότι η σημερινή στρατηγική απέτυχε, θα θέλει να δώσει την ευκαιρία σε μια άλλη κυβέρνηση να κάνει τη διαφορά. Θα τους πείσω με την πολιτική μου.

    ◦ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΜΕΤΡΑ
    ◦Για προπαγάνδα έκανε λόγο, ο Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται ότι κάνει και λέει τα πάντα βάζοντας πάνω από όλα τη επιθυμία του να γίνει πρωθυπουργός.
    ◦Ο πρόεδρος της ΝΔ παρέθεσε ακόμη μια σειρά αριθμών και παραδειγμάτων από το εξωτερικό που δικαιώνουν την αξιωματική αντιπολίτευση και τις προτάσεις που έχει εδώ και μήνες παρουσιάσει.
    ◦Τι θα έλεγα στην Τρόικα
    ◦«Ποτέ δεν ξεκινάς μια επαναδιαπραγμάτευση με την προϋπόθεση ότι θα αποτύχεις. Κάνεις ότι μπορείς για να δεχθούν αυτές τις προτάσεις» είπε, σημειώνοντας πως:
    ◦1. Το πρώτο ερώτημα που θα έθετε στην τρόικα είναι αν υπάρχουν προβλήματα στο plan A
    ◦2. Το δεύτερο που θα τους έλεγε είναι αν υπάρχει Plan B
    ◦3. Και το τρίτο που θα ζητούσε είναι σαφή εντολή του λαού για την επανεκκίνηση της οικονομίας. «Όσο ισχυρότερη θα είναι η εντολή, τόσο ισχυρότερος θα είναι και εκείνος που θα διαπραγματευθεί», δήλωσε με έμφαση.

    ◦ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΑΞΙ
    ◦Ο Φωτόπουλος είναι ΔΕΚΟ, ο Λυμπερόπουλος ιδιοκτήτης ταξί. Την έννοια του "Δεν πληρώνω" και τις "λευκές" απεργίες δεν τις αποδεχόμαστε. Απολύτως καταδικαστέες οι δηλώσεις Λυμπερόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mόνιμη εφεδρεία για να μην πληρώνουμε επίδομα ανεργίας!!!
    Η ατάκα της χρονιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η χειρότερη παρουσία Σαμαρά στις ελληνικές τηλεοράσεις.
    Μια δυο φορές να βγει ακόμα τον βλέπω να πέρνει τον πούλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΧΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ παστόκε

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε μπορεί ο Γιώργος. Ούτε με λεφτά του Θεού!

    Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου


    Πριν ξεκινήσει η περιπέτειά του στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης, είχα την ευκαιρία να υποβάλω στον Ντομινίκ Στρος Καν, ένα απλό και εύκολο, όπως του είχα πει, ερώτημα. Τον είχα ρωτήσει «εάν η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει»…

    Γέλασε στην αρχή, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παριστάμενοι, αλλά στη συνέχεια απάντησε με τη σοβαρότητα που τον διέκρινε όταν ασχολείτο με θέματα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου: «χρειάζεται να πράξει η ελληνική κυβέρνηση όσα είχε υποσχεθεί και, βέβαια, να υλοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει έναντι των δανειστών της».
    Λίγο αργότερα, μία σημαντική πηγή του ΔΝΤ με πληροφορούσε πως είχε στο μυαλό του «ένα εκπληκτικό σχέδιο», που θα .......
    παρουσίαζε στην Άνγκελα Μέρκελ και σε άλλους Ευρωπαίους ηγέτες για να συγκρατηθεί η κρίση στην Ελλάδα, ώστε να επιλυθεί πιό εύκολα, και να μην επεκταθεί στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης.
    Καθ’ οδόν προς την Ευρώπη, ο Στρος Καν έκανε το καθιερωμένο πέρασμα από το ξενοδοχείο Σοφιτέλ και «τα υπόλοιπα», όπως συνηθίζουν να λένε οι αναλυτές, «θα τα γράψει η ιστορία»…
    Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο τότε γενικός διευθυντής του Ταμείου, δεν παρουσίασε το φιλόδοξό σχέδιό του ούτε στην Καγκελάριο της Γερμανίας, ούτε στους υπόλοιπους ηγέτες της Ευρώπης, με αποτέλεσμα η κρίση να έχει επεκταθεί όχι μόνο σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης, αλλά να απειλεί το παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα.
    Βέβαια, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα, εκτός του Στρος Καν που πίστευε στο σχέδιο του, εάν η υλοποίησή του θα έσωζε την ελληνική οικονομία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο «παρά ένα» και δύσκολα θα ανακαλύψει κανείς έστω και ένα εκ των ειδικών, που θα στοιχηματίσει ότι «θα τα καταφέρει».
    Οι λόγοι είναι πολλοί και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.
    Ο πρώτος και βασικός είναι ότι την ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, φέρει ο πρωθυπουργός της. Και δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία ότι είναι «θύμα» του προηγούμενου υπουργού Οικονομικών, τον οποίο άλλαξε με συνοπτικές διαδικασίες όταν προφανώς αντιλήφθηκε -ένα χρόνο μετά την υπογραφή του Μνημονίου- πως η χώρα βρισκόταν σε χειρότερη μοίρα. Από την στιγμή που επέλεξε την οδό του ΔΝΤ και, μάλιστα, πολύ πριν υποβάλει την αίτηση, έπρεπε να ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά. Δέχομαι ότι τον κατηγορούν πως δεν σκαμπάζει οικονομικά, αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να επιβάλει στους υπουργούς που ανέλαβαν το βάρος της εφαρμογής του Προγράμματος να κάνουν την δουλειά τους. Δεν το έπραξε και ανάγκασε τον Στρος Καν, στις αρχές του Δεκέμβρη του 2010 να διαρρεύσει ο ίδιος την δυσαρέσκειά του και να τον κατηγορήσει για παντελή έλλειψη συντονισμού της κυβέρνησής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΞΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΣΑΣ ΤΡΕΞΤΕ!!!ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ!!Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κ. Παπανδρέου ελέγχεται και για το γεγονός της προσφυγής στο Ταμείο, αλλά και για το ότι απωλέσθηκαν 16 ολόκληροι μήνες, χωρίς να γίνει στην κυριολεξία τίποτα. Απλά προστέθηκαν άλλα 100 δισεκατομμύρια ευρώ στο ήδη δυσβάστακτο χρέος της Ελλάδας. Θα διακινδυνεύσω να ισχυριστώ ότι ο πρωθυπουργός θα έχει την τύχη του ομολόγου του της Ισλανδίας εάν αποδειχθεί η καταγγελία που έκανε στην «Ελευθεροτυπία» η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά, η οποία ισχυρίστηκε ότι «το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat, διότι έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας». Εμένα, πάντως, δεν με έπεισε η διάψευση του κ. Παπακωνσταντίνου, και καταθέτω την άποψή μου δημόσια, διότι δεν είναι η πρώτη φορά που άκουσα για τα «μαγειρέματα» των αριθμών, τον Οκτώβριο του 2009. Ο κ. Καραμανλής αφαιρούσε πόντους και ο κ. Παπανδρέου πρόσθετε…
    Ο πρωθυπουργός ελέγχεται και για κάτι άλλο εξίσου σημαντικό: Εάν ερευνήσει κάποιος τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέρασαν παρόμοια προγράμματα σε άλλες χώρες, θα διαπιστώσει πως ο ελληνικός λαός ήταν ο μόνος που έδωσε την ευκαιρία στον ηγέτη του να επιβάλει τα τρομακτικά μέτρα του Μνημονίου αδιαμαρτύρητα.
    Οι πρώτοι μήνες κύλησαν χωρίς σοβαρές διαμαρτυρίες και ο λαός άρχισε να κινητοποιείται όταν αντιλήφθηκε πως του πετσοκόβουν μισθούς και προνόμια, χωρίς οι θυσίες του να πιάνουν τόπο. Εάν δεν εφαρμόστηκε το Μνημόνιο το 2010, όταν ο κόσμος δεν διαμαρτυρόταν, είτε κυριαρχημένος από σοκ είτε και από κάποιες ενοχές που του μετέφεραν στις πλάτες του οι πολιτικοί, θα εφαρμοστεί τώρα που οι Ελληνίδες και οι Ελληνες ανέβηκαν στα κάγκελα; Αποκλείεται…
    Η Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον αδιεξόδου, το οποίο -με τα σημερινά δεδομένα- είναι αξεπέραστο. Δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμα και εάν εμφανιστεί ο Θεός ο ίδιος μεταφέροντας σακούλες με 400 δισ. ευρώ ως δώρο στην Ελλάδα, να μπορέσει ο σημερινός πρωθυπουργός να διαχειριστεί την φοβερή κρίση που μαστίζει τη χώρα. Δεν πρόκειται για θέμα ανικανότητας, όπως ισχυρίζονται πολλοί στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Εχει κάψει ο ίδιος το χαρτί του και το χειρότερο που του συμβαίνει είναι ότι ουδείς τον εμπιστεύεται να οδηγήσει το καράβι της Ελλάδας σε απάνεμο λιμάνι. Ούτε ο λαός, ούτε οι δανειστές που επέλεξε με δική του αποκλειστικά απόφαση και ευθύνη. Ετσι, για να το πούμε πιό απλά, δεν μπορεί…
    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 9/18/2011 02:06:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν γίνεται να είναι τόσο κακός στη συνέντευξη. Μου βρωμάει. Μίλησε λες και ήθελε να γοητεύσει όλες τις ομάδες που δημιουργούν διαχρονικά το πρόβλημα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Antony, egw lew oti kai ta kafeneia einai polla, opws kai ta farmakeia. Giati loipon na mhn einai kai ta kafeneia kleisto epaggelma? Giati na mhn ginoyn ola ta epaggelmata kleista sthn Ellada kai osoi einai mesa... kalws einai, oi alloi sta arxidia mas. Dikio exeis Antony. O ka8e paparas 25arhs 8elei kai doyleia? Ti malakies einai aytes? Ola ta epaggelmata kleista kai opoios 8elei na doylepsei as dinei mayra... lefta gia na agorasei mia kratikh adeia kai na doylepsei. Ayto einai to swsto. Wraia ta les Antony oikonomologe episthmona anepaggelte.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατι ο Λουραντος ειναι κολλητος. Για αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Σαμαρας ειπε σε 3 χρονια θα μηδενισει το ελλειμα..Με τον Πακη υπουργο και την τεθορακισμενη του Μερσεντες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με μια 3ωρη συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ ο οποίος παρουσίασε την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα εθνικιστικής διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

    Υποσχέθηκε ότι θα μειώσει σημαντικά τους φόρους, ότι δεν θα απολύσει κανέναν δημόσιο υπάλληλο προτείνοντας εφεδρεία για πάντα ενώ δεν έδειξε καμία διάθεση να προχωρήσει στις αναγκαίες αποκρατικοποιήσεις. Κατά τη γνώμη του, όλα αυτά δεν θα αυξήσουν το έλλειμμα και η χώρα δεν θα "χάσει" κανένα συμφωνημένο στόχο. Δεσμεύθηκε ότι θα σύρει τους πολιτικούς αντιπάλους του σε Εξεταστικές Επιτροπές και Ειδικά Δικαστήρια ενώ με την κήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ δήλωση αποφασισμένος να συγκρουσθεί ολοκληρωτικά με την Τουρκία.

    Παράλληλα, χαρακτήρισε "πολύτιμο" τον Κώστα Καραμανλή, θεώρησε υπερβολική...


    ...την καταδίκη και την έκπτωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη και χαρακτήρισε "έντιμο άνθρωπο" τον Παπαγεωργόπουλο. Ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας θα επιλέξει τον δρόμο μιας νέας προσφυγής στις κάλπες και δεν θα εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα.

    Συνοψίζοντας, μας υπενθύμισε σήμερα ότι είναι ένας επικίνδυνος εθνικιστής αποφασισμένος να εφαρμόσει με σχεδόν ολοκληρωτικό τρόπο το όραμα του για ένα "καθαρό" Έθνος και μια "καθαρή" συντηρητική παράταξη, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί την επιστροφή στη δραχμή και στη διεθνή απομόνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σαμαράς: "'Εφεδρεία σε όσους (επιβαρύνουν το δημόσιο και) είναι πάνω από 50 ετών"! Ο κ. Σαμαράς γεννήθηκε στις 23-5-1951!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και γιατι επαναδιαπραγματευση του μνημονιου παρακαλω?? οχι να το καταργησεις την επομενη που θα αναλαβεις αυτο επιθυμω εγω αφου τοσους μηνες με πεισατε οτι ειναι η καταστροφη της Χωρας μου, δεν το θελω. Επισης οτι υποσχεστε να το κανετε και πανω απ'ολα θελω να δω αλλον ενα Παπανδρεου στο ειδικο δικαστηριο και καποιον του Συριζα με τα γουνακια. Αυτη την ικανοποιηση δεν θα μου την στερησετε διαφιαφορετικα δεν θα σας ψηφισω. Αυτα θελει να ακουσει ο Ελληνας οχι βλακειες με ελλεμματα και χρεη και δανεικα, δεν μας ενδιαφερουν αυτα, ειναι δικο σας προβλημα οχι δικο μας, εμεις θελουμε εκδικηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τον 5.04 Εκδικηση να ζητησεις απ`τον κουρασμενο και το σκυλολοιτου που φεραν την οικονομια στο επιπεδο του στομαχιου τους ΚΑΘΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντώνιε, Αντώνιε, ώστε λοιπόν αποστρέφεσαι τον «νεοφιλελευθερισμό»! Κρίμα ρε Αντώνη! Αυτό σημαίνει ότι και εσύ και το κόμμα της ΝΔ, έχετε πάρει διαζύγιο από την λογική. Πάντως η δική σου «λογική» που λέει ότι επειδή δραστηριοποιούνται πολλοί σε ένα επάγγελμα να μην επιτρέψουμε άλλους, είναι καταγέλαστη! Ελπίζω κάποιος από τους περινούστατους και περισπούδαστους συμβούλους σου, να σου το επισημάνει αυτό ΠΡΙΝ τις επόμενες εκλογές! Τελικά Αντώνη, οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι όταν μιλάς για δήθεν «νεοφιλελευθερισμό», μιλάς για πράγματα που ΔΕΝ γνωρίζεις, χρησιμοποιώντας όρους που γνωρίζεις από ελάχιστα έως καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ" ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΜΠΛΕ Ή ΠΡΑΣΙΝΟ, ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το Μουνί της μάνας σας !

    Για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια
    α τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς Θεόδωρο Παραστατίδη :
    _________________________________
    Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φέρεται να δήλωσε , σχολιάζοντας τον λόγο του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ :
    ¨ΤΟ ΜΟΥΝ… ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ¨ .
    Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο ακούστηκε στην διάρκεια εκπομπής του ¨ALTER¨ …

    Μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά πριν από λίγο, ο παρουσιαστής του ALTER έβγαλε στον αέρα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς Θεόδωρο Παραστατίδη, να σχολιάσει το λόγο του Σαμαρά.
    Και τότε ακούσαμε έκπληκτοι μια φωνή να λέει: «Το μουνί της μάνας του…» και αμέσως διακόπηκε η σύνδεση !
    Ο αθυρόστομος βουλευτής βγήκε στον αέρα πιο πριν απ’ ότι υπολόγιζε και νόμιζε πως δεν ακούγεται ( ; ) .

    Ο παρουσιαστής των ειδήσεων είπε αργότερα ότι είχαν… μπλέξει οι γραμμές !
    _________________________________
    ETΣΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ..ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση