GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Ψωμιάδης για τον Σαμαρά μετά το "φτύσιμο" που έφαγε...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ Απίστευτα νευριασμένος και αγανακτισμένος με την στάση του προέδρου της ΝΔ είναι ο έκπτωτος ...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Απίστευτα νευριασμένος και αγανακτισμένος με την στάση του προέδρου της ΝΔ είναι ο έκπτωτος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Πανίκας Ψωμιάδης. Ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στα περίπτερα της 76ης ΔΕΘ, δεν πήγε σ’ αυτό της Περιφέρειας, θέλοντας να υποδηλώσει τις αποστάσεις που παίρνει πια από τον Ψωμιάδη.
Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης αν και παρέμεινε ψύχραιμος εκείνη την ώρα, λίγη ώρα μετά, εκστόμισε απίστευτους χαρακτηρισμούς για τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ στο τέλος είπε παρουσία του αδελφού και...
 συνεργατών του … «θα τον γαμήσω τον πούστη»!!!
Οι πληροφορίες που έχουμε, έρχονται από το ίδιο περιβάλλον του Πανίκα Ψωμιάδη και πιο συγκεκριμένα από Περιφερειακό του Σύμβουλο.
Ο Πανίκας, είχε κανονίσει … πάρτυ, για την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ, με χορευτικά συγκροτήματα και τα «Χάλκινα της Γουμένισσας»!!! Ο Περιφερειάρχης θα χάριζε στον πρόεδρο της ΝΔ βιβλία για την Μακεδονία και μια ασημένια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τίτλο στη θέση του δωρητή «Παναγιώτης Ψωμιάδης, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας».
Από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά ανακοινώθηκε ότι η εσπευσμένη αποχώρηση από τα περίπτερα της ΔΕΘ έγινε προκειμένου ο πρόεδρος της ΝΔ να προετοιμάσει καλύτερα την βραδινή του ομιλία.

8 σχόλια

  1. ΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά φταίνε οι Ευρωπαίοι που μας κοροϊδεύουν και δεν μας εμπιστεύονται. Σε άλλο κράτος οι Ψωμιάδηδες και οι όμοιοί του θα ήταν φυλακή. Ο ένας έκλεψε τα χρήματα των ασφαλισμένων. Ο άλλος είχε συμμορία και οι δικαστές τον άφησαν ελεύθερο ενώ τους κορόϊδευε με το πούρο και το κομπολόϊ του.Ο άλλος έχει κατακλέψει τη Νομαρχία και την Περιφέρεια. Αλλά ο Υπουργός Δικαιοσύνης έκανε πως δεν έπαιρνε χαμπάρι.
    Σωκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XAXAXAXAXAXAXA ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΩΦΗΣΕ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΔΕΞΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΣΥ 7.29 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΠ'ΌΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ'ΆΠΑΝΩ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΖΙ; ΡΕ ΓΚΑΤΖΟΛΗΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστω για την επιβεβαιωση

    ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ
    ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
    ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΘΕ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ

    ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΣ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΞΟΥΜΕ
    ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση