GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκλημα χωρίς τιμωρία, ακόμα μια φορά...

Από το  http://harrytsopanos.blogspot.com/ Oργανωμενο απο τον στενο κυκλο του Παπανδρεου ηταν το εγκλημα κατα της χωρας....υπονοουν οι δυ...

Από το  http://harrytsopanos.blogspot.com/

Oργανωμενο απο τον στενο κυκλο του Παπανδρεου ηταν το εγκλημα κατα της χωρας....υπονοουν οι δυο υπαλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ που καταγγελουν μετα εορτης την αλλαγη των στοιχειων του ελλειματος με μονο σκοπο να μας βαλουν στο μνημονιο και να καταστρεψουν την χωρα πουλωντας την.
Ο τοτε υπουργος οικονομικων Παπακωσταντινου ηταν ενημερος και συντονιζε αυτο το εγκλημα το οποιο φυσικα δεν το οργανωσε αυτος αλλα μαζι με τους αλλους σοσιαληστες του Πασοκ.
Απορω... σε ποια χωρα θα ειχε γινει γνωστο κατι τετοιο και οι υπευθυνοι θα...
 κυκλοφορουσαν ακομη διχως χειροπεδες,εδω μιλαμε για την εσχατη προδοσια κατα της πατριδας που καθε τοσο επικαλειται οτι θα σωσει ο ιδιος που προγραμματισμενα την αλυσοδεσε για τον επομενο αιωνα το λιγοτερο.
Και τωρα ακομα ενας ολοκληρος λαος ασχολειται με την αδικη εισφορα οταν τα σχεδια που θα πραγματοποιησουν μετα απο αυτη ειναι πολυ χειροτερα και εμεις δεν το βλεπουμε ουτε αυτο.
Καποτε εγραφα για την παγκοσμια κυβερνηση και καποιοι χλευαζαν,μετα εγραφα οτι τα νεα μετρα δε θα ειναι τα τελευταια νεα μετρα,πολλες φορες,και τοτε δεν νοιαζοταν κανεις,τωρα αποφασιστε.....
Η αλλαζουμε αυτην την προδοτικη ομαδα που μονο σκοπο εχει να συντριψει εκ βαθεων τους Ελληνες και την Ελλαδα...
Η σκυβουμε το κεφαλι και δεν ξαναμιλαμε μεχρι να φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο.
Το δικο μας κοκκαλο.
Και οταν λεω αλλαζουμε,δεν εννοω να την αντικαταστησουμε απο την επομενη προδοτικη ομαδα της νουδου.

8 σχόλια

  1. Συμφωνουμε αλλα με τι να τους αντικαταστησουμε ρε μεγαλε? με το Σπιθα η με τους κρατικοδιαιτους φωστηρες της Αριστερας? με την χριστιανο-ακροδεξια? βλεπεις καποια λυση που μας διαφευγει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥΗΔΟΣ

    Και η προδοσία της πονά περισσοτερο ,γιατί έχει εγκλωβίσει το μεγαλύτερο μέρος των πατριωτών και τους διαχειρίζεται σαν προαγωγός.
    Δεν θα αναφερθουμε στις παλαιές προδοσίες απο το 74 και μετά,αλλα στις προσφατες...

    1. Αν ανατρέξει κανείς στα σχολικα βιβλία της πεμπτης δημοτικού,τα οποία εχουν εκδοθεί τον Σεπτ του 2009,διαπιστώνει οοοοολον τον νεοταξικό οχετό σε συσκευασία δώρου.Εκει ,η κυβέρνηση καραμανλή ,μας κάνει την πρώτη γνωριμία με τον....
    μικρό Χασαν .....και προετοιμάζει το έδαφος για το περί ιθαγενείας νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ.
    Οι συγγραψαντες το βιβλιο,είναι μέλη του τσυριζα.....τυχαίο δεν νομιζω

    2.Πρώτη η βουλευτής της ΝΔΟΥΛΑΣ χωρις Ν παρακαλώ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,επι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,δημιουργει ομάδα 50 βουλευτών,η οποία προωθεί την απόδωση ιθαγενείας στους ασιατοαφρικανούς,ενώ ο γνωστός ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,επεξεργάζεται μαζι με τον συνεργάτη του ΑΛΕΒΙΖΑΤΟ ,το λαθρονομοσχέδιο,του οποίου η προώθηση αναβάλλεται για .....αργότερα.

    3.Το γνωστό προδοτικό λαθρονομοσχέδιο υποβ¨αλλεται για ψηφιση απο το ΠΑΣΟΚ.....η ΝΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ....αντιλαμβανεται οτι θα γίνει σαματάς ,και προσπαθει να μανιπουλάρει τον κοσμο της ,πρώτα με την ύποπτη και αινιγμ ατική σιωπή,και στην συνέχεια με διαδόσεις του τύπου θα βγούμε στον δρόμο.....δήθεν ,διότι φρόντησε να μην κάνει καμμία κινητοποίηση και καμμία ενημέρωση,απλα καποιες δηλώσεις έκανε ο αντωνάκης ,έτσι για να ρίξει στάχτη στα μάτια των πατριωτών.....

    4.Η ΝΔΟΥΛΑ ψηφίζει μαζι με το ΠΑΣΟΚ το λαθρονομοσχέδιο ,ψηφίζοντας υπέρ της συνταγματικότητας του,και τρωει την πρώτη σφαλλιάρα,όταν μετα απο μερικούς μήνες ,το συμβούλιο επικρατείας αποφασίζει ότι είναι αντισυνταγματικό......τότε σπευδει ,για να μην χάσει τα κοροιδα,να υπερθεματίσει.......

    5.Πριν λίγες μέρες,η ΝΔΟΥΛΑ,παρεούλα με το ΠΑΣΟΚ ξεπέφτει στην μέγιστη προδοσία ,και ψηφίζει για την ανέγερση τεμένους ,στην απελευθερωμένη 190 χρόνια,,απο το ΙΣΛΑΜ,ελληνική πρωτεύουσα,γραφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της ,την βούληση των πατριωτών ,των οποίων την ψήφο ζητά.

    6.Φυσικά οι ανθέλληνες,ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΡΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,παραμένουν στις θέσεις τους ,μαζί με διάφορα μαρξιστοφιλελευθερα σκοπίδια ,και μάλλον θα πάρουν και σπουδαίες θέσεις αν επανέλθει η συμμορία στην εξουσία.

    ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΤΟΡΟΘΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΘΥΡΩΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ,ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ....ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΤΟΡΑ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ
    ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙS ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΝΤΙ......ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΓΑΠΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.......
    και κάτι ακόμα προς τους αποπάνω....
    τι γίνεται????ολα καλά με τους σαουδάραβες??????
    τα δωράκια τα πήρατε,για το τζαμι, γαμωνενέκοι,η, έρχονται λιγα λίγα????

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάζε και κανα τόνο ρε γόμαρε! Μουσχάρι ελληναρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μποχα,βρωμα του πασοκ η ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι οι ιδιοι που χθες το βραδυ γεμισαν λουλουδια τον Ρεμο.Κακουργα οικονομικη κριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3.32 Τι να τον κανεις τον τονο?Στο μονο που θα σε βοηθουσε θα ηταν να τον φας με μαρουλι,διοτι δεν εχεις πνευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιον να βαλεις στη φυλακή ρε Harry, ποιος δικαστής θα τους καταδικάσει, ποιος μαρτυρας θα μιλήσει και θα μαρτυρήσει,

    αυτοί, ολοι μαζί τα φάγανε και μετά στέλνουν το λογαριασμό σε μενα και σε σένα.

    Οι εφοριακοί εξαιρούνται, οι δικαστικοί εξαιρούνται, οι αστυνομικοί εξαιρούνται, οι τελωνιακοί εξαιρούνται,

    Τί σκατά κράτος και δημοκρατία εχουμε ρε!

    Κάθε πρωί στα σκατο κανάλια ακούω τους σκατάνθρωπους τους υπαλλήλους των τους δημοσιογράφους να απαγγέλουν τις ειδήσεις,

    δυό δυό

    Ο ένας πάντα Κρητικός, κι άλλο/η Πελοποννήσιος ή Καρδιτσιώτης.

    300 γομάρια στη Βουλή, οι μισοί είναι Κρητικής καταγωγής, και οι υπολοιποι χαμουτζήδες, ελάχιστοι στερεοελλαδίτες Θεσσαλοί και ηπειρώτες.

    Μιλάμε για μαφία, ολοι τους μια μεγάλη οικογένεια, με κουμπαριές, φιλιες και συναλλαγές ετών.

    Ποιος ρε γαμωτο θα στείλει τον κουμπάρο του φυλακή;

    Ποιός ρε;

    Θα στείλει ο Χρυσοχοίδης, ο Παπουτσής, ο Βενιζέλος, τον Σημίτη στη φυλακή;

    Τον ευεργέτη τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον Ανώνυμο ελαιοχρωματιστή που θέλει να "μαυρίσει" τον Σαμαρά θέλω να πω τα εξής:

    Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο της Πέμπτης Δημοτικού αλλά μπορώ να φανταστώ ότι θα ήταν τρομερό ένα βιβλίο για παιδιά της Πέμπτης Δημοτικού να μη μιλάει για την φιλία και την αγάπη των λαών αλλά για ρατσισμό και ξενοφοβία.

    Ξέρω ότι ο Σαμαράς διαφώνησε με το λαθρονομοσχέδιο μιάς και σωστά έκρινε ότι δεν βοηθά το συμφέρον της χώρας και μάλιστα είπε ότι θα το αποσύρει σαν Πρωθυπουργός όσο και αν αυτό του στοιχίζει σε ψήφους μεταναστών.

    Για το θέμα του τζαμιού ξέρω ότι η ΝΔ αποχώρησε από την ψηφοφορία και άρα δεν φαίνεται πόσοι βουλευτές ήθελαν ή όχι το τζαμί.

    Καλό είναι να έχουμε άποψη αλλά να την έχουμε διασταυρωμένη. Για το αν ο Σαμαράς ψήφισε ή όχι τον λαθρονόμο δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι ο Σαμαράς δεν αρνήθηκε να ψηφίσει ότι καλό μέσα σε έναν νόμο κατέβασε το ΠΑΣΟΚ. Δεν ψήφισε το Μνημόνιο ολόκληρο σαν δανειακή σύμβαση, αλλά ψήφισε πολλές διατάξεις του όπου προέκυπτε όφελος για την χώρα.

    Όσα βγαίνουν για τον Σαμαρά ότι ψήφισε γενικά τον τάδε νόμο ή τον άλλο, βγαίνουν από το ΠΑΣΟΚ για να φαίνεται ότι και τα δύο μεγάλα κόμματα είναι το ίδιο.

    Ε λοιπόν μετά και από τις αποκαλύψεις της Ζωής Γεωργαντά για τη διόγκωση του ελλείμματος για να πάμε στο ΔΝΤ σας το φωνάζω: ποτέ η ΝΔ δεν θα είναι ίδια με το ΠΑΣΟΚ γιατί οι ψηφοφόροι της είναι πιο απαιτητικοί και συνειδητοποιημένοι ιδεολογικά από το ΠΑΣΟΚ που είναι όπου φυσάει ο άνεμος κσι με αρχές τέτοιες που κορόϊδα δύσκολα πιάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση