GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερώτηση για τα δημόσια ΙΕΚ...

Από τη Ντόρα Μπακογιάννη Θέμα : «Μη καταβολή δεδουλευμένων στους καθηγητές δημόσιων ΙΕΚ  για τα εξάμηνα 2009(Α'), 2009 (Β') και 2...

Από τη Ντόρα Μπακογιάννη

Θέμα: «Μη καταβολή δεδουλευμένων στους καθηγητές δημόσιων ΙΕΚ 
για τα εξάμηνα 2009(Α'), 2009 (Β') και 2010 (Α')»
Μετά την κατάργηση του Ο.Ε.Ε.Κ στις 21/12/2010 οι αρμοδιότητες και οι υποχρεώσεις του αναλήφθηκαν από το Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. (νόμος 3879/2010). Όμως, οι εκπαιδευτικοί των δημόσιων ΙΕΚ δεν έχουν πληρωθεί ακόμα για το 2009 και το πρώτο εξάμηνο του 2010. Αυτό παρά τις συνεχείς δημόσιες δεσμεύσεις τόσο της Υπουργού Παιδείας (δελτίο τύπου στις 15/3/2011 με χρονοδιάγραμμα πληρωμής μέχρι τις 30/6/2011, που δεν τηρήθηκε) όσο και της αναπληρώτριας υπουργού στην Βουλή στην συζήτηση του Σ/Ν για τα ΑΕΙ (23/8/2011).
Ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών με απόφασή του στις...
25/5/2011 καθόρισε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την πραγματοποίηση των πληρωμών, ενώ στις 9/6/2011 η διεύθυνση οικονομικών υποθέσεων εξέδωσε οδηγίες σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση για την πληρωμή. Όμως στις 23/6/2011 με πρόφαση ότι το ελεγκτικό Συνέδριο χρειαζόταν και τον αριθμό καταστάσεων δαπανών πληρωμών από το σύστημα, το θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων, πάγωσε και μέχρι σήμερα δεν έχει επιλυθεί. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το σχετικό κονδύλι για την καταβολή των δεδουλευμένων (36 εκατομμύρια €) έχει εγκριθεί (ΦΕΚ 1252 τεύχος Β 14/6/2011).
Ερωτάται η κ. Υπουργός:
1)Γιατί δεν έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις προς τους καθηγητές των δημόσιων ΙΕΚ, ως προς την καταβολή των δεδουλευμένων τους;
2)Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για τις συνεχείς παλινωδίες που έχουν οδηγήσει τους καθηγητές στην απόγνωση;
3)Πότε ακριβώς δεσμεύεστε ότι θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους καθηγητές των ΙΕΚ;
Η βουλευτής
Ντόρα Μπακογιάννη

4 σχόλια

  1. SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νά απαντήσω εγώ γιά λογαριασμό τής κ.ας Υπουργού, μιάς καί είναι σίγουρο ότι αυτή θά απαντήση "δημοκρατικές" μαλακίες :

    Ερώτησις 1η : "Γιατί δεν έχουν ...πληρωθεί τά "δεδουλευμένα" (χά χά χά χά, σκουπίστε τόν ιδρώτα παιδιά..)
    Απάντησις 1η : Γιατί δέν υπάρχει ούτε σάλιο κίτρινο, σάν τού Αυτιά.
    Η μόνη περίπτωση νά πληρωθούνε, είναι νά επιχορηγηθή τό Κράτος από τά έσοδα τών Bloopers, από τίς διεθνείς εξαγώγιμες πίπες !

    Ερώτησις 2η : " Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για τις συνεχείς ...."
    Απάντησις 2η : Οι Ελοχίμ καί οι Νεφελίμ. Πάντως όχι ο άσπιλος καί αμόλυντος ελληνικός "λαός", μέ τίς κλεμμένες βιλλάρες στά καταπατημένα Δημόσια δάση.

    Ερώτησις 3η : "Πότε ακριβώς δεσμεύεστε ότι θα καταβληθούν ..."
    Απάντησις 3η : Τού Αγίου Πούτσου ανήμερα. Μέχρι τότε, χτυπάτε ναζιάρικα τό τακουνάκι σας στό πάτωμα, απεργήστε, δολοφονηθήτε μεταξύ σας κλπ, κλπ, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9 Σεπ 2011 9:13:00 π.μ.

    εισαι προβοκατορας συριζαιος,τρομοκρατης
    η
    καποιος απο τους εγκριτους οικονομολογους της θοδωρας
    μπορει και νομπελιστας
    χαααααααχααααααααααααχαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ;

    ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση