GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα πλοίο–ορχήστρα στην Πελοπόννησο...

Από το  moriasnow.gr Το τετρακάταρτο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο « Wind Spirit » έπιασε Πελοπόννησο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κρουαζιέρα ...

Από το moriasnow.gr
Το τετρακάταρτο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο «Wind Spirit» έπιασε Πελοπόννησο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κρουαζιέρα τέχνης, στην οποία οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν ως συνεπιβάτες με τα μέλη της Ορχήστρας Δωματίου Αγγλίας και με άλλους - παγκόσμιας κλάση - σολίστες, βιώνοντας ένα...
ποικίλο πρόγραμμα από άτυπες πρόβες, διαλέξεις, ιδιωτικές συναυλίες και
ρεσιτάλ τόσο στο σκάφος όσο και σε γραφικά μέρη των πόλεων που επισκέπτονται. Τους επιβάτες του πλοίου υποδέχθηκε την προηγούμενη Πέμπτη ο Δήμος Καλαμάτας στο Λιμάνι. Εκπρόσωποι και εθελοντές της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, καλωσόρισαν τους επιβάτες (103 άτομα) και το πλήρωμα (96 άτομα) του ιστιοφόρου, προσέφεραν το παραδοσιακό Καλαματιανό γλυκό - παστέλι, μοίρασαν χάρτες της πόλης, τουριστικούς οδηγούς και άλλο έντυπο υλικό, ενώ παρέμειναν μέσα στο ιστιοφόρο δύο ώρες περίπου, παρείχαν πληροφορίες και απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με την πόλη, τα αξιοθέατα, τα τοπικά προϊόντα κα. Η κρουαζιέρα διαρκεί οκτώ μέρες (3 - 10 Σεπτεμβρίου 2011) έχουν ήδη επισκεφθεί τη Ρώμη, τις Συρακούσες, τη Βαλέτα και μετά την Καλαμάτα πάνε Ύδρα και Πειραιά.

1 σχόλιο

  1. Και ομως!!!
    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια (ακριβεστερα η αμερικανικη διαφημιστικη εταιρεια που μοστραρει στην Ελλαδα αυτο το κιβδηλο προιον,η Hamilton,που πλασσαρισε στις ΗΠΑ την θαληδομιδη,αντισυλληπτικο ,που εφερε στο κοσμο τερατα..).. λοιπον αυτη η συμμορια καταφερε κατι το εξωφρενικο!!!

    Δηλαδη να πεισει κατι εκατομμυρια Ελληνες οτι ψηφιζοντας αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ..εισαι ..δημοκρατικος!!!! και προοδευτικος!!!! !!
    Ναι ρε γαμω τη κοινωνια την ιδια!!

    Κατι εκατομμυρια ψηφοφοροι πιστευουν ΑΚΟΜΑ!!! οτι ψηφιζοντας γουρουνοειδη παγκαλα η βενιζελ-τουρκογλου!! εισαι .."δημοκρατικος" και .."προοδευτικος"!!!!!!
    Ψηφιζοντας ηλιθιο βλακογιοργο ,ψηφιζοντας σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια εισαι .."προοδευτικος"!!!

    Ημαρτον!!
    Και το πιο τραγικο??
    Καποιοι αλλοι που ψηφιζουν Νεα Δημοκρατια (του κυριου καραμανλη οπως ελεγε και το βλακογιοργο της τσαντ) ,εισαι .."δεξιος"!!!!!
    Φτου γαμωτο..

    Ρε
    Ενα δεκανεας (εστω) δεν υπαρχει???
    Τις ενοπλες δυναμεις τις ευνουχισε η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Ρε ενταξει αξιωματικος δεν υπαρχει..
    Κανενας δεκανεας γαμωτο!!! Δεν υπαρχει??
    Τυπου Κονδυλη..
    Να συλλαβει και να εκτελεσει επι τοπου ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Απο το 1981 και μετα ..
    1500 υπανθρωπα παλιοσκυλα (εχω μετρησει που) ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να εκτελεστουν!!!γαμωτοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση