GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ-ΔΕΗ...

Από το deicontra.blogspot.com H συνδικαλιστική κατάντια της ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ προέρχεται κυρίως από την κεντρική ΔΑΚΕ και τους ηγητόρες της. ...

Από το deicontra.blogspot.com
H συνδικαλιστική κατάντια της ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ προέρχεται κυρίως από την κεντρική ΔΑΚΕ και τους ηγητόρες της. Eκτός από τους ανύπαρκτους Κατσαρό, Καρρά, Βασιλειάδη, Παππά, Αναγνώστου, Καραλευθέρη, Στασινόπουλο, Κολλάτο αλλά και τους Μπουζούλα και Λόφτσαλη μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και πραγματικοί νεκροθάφτες της ΔΑΚΕ και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Γ. Μανώλη, Κ.Πουπάκη, Φ. Ταυρή και πολύ λιγότερο για το Ν. Κιουτσούκη.
Ειδικά οι κύριοι Μανώλης και Πουπάκης επί θητείας Καραμανλή είχαν...
ξεσαλώσει σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια να αμφισβητούν(δικαίως) τις πολιτικό-οικονομικές επιλογές Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου και Σουφλιά και τα "έριχναν" μέχρι και στον ίδιο τον τότε Πρωθυπουργό.
Τώρα λοιπόν που διαλύεται το σύμπαν, έχουν καταπατηθεί όλα τα εργασιακά δικαιώματα, έχουν εξαφανισθεί μισθοί και συντάξεις, ξεπουλιούνται όλες οι ΔΕΚΟ αυτοί οι αποτυχημένοι γαλάζιοι εργατοπατέρες ασχολούνται πως θα εκλέγουν ξανά βουλευτές και ευρωβουλευτές.
Έχουν εγκαταλείψει τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και συμπεριφέρονται σαν υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια

  1. ΠΟΙΑ ΔΕΚΕ ΤΩΡΑ!!!
    ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
    ΔΕΞΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός κομματικών διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ θέτει τα μέλη της η ΠΑΣΚΕ Δασκάλων

    ΠΑΣΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
    Αθήνα, 3 του Σεπτέμβρη 2011

    Δ Η Λ Ω Σ Η
    των εκλεγμένων μελών της ΠΑΣΚ στο δευτεροβάθμιο όργανο του κλάδου ( ΔΟΕ), με αφορμή τη σημερινή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

    Με αφορμή την πρόσκληση που δεχτήκαμε για τη συμμετοχή μας στις εργασίες της σημερινής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ , που γίνεται για τα 37 χρόνια από την ίδρυσή του , δηλώνουμε τα εξής:
    •1. Το πανελλαδικό Συμβούλιο της ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών Π.Ε. στη συνεδρίασή του στις 31-08-2011 , ομόφωνα αποφάσισε τον πλήρη διαχωρισμό της παράταξης από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική η οποία έχει οδηγήσει τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα της πατρίδας μας , μεταξύ των οποίων και οι εκπαιδευτικοί , στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Η πολιτική αυτή καμία σχέση δεν έχει με τις αρχές της διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη και είναι αντίθετη με την ιστορική πορεία του κινήματος και τις αρχές του για πολιτική , οικονομική , κοινωνική δημοκρατία και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    •2. Δηλώνουμε, υλοποιώντας την παρακάνω απόφαση ότι δε θα λάβουμε μέρος , ούτε εμείς , ούτε κανένα άλλο μέλος της ΠΑΣΚ Π.Ε. τόσο στις εργασίες της σημερινής συνδιάσκεψης , όσο και οποιασδήποτε άλλης κομματικής διαδικασίας που θα γίνει στο μέλλον , μέχρις ότου η πολιτική αυτή αλλάξει προς όφελος των εργαζομένων και τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων .

    •3. Τέλος , δηλώνουμε , πως τα χιλιάδες μέλη και φίλοι της παράταξης σε ολόκληρη τη χώρα , πιστοί στις αρχές , στις αξίες και στους αγώνες που όλα αυτά τα χρόνια έδωσαν, θα δώσουν και τώρα τον αγώνα , μέσα από τα συνδικάτα, για την ανατροπή της άδικης και αντιλαϊκής πολιτικής του μνημονίου , του μεσοπρόθεσμου και των άλλων περικοπών.

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ !!!! ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ

    Τα μέλη της Γραμματείας της ΠΑΣΚ Π.Ε.

    Μπράτης Δημήτρης : Γραμματέας ΠΑΣΚ , αιρετός στο ΚΥΣΠΕ

    Μαντάς Κομνηνός : Μέλος Γραμματείας ΠΑΣΚ ΠΕ , Πρόεδρος ΔΟΕ

    Πετράκης Σταύρος : Μέλος Γραμματείας ΠΑΣΚ ΠΕ, Γενικός Γραμματέας ΔΟΕ

    Γκούμας Θανάσης : Αναπληρωτής Γραμματέας ΠΑΣΚ Π.Ε. , Οργανωτικός Γραμματέας ΔΟΕ

    Φασφαλής Νίκος :Μέλος Γραμματείας ΠΑΣΚ ΠΕ, Ειδικός Γραμματέας -Υπεύθυνος Εκδόσεων Δ.Ο.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση