GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί λέει "άτολμο" τον Καραμανλή και "λαϊκιστή" τον Σαμαρά ο Λούλης...

Αναταραχή στους κόλπους της ΝΔ αναμένεται να φέρει το νέο βιβλίο του επικοινωνιολόγου Γιάννη Λούλη με τίτλο «Ο δρόμος προς την άβυσσο», ...

Αναταραχή στους κόλπους της ΝΔ αναμένεται να φέρει το νέο βιβλίο του επικοινωνιολόγου Γιάννη Λούλη με τίτλο «Ο δρόμος προς την άβυσσο», στο οποίο ο Κ.Καραμανλής χαρακτηρίζεται άτολμος και ο Αντώνης Σαμαράς λαϊκιστής. Στα δώδεκα κεφάλαιά του, όπως...
 αναφέρει Το Βήμα της Κυριακής επιχειρείται μια αξιολόγηση των κυβερνήσεων από τον 1981 έως σήμερα.
«Η χειρότερη κυβέρνηση υπήρξε εκείνη του 1981-1985, διότι δημιούργησε τις στρεβλώσεις που μας ακολουθούν ως σήμερα» λέει ο κ. Λούλης, ενώ τονίζει ότι οι κυβερνήσεις μετά το 1985 ήταν μέτριες.
«Σημίτης και Καραμανλής» συνεχίζει «ήσαν αξιόλογοι πολιτικοί, έντιμοι, με καλές προθέσεις, όμως άτολμοι, με αποτέλεσμα να εξελιχθούν σε χαμένες ευκαιρίες για τη χώρα».
Για την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού ασκεί δριμύτατη κριτική τονίζοντας ότι δεν συγκρούστηκε με τις πελατειακές λογικές στο κράτος και την παράταξή του.
«Αρκετοί από τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκε ο Καραμανλής διέψευσαν τις προσδοκίες του και σε επίπεδο ήθους, αλλά και σε επίπεδο ικανοτήτων» λέει χαρακτηριστικά και αναφέρει ότι κάποια από τα στελέχη της ΝΔ είχε «στερητικά σύνδρομα εξουσίας».
Επίσης, εκφράζει την άποψη ότι ο Αντώνης Σαμαράς ασκεί «την πιο λαϊκίστικη αντιπολίτευση στον χώρο της ευρωζώνης».  «Διατείνεται ότι θα επαναδιαπραγματευεθί το μνημόνιο, ενώ δεν υπάρχει καμία τέτοια προοπτική» τονίζει.
Πηγή: http://news.in.gr/

34 σχόλια

  1. "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ"...

    Βαρύγδουπη η δήλωση του Χρ. Κώνστα
    TO ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...με
    το καλησπέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alter.

    "Η Ελλάδα ΔΕΝ χρεοκοπεί.
    Θα περάσουμε άσχημα αλλά δεν χρεοκοπεί"!
    Εννοούσε ολική χρεοκοπία.
    Όλοι μιλάνε για κούρεμα του χρέους, εκτός από τον Κώνστα. Ξέρετε γιατί;

    Γιατί το...κούρεμα δεν το θέλουν οι τράπεζες λόγω των ομολόγων.

    Πως να μιλήσει λοιπόν για "χρεοκοπία";


    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΤΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑΠΛΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο λουλης αχαχαχαχχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιώργος στον λάκκο των λεόντων παρακαλά τον … Σαμαρά να τον σώσει.

    Μετά από δυο χρόνια αδίστακτου «παραμυθιάσματος» μας βάζουν πάλι τεχνητά διλήμματα. Αφού μάτωσαν τους Έλληνες, ετοιμάζονται τώρα να φουντάρουν και την ελληνική οικονομία από την άλλη όχθη του Ατλαντικού για να ολοκληρωθεί το έγκλημα.

    Είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι και ο Πάγκαλος ψάχνει για άλλοθι και ζητάει τώρα που απέτυχαν παταγωδώς … συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Από κοντά και τα εξαπτέρυγα, η πενθούσα την εξουσία κυρία και ο λαγός Γιώργος που μας λένε κι αυτοί ότι το «πολιτικό σύστημα» (που τους εξέθρεψε και ανέδειξε) « είναι σάπιο» και ως εκ τούτου «ναι στην συγκυβέρνηση επειδή η χρεοκοπία είναι καταστροφή». Από κοντά και οι ξεδοντιασμένοι βρικόλακες της διαπλοκής και τα; … φαληρημένα επιχειρηματικά κέντρα που θέλουν κι αυτά να βάλουν τον Σαμαρά στο κάδρο της καταστροφής. Να «συγκυβερνήσει», λένε, με τους τελειωμένους για να ακουστούμε καλύτερα στην Ευρώπη!

    Φυσικά, παράλληλα με τις γονυπετείς εκκλήσεις για συγκυβέρνηση βλέπουν στο φως κομμάτια σαν κι αυτό της σημερινής «Ε» που ύστερα από τόσα χρόνια λατρείας του ΠΑΣΟΚ ανακάλυψε κι αυτή τώρα στο τέλος ότι «ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει τίποτα διαφορετικό», ούτε ….πρόγραμμα, ούτε τίποτα.

    Δεν πείθουν παρά μόνο τους εαυτούς τους.

    Ποια είναι η αλήθεια; Δεν την λέω εγώ, ούτε ο Ροδινός. Την αποκαλύπτει το σημερινό …ΒΗΜΑ που παθαίνει τελευταία ξαφνικές αναλαμπές προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στο παρελθόν (του) και το μέλλον: « Εδώ και καιρό η χώρα άγεται και φέρεται από τη βούληση των ξένων και των αγορών, δεν έχει καταφέρει να αρθρώσει λόγο ουσιαστικό, ούτε να συλλάβει σχέδιο ολοκληρωμένο. Αν συνεχίσει έτσι θα πέσει εν Αυλίδι….»

    Και θα σας πως και κάτι άλλο: Αυτό που έλεγαν πριν από λίγες ημέρες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο εντευκτήριο της Βουλής και δεν το πιστεύαμε, συζητιέται τώρα σοβαρά στα σαλόνια και τα κλαμπ της Εκάλης. Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μην πάρει πάνω από 15% και τους μισούς βουλευτές να πηγαίνουν για οριστική αγρανάπαυση. Θα τους βόλευε λοιπόν περισσότερο από τις εκλογές μια …παράδοση της εξουσίας στον Σαμαρά. Άνευ όρων. “Σώσε μας”.

    Θυμάστε τι έλεγε ο Σαμαράς στην περσινή ΔΕΘ: “Θα μας παρακαλάνε να κυβερνήσουμε”. Ήμουν τότε στο ακροατήριο και θυμάμαι κάποιους συναδέλφους που χαμογελούσαν ειρωνικά. Τι να λένε άραγε σήμερα;

    Προσωπικά πιστεύω ότι δεν ήρθε ακόμα η στιγμή. Το απόστημα δεν σάπισε ακόμα εντελώς. Μπορεί να συνεχίζει να μολύνει ακόμα την κοινωνία, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να διαλυθεί τελείως. Τριάντα χρόνια τους αντέξαμε, λίγη υπομονή και κουράγιο ακόμα. Όσο πιο παταγώδες θα είναι το τέλος του ΠΑΣΟΚ τόσο πιο ισχυρή θα είναι η λαϊκή εντολή στον Σαμαρά.

    Στο μεταξύ μπορούμε να … απολαμβάνουμε τον Γιώργο και το ΠΑΣΟΚ στον λάκκο των λεόντων όπου μπήκαν μόνοι τους μέσα. Επειδή η αλήθεια, φίλοι και φίλες του Antinews, είναι ότι όταν ο σχεδιάζαν την υποδούλωσή μας στο ΔΝΤ και την Τρόικα δεν είχαν σκεφθεί τον “παράγοντα Σαμαρά”. Τη Ντόρα και την Αγία Οικογένεια ήθελαν και περίμεναν να αναλάβει την ηγεσία της ΝΔ Έτσι ο ΓΑΠ μπήκε μόνος του και με το χαμόγελο στα χείλη στον λάκκο των λεόντων. Φαντάζεστε όμως πως θα ήταν σήμερα τα πράγματα αν η Ντόρα ήταν αρχηγός της ΝΔ;

    Την πάτησαν όμως. Η βάση έκανε αρχηγό τον Σαμαρά ο οποίος με το ΟΧΙ στο Μνημόνιο και την στάση του έκλεισε τις πόρτες διαφυγής πίσω από τον ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ. Που βλέπουν τώρα έντρομοι να μπαίνουν τα λιοντάρια στην αρένα και παρακαλάνε τον Σαμαρά να τους σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι ανεγκέφαλοι φτωχοπρόδρομοι πιστεύουν πως αν η χώρα πτωχεύσει θα βγει από την κρίση! Καλά κάνουν: τι είχαν τι έχασαν; Έτσι κι αλλιώς χαμένα κορμιά είναι.

    Για το Σαμαρά; Είναι και κοντεύει να γίνει με τις ευλογίες των ΜΜΕ ο νέος "καταλληλότερος" ! Ένας δεύτερος νεκροθάφτης της χώρας. Να τον χαίρεστε! Κι όποιος μετανοιώσει να του βγάλουμε το δέρμα!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ν. Δ. ταυτίστηκε με τόσα σκάνδαλα που ουδέποτε άλλοτε στην ιστορία της είχε ζήσει…

    O Kωστα(κης) Καραμανλής υπήρξε ο καταλύτης που οδήγησε την χώρα στην ηθική απαξίωση, στην καταχρέωση και στην ανυποληψία.

    Ο κ. Καραμανλής βρέθηκε γυμνός από προσωπική ανικανότητα και περικυκλωμένος από αχρείους συνεργάτες ( Ρουσόπουλο, Aρούλη,Ντόρα,Aντώναρο,Αγγέλου κτλ ) που είχαν χίλιες αδυναμίες .

    Eίχαν καταντήσει εκβιαζόμενα υποχείρια στα χέρια Αμερικανών και άλλων που είχαν στοιχειώδη οργάνωση .

    Το στοιχειώδες ζητούμενο ήταν να έχει συνεργάτες και προσωπική εντιμότητα, ώστε να μην εκβιαστεί

    Έντρομοι τώρα οι λαδωμένοι προσπαθούν να αμυνθούν με εμπροσθοφυλακή δημοσιογράφους και ΜΜΕ, στα οποία είχε μοιραστεί από τη Siemens αφειδώς άφθονο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΙΝΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ Η ΝΤΑΛΑΡΑ!...
    Έγινε αρθρογράφος επί παντός επιστητού και η Νταλάρα! Έδωσε σε κάποιον δημοσιογράφο να της γράψει το κείμενο που υπαγόρευσε η γραμματέας της και το αποτέλεσμα βγήκε : "όχι άκρατο λαϊκισμό ούτε χρεοκοπημένο νεοφιλελευθερισμό"!

    Τρομερή...σοφία!
    Μείναμε άναυδοι διαβάζοντάς το στο site του Κίτσου (πατήστε εδώ να το διαβάσετε και να σας πέσουν τα μαλλιά)!...

    ΣΗΜ: ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΛΕΦΤΆ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΠΑΓΩΣΕ Η ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Aνούλα απ το Ραγκουσονταλαρέικο … εγραψε …

    …Αρνείται κανείς ότι για πολλά χρόνια κράτος και πολίτες επιλέξαμε να ζούμε πάνω από τις δυνατότητές μας, με δανεικά;…
    (Αννούλα με δανεικά έγιναν οι βίλες στην Φιλόθεη ,στην Πάρο, στην Σύρο, στο Πήλιο, στην……..;;;)

    …Ότι κατασπαταλήσαμε τις ευρωπαϊκές ενισχύσεις, επιδοτήσεις, που πήγαιναν για δομικές αλλαγές στην παραγωγή σε ρεμούλες και μίζες, σε επενδύσεις στην αισθητική και ψυχική ευτέλεια ενός αδιέξοδου life style;
    (Αννούλα για τις αρπαχτές στο Μέγαρο της Αρπαχτής του Λαμπρακιστάν πόσα κατασπαταλήσαμε ;;; )

    …Η κρίση είναι πολύ βαθύτερη. Είναι κρίση αξιών, κρίση πολιτισμική. Πάνω απ’ όλα είναι κρίση πολιτική. Γι΄ αυτό είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ να επενδύσουμε στον Πολιτισμό και την Παιδεία, σε τομείς που μπορούν να αποτελέσουν …..
    (Αννούλα σε τομείς με δημόσιο ταμείο για να μπορούμε να εισπράττουμε για τις μουσικό-μπουζούκο –λειτουργιές )

    …Για παράδειγμα, αναφέρω γενικά… την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ή άλλοι οργανισμοί που κατάφεραν να επιβιώσουν με θετικό απολογισμό μέσα στην κρίση, να αποφύγουν το μαρασμό, προβάλλοντας αξίες και υπηρετώντας τη δυσεύρετη αισθητική ….
    (Αννούλα έτσι- έτσι για να προβάλλοντα και να εισπράττουν οι νέο-παντρεμένοι, η ηθο---ποιός κόρη Γεωργιανά και ο γαμπρός ο σκηνοθέτης…)

    …σε πείσμα άλλων οργανισμών που λειτουργούν στη βάση πελατειακών σχέσεων….
    (Αννούλα μήπως υπονοείς το Μέγαρο ;;; Άπαγε της βλασφημίας και της αχαριστίας …Από εκεί τα αρπάζετε χρόνια οικογενειακώς )

    …Η Πολιτεία οφείλει να γνωρίζει ότι χρειάζεται να μπουν λεφτά στην Παιδεία και στον Πολιτισμό, γιατί όσα χρήματα δίνονται για την Παιδεία και τον Πολιτισμό τα παίρνει πίσω πολλαπλάσια η κοινωνία…
    Αννούλα η οικογένεια ήθελες να πεις ,διότι δυστυχώς δεν τα παίρνει πίσω η κοινωνία ,άλλα χοντρά και διαχρονικά μια κλειστή ομάδα γύρω από το Νταλαρέικο )

    …. η ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων ωθεί πολλές φορές τους ανθρώπους να συνειδητοποιούν …ότι δεν τα φάγαμε μαζί τα λεφτά. Δεν φταίνε οι πολίτες, αλλά το πολιτικό σύστημα που έθρεψε την όλη κατάσταση ….
    (Αννούλα εδώ σωστά τα λες .Μετά την μεταπολίτευση ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ,ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ,ΜΕΓΑΡΟ κτλ,σας έθρεφαν υπερβολικά )

    ΑΧ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΡΑΧΜΟΦΟΝΙΑ …
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ !!! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Λουλή μου μου το μαντήλι σου τι το΄χεις λερωμένο»

    ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ, Ο ΝΩΘΡΟΣ, Ο ΑΦΕΛΗΣ, Ο ΟΚΝΗΡΟΣ,O ΠΑΧΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ.

    ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΙΜΑΡΓΟΣ ΚΟΚΟΡΕΤΣΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.

    ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ…

    Η κυβέρνηση Καραμανλή συμβιβάστηκε με τη διαφθορά!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. I Mιμής Mουνί
    " ΠΑΜΕ....ΣΑΝ ...ΑΛΛΟΤΕ ?"
    ----------------------------------
    80.000 τραπεζουπάλληλοι συνταξιούχοι και ενε ενεργεία σας καλούμε...
    Να μην ψηφίσετε το ν.σ. του βάζει ταφόπλακα...
    να ξέρετε ότι οι εργατουπάλληλοι
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ
    ----------------------------------
    καλεί ο Χρ. Πρωτόπαπας
    Ο ...ΑΛΗΤΗΣ

    που επί ΝΔ έλεγε ότι οι βουλευτές θα λογοδοτήσουν !!
    Ο ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
    ----------------------------------
    ΤΩΡΑ..............
    «Πληρώστε να μη γίνουμε Αργεντινή»,

    Την... αργεντίνικη ρητορική του υπουργού Οικονομικών υιοθετεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Πρωτόπαπας, ο οποίος σαν συνδικαλιστής απειλούσε τους βουλευτές της ΝΔ, ότι θα λογοδοτήσουν, αν ψήφιζαν Νόμο που θα συμμάζευε το Κράτος και θα του έβαζε φρένο.
    ( ΤΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΦΑΡΔΙΑ
    ΠΑΛΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

    Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ("Βήμα FM") ο Χρ. Πρωτόπαπας κάλεσε τους πολίτες "που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν, να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα τους, με γνώση ότι αυτή η δυσκολία θα αποδώσει για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και για το μέλλον των παιδιών μας".
    Πρόσθεσε πως αν στην Ελλάδα επαναληφθούν όσα συνέβησαν στην Αργεντινή προ δεκαετίας τίποτα
    "δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που ζούμε τώρα".

    ΝΑΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ...
    δεν θα είναι οι σφαγμένοι 25.000
    250.000 ΠΑΣΟΚΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ...
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ +++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ι Μιμής Μουνί
    ΠΑΜΕ ..ΤΩΡΑ .


    Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ διόρισε τη γυναίκα του
    και την κουνιάδα του στον... ΟΑΕΔ !

    O κύριος Ηλίας Κικίλιας, είναι Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ. - του Οργανισμού που συστάθηκε για να βοηθάει τους Έλληνες ανέργους να βρουν απασχόληση. Σύμφωνα με το βιογραφικό του κατέχει διάφορες διοικητικές θέσεις σε θυγατρικές του Ο.Α.Ε.Δ. από το 1999 και εντεύθεν.
    Είναι προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και ανήκει στη νέα φουρνιά «των συνομιλητών του Γιώργου».

    Ο κ. Κικίλιας έχει μια σύζυγο,
    την Αναστασία Χάραρη του Ιωάννη.
    Η σύζυγός του έχει μια αδερφή,
    την Βασιλική Χάραρη του Ιωάννη.
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Με το ΦΕΚ Γ' 460/7-6-2010, διορίζεται
    η κουνιάδα του, ως Γραμματέας του:

    Η κουνιάδα λοιπόν τακτοποιήθηκε,
    ως Γραμματέας του γαμπρού της Διοικητή του ΟΑΕΔ.
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Πάμε στη σύζυγο Αναστασία τώρα.
    Η κυρία Αναστασία Χάραρη, υπηρετούσε
    με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη θυγατρική του ΟΑΕΔ "Παρατηρητήριο Απασχόλησης Ερευνητική Α.Ε. (ΠΑΕΠΑ.Ε.).

    Με το ΦΕΚ Γ' 1303/31-12-2010 (την τελευταία ημέρα του χρόνου, ανάμεσα στις γιορτές),
    η σύζυγος του Διοικητή, μετατάχθηκε στον ΟΑΕΔ, σε θέση "μόνιμου προσωπικού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού".

    Γιατί όμως έγινε η μετάταξη στον ΟΑΕΔ, από το "Παρατητηρήριο Α.Ε." ;
    Μα, γιατί απλούστατα το "παρατηρητήριο" είναι ανάμεσα στους 151 φορείς, οι οποίοι θα βγάλουν το προσωπικό τους σε εργασιακή εφεδρεία !
    Και προηγούνται οι εργαζόμενοι με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου
    στην απόλυση!

    Ιδού η εγκύκλιος της εργασιακής εφεδρείας:

    Η σύζυγος λοιπόν του Διοικητή του ΟΑΕΔ, μετατάχθηκε από τον φορέα που θα θέσει σε εφεδρεία, υπαλλήλους του, ώστε να μην έχει ...το άγχος.

    Όμως η υπόθεση δεν σταματάει εκεί!
    Με το ΦΕΚ Γ΄297/2-5-2011, η κ.Χάραρη μετατάσσεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο,
    όπου οι αμοιβές είναι σημαντικά μεγαλύτερες
    από κάθε άλλη υπηρεσία του δημοσίου.

    Νομίζετε ότι οι "αλλαγές σαν τα πουκάμισα",
    που με χαρακτηριστικά ευκολία πετυχαίνουν
    φίλοι της οικογένειας Παπανδρέου, τελείωσαν,
    γελιέστε !

    Με νεότερη απόφαση του Γ. Κουτρουμάνη κι αφού οι αλλαγές εκνεύρισαν την Υπουργό Λούκα Κατσέλη, βγαίνει το ΦΕΚ Γ' 571/17-8-2011, που ακυρώνει τη μετάταξη, της μετάταξης, ω μετάταξη

    Όμορφος κόσμος ηθικός, Πασοκικά πλασμένος. Τσιφλίκι ολίγων το δημόσιο,
    οι οποίοι ολίγοι κατηγορούν μέρα-νύχτα τους δημοσίους υπαλλήλους, ως άχρηστους, πλεονάζοντες, αντιπαραγωγικούς,
    αιτία του υπέρογκου χρέους,
    αλλά όλοι,
    τις γυνάικες, κουνιάδες, κουμπάρες και κόρες, στην αγκαλιά του δημοσίου τις βολεύουν.

    Γιατί άραγε οι υπέρμαχοι του "μικρού και όχι σπάταλου κράτους" βολεύουν τους συγγενείς τους στο δημόσιο ;
    Γιατί δεν τους αφήνουν να παλέψουν, όπως όλοι μας στον ιδιωτικό τομέα ;

    Γιατί κάποιοι που υπηρετούν δεκαετίες σε παραμεθόρια ή μακρινά από το σπίτι τους μέρη, δεν καταφέρνουν να πάρουν μια απόσπαση ή μετάταξη και την ίδια ώρα οι εκλεκτοί της νομενκλατούρας που κατσικώθηκε στο σβέρκο των Ελλήνων (με ευθύνη τους!), διαλέγουν υπηρεσίες και αλλάζουν όποτε γουστάρουν φορείς και εργασιακή σχέση;

    σ.σ. Επιχειρήσαμε επί 90 λεπτά να επικοινωνήσουμε με τον ΟΑΕΔ και το Διοικητή του Οργανισμού αλλά κανένα από τα τηλέφωνα (μέσω ΟΤΕ) δεν απαντούσε... Αναμένουμε την απάντηση του κυρίου Ηλία Κικίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΜΕ ...ΛΟΒΕΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΥΓΙΚΟ
    ΡΟΥΣΦΕΤΙ...
    Άσε το σιχαθηκε το ειναι μου, του Αληταρά,
    με την γυναίκα Δημ-Υπάλληλο 1ος χρόνου.
    ΔΥΝΑΣΤΗ 1Ο.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ.


    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ...ΑΛΛΟΝ
    Που έχει κρυφτεί ο Mike Chrysochoidis;
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Αλήθεια, που έχει κρυφτεί- όπως το συνηθίζει στα δύσκολα- ο «Μεγάλος» Μιχάλης Χρυσοχοΐδης;

    Ο επιλεγόμενος, μέσα στο ΠΑΣΟΚ, «Προφήτης μετά Χριστόν», λόγω των προβλέψεών του ότι στο τέλος του 2011 θα βλέπαμε «φως στο τούνελ».

    Ο «επιτυχημένος» Υπουργός Δημόσιας Τάξης λόγω αποκάλυψης –κατά τύχη όπως όλοι ξέρουν- της μισής 17 Νοέμβρη. Η άλλη μισή που είναι;
    Και με ποιό τίμημα για τον Τόπο ;
    Ποιοι «κυκλοφορούν ανάμεσά μας»
    κατά Λιακόπουλο ;

    Ο «επιτυχημένος» Υπουργός Δημόσιας Τάξης που έφυγε νύχτα από την Κατεχάκη όταν έκαψε την Αθήνα με τέσσερα θύματα στη Marfin, με πρώτο θύμα, μέσα στο ίδιο το γραφείο του, τον τραγικό Βασιλάκη.

    Ο «επιτυχημένος» Υπουργός που είχε –δεν το έχει διαψεύσει- άτυπη σύμβουλο την κυρία Σπέκχαρντ, τη σύζυγο και στέλεχος της CIA του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ Ντ. Σπέκχαρντ και κατόπιν συνεταίρου –όλως τυχαίως- του γνωστού και μη εξαιρετέου κ. Λ. Λαυρεντιάδη.

    Αλήθεια, γιατί κρύβεται τώρα που όλα καταρρέουν για τον κ. Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ;
    ______________________________________________
    Υ.Γ. Και κάτι ακόμη. Υπάρχει απάντηση από τον «εκλεκτό του», από την εποχή της 17 Νοέμβρη, πρώην Εισαγγελέα κ. Διώτη, νυν επικεφαλής του ΣΔΟΕ -αλήθεια, τον ακούει κανείς ;- για την τραγική δολοφονία Τσαλικίδη που χειρίσθηκε προσωπικά ως Εισαγγελέας και την έστειλε στις ελληνικές καλένδες ;

    Αγαπητέ κ. Ν. Κωνσταντόπουλε, συνήγορε της οικογένειας Τσαλικίδη, εσείς που γνωρίζετε καλά την Δικαιοσύνη, γιατί δεν αναφέρατε στην εκτενέστατη συνέντευξη τύπου που δώσατε ότι το όλο θέμα της δολοφονίας Τσαλικίδη –όπως εσείς και η κόρη σας δηλώσατε- χειρίσθηκε ο αξιότιμος κ. Διώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ι Μ...Μ... ΠΆΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ....

    895.000 ευρώ ετησίως (τουλάχιστον), θα πληρώσεις ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ, για το νέο γραφείο του κ. Βενιζέλου
    Από μέλος του Συλλόγου μας, λάβαμε την παρακάτω καταγγελία, που αφορά στη δημιουργία νέου πολιτικού γραφείου από τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, με την ευκαιρία της ονομασίας του (και) σε Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.

    “Ζωή να έχει ο άνθρωπος, δεν λέω, αλλά τώρα ξαφνικά εν μέσω κρίσεως, απεφάσισε ο κ. Βενιζέλος να αποκτήσει πολιτικό γραφείο και ως αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως. Έτσι, στην εφημερίδα της....
    κυβερνήσεως, τεύχος Β΄, αριθμός 1763, 4/8/2011, δημοσιεύθηκε η σχετική απόφαση, και πληροφορούμεθα ότι η δαπάνη λειτουργίας του πολιτικού γραφείου του κ. Βενιζέλου ως αντιπροέδρου, ανέρχεται στο ποσό των 895.000€, ετησίως και θα εργάζονται σε αυτό είκοσι υπάλληλοι.
    Όμως ο κ. Βενιζέλος διαθέτει πολιτικό γραφείο και ως υπουργός οικονομικών το οποίο κοστίζει άλλες 800.000€ περίπου, ετησίως.
    Τώρα όμως έχουμε και τον έτερο αντιπρόεδρο, τον κ. Πάγκαλο, του οποίου το πολιτικό γραφείο κοστίζει 1.000.000€ ετησίως και εργάζονται σ΄ αυτό είκοσι υπάλληλοι. (ΦΕΚ Β΄, φύλλο 2316, 30/10/2009). Δύο πρόσωπα, δύο πολιτικοί που πασχίζουν για περιστολή των κρατικών δαπανών, που κόβουν μισθούς και συντάξεις, που φορολογούν ακόμα και τις γκαζόζες που πίνουμε, ξοδεύουν περίπου 3.000.000 € ετησίως, για γραμματειακή υποστήριξη.
    Έτσι όμως όχι μόνο δεν βάζουν πάτο στο βαρέλι, αλλά ανοίγουν τρύπες και στα τοιχώματά του. Και μετά τα βάζουν με την χαρτορίχτρα που είχε, όπως λένε τα κανάλια, 4.000.000 € σε καταθέσεις. Όμως στην πραγματικότητα όλοι τους, η χαρτορίχτρα και οι κυβερνήτες μας, κάνουν την ίδια δουλειά. Απομυζούν τους πολίτες και εκμεταλλεύονται την αφέλειά τους”.

    Εμείς, θα συμπληρώσουμε ότι, ...μακάρι να ήταν μόνον αυτές οι δαπάνες. Σε αυτές, θα πρέπει να προσθέσουμε και τα κόστη δημιουργίας του γραφείου (ενοικίαση, γραφεία, υπολογιστές, κουρτίνες -περιέργως, όλοι οι υπουργοί έχουν μία ιδιοτροπία με τις κουρτίνες- και ένας Θεός ξέρει τί ακόμη.
    Θα πρέπει βέβαια να προσθέσουμε και έξοδα μετακινήσεων, υπερωριών, αποσπάσεων, γευμάτων, καφέδων κλπ, κλπ και κλπ.

    Θα συμμεριστούμε το ερώτημα του φορολογούμενου, που μη αντέχοντας πια να πληρώνει νέους φορους, νέα τέλη, νέες επιβαρύνσεις, αγανακτεί με τις νέες δαπάνες που -σε περίοδο κρίσης, ή χρεοκοπίας- προσθέτει ο πληθωρικός υπουργός και αντιπρόεδρός μας.

    Δείτε το σχετικό ΦΕK, τεύχος Β΄, αριθμός 1763, 4/8/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ι Μουνι Μουνι ..ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΜΕ .....ΚΑΒΑΛΑ ?

    50.000 κοστίζει η θωρακισμένη BMW του-Την είχε παραγγείλει ο Παπ αλλά δεν πρόλαβε να τη χαρεί

    [Όλοι θυμόμαστε φυσικά ότι το πρώτο νομίζω νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση με τυμπανοκρουσίες, ήταν αυτό που έβαζε όριο τα 1600 κεκ για τα αυτοκίνητα των υπουργών και των βουλευτών]

    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, την ώρα που σφαγιάζει τους μισθούς και τις συντάξεις στο Δημόσιο, την ώρα που καταδικάζει εκατομμύρια Έλληνες στη φτώχεια, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα… Ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ εκατομμύρια Έλληνες μετρούν τα ευρώ που έχουν στην τσέπη τους για να «βγάλουν» μία μέρα ακόμη, κυκλοφορεί με την θωρακισμένη BMW 740!
    Μέσα στη χλιδή… Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο υπερπολυτελές, με όλες τις ανέσεις: ειδική θωράκιση για τα λάστιχα (!), τα παράθυρα, ενώ υπάρχει και ειδική θωράκιση στο χώρο του ρεζερβουάρ! Είναι ένα αυτοκίνητο 3000 κυβικών, αποδίδει 315 άλογα, έχει ειδικά συστήματα δορυφικής τηλεπικοινωνίας, ώστε να μπορεί ο υπουργός ανά πάσα στιγμή να μιλάει απευθείας με τα «κόκκινα τηλέφωνα» μέσω κρυπτογράφησης, τηλεοπτικό δέκτη δορυφορικής λήψης για να έχει ενημέρωση από τα δορυφορικά δίκτυα όλου του κόσμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο προκάτοχός του είχε ζητήσει η θωράκιση να είναι αντίστοιχη με τη θωράκιση που χρησιμοποιείται για τα οχήματα του προέδρου των ΗΠΑ! Το κόστος τουσυγκεκριμένου αυτοκινήτου, μαζί με το κόστος θωράκισης φτάνει, αν δεν υπερβαίνει, τα 750.000 ευρώ!!!

    Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είχε παραγγείλει ο προκάτοχός του, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί…

    Λίγη αιδώς, Αργείοι…

    Αν κοιτάξετε, κ. υπουργέ, έξω από το παράθυρο τις λιμουζίνας σας, αξίας 750.000 ευρώ, θα δείτε στα πεζοδρόμια δεκάδες επαίτες με μικρά παιδιά, θα δείτε πρόσωπα απεγνωσμένων ανθρώπων, θα δείτε ανθρώπους να παραμιλάνε… Και εσείς διαβάζετε αμέριμνος μέσα στη χλιδή, την εφημερίδα σας… Δε θα έπρεπε κάποια στιγμή να απαντήσετε για την ακριβή αξία του αυτοκινήτου;

    Εμείς είχαμε συνηθίσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ευαγγελίζονται την «αλλαγή»… Κυκλοφορούσατε με Skoda, Fiat και άλλα μικρότερης αξίας αυτοκίνητα… Τώρα πώς μεγαλοπιαστήκατε έτσι;

    Ντροπή!

    Και μία τελευταία ερώτηση, κ. υπουργέ: Γιατί τέτοια ανησυχία για έναν υπουργό Οικονομικών και κυκλοφορεί με θωρακισμένη λιμουζίνα, τέτοιας αξίας; Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, αλλά και εσείς που το χρησιμοποιείτε, φοβάστε τίποτα; Μήπως φοβάστε την οργή του λαού;

    Ντροπή!

    Ντροπή για μία σοσιαλιστική κυβέρνηση να παίρνει χρυσό βραβείο στον ακραίο νεοφιλελευθερισμό…

    Και το καλύτερο σας το φυλάξαμε για το τέλος… Ξέρετε ποιος το πληρώνει αυτό το υπερπολυτελές αυτοκίνητο; Εμείς φυσικά!

    Ο ελληνικός λαός, που δεν έχει καλά-καλά ούτε να φάει, είναι υποχρεωμένος να πληρώνει και τις χλιδάτες ορέξεις του κάθε κ. Βενιζέλου! Αίσχος, κύριοι… Δεν έχετε πια ούτε τσίπα αξιοπρέπειας πάνω σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΑΡΕΘΗΚΑ


    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ..ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΣ...ΠΕΙΚΟΠΗΣ
    ΔΑΠΑΝΩ.....χχιχιιχιχι

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΛΗ...
    ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΓΡΙΑ
    ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΤΟΛΜΟΣ=ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ σε γνησια Ελληνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοψε φατσα και βγαλε συμπερασμα
    Αυτος ο αγελαστος μαλακοπιτουρας υπηρξε συμβουλος του Καραμανλη!
    Τι αλλο να πουμε για τον αλευροπαπαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩA. ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΘΕΜΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ
    ΑΥΡΙΟ.
    50% Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ .ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΤΩΧΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ ΣΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. MIA KREMALA ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΥΛΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απο ευγενεια τον λεει ατολμο στην ουσια μπουχεσα θελει να τον πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί λέει τον Καραμανλή άτολμο και τον Σαμαρά λαϊκιστή;
    Μα γιατί απλούστατα αυτή είναι η αλήθεια.
    Αν και θα έλεγα ότι τον Καραμανλή τον αδικεί λίγο,γιατί τις κινήσεις του τις έκανε έστω και μισές (διπλωματία αγωγών,βέτο κλπ.).
    Κινήσεις που κανείς δεν μπορεί να περιμένει στα σοβαρά ότι μπορεί να τις κάνει ο Σαμαράς...
    Από τον Παπανδρέου και τον Μητσοτάκη,στο Σημίτη και στον Καραμανλη.
    Και από τον Σημίτη και τον Καραμανλή,στον Παπανδρέου και στον Σαμαρά.
    Ο πήχυς διαρκώς χαμηλώνει...
    Κάθε δεκαετία,κι ένα σκαλοπάτι πιο
    κάτω η ηγετική ποιότητα αυτής της χώρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα πω την κακιούλα μου: Κάθε χρόνο πλήρωνα συμπληρωματικό φόρο από 1200 ως 1300 ΕΥΡΩ. Φέτος περίμενα να με κλαδέψουν για τα καλά. Και δε φτάνει που πήρα το εκκαθαριστικό στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη έπεσα από τα σύννεφα όταν είδα το συμπληρωματικό φόρο μαζί με το φόρο αλληλεγγύης να είναι μόλις 1003 ΕΥΡΩ!!! Ποιος έβαλε το χέρι του; Οι αποδείξεις; Επειδή είμαι μακριά από το σπίτι μου δεν έχω τα εκκαθαριστικά για να δω τους λόγους της μείωσης. Απλά τα πλήρωσα με αντιπρόσωπο.
    Θα εισπράξετε για να καλύψετε το έλλειμμα επιπλέον από τους μισθωτοσυνταξιούχους πάλι;
    Οργανώστε τους εισπρακτικούς σας μηχανισμούς και καταργήστε τις αποδείξεις. Οι Ευρωπαϊκές χώρες κόβουν το λαιμό του εισφοροκλέφτη και φοροκλέφτη. Φτάνει πια το φαγοπότι από τους ανεξέλεγκτους ελεύθερους επαγγελματίες.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ

    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 5,8%!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 24 Σεπ 2011 10:22:00 μ.μ.

    O Kωστα(κης) Καραμανλής υπήρξε ο καταλύτης που οδήγησε την χώρα στην ηθική απαξίωση,

    ===================================
    Ή αφελής είσαι φίλε μου,
    ή πρασινοτυφλοφανατισμένος,
    ή κομματοσκυλο-πορφυροβολεμένος.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πιο πολύ κινδυνεύουμε από τον ίδιο
    το πασοκισμό που ΟΛΟΙ αυτοί, που μας "κυβερνούν", ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ στ’όνομά του…

    Προσωπικώς,δεν ξεχωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ αν κινδυνεύουμε περισσότερο ή λιγότερο.
    ΟΛΟΙ αυτοί,οι πράσινοι ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ και ”μεσσίες” της πεντάρας, ευθύνονται ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ για τη ΦΡΙΚΤΗ κατάσταση την οποία βιώνουμε…

    EINAI ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….

    Δυο χρόνια χαμένα.
    Δυο χρονια μέ ψέματα, απειλές, εκφοβισμούς τα οποία καταβύθισαν την αγορά, το εισόδημα καί την ψυχολογία τού κόσμου οδηγώντας τήν κοινωνία σέ άγνωστα μονοπάτια.

    Δύο χρόνια έφταναν γιά νά μιλά ο Βενιζέλος τήν Πέμπτη γιά κουρεμα και ο Παπανδρεου την Παρασκευη γιά τό πώς νά το κάνουμε νά φανεί
    πιο ανωδυνο στόν κοσμο.. το οτι πάμε γιά λύση αντίθετη με οσα μας έλεγαν.

    Στην Φινλανδία όταν ρωτάτε η Υπουργός Οικονομικών, πως τα κατάφερε και πηρε τόσο εύκολα εγγυήσεις απο τον Βενιζέλο, η Ουρπιλάινεν εξηγεί πως ήξερε σαν αρχηγός Σοσιαλιστικου κόμματος , πως οι Έλληνες σύντροφοι ακόμη και στα οικονομικά ζητήματα λειτουργουν και σκεφτονται πολιτικά.

    Ετσι του εξήγησε το προβλημα με τους ακροδεξιούς και την πίεση που δέχονται για την χορήγηση βοήθειας, οπότε μια εγγύηση θα τις έλυνε τα χέρια. Ο Βενιζέλος έδειξε βαθεια κατανόηση και συμφώνησε. Στην συνέχεια η Υπουργός του είπε
    ότι για να σταματήσει η σπέκουλα της ακροδεξιας μήπως οι εγγυήσεις μπορουν να είναι σε ρευστό.

    ...Αρχοντας, όπως είναι ο Ευάγγελος της απάντησε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και υπόγραψε.

    Βέβαια η Μέρκελ όταν το έμαθε έψαχνε τα χάπια της.

    24 Σεπτεμβρίου 2011 9:38 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Στο μέγαρο Μαξίμου υπάρχει ένα ελικόπτερο για να φύγουν οι προδότες.





    Θα σας καταρρίψουμε ρε αλήτες,
    έστω κι αν χρειαστεί να το κάνουμε
    με σφεντόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. επικοινωνιολόγου Γιάννη Λούλη με τίτλο «Ο δρόμος προς την άβυσσο»,
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΠΟΤΑ ?
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

    Μελέτη Treuhand για Εθνική Άμυνα: Πωλείται αντί 11 δισ. ευρώ !


    Αυτό είναι χειρότερο από την γερμανική κατοχή, είναι επιστροφή στην τουρκοκρατία:
    Ξένοι αποτιμούν την αξία της χώρας, ξένοι την πουλάνε και ξένοι την αγοράζουν.

    Χαρακτηριστικό είναι ότι αποτιμούν την ακίνητη περιουσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στα 11 δισ. ευρώ και σε αυτά περιλαμβάνουν και το κτίριο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας!

    Όταν το 2004 η Ντόιτσε Μπανκ προσέφερε 600 εκατ. ευρώ μόνο για το 10% του πρώην ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι και μόνο για την αξιοποίηση της έκτασης επί 35ετία, όχι πώληση
    (η μελέτη βρίσκεται στα χέρια του defencenet.gr), τώρα ολόκληρη η ακίνητη περιουσία κοστολογείται
    11 δισ. ευρώ !

    Το θέμα πλέον δεν είναι τι κάνει η κυβέρνηση των "Κουίσλινγκ",o TΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕ,
    η κατοχική κυβέρνηση των "Μπενιζέλων" και "Πάγκωλων". Αυτοί εκλέχθηκαν "δημοκρατικά" και με ένα πρωτοφανές πραξικόπημα υπακούουν αυτούς που τους έφεραν στην εξουσία για να εκτελέσουν διατεταγμένη αποστολή.

    Το ερώτημα είναι τι κάνει ο ελληνικός λαός και οι Έλληνες πολίτες. Το δέχεται αυτό ;
    Η Ιστορία λέει ότι κάθε λαός έχει την τύχη που του αρμόζει...

    Γιατί σοβαρή αντίδραση ακόμα δεν υπάρχει...

    Αν δεν υπάρξει ενεργός αντίσταση των Ελλήνων πολιτών, σε λίγο θα είναι αργά και για τους Έλληνες και για την Ελλάδα:
    Η γνωστή εταιρεία συμβούλων Roland Berger επεξεργάστηκε σχέδιο σύμφωνα με το οποίο για άμεση μείωση του χρέους στο 90% από το 145% του ΑΕΠ, όπως το έφτασε η νυν KATOXIKH "κυβέρνηση"...
    από 115% που το παρέλαβε,

    Πρέπει να πουληθούν τα πάντα εκτός από αρχαία μνημεία και ο Β. Σόιμπλε το δέχεται. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Ανώνυμο μυαλοχυμένο ...
    (25 Σεπ 2011 09.10 πμ)

    ( O Kωστα(κης) Καραμανλής υπήρξε ο καταλύτης που οδήγησε την χώρα στην ηθική απαξίωση,

    ===================================
    Ή αφελής είσαι φίλε μου,
    ή πρασινοτυφλοφανατισμένος,
    ή κομματοσκυλο-πορφυροβολεμένος.

    Ανώνυμε (των 09.10 πμ) αθλίε υβριστή,εθελότυφλε μαλακοπίτουρα ... δεν είμαι ουτε υπηρξα κομματόσκυλο ,απλά αγανακτισμένος, καταχρεωμένος και Εθνικά εξευτελισμένος είμαι.

    Ο πρώην Πρωθυπουργός ο βασικός υπόλογος σιωπά ... Τα μπουκώμενα φερέφωνα υβρίζουν ...


    Πριν από 7 χρόνια, στον περίφημο Μπαϊρακτάρη, ο πρώην πρωθυπουργός, Κωστάκης Καραμανλής, είχε κηρύξει ( -στα λόγια όπως αποδείχθηκε-) πόλεμο στους νταβατζήδες.

    Ηταν ένα μήνυμα του τότε ισχυρού πολιτικού άνδρα ο οποίος τελικά δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, υπέκυψε στα διαπλεκόμενα, συμβιβάστηκε μ’ αυτά και κυβέρνησε μαζί τους .

    Κυβέρνησε τη χώρα 5½ χρόνια, την άφησε να χρεοκοπήσει, υπονόµευσε κάθε αξιοκρατία, επέτρεψε στους κάθε λογής φίλους, κολλητούς, κουμπάρους και κομματικά σαχλοκούδουνα να αποµυζήσουν τον κρατικό κορβανά, θεοποίησε το ρουσφέτι, έκανε τη χώρα ένα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων.

    Έβγαινε ο μπουχέσας στα μέσα λέγοντας ότι η κυβέρνηση του διέπεται από τον κανόνα του σεμνά και ταπεινά και από δίπλα του τα τρωκτικά ροκάνιζαν ότι περνούσε έξω η μέσα από την πόρτα του Μαξίμου.

    Έτσι λοιπόν, δεν είναι τυχαίο,που ο Ανδριανός έχει 58 ακίνητα ,ο Ρουσόπουλος τις βίλες με τις πισίνες, ο Σιούφας το μισό κ-ώ-λ-ο-νάκι, ο Αρούλης τζακούζι στο ρετιρέ , ο Βουλγάρικης και η Πετραλιά τα κότερα και τα εξοχικά
    , o Λούλης το πρακτορειο της CIA κτλ …


    Για όλα αυτά ο αχρείος, δεν έχει πει λέξη ως τώρα, δυό χρόνια µετά τις εκλογές.

    O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάτι τέτοιους αποτυχημένους μαλάκες εμπιστεύτηκε ο Μπουχέσας και τον πήρε ο διάολος μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΧΡΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ..ΠΑΤΟΣ ΣΟΥ
    ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ ΜΙΜΗΣ Ι.


    "Η Ελλάδα Ποτέ δεν θα πτωχεύσει".
    Σίγουρααααα πράγματα,
    το δήλωσε δημόσια ο Βενιζέλος !!!

    ΚΑΙ ΤΟ
    «Το G20 ετοιμάζεται για ελληνική χρεοκοπία!»
    ------------------------------------
    Οι υπουργοί Οικονομικών του G20 ετοιμάζονται για ελληνική χρεοκοπία, μεταδίδει από την Ουάσινγκτον μέσω Twitter ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού δικτύου Sky News, Ed Conway.

    Όπως αναφέρει, η ελληνική χρεοκοπία -τον τύπο της οποίας δεν διευκρινίζει- προσδιορίζεται χρονικά για μετά τον Οκτώβριο, ενδεχομένως ακόμα και μετά τη σύνοδο του G20 στις Κάννες, στις αρχές Νοεμβρίου.

    Ο ίδιος τονίζει ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το βάρος των υπουργών του G20 πέφτει τώρα στην προετοιμασία των οικονομιών για την ελληνική χρεοκοπία, καθώς και στην επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Όπως υπογραμμίζει, τα κονδύλια χρηματοδότησης της Ελλάδας είναι επαρκή για όλο τον επόμενο μήνα.

    Παράλληλα, σημειώνει ότι η ελληνική χρεοκοπία δεν σημαίνει και έξοδο από την ευρωζώνη και πώς δεν υπάρχει καμία σχετική ένδειξη επ’ αυτού, σύμφωνα με το κλίμα που μεταδίδεται από την Ουάσινγκτον, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη το ετήσιο συνέδριο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ
    ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΙΠΑΤΖΟΥ ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ...
    ΚΑΡΓΙΟΛΑ
    ΚΟΛΟΓΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. για το Ι Μουνι Μιμης
    ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΑ$$ΟΚ.




    Ο Σημίτης είχε ευχαριστήσει από το βήμα της Βουλής την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Ο Πάγκαλος έχει χαρακτηρίσει το Μνημόνιο «ευλογία».

    Ε, δεν μπορούσε να μείνει πίσω ο Βενιζέλος.
    Σ' ένα κρεσέντο γλοιώδους δωσιλογισμού, ξεστόμισε τη φράση που θα τον ακολουθεί
    σε όλη την υπόλοιπη ζωή του:
    «Αλλά, εάν δεν υπήρχε ο έλεγχος της Τρόικας
    -σας το λέω μετά λόγου γνώσεως- δυστυχώς θα είχαμε και πάλι εξωκείλει δημοσιονομικά,
    όπως εξώκειλε η χώρα κατά πρωτοφανή τρόπο την περίοδο 2004-2009. Δεν είναι ζήτημα πρόθεσης.
    Είναι ζήτημα νοοτροπίας, ικανότητας, διοικητικών δομών, πρακτικών, συνηθειών, αδρανειών.
    - Ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχο γιατί έτσι μπορούμε να τεθούμε και υπό εθνικό αυτοέλεγχο και να σωθούμε».

    Τι να σχολιάσεις απ' αυτή τη φράση ;
    Μόνο οι δωσίλογοι της Κατοχής ευχαριστούσαν το ναζί SS θεό...τους
    _________________________________
    Γαμημενοι.... θεωρειτε ..επιτυχία
    το οτι θα δανειζουν σιχαμενοι !!
    Με τα σπρεντς στις 2.200 μοναδες βασης
    αχρηστα παλιοσκυλα..
    _________________________________
    Ενω πριν κατηγορουσατε τους "αλλους"
    γιατι δανειζονται!!!!
    Και με σπρεντς στις 120 μοναδες!!!
    _________________________________
    Καθικια τομαρια..
    Γουρουνοειδή κητοι
    τουρκογλου...πάγκωλοι..Μάσιαλοι ..
    κοεμτζόγλοι και λοιπά ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΟΜΑΡΙΑ
    ΤΩΝ..ΠΑΠΑΚΟΥ & GAP...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. _________________________________
    Γαμημενοι.... θεωρειτε ..επιτυχία
    το οτι θα δανειζουν σιχαμενοι !!
    Με τα σπρεντς στις 2.200 μοναδες βασης
    αχρηστα παλιοσκυλα..
    _________________________________
    Ενω πριν κατηγορουσατε τους "αλλους"
    γιατι δανειζονται!!!!
    Και με σπρεντς στις 120 μοναδες!!!
    _________________________________
    Καθικια τομαρια..
    Γουρουνοειδή κητοι
    τουρκογλου...πάγκωλοι..Μάσιαλοι ..
    κοεμτζόγλοι και λοιπά ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΟΜΑΡΙΑ
    ΤΩΝ..ΠΑΠΑΚΟΥ & GAP...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. .....Επώνυμε
    25 Σεπ 2011 11:59:00 π.μ.

    Και γω σε αγαπάω,
    καληνύχτα και όνειρα γλυκά,
    και προπαντός....απονήρευτα.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα πολιτικά κόμματα που διαχειρίστηκαν την πολιτική εξουσία του τόπου, δείχνουν να είναι βουτηγμένα μέχρι το λαιμό, στη βρωμιά και τη δυσωδία.

    Θυμάστε τον Κουρασμένο και τις στομφώδεις του εκφράσεις γιά επανίδρυση του κράτους και πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής???
    Θυμηθείτε τί ρεμούλα έγινε στην θητεία του και πώς έφυγε νύχτα...

    Οι Νεοδημοκράτες πιστοί στη τακτική της ειδωλολατρείας τους σκιάζονται και να τον αγγίξουν.


    Τα «ορφανά» του Καραμανλή δηλαδή, οι πρώην αποτυχημένοι υπουργοί, γραμματείς, βουλευτές και άλλα κυβερνητικά στελέχη αντί να ζητήσουν συγνώμη, μιας και στάθηκαν ανάξιοι της εμπιστοσύνης του Καραμανλή, αλλά και του λαού που τους ψήφισε, διαδίδουν σενάρια για επάνοδο του ,επειδή θέλουν να επανέλθουν οι ίδιοι φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ολο το φθαρμένο και διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό που μας οδήγησε μέχρις εδώ, στο τελευταίο σκαλοπάτι στη σκάλα του κακού, και που τώρα εμφανίζεται υποκριτικά έτοιμο να μας... σώσει!

    Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα το θράσος να κυκλοφορείτε δημόσια και να μας απειλείτε με επιστροφή ???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει.

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση