GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θέλουμε να ξέρουμε τι του είπε η τρόικα"...

3 σχόλια

  1. ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΜΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΥ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΔΑΝΙΚΑ, ΑΤΟΚΑ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΘΑ ΚΟΛΛΑΜΕ,ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ'ΡΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΥΠΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ :ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2011 ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΟΛΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ. ΟΝΤΩΣ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της νύκτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά

    Εμείς τα λέγαμε ότι ο Ben 10 «είναι καλός μαθητής, συνεπής και εύστροφος» , αλλά νομίζατε ότι κάνουμε πλάκα.

    Χθες βράδυ ο υπουργός Οικονομικών – που γνωρίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για επιπλέον περικοπές – αντέδρασε και είπε στους ροικανούς ότι «το μείγμα της πολιτικής που μας προτείνετε οδηγεί σε ύφεση. Και η ύφεση βαθαίνει. Επομένως όλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Δεν πρόκειται να έρθει ανάπτυξη ούτε το 2012».

    «Μείγμα πολιτικής, μέτρα που βαθαίνουν την ύφεση»; Ποιος τα έλεγε αυτά;

    Η Κυβέρνηση διά του Υπουργού Οικονομικών κάνει στροφή 180ο και ταυτίζεται με τις θέσεις του «λαϊκιστή» Σαμαρά; Οι opinion makers , που προπαγάνδιζαν αισχρά τα Μνημόνια και τα Μεσοπρόθεσμα ψάχνουν τα υπογλώσσια;

    Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος αφού τα είπε έξω από τα δόντια στην Τρόικα, διέκοψε τη συνεδρίαση, αποχώρησε από την αίθουσα και πήγε σε άλλο γραφείο προκειμένου – όπως είπε – να μιλήσει με τον Πρωθυπουργό. Λίγο αργότερα, ένα υπηρεσιακός παράγοντας μπήκε στην αίθουσα και ανακοίνωσε παγερά στους τροϊκανούς: «The meeting is over». «Οι εκπρόσωποι της τρόικα έφυγαν και επιστρέφουν εσπευσμένα σήμερα για να μεταφέρουν το πλήρες αδιέξοδο στις Βρυξέλλες».

    Εμείς στο μεταξύ, είχαμε ζωστεί τα άρματα για να πάρουμε τα βουνά, υπό τις οδηγίες του καπετάν Βαγγέλη, αλλά μας διέκοψαν και κάτσαμε να ακούσουμε τη συνέντευξη Τύπου, περιμένοντας την αναγγελία του αντάρτικου:

    Ο κ. Βενιζέλος είπε στην συνέντευξη ότι «οι συζητήσεις με τους επικεφαλής των ελεγκτών έγιναν σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και ότι όλα όσα μαθαίναμε προηγουμένως για καβγάδες και διακοπές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» (;;;). Όπως μάλιστα επισήμανε, «η διακοπή των διαπραγματεύσεων ήταν προγραμματισμένη, καθώς ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διαβουλεύσεων και ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου».

    Τζάμπα ο παλλαϊκός ξεσηκωμός, δηλαδή, άδικα καθαρίσαμε τους γκράδες και τροχίσαμε τα γιαταγάνια. Η αρτηριακή πίεση των ορκισμένων φίλων της τρόικας επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα. Θα πλασάρουν το όλο σκηνικό ως μία ευφυή κίνηση τακτικής του Υπουργού Οικονομικών.

    Για να διασκεδάσουν την υποτέλεια είπαν και μια φορά «όχι»;

    Βομβάρδισαν πριν τα μπάνια του λαού το Σύνταγμα με Σκουντ, Πάτριοτ, Τόμαχοκ και Ναπάλμ και τώρα λένε στον άμαχο πληθυσμό, που πριν από δύο μήνες προπηλάκισαν και έσπασαν στον ξύλο, ότι έχει δίκιο;

    Τα καμώματα της νύχτας τα βλέπει η μέρα και γελά; Μια στο καρφί και μια στο πέταλο ο κύριος αντιπρόεδρος. Έχει βαλθεί να τρελάνει τους τροϊκανούς, ή τον ελληνικό λαό; Μάλλον αμφότερους. Προσπαθεί να μας πείσει πως γνωρίζει καλά πως παίζονται τα πολιτικά παιχνίδια και πως δημιουργούνται οι εφήμερες εντυπώσεις. .

    Μικρός Οδυσσέας. Από factorx στις 02/09/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση