GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κων. Μητσοτάκης: "Μόνη λύση η ευρεία συναίνεση..."

Την ευρεία συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων και ιδίως των δύο μεγάλων κομμάτων επισήμανε ως απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει η χώρα από τ...

Την ευρεία συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων και ιδίως των δύο μεγάλων κομμάτων επισήμανε ως απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει η χώρα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
«Ο τόπος βρίσκεται σήμερα σε μια πολύ δύσκολη καμπή. Διαγράφεται στον ορίζοντα η απειλή μιας κρίσης γενικότερη στην Ευρώπη και παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Και αυτό συμπίπτει με την δυσκολότερη περίοδο που αντιμετωπίζει η χώρα εσωτερικά, στις σχέσεις της με την Ευρώπη και στην προσπάθεια που...
 γίνεται από τη σημερινή κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα οξύτητα προβλήματα της οικονομίας», υπογράμμισε από τα Χανιά όπου βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης. Καταλόγισε επίσης «τραγικές αρρυθμίες» στην κυβέρνηση, η οποία, όπως είπε, «είναι μια παράλυτη κυβέρνηση η οποία δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις και σπαράσσεται ταυτόχρονα από εσωτερικές αντιθέσεις».
Επισήμανε ωστόσο ότι αν και είναι πολύ εύκολο η αντιπολίτευση να χτυπήσει μια τέτοια κυβέρνηση με στόχο να την ρίξει, «δεν είναι η ώρα που πρέπει να στραφούμε προς αυτή την κατεύθυνση». «Είναι η ώρα που πρέπει να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσομε τον τόπο, βοηθώντας αυτή την κυβέρνηση που έχουμε, να αντιμετωπίσει προβλήματα, τα οποία δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες κάλπες εξέφρασε την εκτίμηση ότι «οι εκλογές δεν θα βοηθήσουν και δεν νομίζω ότι θα γίνουν».
Παρατήρησε ακόμη ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι η αξιοπιστία, ενώ εστίασε στην ανάγκη αλλαγών σε όλους τους τομείς. «Η κυβέρνηση αξιοπιστία δεν έχει, υπόσχεται πράγματα που δεν εκτελεί και ψηφίζει νομούς που δεν τους εφαρμόζει. Πρέπει να βοηθήσομε αυτή την κυβέρνηση να ακολουθήσει μια πολιτική που είναι μονόδρομος. Δεν μας επιβάλει κανείς την οικονομική εξυγίανση την δημοσιονομική πειθαρχία. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε με δανεικά», ανέφερε.
Στην κατεύθυνση αυτή, σημείωσε πρέπει να ελευθερωθεί η ιδιωτική οικονομία, η οποία παλεύει απεγνωσμένα, όπως είπε, να μειωθεί το κράτος να ακολουθηθεί μια πολιτική στην οποία όλοι συμφωνούν.
Η ευρεία συναίνεση είναι η μόνη λύση για τον τόπο, επανέλαβε, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια αντιπολίτευσης του τύπου που γνωρίζαμε στο παρελθόν. Κάλεσε παράλληλα την αντιπολίτευση να βοηθήσει στην πολιτική των αλλαγών, ενώ τάχθηκε κατά της συγκυβέρνησης.
«Η κυβέρνηση αυτά που λέει είναι σωστά. Και δεν είναι σωστά διότι μας τα λένε οι ξένοι», συμπλήρωσε, προσθέτοντας ότι και ο ίδιος πάλεψε προσωπικά επί χρόνια για τα ίδια πράγματα, αλλά δεν τον άφησαν όπως είπε, να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.
«Δεν με άφησαν, να ολοκληρώσω το έργο μου. Από τότε, επί χρόνια πολλά ζούμε με δανεικά. Επιβαρύνουμε τις επόμενες γενιές. Σήμερα είναι ανάγκη, να γίνει μια αναπροσαρμογή», τόνισε.
Δήλωσε τέλος ανήσυχος για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, αν και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Ελλάδα μπορεί να ξαναβρεί το ρυθμό της «πολύ γρηγορότερα από ότι πολλοί πιστεύουν», αρκεί να ακολουθήσουμε την σωστή πολιτική.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

46 σχόλια

  1. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,

    ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ .


    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ Μ'ΑΥΤΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΜΕ ΤΑ 100 ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ;
    ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ;
    ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ;
    ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ;
    ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ OFFSHORE;
    ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ... ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΙΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ.
    ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6 Σεπ 2011 7:41:00 μ.μ.
    a re poromene tiflopontika
    kavli pou 8eli i kolara sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6 Σεπ 2011 7:54:00 μ.μ.

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ δεν βαζεις μυαλο με τιποτα βρε κολασμενε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ...

    Ότι και να πει κανείς, για τον "Επίτιμο"... Αποστάτη της Ελληνικής πολιτικής σκηνής και για τον "ρόλο" της οσίας οικογενείας του, είναι λίγο...

    Αν και η ιστορία γράφεται μετά θάνατον, σε αυτόν έκανε το χατίρι, να τον καταγράψει εν ζωή, με τον επονείδιστο χαρακτηρισμό του εφιάλτη , του δράκουλα, και του φαταούλα…!

    Ποιός ενδιαφέρεται πιά για τον Βρυκόλακα της πολιτικής ζωής, τον Εφιάλτη του σύγχρονου Ελληνισμού και την Δρακουλίνα κόρη του.

    Η ΟCIA φαμίλια έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής τέσσερα από τα μέλη της (πατήρ ,υιός , θυγατέρα και εγγονός ) να αμείβονται πλουσιοπάροχα από το δημόσιο ταμείο .

    Η οσία οικογένεια του φαταούλα θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του Ελληνικού Λαού να της παρέχει δια βίου πλουσιοπάροχο σίτιση από το Δημόσιο Πρυτανείο.

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΕΠΙΤΙΜΕ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΜΙΣΗΤΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΑ ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΧΑΝΟ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ ,TA ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΤΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά από το IMF (International MAFIA federation)τροικα Ελληνιστί και την εμπλοκη που ειχαν στις συζητήσεις με τον Βενιζέλο, αποφάσισαν να βγάλουν από το παλαιολιθικό μουσείο τον TREX η οπως λέγανε και οι Ινδιάνοι ξεθάψαν το τομαχοουκ του πολέμου η απλά τον παλουκωμένο Δράκουλα να μας μιλήσει για το ΄"καλό" μας όπως αυτός αντιλαμβανονταν κατα τα χρόνια παλαι ποτε που ηταν πολιτικός.
    Για πόσο μαλάκες μας έχουν;
    Ενώ ο Βενιζέλος ξεσκίζεται να μας πείσει ότι όταν ξεπουλάς την περιουσία σου είσαι καλύτερα!!!!πιό άνετος! πιο ευελικτος! χωρίς περιττά έξοδα! απορώ πραγματικά με όλα αυτά τα καθαρματα που δεν έχουν ουτε ιερό και όσιο επάνω τους πόσο αληταραδες μπορεί να είναι;
    Δηλαδή τι μας λέει ότι είναι όφελος του πολίτη οταν δεν έχεις περιουσία και πληρώνεις και τον αέρα που αναπνέεις είσαι οικονομικά υγιής και ζεις καλύτερα!!! ρε για ιθαγενείς μας έχει; δηλαδή δεν μπορούμε να έχουμε την δημόσια περιούσια μας με καλύτερη διαχείρηση και έλεγχο αποτο να τις ξεπουλήσουμε για ενα κομμάτι ψωμί όπως τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή; Αν αυτοί είναι άχρηστοι και ανίκανοι και δεν μπορούν τότε το μόνο που μπορούν να κανουν είναι να ξεκουμπιστούν τα παλιοτομαρα.
    Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΠΟΙΕΊΤΑΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΊΝΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΖΌΜΕΝΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.΄
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.
    Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΤΑ ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΙΜΕ ,ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕ, ΚΑΙ ΛΑΟΜΙΣΗΤΕ … ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ.

    Η φαμίλια Μητσοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια εξηκονταετία…

    Οι μέθοδοι της… Αγίας Οικογένειας είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια.
    Αποστασίες, δολοπλοκίες και κάθε λογής πολιτικά παιχνίδια με μόνο σκοπό την ιδιοτέλεια την αρπαχτή την εξουσία...

    Νομίζω ότι ο Μητσοτάκης αντέδρασε πανικόβλητος στην προοπτική να πάμε σε πρόωρες εκλογές τώρα, γιατί βλέπει ότι η Ντόρα δεν μπαίνει με τίποτα στην νέα βουλή.

    Η ελπίδα τού Μητσοτάκη και της Ντορας είναι να γίνουν εκλογές σε 2 χρόνια, έτσι ώστε το αποδυναμωμένο ΠΑΣΟΚ να αναγκαστεί να συμμαχήσει με το Ντοροκίνημα των αρπακτικών.

    ΚΥΡΙΕ ΦΑΤΑΟΥΛΑ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ , ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Φύσιν πονηράν μεταβαλείν ου ράδιον»...

    ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ «ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ KAI ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ «ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ» ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΖΗΤΑΝΕ... ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ...

    ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ…ΑΝΟΙΧΤΟ !!!


    ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ «ΕΦΙΑΛΤΕΣ»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ :
    ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΡΙΩΝ…

    ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ...…
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ...
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ...…
    ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...…

    ΟΥΑΧ...ΧΑ... ΧΑ..........
    ΟΥΑΧ...ΧΑ... ΧΑ........
    ΟΥΑΧ...ΧΑ... ΧΑ......
    ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NTOΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΚΟΡΗ ΠΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ :

    Πατέρα κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι.
    Η χωρα θέλει ενέργεια κι οι γέροι χαμομήλι

    Μπαμπά μου κάτσε φρόνιμα, στο λέω μια και δύο
    δεν είσαι εσύ για συμβουλές, αλλά για γηροκομείο


    Μπαμπά μου κάτσε φρόνιμα, μη στρίβει το μυαλό σου,
    άσε ήσυχο τον ΛΑΟ , στο λέω για καλό σου.

    Το γήρας ουκ έρχεται μόνον, πολλάκις επιφέρει μαλάκυνση εγκεφάλου και απώλεια αίσθησης χώρο - χρόνου !!!

    H χασκογελούσα κ-ω-λ-ό-γρια Ντόρα , εκλεκτή θυγατέρα του επιτιμού εφιάλτη της Δημοκρατίας, γυρίζει από κανάλι σε κανάλι παίζοντας τον ρόλο της νέας πολιτικού που δεν έχει καμία σχέση με τα δρώμενα, τα δανεικά και τα χρωστούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η εικόνα του παλαιοκομματισμού στην πιο αποκρουστική της μορφή…

    Αλλοίμονο στην νιότη μου ,αλλοίμονο και στα καταραμένα τα γεράματα.

    Ο Πλάτων και ο Πυθαγόρας θεωρούσαν τα γηρατειά όχι τέλος της ζωής αλλά αρχή της μακάριας ζωής..

    Έλληνες μιλάμε για σπάνια περίπτωση πολιτικής σχιζοφρένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρατηρώντας όλα τα παραπάνω σχόλια που μυρίζουν βόθρο και οχετό κατάλαβα για τα καλά τί σημαίνει νεοελληνική καφρίλα, μας αξίζει πραγματικά όχι μόνο η χρεωκοπία αλλά και πολύ χειρότερα.
    Ζήτω ο Κωνσταντίνος Μητοτάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλήθεια όλοι εσείς οι ανώνυμοι που βρίζετε με τέτοια χυδαιότητα τον Μητσοτάκη πείτε μας επιτέλους ποιόν υποστηρίζετε το ΠΑΣΟΚ? Τους Παπανδρέου? Πείτε μας να ξέρουμε με τί έχουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαμαροπασόκια λυσσάξτε όσο θέλετε μαζί με τον Γιωργάκη ήρθε το τέλος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kωνσταντίνος Μητσοτάκης ο καλύτερος πρωθυπουργός της Ελλάδας τα τελευταία 100 χρόνια ο μοναδικός που ήθελε να κάνει καλό στην χώρα να την σώσει απο την χρεωκοπία αλλά δέν τον άφησαν τα Σαμαροπασόκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9.20

    Μετα το "ζητω ο Μητσοτακης"
    Μπορείς να κοιταχτείς στον καθρέπτη να δεις τον πραγματικό κάφρο.
    Μην στεναχωριέσαι απο την εικόνα που θα δεις σε 10 χρόνια θα το έχεις ξεχάσει.
    Και επειδή είσαι και καλό παιδί θα φροντίσει ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ να σου δώσει αύξηση 0+0=14% είναι η αριθμητική που χρησιμοποιεί για τους άλλους γιατι για τον κώλο του χρησιμοποιούσε την αριθμητική του μπουριού που ρουφούσε και τα υπολλείματα.

    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ βαλτον και φωτογραφία στο σπίτι σου να τον βλέπει το παιδί και να τρώει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9:33

    Εσύ να βάλεις τον Ανδρέα ρέ καριόλη Πασοκοκάφρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για δές ποιός μιλάει έχετε τόσο θράσος που θυμάστε ακόμα το 0+0=14% για τον αρχηγό σας σήμερα που μας κόβει τα πάντα κουβέντα αληταράδες Πασόκοι, τουλάχιστον ο Μητσοτάκης ζώα δέν είχε κόψει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Του 'πεσε η μασέλα
    του γερμανού των FT που είδε το σπίτι του Γερουλάνου !
    Το παρομοιάζει με θησαυροφυλάκιο...

    Εντυπωσιασμένος έμεινε ο δημοσιογράφος της γερμανικής έκδοσης των Financial Times Αντρέι Ρίμπακ από το σπίτι του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, όπου και του παραχώρησε ο Έλληνας υπουργός συνέντευξη. Χαρακτηριστικός και τίτλος του δημοσιεύματος: «Ένας Έλληνας ανοίγει το θησαυροφυλάκιό του».

    Το διαμέρισμα του Παύλου Γερουλάνου βρίσκεται κοντά στη Βουλή και έχει ασανσέρ του προηγούμενου αιώνα . Ο τίτλος «θησαυροφυλάκιο» οφείλεται στο γεγονός ότι είναι γεμάτο με ελαιογραφίες, γκραβούρες και αφρικανικές μάσκες, στιλέτα κοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους και ασημένια κουτάκια. «Αυτά δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν με έναν υπουργικό μισθό, αλλά ο απόφοιτος του Harvard ήταν επενδυτικός σύμβουλος πριν εισέλθει στην πολιτική» επισημαίνεται στο editorial.

    Στη συνέντευξη ο κ. Γερουλάνος αναφέρεται στον τουρισμό και στη θετική εξέλιξή του για την ελληνική οικονομία. «Τους πρώτους έξι μήνες ήλθαν 13% περισσότεροι τουρίστες από πέρσι» ανέφερε, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην αύξηση του αριθμού των επισκεπτών από τη Ρωσία, το Ισραήλ, τη Σερβία και την Τουρκία. « Ενώ το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011 κατά 7% περίπου, ο τουριστικός κλάδος κατέγραψε μεγάλα κέρδη» επισημαίνει ακόμη το δημοσίευμα.

    Υπενθυμίζεται επίσης ότι πέρσι ο κ.Γερουλάνος είχε οργανώσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης της κυβέρνησης με εκπροσώπους του βιομηχανικού κόσμου και των ΜΜΕ, «για να ξεπεραστούν τα εμπόδια», στην οποία συμφώνησαν οι συμμετέχοντες ότι ο κλάδος θα επιστρέψει στην ανάπτυξη, όταν βελτιωθεί σαφώς η ποιότητα των υπηρεσιών για το σχετικά υψηλό επίπεδο τιμών.

    «Οι οδομαχίες και οι απεργίες στην Αθήνα, καθώς και ο αποκλεισμός του λιμανιού του Πειραιά οδήγησαν σε πολλά αρνητικά δημοσιεύματα και μας πήγαν πίσω όσον αφορά τις παραδοσιακές αγορές μας. Χάρη στους επισκέπτες από τις νέες αγορές όμως μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε αυτές τις απώλειες» τόνισε ο κ.Γερουλάνος, που αναφέρθηκε και στη προσπάθεια του υπουργείου του να καταστήσει την Ελλάδα τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο και να προσελκύσει νέους επισκέπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιοι έβλαψαν και ποιοι έκλεψαν, ποιοι θησαύρισαν σε αυτήν την χώρα (ψωρό-κωσταινα) διαχρονικά είναι καταγεγραμμένα και μισό - δηλωμένα ...
    (Ειδικά στα Ει όλης της όσιας οικογένειας του Μητσοτακουλα και των Ντορο-υποταχτικών,γνωστών αρπαχτικών…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ανάμιξη του κάθε Μητσοτακικού-υποτακτικού Nτοροκοπρόσκυλου πολίτικου στην πολιτική δεν είχε σχεδόν ποτέ σαν κινητήρια δύναμη την παρουσία των ιδεών και την εφαρμογή της ιδεολογίας.

    Η εμπλοκή του στα πολιτικά δρώμενα ήταν σχεδόν πάντοτε αποτέλεσμα της προσδοκίας για κάποιας μορφής οικονομικής αφαίμαξης και την κοινωνικό - κρατική πατρωνία.

    Δεν χρειαζόμαστε αυτούς που καταχρέωσαν και έβλαψαν την Ελλάδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΚΑΝΔΑΛΑ , ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ , ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΝΤΟΡΟΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ…

    ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΙΜΟΙ, ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΙ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ.

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΑ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΧΑΝΟ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΤΕ…

    ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .

    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ , ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΑΜΑΡΟΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η χώρα ξεπουλιέται σήμερα το 2011 και ο Μητσοτάκης δέν έχει καμιά απολύτως ανάμιξη γιατί την κυβερνούν ο Γιώργος και ο Αντώνης οι δύο φίλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 10:07

    Εσύ στις εθνικές εκλογές το 1990, 1993, 1996, 2000, 2004, 2007, 2009 τί ψήφισες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν δεν έχω μισήσει το Μητσοτάκη! Αν δεν έχω σιχαθεί την παράταξή του που χρειάστηκε έναν τέτοιο για να πάρει την εξουσία! Όμως σήμερα παρά τις όποιες διαφωνίες μου στις κρίσεις του δέχομαι χωρίς καμιά επιφύλαξη την άποψή του πως η σημερινή συγκυρία επιτάσσει την πανεθνική ομοψυχία για να γλυτώσουμε από τον κίνδυνο του οικονομικού και όχι μόνο αφανισμού! Τα άλλα είναι λόγια και όσοι δεν συμφωνείτε ή είστε ψεύτες ή είστε τυφλοί από μίσος που χάνετε τους λουφέφες!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ;
    (ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ 28 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ)
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
    31 Οκτωβρίου 2008
    Απο την συνέντευξη – ποταμό – του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό City 99,5 και στους δημοσιογράφους Μανώλη Κοττάκη και Γιάννη Προβή.

    "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Αυτό που χρειάζεται σήμερα, είναι να καταλάβει ο ελληνικός λαός, ότι ζούμε μια δύσκολη εποχή. Και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ό,τι μας αρέσει. Ότι επειδή θέλουμε, έχουμε κεκτημένα δικαιώματα, όπως λέμε, και μαχόμαστε, δεν σημαίνει ότι τα κεκτημένα δικαιώματα είναι ιερά και απαραβίαστα. Όταν δεν έχεις χρήματα, όταν χάνεται ο κόσμος ολόκληρος, όταν η Ελλάδα φτάνει σε μια δύσκολη καμπή, οι πάντες πρέπει να προετοιμαστούνε.»"

    http://www.aera.gr/sections/crete-news/kirikas/-n-k-mainmenu-10312/3005--------.html
    Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ
    Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Ή ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ;
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για την σημερινή συγκυρία φταίνε οι εχθροί του Μητσοτάκη που κυβέρνησαν την χώρα μετά το 1981, 22 χρόνια ΠΑΣΟΚ 6 χρόνια το 2004-09 αντιμητσοτακική Νέα Δημοκρατία και μόνο 3 χρόνια το 90-93 ο ίδιος όποιος δέν το βλέπει ή είναι τυφλός ή εθελοτυφλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ξαφνικά το βρήκατε το εξιλαστήριο θύμα ο Μητσοτάκης φταίει για όλα για τον γιό του μαλακανδρέα που κατέστρεψε την Ελλάδα και της γριάς εβραιομασόνας δέν λέτε κουβέντα.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    Ο Μητσοτάκης για όσους ξέρουν λέει πάντα μόνο αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΖΗΤΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗς σαμαροπασοκια και καραμανλακια. Ο μονος που ειδε το προβλημα 20 χρονια πριν και προσπαθησε να αποτρεψει συμμαζεψει την ανδρεοπαπανδρεϊκη καταστροφη που ερχοταν μια και ξοδευαμε περισσοτερα απο οσα παραγαμε.
    ΖΗΤΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γεια σου Μητσοτακαρε! Παντα σωστος.
    Κατω το πασοκ και ο σαμαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ -ΜΑΦΙΑ.. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.. ΟΥΣΤ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΙΜΜ μπράβο,είσαι στο πνεύμα της συναίνεσης που προωθούν οι πρώην συμφοιτητές και νυν ηγέτες των πρασινογάλαζων...λογικό είναι να γλύφεις και συ εκεί που έφτυνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άν είστε Νεοδημοκράτες βρίστε μαζί με τον Μητσοτάκη και τον εαυτό σας επειδή για 30 χρόνια ψηφίζατε τον Μητσοτάκη και την Ντόρα πρώτους πάντα με διαφορά, μέχρι και στις τελευταίες εκλογές του 2009 την Ντόρα πρώτη σε σταυρούς βγάλατε στην Α' Αθηνών.
    ΒΡΙΣΤΕ και τον εαυτό σας λοιπόν, βρίστε τον!
    Άν είστε ΠΑΣΟΚ απαλλάσεστε επειδή η υπερβολική μαλακία σας έχει καταστρέψει όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα.
    Να μήν είστε ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ απίθανο, ο δικομματισμός στην Ελλάδα έπαιρνε ποσοστά της τάξης άνω του 80% πάντα μόνο με την δική σας ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 6 Σεπ 2011 9:32:00 μ.μ.

    ΠΡΟΣΕΞΕ

    ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΘΕΤΟ ΕΒΑΛΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ--ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ--ΕΦΙΑΛΤΕΣ--ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ,ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑΣ...
    ( ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗΣ ΚΟΡΑΚΛΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ...)

    ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑ ΠΟΛΑΠΛΑ
    ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΝΤΟΡΟΛΟΓΙΕΣ
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ
    ΥΠΟΣΤΕΙΚΑΜΕ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ

    ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ
    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΕ ΧΑΖΟ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ... ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΝΤΟΡΟ- ΤΡΑΓΩΔΙΑ... Η ΝΤΟΡΟ-ΩΔΕΙΑ...

    ΝΤΟΡΩΔΕΙΑ :
    Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι απαίσια
    είναι αλλιώτικη η σιωπή χωρίς παρέα.
    Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει
    η εξουσία που αγάπησα παθιασμένα.

    Δεν νιώθω θλίψη, μα μου 'χει λείψει
    η χορηγία σου, που τα 'κανε όλα ωραία.

    Είναι σκληρό για μια γυναίκα να 'ναι μόνη
    στο λέω τώρα που η αλήθεια δεν θυμώνει.

    Όση και να 'ναι η δύναμή μου, θέλω έναν κόμμα στην διαταγή μου

    Η μοναξιά στήνει παγίδες και με πληγώνει...

    Μα έχει πανσέληνο απόψε κι είναι απαίσια
    βγήκε ο δράκουλας με την δρακουλίνα του παρέα,
    το κόμμα τους έρημο χωρίς παρέα,
    ζητούν να μας ρουφήξουν το αίμα.

    Δεν νοιώθουν θλίψη, το χρήμα δεν τους έχει λείψει
    το κοριτσάκι τους υποφέρει όχι τυχαία.

    Δεν νοιώθουν θλίψη, μα τους έχει λείψει
    η μίζα σου , που τα 'κανε όλα ωραία.

    OΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όταν δέν υπάρχουν επιχειρήματα ή όλα τα επιχειρήματα είναι εναντίον μας απομένουν μόνο οι βρισιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μιλάνε για κλώνους πολιτικών αυτοί που κοιμούνται με εικόνα τον Καραμανλή ή τον Παπανδρέου.
    Κόψτε την υποκρισία παλιουποκριτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΜΙΛΗΣΕ ...
    Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΧΑΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ !!!

    Το έχουμε γράψει και σε άλλο κείμενο και θα το ξαναγράψουμε.

    Ο Εφιάλτης δεν ζει εξαιτίας της αγάπης του Θεού.

    Άποψή μας είναι ότι ζει εξαιτίας του σχεδιασμού του Θεού.

    Ο Θεός μάλλον τον κρατά ζωντανό, για καταπιεί αυτά τα οποία πρέπει να υποστεί.

    Να δει να ορκίζεται πρωθυπούργος ο Σαμαράς ,ο Κούλης θυρωρός στην Συγγρού και η Ντόρα επίτιμος πρόεδρος του γηροκομείου των αποβλήτων...

    Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση.

    Δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος στον Θεό και να τον θεωρεί τόσο διεστραμμένο, ώστε να δίνει ζωή στον δράκουλα !!!.

    ΣΩΣΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΗΤΟΥ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΫΠΟΘΕΣΗ ΌΤΙ:
    1. ΘΑ ΕΙΣΠΑΡΧΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, OFF-SHORE ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Κ.Λ.Π.) ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΔΙΣ.
    2. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ)ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ EXPRESS ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ "ΣΤΕΝΗ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ).
    3. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ (ΕΝΤΟΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ) ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΙΣΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ "ΣΤΕΝΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΕΟΥΣ (ΑΛΛΟΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ).
    ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 7:41:00


    Τα πόθεν έσχες της κόρης του εντάξει να τα βγάλεις, αλλά του γιού του ???? Ποιού γιού του ???? Δικός του είναι ????
    Αυτό να βγάλεις στη φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 09:20

    Αυτός θα είναι βαφτηστήρι του. ΄Ενα απο τα 50.000 χιλιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 6 Σεπ 2011 9:32:00 μ.μ.


    Και αυτός είναι βαφτηστήρι επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 7 Σεπ 2011 8:59:00 π.μ.

    7 Σεπ 2011 12:39:00 π.μ.

    7 Σεπ 2011 12:15:00 π.μ.

    7 Σεπ 2011 8:59:00 π.μ.

    ΄Ενας, ένας σκάνε μύτη τα φιλιότσα του δράκουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση