GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή παραίτησης (της Νάνσυ Πανταζή) από μέλος ΠΑΣΟΚ...

Αποκλειστικά στο PRESS-GR Συντρόφισσες και Σύντροφο ι, απλά μέλη του Κινήματος του ΠΑΣΟΚ και συνοδοιπόροι στους αγώνες και στ...

Αποκλειστικά στο PRESS-GR

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
απλά μέλη του Κινήματος του ΠΑΣΟΚ και συνοδοιπόροι στους αγώνες και στις διεκδικήσεις, σας αποστέλλω αυτήν την επιστολή παραίτησης ως ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπό σας, διότι είστε οι μόνοι νομιμοποιημένοι αποδέκτες (τόσο κομματικοί, όσο και και στη συνείδησή μου).
Σήμερα, 3 Σεπτέμβρη 2011, 37 χρόνια μετά την ιστορική ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος αποχωρώ και παραιτούμαι από μέλος του ΠΑΣΟΚ. Επιλέγω να απευθυνθώ σε εσάς και μόνο, επειδή θεωρώ ότι τα όργανα του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πλέον καμία κομματική νομιμοποίηση για δύο λόγους: 1. τη μη διεξαγωγή Συνεδρίου και εκλογή νέων οργάνων, όπως ορίζει το καταστατικό (έχει λήξει η θητεία τους), 2. Τη συναίνεση στη νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές του Κινήματος και τη μη λήψη των αναγκαίων πειθαρχικών διαδικασιών που...
προβλέπονται βάση καταστατικού.
Παραιτούμαι μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ εξαντλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια που έδωσα με την πίστη και την ελπίδα ότι αυτή η κυβέρνηση θα προσπερνούσε την αρχική μνημονιακή πολιτική της και θα τιμούσε τις ιδεολογικές και πολιτικές καταβολές της, καθώς και τις δεσμεύσεις της απέναντι στον Ελληνικό λαό και στο Κίνημα. Πίστευα ότι μέσα από το Κίνημα θα μπορούσαμε να δώσουμε τη μάχη της ανατροπής και όφειλα να παραμείνω, διαχωρίζοντας τις πρακτικές και πολιτικές της Κυβέρνησης από το κόμμα. Σήμερα, αντιλαμβάνομαι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η κυβέρνηση και δεν υπάρχει διαχωρισμός, διότι το ΠΑΣΟΚ σαν κίνημα δεν μπορεί να εγγυηθεί την πιο βασική αρχή του: «Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία».
Παραιτούμαι διότι δεν θέλω να παραμείνω συνένοχη σε μία πολιτική που, όχι μόνο έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεολογικά και πολιτικά πιστεύω μου, αλλά αναγνωρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν υφίσταται ως Κίνημα όταν μέσα από την κυβερνητική πολιτική έχει χάσει τον ιδεολογικό προσανατολισμό του και έχει μετατραπεί σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα χρησιμοποιώντας κατασταλτικές μεθόδους απέναντι στον Ελληνικό λαό.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συναινώ σε ένα έγκλημα που συντελείται τόσο προς τον Ελληνικό λαό όσο και προς το Κίνημα.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συνεχίσω να εθελοτυφλώ ότι πράττω το πολιτικό καθήκον μου, μέσα από καταγγελτικές ανακοινώσεις ή εκφράζοντας την αντίθεση μου.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να είμαι συνένοχη…!!!
Από σήμερα, θα δίνω τις μάχες μου στους δρόμους για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης υπερασπιζόμενη την ιστορική μνήμη του Κινήματος και σεβόμενη εσάς τους συντρόφους μου που δεν συναινείτε, ακόμα και εάν έχετε επιλέξει να παραμείνετε.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Αθανασία (Νάνσυ) Πανταζή

21 σχόλια

  1. Άλλο ένα νούμερο που πάσχει για δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο ένα νούμερο που πάσχει για δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο ένα νούμερο που πάσχει για δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο ένα νούμερο που πάσχει για δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Νάνσυ παύλα Αθανασία μου, γιατί δεν παραιτηθήκατε την εποχή των αγώνων κ των διεκδικήσεων για ρεμούλα, αναξιοκρατία, ατιμωρησία που κατέστρεψαν εντελώς λέμε την ωραία μας Ελλάδα? Ε?
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατι τρεχει στα γυφτικα ή χεστικε η φοραδα στο αλονι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέτοια στελέχη χρειάζεται ο Σύριζα, Μπράβο Νάνσυ, δυναμικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περίμενες πολύ μάλιστα. Έπρεπε να το κάνεις πιο νωρίς αφού είδες πως δε σου εξοφλούν τα γραμμάτια που σου έδωσαν για την ψήφο σου. Καημένη Νάνσυ πού πας; ποιος σε ξεγέλασε; είσαι τόσο αφελής; Αλλά τιάλλο; Δεν ήσουν ποτέ ΠΑΣΟΚ κοριτσάκι μου. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ευκολόπιστους. Έχει πιστέυω που έχουν μεγάλο βάθος, Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει σε κανένα υπογράψει γραμμάτια! Δεν εξυπηρετεί πελάτες! Κατάλαβες; Άντε στο καλό και αν δεν είσαι προγραμματισμένη από κάποιους θα το θυμάσαι και θα ντρέπεσαι!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΜΜ
    "Το ΠΑΣΟΚ δεν εξυπηρετει πελάτες...." Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Οι αρχές του κινήματός» σου και του «αειμνήστου» σας Ανδρέα, είναι αυτές που έφτασαν τη χώρα ως εδώ. Όσο για τα...«ιδεολογικά και πολιτικά σου πιστεύω», αυτά ανήκουν στον ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ και ο μόνος λόγος που τα ενστερνίζεσαι ακόμη είναι το κόμπλεξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΜΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ....ΣΤΟΚΟΣ ΞΕΡΑΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εβλεπα αυτούς που χειροκροτουσαν στην συνδιασκεψη του ΠΑΣΟΚ και εψαχνα να βρω που είχαν τις κεραιες γιατί μονο γηινοι δεν μου φανηκαν και ειδικα Ελληνες.
    Μικρα πράσινα ασήμαντα ανθρωπακια που εχουν μαθει εδω και 25 χρονια να τρεφονται από το κρατος που τώρα το κατηγορούν και τους φταίει αφου πρώτα το εχουν ξεσκισει στις μιζες και στις προμήθειες στις αρπαχτές στις ρεμουλες και τις απάτες και χώσανε μεσα όλους όσους τους ψηφίζουν.
    Μιλάμε ότι αυτοί είναι χωρίς όρια τομάρια και ξεφτιλισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε, πλέον μετά κ απ αυτή τη βαρυσήμαντη παραίτηση, με πόνο ψυχής συνειδητοποιώ πως δεν έχει ελπίδα τούτο το έθνος!!
    Δηλαδη αν η κυρία είχε μια κάποια ιδιότητα, με ποιόν ακριβώς τρόπο θα είχε παραιτηθεί;; Δίνοντας διακαναλική σε prime time
    ;; Άντε να αποχωρούν οι καλαμοκαβαλάριδες.... Άντε κ πολυ αργήσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κουφάλες κομματικοδίαιτοι πέσατε να την φατε και να την απαξιώσετε! Ουουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποια να απαξιωθεί καημένε! Πότε γεννήθηκε, πότε ωρίμασε, πότε έβγαλε συμπεράσματα; Θα βρήκε κάποιον με μέλλον λαμπρό και την κάνει με μικρά πηδηματάκια αλλά φωναχτά! Οι κρατικοδίαιτοι που λέει κάποιος βρίσκονται στον κρατικό μηχανισμό ως απομεινάρια της δεξιάς προ Πεπονή και όσοι κατά χιλιάδες χώθηκαν επί καταλληλότερου και σήμερα λησσάνε που μπαίνουν φραγμοί και ξεκαθαρίζεται η βρωμιά από τους συνταξιούχους πεθαμένους και άλλους κατά φαντασίαν ανάπηρους. Εδώ μέσα είστε πολλοί που τα βάζεται με το ΠΑΣΟΚ γιατί καθαρίζει την κόπρο του Αυγείου μεσα στην οποία κολυμπάτε. Θα πέτε εκεί από όπου ήλθατε και κανένας δε σας σώζει όσο κι αν συκοφαντείτε το ΠΑΣΟΚ . Προσπαθείτε με όλες σας τις δυνάμεις να ρίξετε την Κυβέρνηση έτσι όπως πάντα έκανε η Δεξιά στην ιστορία της χώρας με τα σημερινά αποτελέσματα !Τούτη τη φορά όμως δε θα περάσετε!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ι Μουνι Μιμης
    να μας ενημερώσει τάχυσταααααααααα



    Wikileaks: Πως θα αποφύγει ο ΓΑΠ να τον αποκαλούν "Amerikanaki".
    ____________________________________
    Σε τηλεγράφημα, της 30ης Οκτωβρίου 2009,
    ο Σπέκχαρντ εκτός του ότι ενημερώνει τον Αμερικάνο Ναύαρχο Roughead που θα επισκεφθεί την Αθήνα, πως ο νέος Πρωθυπουργός Παπανδρέου έχει αμερικανίδα μάνα και έχει ζήσει στις ΗΠΑ, προσθέτει και ότι:

    Ο νέος Πρωθυπουργός πρέπει να χρησιμοποιεί στο εσωτερικό της χώρας, προσεγμένη ρητορική για να αποφύγει να τον αποκαλούν "Amerikanaki", και οι τελευταίες επαφές μαζί του ήταν πολύ θετικές....
    ______________________________________________
    http://wikileaks.org/cable/2009/10/09ATHENS1589.html
    Subject Scenesetter For Adm Roughead's Visit
    To Greece
    Origin Embassy Athens (Greece)
    Cable time Fri, 30 Oct 2009 09:38 UTC
    Classification SECRET//NOFORN
    Source

    New PM (and Foreign Minister) Papandreou has an American mother, has lived and studied in the U.S., and having been Foreign Minister under a previous PASOK administration, developed a good reputation in the international community as a thoughtful and constructive interlocutor. While he must use careful rhetoric domestically to avoid the "Amerikanaki" (little American) label by detractors, our recent engagements with him have been positive.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @IMM
    καταρχην η τελευαια ανκαλυψη του ΠΑΘΟΚ τα λεει ολα για τους δικους του, ξερεις εσυ του πρετωριανους με την προσωπικη διαφορα στο μισθολογιο. Α, δε λεμε για ΔΕΚΟ και ολυμπιακη. Η καραμελα με τους πεθαμενους τη διαβαζω εδω και 2χρονια.
    Αν εκανες στρατο που αμφιβαλω, οι κουνιστοι δεν....Τοτε θα ηξερες το σημειοτων. Ε, σε τετοια κατασταση "κινησης" ειναι και η κυβερνηση.

    ΟΥΣΤ προδωτες ΠΑΣΟΚΟΝΔτες ερχεται η ωρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλα εκανε...μαυρη πετρα... και ουτε καλημερα στους χαζοπασοκους που ακομα και τωρα δεν καταλαβαινουν...το 2011 θα βγουμε στις αγορες,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να ξέραμε και Ελληνικά τουλάχιστο να βρίζαμε σωστά! παπαγαλάκια, που το πήρατε πάνω σας. Ποιος σας πληρώνει;

    80ρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γεια σου ρε νανσυ παλλικαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση