GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση «αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος...

Συγκέντρωση στην στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποίησαν οι «αγανακτισμένοι». «Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε αποφασισμένο...

Συγκέντρωση στην στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποίησαν οι «αγανακτισμένοι». «Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι για να φύγουν αυτοί που...
 μας οδήγησαν εδώ», ανέφεραν σε σχετική τους ανακοίνωση.
Συλλαλητήρια στους δρόμους γύρω από τη ΔΕΘ διοργανώνουν την επόμενη εβδομάδα (Σάββατο 10 Σεπτέμβρη) οι «αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης.

22 σχόλια

  1. ΑΜΑ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ που ξέρεις γιατί δε μας το λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Σημερα 3 Σεπτεμβρη το λαιτ - γκευ Πασοκ ειναι πισω 5 % από την ΝΔ

    γιατι δεν ακολουθει την γραμμη δρ Κουτσουκου στην Παιδεια, υγεια, τραπεζες, πολιτικη

    Οπως το πανε θα βγαλουν τον Σαμαρα με 15% διαφορα!

    Η μονη λυση να σωθει το Πασοκ και ο Γιωργος τον οποιο δουλευει η συμμορια ανικανων γκευ πορνιδιων, που ειναι διπλα του
    ειναι να φυγουν οι γκευ και οι πορνες

    και να ξαναγυρισει το Πασοκ στην γραμμα δρ Κουτσουκου με νικη 11% διαφορα!

    Ζητω ο Ανδρεας Παπανδρεου και ο πολιτικος συνεχιστης δρ Κουτσουκος

    Κατω τα φλωρια οι ανικανοι και οι πορνες

    Ασημινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού ακούστηκε «επαναστάτες» να πηγαίνουν για μπάνια και να ξαναδίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβρη (όπως οι μετεξεταστέοι);!

    Ρε ΟΥΣΤ λέμε! Βρωμίλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανάμεσα στους Έλληνες υπάρχουν και Μακάκες.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατι καινουργιο δεν το αντεχετε ρε παπουδες αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιό είναι το καινούργιο;;;;;; Μη μας κρατάς σε αγωνία... πες μας, πες μας, πες μας, πες μας.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν για να κάνουν επαναστατική γυμναστική, να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας, να καπνίσουν τα χασίσια τους στα αντίσκηνα, να κατουρήσουν τα δεντράκια της πλατείας, να βρωμίσουν τα μάρμαρα, να κλείσουν την κυκλοφορία, να εμποδίσουν τον κόσμο να πάει στη δουλειά του, να κυβερνήσουν τα συνδικάτα, να κλείσουν όλα τα επαγγέλματα, να χρεοκοπήσει η χώρα, να πάμε στη δραχμή, να πληρώνουμε μια περιουσία για ένα λίτρο πετρέλαιο, να γίνονται διακοπές ρεύματος, να σταματούν οι δημόσιες συγκοινωνίες, να παγώνουν οι άρρωστοι στα νοσοκομεία, να μην έχουν καύσιμα τα ασθενοφόρα, να φύγουν οι μισοί Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό, να εξαθλιωθούν ολότελα οι ξένοι μετανάστες στην Ελλάδα, να πεθαίνουν στους δρόμους, να φτιάχνουν συμμορίες, να σκοτώνουν για να ζήσουν, να καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια, να πιάσει πάτο η Ελλάδα, να χάσει τα δικαιώματά της στο Αιγαίο, να της πάρουν μερικά νησιά οι Τούρκοι, να χτυπήσουν την Κύπρο, να την αφήσουμε αβοήθητη για μια ακόμα φορά, να βγει ένας φωτισμένος δικτάτορας, να μείνει 40 χρόνια στην εξουσία σαν την Παπαρήγα, να χωριστούν οι Έλληνες σε κομματικούς και μη, να δουλεύουν οι μη κομματικοί σαν τα σκυλιά, να πληρώνονται ένα κομμάτι ψωμί, να τους παρακολουθούν, να τους ρίχνουν ρετσινιές, να τους υποχρεώνουν να ακούν μπαλαλάικες, να τραγουδάνε εμβατήρια, να μείνει μόνο ένα κανάλι στην τηλεόραση, να βλέπουμε παρουσιάστριες με άβγαλτα φρύδια, να παντρευόμαστε συντρόφισσες με αξύριστα πόδια. Από τις μπαλαλάικες και κάτω κάνω πλάκα, τα προηγούμενα όμως τα θεωρώ πιθανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπαλαλαικα ξε μπαλαλαικα ωραια τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ψυφιζε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΚΛΠ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΨΙΛΟΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πηγαν ασφαλως και οι γνωστοι-πασιγνωστοι πλεον αντεξουσιαστες (παραλρατικοι) τα τσογλανακια οι αριστεριστες να στηριξουν το κρατος που ειναι ο χορηγος τους (σε χρημα και σε ειδος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το "κοπάδι" της συγκέντρωσης

    Χιλιάδες συγκεντρωμένων στο Σύνταγμα. Το μείγμα άνεργοι, χαμηλόμισθοι, υψηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, υψηλοσυνταξιούχοι, βασικής εκπαίδευσης και πανεπιστημιακής, θιγμένοι και μη απ΄την κυβερνητική πολιτική. Στόχοι και απαιτήσεις η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, δημοκρατία και όχι κομματοκρατία και το κερασάκι η σύλληψη και καταδίκη με συνοπτικές διαδικασίες των κλεφτών πολιτικών και η διαπόμπευσής τους, ενώπιων τους εάν ήταν δυνατόν. Ο μοναδικός σκοπός όμως της προσπάθειας είναι, χωρίς να γίνεται αντιληπτό, να πάρουν οι κερδοσκόποι τα τεράστια κέρδη των στοιχημάτων τους. Στοιχήματα αρκετών δισεκατομμυρίων στην πτώχευση της Ελλάδας. Οι κερδοσκόποι που εντέχνως πέρασαν τη λογική, μέσω ηλεκτρονικής πληροφόρησης, πως δεν πρέπει να χάσετε αυτά που δεν δικαιούσθε, γι αυτό το λόγο αυτό που δεν μπορούν να καταφέρουν οι υψηλόμισθοι – αργόμισθοι συνδικαλιστές θα το καταφέρει το κοπάδι που χωρίς άποψη, ανιστόρητο, με ρηχή μνήμη και επιμονή θα το καταφέρει. Αντιλαμβάνομαι πως θα κατηγορηθώ για τα παραπάνω, αλλά θα ήθελα να εξηγήσω πως δεν ψηφίζω μεγάλο κόμμα, στηρίζω όμως μια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε και δεν έχει ολοκληρωθεί. Δεν ισχυρίζομαι ότι μας κυβερνούν γίγαντες, το κοινοβούλιο μας απαρτίζεται από πολιτικούς νάνους, είναι όμως κατ’εικόνα και ομοίωσή μας. Δεν πρέπει όμως να παραβλέπουμε ότι όλα όσα έκανε στη σύντομη ζωή της αυτή η κυβέρνηση είναι μηδενικά διότι εάν πέρσι τέτοιο καιρό πτωχεύαμε τα ζητούμενα σήμερα θα ήταν διαφορετικά. Για την αντιπολίτευση δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν υπάρχει. Τα media και οι θιασώτες τους ξερόλες, μέρος του προβλήματος. Οι πανεπιστημιακοί μας δάσκαλοι, βλέπε τα πανεπιστήμια της χώρας και την κατάταξή τους στην παγκόσμια ιεραρχία. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και εύχομαι κάποτε να αποκτήσουμε ανεξάρτητη σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ…

    ΟΣΟ ΓΡΗΓOΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΟΙ KAΦΡΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝΕ ΣΑΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΣΑΝ ΦΤΗΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ (OYTE KAN ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ) ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ UΑΕ (ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ).

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. MAKAΡI NA ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ… ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙ!!!

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ!!!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΦΡΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΙΟ…

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

    Μείνε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. …και λοιποί αγωνιστές, «αμεσοδημοκράτες», πατριώτες, «δεμπληρωνάδες», λαϊκώς οργισμένοι και θιγμένοι, που φωνάζατε με όλη σας τη δύναμη για την επιθετική πολιτική της «εθνοπροδοτικής χούντας», του τερατουργήματος της πολιτικής της τρόικας (sic), της απέραντης κοινωνικής ανισότητας, και της στοχευόμενης αντιλαϊκής τακτικής της τραπεζικής ολιγαρχίας, που μουντζώσατε και βρίσατε από τα εσώψυχά σας, που απαρνηθήκατε σπίτι, οικογένεια και δουλειά προσμένοντας τα ελικόπτερα που θα φυγαδεύσουν βουλευτές υπό τις ζητωκραυγές του επαναστατημένου λαού, και που με τόλμη, πάθος και αυτοθυσία στεριώσατε στις πλατείες για να διεκδικήσετε «ψωμί, παιδεία, ελευθερία»,…

    …πώς τα περάσατε στις διακοπές;



    Το ελληνάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σήμερα που ξεκινάει η φθινοπωρινή σαιζόν επανάστασης, θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχηθώ καλό «καυτό» Φθινόπωρο στους απανταχού αγωνιστές, που αν και ενάμιση μήνα τώρα μας είχαν αφήσει στο έλεος της εθνοπροδοτικής χούντας, αυτή τη φορά επανέρχονται αποφασισμένοι για ανατροπή του συστήματος και του καθεστώτος, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σε καθε στοιχημα,η μια απο τις δυο πλευρες αναγκαστικα κερδιζει...

    θα βγουμε στις αγορες το 2011,και ολα θα γινουν καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξεκινήσατε αγαναχτισμένοι, συνεχίζετε μαλακισμένοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποτε θα κατεβουν οι παρακρατικοι-αντιεξουσιαστες να κανουν τη βρωμικη δουλιτσα που τους εχει αναθεσει το υπουργειο δημοσιας ταξης και η αμερικανικη πρεσβεια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 4 Σεπ 2011 1:15:00 π.μ.
    kala afto enoeite alla an prolavoume pes mou ti tha mou kaneis??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. to ti tha sou kano tha to deis sta prupolaia malakismeno pou poulas aristeriliki kai pairneis xartzilikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση