GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βενιζέλος, οι «μαύρες» ημέρες στην Πολωνία και ο αδιάλλακτος Τόμσεν...

Από το  sofokleous10.gr Η άτυπη συνεδρίαση του Eurogroup που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία την προηγούμενη Παρασκευή, θα μείνει ανεξίτηλη ...

Από το sofokleous10.gr
Η άτυπη συνεδρίαση του Eurogroup που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία την προηγούμενη Παρασκευή, θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη του «τσάρου» της ελληνικής οικονομίας. Κύκλοι του υπουργείου οικονομικών τόνιζαν πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο την Παρασκευή στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, καθώς οι ομόλογοί του άσκησαν σκληρή κριτική για τη μη υλοποίηση των στόχων του μεσοπρόθεσμου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η...
Γερμανία και όσοι την ακολουθούν (Αυστρία, Ολλανδία, Σλοβακία, Φινλανδία) διαμήνυσαν στον έλληνα υπουργό Οικονομικών πως δεν θα δοθεί η 6η δόση εάν δεν δώσει το πράσινο φως η τρόικα. Μάλιστα κάποιοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι φέρεται κατηγόρησαν έντονα την κυβέρνηση της Αθήνας για τις καθυστερήσεις στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων και των μεταρρυθμίσεων.
«Βαρύ» το κλίμα 
Το «βαρύ» κλίμα που επικράτησε στην Πολωνία έφερε σε πολύ δύσκολη θέση των Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα με… κομμένα τα φτερά. Ο υπουργός Οικονομικών, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για όσα διημείφθησαν στο Eurogroup, τονίζοντας του ότι τα περιθώρια για την Ελλάδα έχουν εξαντληθεί και απαιτούνται άμεσα νέα μέτρα για να πειστούν οι τροϊκανοί να δώσουν το «οκ» για να δοθεί η 6η δόση. Υπό των νέων αρνητικών εξελίξεων ο πρωθυπουργός συνεκάλεσε την Κυριακή έκτακτη κυβερνητική επιτροπή, η οποία Ανέφερε διαμόρφωσε ένα καθαρό πλαίσιο, στο οποίο θα κινηθεί ο υπουργός Οικονομικών στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας με τους εκπροσώπους της τρόικας. Κύριος στόχος του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι, όπως είπε, «να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να πετύχουμε τους δημοσιονομικούς στόχους, να διαμορφώσουμε προϋπολογισμό του 2012 που οδηγεί σε πρωτογενή πλεονάσματα και να δείξουμε ότι έχουν γίνει βήματα και θα κάνουμε πιο γρήγρα και αποφασιστικά βήματα».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επισήμανε ότι προς επίτευξη των στόχων αυτών πρέπει να εφαρμοστούν συγκεκριμένες πολτικές, που περιλαμβάνονται στο ισχύον Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης, ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε ότι θα συνέλθει εκ νέου η κυβερνητική επιτροπή τη Δευτέρα προς εξειδίκευση αποφάσεων. Επισήμανε ότι είναι βαρύ, αλλά δίκαιο το τέλος ακινήτων, και αναμένεται να επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα για το 2011. Η κυβέρνηση έχει κάνει ένα υποθετικό υπολογισμό για πιθανή απόδοση του μέτρου, αλλά εάν η τρόικα ότι πρέπει να κάνουμε μειωμένο υπολογισμό απόδοσης, τότε θα πρέπει να ληφθούν νέα μέτρα, ανέφερε ο κ. Βενιζέλος απαντώντας σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις.
Θα πειστεί η τρόικα; 
Θα καταφέρει ο έλληνας υπουργός Οικονομικών να πείσει την τρόικα; Πηγές του υπουργείου υπογράμμιζαν πως έχει πολύ δύσκολο έργο αύριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς οι τροϊκανοί εμφανίζονται ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι από τα τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα στο δημοσιονομικό μέτωπό και από την αναποφασιστικότητα της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την πιο σκληρή στάση κρατά ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, ο κ. Πολ Τόμσεν, ο οποίος τα… μάζεψε και έφυγε πριν δυο εβδομάδες λόγω των διαφωνιών για τις δαπάνες στο δημόσιο. Οι ίδιες πληγές υποστηρίζουν πως ο κ. Τόμσεν εμφανίζεται αδιάλλακτος και τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις πως ένα η Αθήνα αυτή τη φορά δεν εκπληρώσει τα υποσχέσεις της, η τρόικα θα διακόψει και πάλι τις συνομιλίες και δεν θα εγκρίνει την επόμενη δόση του δανείου. Από την πλευρά του το οικονομικό επιτελείο μιλά για στυγνό εκβιασμό, ωστόσο δεν έχει περιθώρια να εντείνει την κόντρα, δεδομένου πως τα διαθέσιμα του δημοσίου επαρκούν ως τα μέσα Οκτωβρίου και εάν δεν εκταμιευτεί η έκτη δόση χώρα κινδυνεύει με στάση πληρωμών.
Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η κυβέρνηση αποφάσισε τη λήψη νέων μέτρων – οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απόλυση 100.000 δημοσίων υπαλλήλων και της ψήφιση νέου μισθολογίου λιτότητας – ώστε να πειστεί η τρόικα πως θα επιτευχθούν οι στόχοι του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Να σημειωθεί πως μετά τη τηλεδιάσκεψη του υπουργού Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας θα πραγματοποιηθεί νέα κυβερνητική σύσκεψη, στην θα εξειδικευτούν τα νέα μέτρα.

18 σχόλια

  1. Αν... λέω άν. Αν έλεγε ό Βενιζέλος "εντάξει κύριοι. Κι εμείς σκεφτόμαστε να παραιτηθούμε και να μην πάρουμε την 6η δόση". Τι μπορεί να γινόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 19 Σεπ 2011 3:43:00 μ.μ.
    Τι μπορεί να γινόταν;

    ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ 6η ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ 50 ΔΙΣ. ΜΕΤΡΗΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " ...καθώς οι ομόλογοί του άσκησαν σκληρή κριτική για τη μη υλοποίηση των στόχων του μεσοπρόθεσμου."

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.43 οι πλατείες έπρεπε εδώ και βδομάδες να είναι γεμάτες κάθε μέρα όπως το Μάιο-Ιούνιο.Αυτή είναι η καλύτερη διαπραγμάτευση και φυσικά κανένας Βενιζέλος που είναι δικός τους,τροϊκανός,όπως και όλη η κυβέρνηση και όλη η ΝΔ παρά τα παιχνιδάκια της πλάκας που παίζει,δεν θα διαπραγματευτεί για το λαό.Έργο του λαού είναι αυτό...
    Μόνο έτσι μπορεί να χαλαρώσει τη θηλειά από το λαιμό του λαού.
    Ό,τι και να λένε οι κυβερνώντες και οι τροϊκανοί,το λαό ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kyrie Venizelo, pote 8a apeley8erwsete plhrws kai oysiastika to farmakeytiko epaggelma? Mas doyleyete kai eseis opws o kyrios... Loverdos kai h gynaika toy h dhmosia ypallhlos? Yparxoyn akoma kai shmera ply8hsmiaka kai gewgrafika krhthria gia thn idrysh newn farmakein, pote 8a katargh8oyn ayta? Einai paranoma kai antisyntagmatika symfwna me to syntagma, thn koinh logikh kai tis apofaseis ths Olomeleias (2006 kai 06/2011) toy Symboylioy ths Epikrateias. Akoma, oi kratikes adeies leitoyrgias twn farmakeiwn den epistrefontai me th synta3iodothsh, alla emporeyontai mayra... kai paranoma meta3y farmakopoiwn, opws akribws kanoyn kai oi ta3itzhdes kai oi forthgatzhdes. Epishs, oi farmakopoioi klhronomoyn tis KRATIKES adeies leitoyrgias -mesw systegashs- twn farmakeiwn toys sta paidia toys, enw alloi neoi farmakopoioi poy den exoyn goneis farmakopoioys, den mporoyn na ergastoyn giati to epaggelma einai 8eokleisto. Aytos o ergasiakos mesaiwnas twn kleistwn epaggelmatwn kyrie Antiproedre pote 8a katargh8ei? Prepei na mas to pei h tro'i'ka kai ayto? Eseis den to 3erete oti ola ayta einai pera apo ka8e logikh? H mayrh... agorapwlhsia kratikwn adeiwn gia thn askhsh epaggelmatwn einai nomimh kyrie Venizelo? Einai dhmosio symferon h prostasia twn hdh askoyntwn ena epaggelma? Yparxei sthn Eyrwph klhronomikh ergasia mesw klhronomikhs metabibashs kratikhs adeias leitoyrgias gia thn prosbash se ena epaggelma? Ws pote oi farmakopoioi 8a exoyn kleisto epaggelma gia na bgazoyn... 10.000 euro ka8e mhna?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι δημοσκοπήσεις κάνουνε ό,τι μπορούνε οι καημένες,πάνε να τους σηκώσουνε και τους δυο τους,αλλά και πάλι το 25% δεν το πιάνουνε!
    Κι έχεις και τον άλλο να σου ζητάει αυτοδυναμία!
    Αστεία πράματα!
    Λαϊκό μέτωπο της αριστεράς τώρα.
    Να φύγει η τρόικα,να φύγουν οι τοποτηρητές της.ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ για να
    καλύψει η χώρα τις ανάγκες της.
    Εκεί που πάνε κι άλλες χώρες να ζητήσουν χωρίς να πουλήσουν και τα ασημικά τους.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    10% έκτακτη εισφορά ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    και ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ.
    Κι άμα δεν αντέχουν οι τράπεζες να τρέχουν καπιταλιστική επιχείρηση χωρίς να τις συντηρεί ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,
    να φύγουνε ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ της χώρας ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    Δεν σας γουστάρουμε ρε τροϊκανοί.
    Είστε αισχροί και άθλιοι τοκογλύφοι.
    Ό,τι Μνημόνιο έχει υπογραφεί από πέρσι θα γραφτεί στο χιόνι.
    Παίζετε και τους δύσκολους,
    ερχόμαστε-δεν ερχόμαστε,κάνουμε τηλεδιάσκεψη-δεν κάνουμε κλπ;
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ενός ολόκληρου λαού.Θα πάμε αλλού,να πληρώνουμε λιγότερα,να έχουμε και μεις κάποιο όφελος.
    Μα πάνω απ'όλα να κρατήσουμε τα νησιά και την Ακρόπολη.
    ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ;;;
    ΜΑΛΛΟΝ ΥΗΛΕΜΑΛΑΚΙΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΜΑΔΙΚΑ !
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
    Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥΤΟ ,Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΕΙΝΟ
    ΑΝΤΗΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ.

    Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ " ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ " ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ,
    ΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΕΙ
    ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν νομιζετε οτι το αντιστοιχο του Λεφτα υπαρχουν ειναι του Σαμαρα ..εγω θα τα καταφερω????(αρκει να με γραψει η ιστοπια ως πρωθυπουργο)
    και το απολυτα τρελω ειναι που υπαρχει κοσμος που τους πιστευει....τρομαρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4.34 είμαι ο 3,43 και λέω ότι στις πλάτείες βρίσκομαι από τότε που άρχισε το παιχνίδι. Αλλά οι πλατείες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Χρειάζονται ΗΓΕΤΗ ΣΟΒΑΡΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. Και το σπουδαιότερο να μην ασκεί το επάγγελμα του πολιτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι δεν ακούμε τίποτε για μείωση του αριθμού των βουλευτών;

    Γιατί δεν μειώνεται ο αριθμός των υπαλλήλων της Βουλής που σήμερα είναι 3.000;

    Γιατί δεν μειώνεται το προσωπικό στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών;

    Γιατί δεν γίνονται οι 18 μισθοί τους 12 όπως όλων των υπολοίπων;

    Ο Βενιζέλος θα έπρεπε να βλέπει τη φάτσα του στον καθρέφτη και να τη φτύνει. Η υποκρισία του και η αναλγησία του θα μείνουν παροιμειώδεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΥΑΓΕΛΑΔΑ με την ΣΠΟΓΓΩΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ ...- Πήγε να αντιγράψει Τσώρτσιλ, ο οποίος απεχθανόταν τους Σοσιαλιστές.

    Η ιστορική φιγούρα που ταιριάζει στον Βενιζέλο είναι αυτή του Στρατηγού Πεταίν, ο οποίος παρέδωσε την κυριαρχία της Γαλλίας στους Ναζί.
    Από αυτόν να κλέψει αποφθέγματα
    για ΌΣΟ προλαβαίνει......

    + Τώρα που η Τρόικα στο Βροτσλαβ του απέδωσε την ..απόλυση του

    χι χι χι.....αυτό σκούζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πασοκ χουντα φτωχεια και ανεργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8.38
    δεν εχει σημασια σε πιανου χερια εσκασε η βομβα και μας πιτσιλισε με τα σκ...του παρελθοντος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Βενιζέλος χθές ήταν καθαρή περίπτωση “επείγοντος ψυχιατρικού περιστατικού”.

    Υπάρχει ακόμα ο Στεφανής
    στο πασοκ ;


    Δεστε τώρα, πώς ταιριάζουν οι στίχοι τού…Ρουβά !!!
    (Αίμα δάκρυα κι ιδρώτας)
    _________________________
    ”’Στρίμωξα τα δάκρυά μου
    μες στην πράσινη βαλίτσα
    μάζεψα και τον ιδρώτα
    με στυπόχαρτο”
    ………..
    ………..
    Κρίμα δεν κράτησε
    γρήγορα τέλειωσε
    γεια χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
    ........................
    Απαγορεύεται το ομιλείν.


    Ο πανικός του Βενιζέλου μπροστά στην εμφάνηση Σαμαρά διαψεύδει όλους τους δήθεν αναλυτές που με κόπο έβρισκαν ψεγάδια στην ομιλία Σαμαρά. Όσο και αν το παλέψατε παληκάρια ο Βενιζέλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την δουλειά σας, σας κατσάδιασε και είπε να αναλάβει μόνος του, αλλά…

    Η μάνα μου, μου είπε ότι τρόμαξε τόσο πολύ, που το πρωί περίμενε να δει τα τανκς στους δρόμους.

    Άκουγε λέει ερπύστριες όλο το βράδυ!
    Μάλλον τα σκουπιδιάρικα θα ήταν και μπερδεύτηκε.
    Είδατε πειθώ ο Μπένυ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αναμενόμενη ήταν η βόμβα η οποία έσκασε την προηγούμενη εβδομάδα και το ωστικό της κύμα τώρα αρχίζει να δημιουργείται!
    Αναμενόταν από την αποκάλυψη του ότι ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου είχε αρχίσει κρυφές συνομιλίες με τον «όπου Στρως το ’καν» (Ντομινίκ Στρος Καν) από τον Φεβρουάριο κιόλας του 2009 και ενώ ήταν στην Αντιπολίτευση ακόμα και χωρίς προοπτική εκλογών στον ορίζοντα, για την υπαγωγή της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό ταμείο.
    Αναμενόταν από την στιγμή που ο τέως Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και νυν Βουλευτής ΦίλιπποςΣαχινίδης πέρσι το Μάϊο και από βήματος της Βουλής είχε ομολογήσει ανερυθρίαστα ότι “Όταν το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο”, είπε και χαρακτήρισε το ΔΝΤ ως “πρώτη επιλογή και μόνη που υπήρχε από τις 5 Οκτωβρίου και μετά”
    Αναμενόταν όταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου απειλούσε σαν τον τελευταίο μαφιόζο του Ευρωπαίους «εταίρους» μας με πιστόλια στο τραπέζι και κακολογούσε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τους μισούς εν δυνάμει ψηφοφόρους του δηλαδή!
    Την εκπυρσοκρότηση του πυροκροτητή της βόμβας την έκανε η αποκάλυψη της ότι ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ ήταν προσωπικός φίλος του Παπακωνσταντίνου και ότι η ΕΛΣΤΑΤ είχε επί τούτου διογκωθεί για να είναι μεγαλύτερο ακόμη και την Ιρλανδίας το οποίο εκείνη την εποχή ήταν 14%.
    Το αποτέλεσμα ήταν το ΠΑΣΟΚ να παρουσιάσει το Ελληνικό χρέος ως 15.2% και την ανάγκη να υπαχθούμε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΜΝΗΜΟΝΙΟ2 – ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    Τώρα παρακολουθούμε το ωστικό κύμα να γεννάται και καλά θα κάνουμε να προετοιμαστούμε για τις επιπτώσεις του στην Πολιτική ζωή.
    Ξέρετε!
    Ξηρά τροφή, πιστόια και «ντου» στα γραφεία των ΠΑΣΟΚων!
    Σε γενικές γραμμές αυτή είναι η ημιτελής πολιτική ανάλυση γιατί τα γεγονότα τρέχουν το ωστικό κύμα συσσωρεύεται και οι εξελίξεις τρέχουν!

    Διαχρονικά τώρα αυτό που δεν αλλάζει είναι τα μπινελίκια!
    Έτοιμοι λοιπόν!
    Γαμώ την κοινωνία σου ρε πούστη Παπαντρέου και το μουνί της μάνας σου της πουτάνας της εβρε που σε γλίστραγε.
    Γαμώ την ψυχή του αλήτη του πατέρα σου του μέγα θαθατζή που σε έσπειρε για την δυστυχία μας.
    Γαμώ όλη την κοινοβολευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, έναν-έναν και όλους μαζί γαμώ ότι έχουν ιερό και δεν έχουν.
    Πούστηδες γαμημένοι ξεκωλιάριδες , ψωλορουφίγματα σκυλιών απ τις πουτάνες τις κλανοβαλβίδες τις μανάδες σας.
    Χέζω το ΠΑΣΟΚ σας ζώα και χέζω τους πεθαμένους σας και χέζω και τους αγώνες σας.
    Γαμώ το πολυτεχνείο σας και γαμώ και την πουτάνα την Δαμανάκη όσο δεν την γάμησε το ΕΣΑτζήδικο το κλομπ.
    Γαμώ σε ρε κλαπάρχιδο γαπ και σένα και την μάνα σου και το φρικιό την γυναίκα σου και το πουτανάκι την κόρη σου που δεν έχει αφήσει πούτσα Πακιστάνου να πέσει στο Λονδίνο που κάνει το μεταπτυχιακό της στο ψωλοκλείδωμα και στις πουτσολαβές!
    Θα κρεμαστείτε ρε κωλομπίνες όλοι σας στο Σύνταγμα και το σκατό σας θα βγαίνει μαζί με την ψυχή σας.
    Ή τα σκατά που είναι η ψυχή σας θα βγαίνουν από την κωλοσουφρίδα σας που τόσο καιρό την χρησιμοποιείτε για στόμα και για να προσβάλετε τον Έλληνα.
    Γαμώ τα ιερά και τα όσια σας και τα κόκαλα των πεθαμένων σας σκατομπινέδες ΠΑΣΟΚοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10% ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΣΟ ΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ.
    ΚΙ ΑΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 10%.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ,ΠΑΡΤΕ ΤΑ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ,
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.
    ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To 8eokleisto... epaggelma toy Farmakopoioy pote 8a to apeley8erwsete kyrie Venizelo? Eseis milhsate gia anoigma... OLWN twn kleistwn epaggelmatwn. O kyrios... Loverdos leei oti to epaggelma einai hdh anoixto... Poion doyleyei... o ypallhlakos... toy Panellhnioy Farmakeytikoy Syllogoy? Giati kyrie Venixelo oi KRATIKES adeies leitoyrgias twn Farmakeiwn klhronomoyntai apo toys Farmakopoioys sta tekna toys? Giati kyrie Venizelo oi Farmakopoioi emporeyontai mayra... kai paranoma tis KRATIKES ADEIES LEITOYRGIAS twn Farmakeiwn toys? Ta idia... den kanoyn kai oi ta3itzhdes kai oi forthgatzhdes me tis kratikes toys adeies? Giati kapoioi, kyrie Venizelo, na zoyne me 500 euro ka8e mhna kai kapoioi alloi -oxi perissoteroi apo 10.000- na mporoyn me thn anoxh toy kratoys na pwloyn kratikes adeies kai kratikh perioysia gia 500.000 euro? Giati akoma kai shmera yparxoyn ply8hsmiaka kai gewgrafika krhthria gia thn askhsh toy epaggelmatos kai toy Farmakopoioy kai allwn? Einai kratos dikaioy ayto kyrie Venizelo? Ws pote oi syntexnies twn farmakopoiwn kai toy Fotopoulou 8a kanoyn oti 8eloyn? To Symboylio ths Epikrateias apofasise anoigma... olwn twn kleistwn... epaggelmatwn xwris e3aireseis gia dh8en... logoys dhmosioy symferontos. Eseis den ta 3erete ola ayta? Einai logos dhmosioy symferontos na prostateyetai to eisodhma twn hdh askoyntwn ena epaggelma? H le3h ntroph 3ererte ti shmainei kyrie Antiproedre? Einai dynaton to 2011 se mia dytikh xwra, opws h Ellada, na yparxoyn kleista epaggelmata (12.000 Farmakopoioi kanoyn oti 8eloyn mia koinwnia), kastes kai ploysies syntexnies? Ws pote mia koinwnia 8a anexetai ton ka8e brwmiko... Loverdo na toy leei me to "etsi goystarw" oti ena epaggelma 8a einai kleisto... gia na mh xasoyn lefta oi klhronomoi twn Farmakopoiwn idiokthtwn Farmakeiwn? To paidi toy agroth p.x. poy spoydase kai ekeino Farmakeytikh, giati kyrie Venizelo apagoreyetai na ergastei sto diko toy Farmakeio? Einai kai ayto dhmosio symferon?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To 8eokleisto... epaggelma toy Farmakopoioy pote 8a to apeley8erwsete kyrie Venizelo? Eseis milhsate gia anoigma... OLWN twn kleistwn epaggelmatwn. O kyrios... Loverdos leei oti to epaggelma einai hdh anoixto... Poion doyleyei... o ypallhlakos... toy Panellhnioy Farmakeytikoy Syllogoy? Giati kyrie Venixelo oi KRATIKES adeies leitoyrgias twn Farmakeiwn klhronomoyntai apo toys Farmakopoioys sta tekna toys? Giati kyrie Venizelo oi Farmakopoioi emporeyontai mayra... kai paranoma tis KRATIKES ADEIES LEITOYRGIAS twn Farmakeiwn toys? Ta idia... den kanoyn kai oi ta3itzhdes kai oi forthgatzhdes me tis kratikes toys adeies? Giati kapoioi, kyrie Venizelo, na zoyne me 500 euro ka8e mhna kai kapoioi alloi -oxi perissoteroi apo 10.000- na mporoyn me thn anoxh toy kratoys na pwloyn kratikes adeies kai kratikh perioysia gia 500.000 euro? Giati akoma kai shmera yparxoyn ply8hsmiaka kai gewgrafika krhthria gia thn askhsh toy epaggelmatos kai toy Farmakopoioy kai allwn? Einai kratos dikaioy ayto kyrie Venizelo? Ws pote oi syntexnies twn farmakopoiwn kai toy Fotopoulou 8a kanoyn oti 8eloyn? To Symboylio ths Epikrateias apofasise anoigma... olwn twn kleistwn... epaggelmatwn xwris e3aireseis gia dh8en... logoys dhmosioy symferontos. Eseis den ta 3erete ola ayta? Einai logos dhmosioy symferontos na prostateyetai to eisodhma twn hdh askoyntwn ena epaggelma? H le3h ntroph 3ererte ti shmainei kyrie Antiproedre? Einai dynaton to 2011 se mia dytikh xwra, opws h Ellada, na yparxoyn kleista epaggelmata (12.000 Farmakopoioi kanoyn oti 8eloyn mia koinwnia), kastes kai ploysies syntexnies? Ws pote mia koinwnia 8a anexetai ton ka8e brwmiko... Loverdo na toy leei me to "etsi goystarw" oti ena epaggelma 8a einai kleisto... gia na mh xasoyn lefta oi klhronomoi twn Farmakopoiwn idiokthtwn Farmakeiwn? To paidi toy agroth p.x. poy spoydase kai ekeino Farmakeytikh, giati kyrie Venizelo apagoreyetai na ergastei sto diko toy Farmakeio? Einai kai ayto dhmosio symferon?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση