GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέκα συλλήψεις στη χθεσινή συγκέντρωση των «αγανακτισμένων»...

Τη σύλληψη δέκα ατόμων -επτά για παρακώλυση συγκοινωνιών και τριών για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών- κατά τη χθεσινή συγκέντρωση «αγανακτ...

Τη σύλληψη δέκα ατόμων -επτά για παρακώλυση συγκοινωνιών και τριών για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών- κατά τη χθεσινή συγκέντρωση «αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.. Ενας εξ αυτών κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Χθες το βράδυ περίπου 2.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πάνω και στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος και στη συνέχεια...
ανέβηκαν στον χώρο μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, αλλά απωθήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.
Γύρω στα μεσάνυχτα και ενώ είχε δοθεί στην κυκλοφορία η οδός Αμαλίας οι επτά που συνελήφθησαν, επιχείρησαν να κλείσουν και πάλι τον δρόμο. Οι άλλοι τρεις συνελήφθησαν αργότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, γιατί πετούσαν αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις.
«Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι για να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους για τη νέα συγκέντρωση οι διοργανωτές.

10 σχόλια

  1. Η πιο άχρηστη πλευρά της Ελληνικής κοινωνίας είναι οι Αγανακτισμένοι. Περιμένουν να αλλάξουν όλοι οι άλλοι εκτός από τους ίδιους.
    Μιζέρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επεισόδια στο Σύνταγμα (22:30), καθώς έκαναν την εμαφανισή τους και οι γνωστοί μπαχαλάκηδες δίνοντας στην Αστυνομία την αφορμή που έψαχνε να διαλύσει εν τη γενέσει της μια νέα κατάσταση που θα μπορούσε να εξελιχθεί σαν αυτή του Ιουνίου.

    Η Αστυνομία απώθησε με τα γκλοπ και τις ασπίδες τους διαδηλωτές από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, προς τα σκαλιά του μετρό και η Αμαλίας είναι ανοιχτή όπως και η Φιλελλήνων.

    Προηγουμένως υπήρξε και ένταση μεταξύ πατριωτών και ρέμπελων οι οποίοι έχουν απωθηθεί στο κάτω μέρος της πλατείας.

    Στην πάνω πλευρά της πλατείας υπάρχουν διαδηλωτές με ελληνική σημαία που ψέλνουν τον εθνικό ύμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λο και τσα στα δήθεν "αγαναχτισμένα" πουστόπαιδα!

    ΟΥΣΤ!!! Βρώμιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν θα φατε πεοτα και εσεις νοικοκύρηδες που τη λετε στους αγανακτισμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oi kwlotarifes poy ekleinan dromoys, aerodromia kai limania den eprepe na diwx8oyn gia parakwlysh sygkoinwniwn? Ayto einai to kratos mas. Epi8esh kata astynomikwn? Gia epi8esh kata polith phge fylakh kapoios mpatsos? AAyto einai to kratos dikaioy toy blaka toy Giorgaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιο όμορφοι και μαυρισμένοι από ποτέ οι φασίστες της αριστεράς και της δεξιάς σας περιμένουν για νέα happenings στην πλατεία Συντάγματος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συνταγματικο δικαιωμα η διαμαρτυρια στην δημοκρατια λενε στο μπατσοκ και κατεβαζουν τα ματ και τους τραμπουκους της ιπποκρατους και τους γνωστους ασφαλιτες κουκουλοφορους για να καταστειλουν καθε μορφη διαμαρτυριας αχαχαχχαχαχα ποσο γελιοι εχετε καταντησει ρε κριμα η αγαπη που σας ειχε ο κοσμος τα παπαρια του θα παρετε πολλακις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ''οι αγανακτισμένοι''να πάψουν να σκυλεύουν πάνω στην αγωνία και τον πόνο των ανθρώπων που είναι πραγματικά σε δύσκολη θέση- άνεργοι/ νέοι άνεργοι συνταξιούχοι . Να τους αφήσουν να διαμαρτυρηθούν και να μην ταλαιπωρούν την κοινωνία με διακοπές κυκλοφορίας τα μεσάνυχτα και ακτιβισμό που δεν οδηγεί πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μα καλα ποιοι ειναι αυτοι οι μπαχαλακηδες τελος παντων ολοι μιλανε γι αυτους και κανεις δεν τους ξερει.ρε μηπως ηρθαν οι αποκριες τον σεπτεμβρη.......αισχος.
    μασκαρα γκρεκο μασκαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ? ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΥΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝΩΣ. ΕΛΕΩΣ ΠΙΑ!!!!!ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση