GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξω από το υπουργείο Οικονομικών...

Η φωτογραφία είναι έξω από το υπουργείο Οικονομικών όπου υπάλληλοι του υπουργείου διαμαρτύρονται για τη δημοσιονομική πολιτική της κυβέρνησ...

Η φωτογραφία είναι έξω από το υπουργείο Οικονομικών όπου υπάλληλοι του υπουργείου διαμαρτύρονται για τη δημοσιονομική πολιτική της κυβέρνησης και το...
 επερχόμενο καθεστώς εφεδρείας.

14 σχόλια

  1. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα , από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του , με το Δ .Ν .Τ. και των άλλων Εβραιοαμερικάνων αρχήτοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια φωτογραφια χιλιες λεξεις ενας κακομοιρης και 100 μπατσοι ετοιμοι να τον σκισουν αχαχχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα , από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του , με το
    Δ .Ν .Τ. και των άλλων Εβραιοαμερικάνων αρχήτοκογλύφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΟΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΤΟΝ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ Ο ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ !!!ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ !!ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ !!!ΟΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απ 'ότι ξέρω δε θίγονται ιδιαιτέρως οι του ΥΠΟΙΚ.
    Τί καραγκιοζολίκια είναι αυτά;
    Ας με διαψεύσει κάποιος αν ξέρει καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η επιμονή του κ. Βενιζέλου με την περιουσία των Ελλήνων.

    Ο κ. Βενιζέλος διακατέχεται από μια ανεξήγητη επιμονή με την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.

    Επανέλαβε και στη σημερινή του συνέντευξη ότι αυτή ανέρχεται σε ένα τρις ευρώ και ότι αν τη φορολογήσει με 10%, θα έχει έσοδα 100 δις!

    Δυο ερωτήματα:

    Πρώτον, την έχει …υποσχεθεί κάπου ως εγγύηση αυτή την περιουσία;

    Δεύτερον, αυτό το 10% το είπε τυχαία ή μήπως αποκαλύπτει τις μελλοντικές του προθέσεις ;

    Ρε μπας και θα πάρει καμιά μεσιτεία και για αυτό λύσσαξε έτσι με τα ακίνητα ;…..όλα να τα περιμένεις .

    Να μας φορολογήσει με βάση τα κιλά που κουβαλά ο καθένας
    τότε θα δει ο σαπιοκοιλιάς τι σημαίνουν για τους έλληνες τα μέτρα του…….

    Αει σιχτίρι με τον ανόητο ~~~~~~~~~~

    Σε ενεταλμένη υπηρεσία είναι. Κλητήρας του εκκαθαριστή.
    Ψάχνει για κινητά και ακίνητα.
    Το τέλος ακινήτων (και μάλιστα στο μη ελαστικό ρεύμα) είναι σαφές μήνυμα ότι έχουν σκοπό να πάρουν όλα τα λεφτά, τα μέσα, τα έξω, τα γκρίζα.
    ΟΛΑ. Κλασσική κίνηση τμήματος καθυστερημένων και επιδικων δανείων.
    ΚΛΑΣΣΙΚΗ.
    Ρώτα όποιον τραπεζουπάλληλο θές του χώρου αυτού.

    Το ότι θυμίζει εμμονή πρασινοφρουρών του 1981 έναντι “δεξιών” επιχειρηματιών είναι μάλλον …σύμπτωση.

    Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο.
    Ειδικά όταν πρόκειται για ΣοσιαλΗστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με την ερώτηση - αγόρευση η δημοσιογράφος από το πρακτορείο ειδήσεων Ην - Ων, έστρεψε επάνω της όλα τα βλέμματα, εκτός από αυτό του υπουργού Οικονομικών.

    Η Δήμητρα Γκαλονάκη, σε έντονο ύφος, έκανε την εξής ερώτηση στον κ. Βενιζέλο: "Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα υψηλό επίπεδο ζωής. Θα ήθελα να σας ρωτήσω από που το κρίνετε, όταν πλέον έχουμε φτάσει τα 400 ευρώ -εργασιακά εκεί πάτε τους δημόσιους υπαλλήλους. Έχετε δίκιο ότι έχουμε υψηλό επίπεδο ζωής, γιατί μας χρωστάει η γερμανία 1,3 τρισ. και πάλι ξαναδίνουμε κατοχικό δάνειο στη Γερμανία για να βγάλουν λεφτά οι Γερμανοί".

    Λίγο πριν ολοκληρώσει, η δημοσιογράφος ανέβασε περισσότερο τους τόνους λέγοντας: "Αφού έχουμε μια δημοκρατική, ελληνική κυβέρνηση, το 60% του ελληνικού λαού ζητάει εκλογές. Κάντε εκλογές τώρα κύριε υπουργέ! Τώρα εκλογές"!


    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ! ΜΠΡΑΒΟ !
    ΑΛΛΑ...Αν αυτή ξανακάνει ερώτηση σε πολιτικό, κάθομαι να με χέσουν.

    Χιλια μπραβο στην κοπελια αλλα τη φουκαριαρα τι εχει να τραβηξει.
    Δεν ηξερε οτι σε φασιστικα απολυταρχικα καθεστωτα δεν κανουν "δημοκρατικες" ερωτησεις ?

    Σκατοχοντρε σιγα μην απαντουσες.Μονο αν ειναι στημενες οι ερωτησεις απαντατε καθικια.
    Στους ταφους σας θα κατουρησουμε ρεεεε.

    Υπαρχουν ακομα δημοσιοκαφροι στην ελλαδα που κανουν τετοιες ερωτησεις ?
    μπραβο σου κοπελαρα μου που βρηκες τετοια δυναμη να τα χωσεις....

    Μα σα δε ντρέπεται η κυρία να ανεβάσει την πίεση του Βενιζέλου !
    Δεν βλέπει, έχει απέναντί της ένας άνθρωπο υπέρβαρο με τα συνοδά ενοχλήματα των κιλών, έναν άνθρωπο που βασανίζεται απ το τζέτ λάγκ με το να πηγαίνει απο δω και απο κεί προκειμένου να μας σώσει, έναν άνθρωπο που ιδρώνει φοβερά και το χειρότερο όλων... έναν άνθρωπο που παίρνει κατευθύνσεις απο τον Γιώργο !

    Πώς πατάς στο πάτωμα, κυρά μου, έναν άνθρωπο τόσο κτυπημένον απ τη Μοίρα ?
    Ελεος πιά ! Λίγη συμπόνοια, λίγη κατανόηση!

    ΜΠΡΑΒΟ στην Δήμητρα Γκαλονάκη, αυτό θα πει δημοσιογραφία! Χώμα τον έκανε τον λουκουμά !

    Αν και την λυπάμαι τώρα την καημένη... θα την εξαφανίσουν χαλαρά!
    Και σεις εδώ να πάρετε παράδειγμα από αυτήν και να ΜΗΝ γλύφεται τα τέτοια τους όλη μέρα ! ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !

    Άλλη ερώτηση παρακαλώ......
    Πως και δεν εισέβαλαν τα ΜΑΤ για να την χτυπήσουν ??????.......
    Να και μια δημοσιογράφος με @@!!!!!
    Να συλληφθει η κυρια παρακαλω...σα δε ντρεπεται...

    Ο Ρητορας-κατμαν δεν καταφερε να απαντησει !
    αβαβα ομως κ οι δημοσιογραφοι δεν τολμησαν να του την πουν γιατι δεν απανταει..μην χασουν την ευνοια του μεγαλου πολιτικου.....
    - μπραβο στην κοπελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ¨ΜΠΑΙΝΕΙ¨ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΠΑΤΟΥΣ.
    ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 25% ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ 60%.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΘΑ
    ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ 120%.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ?
    ΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ.
    ΘΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ.
    ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.
    ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚ@.. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ........................

    ΠΛΕΟΝ...
    Η λύση είναι μία. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    Χοντρικά τα έσοδα του κάθε φυσιολογικού πολίτη είναι λιγότερα από τα έξοδα ,τουλάχιστο μέχρι τα Χριστούγεννα. Βάλτε τα κάτω και θα δείτε:

    - Φόρος εισοδήματος (για όσους ένιωθαν συνεπείς φορολογούμενοι-μαλάκες).
    -Έκτακτη εισφορά.
    -Φόρος ακινήτων.
    -Τέλη κυκλοφορίας.
    - ΔΕΗ.
    -Περαίωση.
    - Κ.Λ.Π, Κ.Λ.Π, Κ.Λ.Π.

    Αυτά είναι τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
    Όλα τα άλλα να πάνε να αγαπηθούν, και εμείς μαζί.
    Λοιπόν εγώ πήρα την απόφασή μου. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
    Στο τεχνικό μέρος δεν τρέχει τίποτα. 1% πέναλτι.

    Στο ηθικό μέρος τρελάθηκα όταν άκουσα συνομιλία ΠΑΣΟΚΩΝ να προτρέπει ο ένας τον άλλο να πληρώσουν τα ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΑ για να μη πέσει η κυβέρνηση.

    Όταν ο ένας είπε ότι δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα,ο άλλος του είπε ότι μπορούσε να κανονίσει με τον κολλητό του υπάλληλο της τράπεζας να πάρει όσο το δυνατό ποιο χαμηλότοκο δάνειο και κατέληξς:

    "αυτό που προέχει ρε μαλάκα είναι να μη πέσουμε από κυβέρνηση".

    ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ή
    ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τη λευτεριά σου μην τη ζητιανεύεις

    Το δίκιο σου με λόγια μη γυρεύεις

    Τη σπάθα σήκωσε και πάλι

    Του Τζέφρυ πάρε το κεφάλι

    Τον θάνατό σου καρτεράνε

    Χτύπα προτού σε φάνε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση