GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιλτιάδη, δεν ήξερες… δε ρώταγες!!!

Έκανε γκάφα με τα περί "παραχώρησης" χώρου από το υπ. Άμυνας (επί Μεϊμαράκη) για το νέο νεκροταφείο Γλυφάδας Από τον Νίκο Αναγν...

Έκανε γκάφα με τα περί "παραχώρησης" χώρου από το υπ. Άμυνας
(επί Μεϊμαράκη) για το νέο νεκροταφείο Γλυφάδας
Από τον Νίκο Αναγνώστου

Κλασική πρακτική του νεοέλληνα είναι η κριτική στις πράξεις των άλλων εκ του ασφαλούς. Αλλά όταν ανήκεις στη νέα γενιά πολιτικών, είσαι γόνος πολιτικής οικογένειας, διατείνεσαι τουλάχιστον προεκλογικά ότι γνωρίζεις καλά τα προβλήματα της πόλης σου και έχεις λύσεις, να κρίνεις και να κάνεις τοποθετήσεις χωρίς διασταυρωμένα στοιχεία, σε κρίσιμα θέμα, το λιγότερο που μπορεί να θεωρηθεί είναι επιπολαιότητα ! Όπως στην περίπτωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το νέο νεκροταφείο της Γλυφάδας.
Μιλτιάδη, εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, μετά τα γεγονότα ίδρυσης νέου νεκροταφείου στη Γλυφάδα το μόνο που έλεγες και συνεχίζεις να λες είναι ότι αναγνωρίζεις το πρόβλημα της έλλειψης νεκροταφείου αλλά δε συμφωνείς με την τακτική του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη χωρίς να προτείνεις και κάποια λύση. Ξαφνικά δηλώνεις με σιγουριά στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι χώρος για τη δημιουργία νέου νεκροταφείου είχε παραχωρηθεί στο Δήμο, στην περιοχή της Αεροπορίας, από την εποχή που υπουργός Άμυνας ήταν ο Β. Μειμαράκης.
Δυστυχώς Μιλτιάδη δεν ήξερες… δε ρώταγες και κάποιον που να ξέρει; Η τέλος πάντων δύο εβδομάδες τώρα δεν ενδιαφέρθηκες να μάθεις; H χρήση του χώρου ανήκει στο υπουργείο Άμυνας και για την ίδρυση νεκροταφείου χρειάζεται παραχώρηση από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου και το υπουργείο Οικονομικών, χωροθέτηση από τον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας και το ΥΠΕΚΑ και άδεια διάνοιξης δρόμου από το δασαρχείο και τις υπηρεσίες του αρμοδίου υπουργείου. Και αν ήταν όλα τακτοποιημένα και τόσο απλά όπως υποστηρίζεις τότε ο προηγούμενος Δήμαρχος ο Γ. Θεοδωρόπουλος γιατί δεν...
 έλυσε το πρόβλημα και έφυγε απογοητευμένος από τους ανθρώπους της ίδιας του της παράταξης;
Μιλτιάδη, δυστυχώς το θέμα του νεκροταφείου της Γλυφάδας είναι πολύ σοβαρό. Δε χωρά επιπολαιότητες… αλλά απαιτεί διάθεση για συνεργασία ώστε να λυθεί άμεσα και ψυχή για να επικεντρωθεί κάποιος στην αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι στο πως θα σώσει τη δημόσια εικόνα του !
Λυπάμαι Μιλτιάδη, αλλά το πρόβλημα του νεκροταφείου της Γλυφάδας δε λύνεται από… τη Μύκονο ούτε και με αστήριχτες τοποθετήσεις και υποσχέσεις ! Καληνύχτα Μιλτιάδη !!!

2 σχόλια

  1. Κάτι βρώμικο υπάρχει όταν βλέπεις στο πάνελ του ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ τον περι ου βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΔΩΣ ΤΟΥ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΑΣΕΣ ΞΑΠΛΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΤΣΙΤΑΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση