GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια Τρόικα…αλλιώτικη

Του Θανάση Νικολαΐδη ΑΣ αφήσουμε για λίγο τα…λεφτά . Τον καπιταλισμό με τα αγαθά του και το (απελπισμένο) κυνήγι της ευτυχίας. Στο ιδεολογ...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΑΣ αφήσουμε για λίγο τα…λεφτά
. Τον καπιταλισμό με τα αγαθά του και το (απελπισμένο) κυνήγι της ευτυχίας. Στο ιδεολογικό άρμα της Δύσης, γινήκαμε…Αμερικανάκια και σε κάποια τους ξεπεράσαμε. Έχει η ζωή τις παραμέτρους της και μόνο εκείνην του χρήματος ξεχωρίσαμε και υπηρετούμε με πάθος
ΣΕ μιαν Ελλάδα όπου:
Ο μαθητής ασκείται «εξ απαλών ονύχων» του για καταλήψεις για να γίνει τέλειος (καταληψίας) ως φοιτητής. Κοριτσόπουλα (μαθήτριες) παίζουν τάβλι καπνίζοντας...
στην καφετέρια, πριν απομακρυνθούν με λικνίσματα και ακκισμούς. Εδώ, όπου με σφυράκι σπάνε αρμαθιές τα πιάτα μερακλωμένοι σε πρώτο τραπέζι-πίστα των σκυλάδικων. Με τα νοσοκομεία οίκον εμπορίου για πιράνχας και κάποιους ορκισμένους στον…Ιπποκράτη. Στην Ελλάδα-απέραντο σκουπιδότοπο και με τους δημάρχους ευτυχείς που «πήραμε τις εκλογές», εδώ όπου ασβεστώνεται (μόνο) ο δρόμος για τη ΔΕΘ γιατί θα περάσει ο Πρωθυπουργός κι αφήνονται άβαφες οι διαβάσεις και να χάσουν οι λακκούβες.
ΣΤΗΝ Ελλάδα (μας) που αγαπάμε με τα λόγια και την παρατάμε στον λήθαργο χωρίς να καταγγέλλουμε τον αλητάκο που είδαμε να μουντζουρώνει την ταμπελίτσα με τα σήματα τροχαίας και τον αλήτη που κλέβει μετασχηματιστές (της ΔΕΗ) για τον χαλκό και να ξηλώνει ράγες…
ΔΕΝ πολυσυμπαθήσαμε τον γερμανό (τον ευρωπαίο, γενικά) πολίτη. Μεμονωμένα είναι καρμίρης (δεν πρόκειται να σε κεράσει έναν καφέ κι ας τον κέρασες τριάντα), ωστόσο, είναι πιο κοντινός προς την αλήθεια και δεν θα επιστρατεύσει φίλους του και ψευδομάρτυρες, αν βρεθεί στα δικαστήρια. Συνολικά, θαυμάζουμε το αποτέλεσμα. Το προϊόν της πειθαρχίας του, που είναι και το όπλο του.
ΕΠΡΕΠΕ, λοιπόν, να μας έρθουν πολύ νωρίτερα. Να τους καλέσουμε. Να μας προλάβουν και να προλάβουμε (την Ελλάδα της ρεμούλας). Να μας έρθει μια Τρόικα αλλιώτικη, που δεν θα’ χε να κάνει με τα οικονομικά μας. Μια ομάδα δράσης αυστηρών, ψυχρών και ψύχραιμων τεχνοκρατών, που θα μας όριζαν κανόνες και θα μας επέβαλλαν την πειθαρχία. Εξουσιοδοτημένοι από εμάς τους ίδιους, που «ο τράχηλός μας ζυγόν δεν υπομένει». Για να χαράξουμε σαφώς και έντονη την κόκκινη γραμμή που χωρίζει τη δημοκρατία απ’ την ασυδοσία.

7 σχόλια

  1. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.

    και μην τυχόν τολμήσει κανάνα μπάστραδο να πει καμία κλανιά......
    ------------------------------------


    γιατι το ακούσαμε και αυτό,
    από τουε ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ________________________________
    Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φέρεται να δήλωσε , σχολιάζοντας τον λόγο του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ :
    ¨ΤΟ ΜΟΥΝI… ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ¨ .
    Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο ακούστηκε στην διάρκεια εκπομπής του ¨ALTER¨ …

    Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: Το Μουνί της μάνας του !

    Μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά πριν από λίγο, ο παρουσιαστής του ALTER έβγαλε στον αέρα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς
    Θεόδωρο Παραστατίδη........................
    να σχολιάσει το λόγο του Σαμαρά.

    Και τότε ακούσαμε έκπληκτοι μια φωνή να λέει: «Το MOY NI.. της μάνας του…» και αμέσως διακόπηκε η σύνδεση !
    Ο αθυρόστομος βουλευτής βγήκε στον αέρα πιο πριν απ’ ότι υπολόγιζε και νόμιζε πως δεν ακούγεται ( ; ) .

    Ο παρουσιαστής των ειδήσεων είπε αργότερα ότι είχαν… μπλέξει οι γραμμές !



    +

    Τσαουσέσκου ετοιμάσου να φιλεψεις Έλληνες Σοσιαληστές κωλάνθρωπους
    κυριολεκτικα.
    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι η Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου η ημέρα της ελληνικής χρεοκοπίας ;

    Ένα νέο σενάριο ελληνικής χρεοκοπίας κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ των οικονομολόγων.
    Αναφέρει ότι η Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου είναι η καταλληλότερη μέρα για να ανακοινωθεί και επίσημα η χρεοκοπίας της χώρας από τον ΓΑΠ.

    Και λέμε επίσημα γιατί ανεπίσημα και από τεχνικής άποψης έχουμε ήδη χρεοκοπήσει. Διαβάστε (σε ελεύθερη μετάφραση) τι λέει ο Peter Tchir της TF Market Advisors:

    Είναι η 20η Σεπτεμβρίου η ημέρα Ελληνικής Χρεοκοπίας;

    Αν η Ελλάδα πρόκειται να χρεοκοπήσει, η 20η Σεπτεμβρίου φαίνεται να είναι η καλύτερη μέρα απ' όλες τις άλλες.

    Για δύο ελληνικά ομόλογα, ένα απόδοσης 4.5% που λήγει το 2037 και ένα απόδοσης 4.6% που λήγει το 2040, πρέπει εκείνη τη μέρα να πληρωθούν οι ετήσιες αποδόσεις (τόκοι-coupons), που συνολικά ανέρχονται σε 769 εκ ευρώ. Έτσι αν το ΔΝΤ δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια ακόμα σχεδόν ένα δις ευρώ, η 20η Σεπτεμβρίου είναι μια καλή μέρα χρεοκοπίας. Το ΔΝΤ φαίνεται ότι ανέβαλε την απόφαση για την καταβολή της 6ης δόσης και το θέμα είναι αν η Ελλάδα έχει τα λεφτά γι' αυτή την πληρωμή.

    Επίσης η Αμερικάνικη Κεντρική Τράπεζα επίσπευσε κατά 2 μέρες το ΔΣ που θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου και μπορεί κάποιος να πει ότι πρόκειται περί σύμπτωσης, κάποιοι όμως θα πούνε ότι γίνετε για να προετοιμαστούν για έκτακτη κατάσταση.

    Λήξη CDS στις 20 Σεπτεμβρίου

    Την 21η λήγουν όλα τα CDS του μήνα Σεπτεμβρίου. Υποψιάζομαι ότι οι τράπεζες κατέχουν περισσότερες "ασφάλειες" (CDS) απ' όσες έχουν πουλήσει, άρα η χρεοκοπία στις 20 Σεπτεμβρίου θα αποφέρει κέρδος στις τράπεζες μιας και τα CDS δεν θα 'χουν λήξει. Συνολικά, η ενεργοποίηση των CDS σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδος, θα ευνοήσει τις τράπεζες μιας και υπάρχουν τράπεζες που λένε ότι είναι προστατευμένες μέσω CDS απέναντι σε τέτοια περίπτωση, ενώ υπάρχουν ακόμα περισσότερα hedge funds που δεν έχουν εμπλάκει ή έχουν πουλήσει ότι CDS είχαν εκδώσει προκειμένου να επενδύσουν σε άλλα χαρτιά.

    Μόλις τελείωσε και η μεγάλη συνάντηση των υπουργών

    Όλοι οι υπουργοί μπορούν να γυρίσουν σπίτια τους, να ενημερώσουν τις κυβερνήσεις τους και να προετοιμαστούν για την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου. Πριν απ' την D-Day πρέπει να γίνουν πολλές προετοιμασίες της τελευταίας στιγμής για να διασφαλιστεί ότι όλοι "εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος" και είναι έοιμοι όσο απαιτείται.

    Γιατί δεν ήρθε πιο πριν η Ελληνική Χρεοκοπία;

    Ο Παπανδρέου ακύρωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ και ο Βενιζέλος είπε πως ο Πρωθυπουργός πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες, για σημαντικές διεθνείς πρωτοβουλίες. Ο κόσμος χρειάζεται τη χείρα βοηθείας του ηγέτη του ειδικά σε μια περίπτωση χρεοκοπίας [λένε κι οι ξένοι μαλακίες... μή νομίζετε ότι είναι μόνο η Τρέμη κι ο Χατζηνικολάου]. Πρέπει να είναι στη χώρα για να ηρεμήσει τα πράγματα και να κάνει όσα συμφωνήθηκαν στη τηλεδιάσκεψη της περασμένης εβδομάδας [Τι συζητήθηκε στη τηλεδιάσκεψη της περασμένης εβδομάδας, θα σας το αποκαλύψουμε από πολύ έγκυρη πηγή το βράδυ]

    Κανένα νέο από την Πολωνία (όπου συνεδρίασε το Eurogroup) ή σχόλιο από το ΔΝΤ δεν ήταν θετικό. Τις τελευταίες μέρες λείπουν ακόμα και τα τυπικά όπως "όλα πάνε καλά", "συνεργαζόμαστε" και "σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος". Ενδεχομένως περιμένουν τη Δευτέρα να μας πούνε τα καλά νέα ξέροντας ότι ο κόσμος θα περιμένει άσχημα νέα. Κατά το παρελθόν έχουν κάνει πολλές προσπάθειες να ελέγξουν τα άσχημα νέα το Σαββατοκύριακο και ίσως αυτή τη φορά αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα σε πραγματικό χρόνο.

    Ακόμα υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να δούμε κάποια νέα πρωτοβουλία διάσωσης της Ελλάδας, αλλά όπως έγραψα και την περασμένη εβδομάδα, εδώ και 8 μέρες κάθε βήμα και κάθε σχόλιο που γίνεται συνάδει με την προετοιμασία για χρεοκοπία.

    http://www.zerohedge.com/news/september-20-greek-default-day

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον αναφέρεσαι στον γιό σου τον χασικλή και την κόρη σου την πουτάνα, γιατί στην περιγραφή που κάνεις, μόνο παιδιά μαλάκα πασόκου ταιριάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση