GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΤΟΥΡΚΙΑ απειλεί και η ΣΙΩΝ αγάλλεται...

Γράφει ο Λουκάς Σταύρου Η Τουρκία όταν απειλεί με στρατιωτικές επεμβάσεις ή όταν τις πραγματοποιεί προσβλέπει μέσω αυτών, στην πραγμάτωση ...

Γράφει ο Λουκάς Σταύρου
Η Τουρκία όταν απειλεί με στρατιωτικές επεμβάσεις ή όταν τις πραγματοποιεί προσβλέπει μέσω αυτών, στην πραγμάτωση κάποιων πολιτικών στόχων.
Αυτό έκανε και το 1974 με την τουρκική εισβολή. Όπου τα στρατιωτικά μέσα εξυπηρετούν τη πολιτική και η πολιτική αποτελεί τη συνέχεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων.
Η Τουρκία αυτό το στρατηγικό συνδυασμό τον πετυχαίνει τέλεια και αν δεν το λάβουμε σοβαρά υπόψιν είναι βέβαιο πως θα βγούμε ζημιωμένοι.
Ας μπούμε λοιπόν κατευθείαν στο θέμα. Τι επιδιώκει μέσω των...
λεονταρισμών και των κινητοποιήσεων του στόλου της προς ανακοπή της προσπάθειας έρευνας και ανόρυξης του φυσικού αερίου στην ΑΟΖ Κύπρου;
Οι πιθανοί στόχοι της Τουρκίας αποτελούν επέκταση αυτών που έχει ήδη εξασφαλίσει στη Κύπρο μέσω των συνομιλιών και των υποχωρήσεων του δικού μας πολιτικού κατεστημένου.
Εφόσον εξασφάλισε , με την κοινή δήλωση της 23ης Μαΐου τον «συνεταιρισμό δύο συνιστόντων πολιτειών» είναι συμβατό με το πνεύμα των διαπραγματεύσεων και των γενομένων πολλαπλών υποχωρήσεων και παραχωρήσεων, να απαιτεί ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ της κυπριακής ΑΟΖ, είτε μέσα από μια κατεπείγουσα επίλυση του κυπριακού είτε πριν τη λύση.
Συνεπώς η Τουρκία έχει τους εξής διαφαινόμενους στόχους που προκύπτουν από τον ρούν των γεγονότων και την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για τη «λύση « του κυπριακού:
Πρώτος στόχος είναι να ΕΚΒΙΑΣΕΙ τα πράγματα ώστε να επιτύχει λύση του κυπριακού στη βάση του συνεταιριστικού κράτους.
Δεύτερος στόχος είναι να εξασφαλίσει την συμμετοχή στα κέρδη της ανόρυξης πριν από τη λύση.
Τρίτος στόχος , να εγκαινιάσει την μόνιμη παρουσία του πολεμικού της στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο , γεγονός που εξυπηρετεί τις νεοοθωμανικές της βλέψεις.
Η επιτυχία αυτών των στόχων ή κάποιων από αυτούς θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, ένας εκ των οποίων είναι η παροχή υπηρεσιών στις δυνάμεις που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή . άλλος είναι οι μυστικές σχέσεις της με τους Βρετανούς που και αυτοί επιδιώκουν την αναβάθμιση των βάσεων και ένας τρίτος και καθοριστικός παράγοντας είναι η ενεστώσα υποχωρητικότητα της κυπριακής κυβερνήσεως σε σχέση με την απαθή στάση της Ελλάδος
Το συμπέρασμα που εξάγεται είναι πως , εξόρυξη φυσικού αερίου χωρίς αλλαγές στο ισοζύγιο δυνάμεων στη περιοχή, μόνο στην φαντασία των ηλιθίων είναι δυνατή.
Το ισοζύγιο δυνάμεων για να ενισχυθεί υπέρ του ελληνισμού, απαιτείται η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ. Χωρίς την ΑΝΑΒΊΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΊΣΧΥΣΗ του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος θα εξορύξουμε θύελλες από τους σκοτεινούς βυθούς της πολιτικής μωρίας , αντί φυσικού αερίου.
Το ορατό ενδεχόμενο της πλήρους αποκοπής μας από την Ελλάδα και της υπαγωγής της ασφάλειας και άμυνας μας , στους άγγλους και Ισραηλινούς είναι άλλη μια παράμετρος της επικίνδυνης πολιτικής του κυπριακού κατεστημένου που «πάση θυσία» επιθυμεί την εξόρυξη του φυσικού αερίου.
Η αμυντική απογύμνωση της Κύπρου θα μας ρίξει στην αγγλοσιωνιστική εξάρτηση και θα ριζώσει πιο βαθιά στη γη μας τη τουρκική κατοχή.
Η Τουρκία απειλεί και η Σιών αγάλλεται.

11 σχόλια

  1. Το Ισραήλ δεν αστειεύται . Η συμμαχία με αυτό και η επιλογή Αμερικανικής εταιρείας για την εξόρυξη από τη Κύπρο , ήταν έξυπνη κίνηση . Μη συγρίνετε το 1974 με τις σημερινές καταστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ΄ ότι γνωρίζω στα μπουρδέλα δε σηκώνει ρατσισμό, κι σύ μου λες πλήρωσε το νταβατζή και πάρε μόνο μάτι γιατί η πουτάνα είναι παρθένα! ΤΙΣ ΤΟ ΡΑΨΑΝΑ?

    "..Μη συγκρίνετε το 1974 με τις σημερινές καταστάσεις.." Μάλιστα! ΤΟΤΕ ήταν επένδυση, ΤΩΡΑ είναι η ώρα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ του ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξέχασες την ρωσία, γνωρίζεις τις μυστικές συμφωνίες της και την πάγια επιθυμία της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * Στην Ελλάδα αυτήν την εποχή στα ΜΜΕ επικρατούν άλλα θέματα και τέτοιο σοβαρότατο ζήτημα περνάει στα "ψιλά" γράμματα. Πρέπει να είναι κανείς πραγματικά πολύ ανήσυχος, για να τα εντοπίζει.
    * Πλησιάζει το χρονικό σημείο μηδέν, που είχαν αποφασίσει πριν από 50 τουλάχιστον χρόνια οι "φίλοι" μας, για την έναρξη των εξορύξεων πετρελαιοειδών στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. ( Η "σωτηρία" της Λιβύης αυτήν την χρονική στιγμή, δεν είναι άσχετη)
    * Αυτό που θα πω τώρα δες το ψύχραιμα και σκέψου το πρώτα: Ακόμα και ο Παπαδόπουλος έπεσε / αντικαταστάθηκε επειδή ξεκίνησε τις ενέργειες στην Θάσο / Πρίνο.
    * ο Κ. Καραμανλής ο νεότερος έφυγε βράδυ εξ΄αιτίας του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ποτέ δεν θα γίνει!
    * Τέλος, στην τηλεδιάσκεψη που είχαν προχτές οι Παπανδρέου - Σαρκοζί - Μέργκελ συμμετείχε και άλλος ένας αρχηγός κράτους.

    n

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Τουρκαλάδες θα τη βρουν μέσα τους απο τους Ισραηλίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 17 Σεπ 2011 11:03:00 π.μ

    ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΠΑΤΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΙΛΗΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μεμετ-ογλουδες πουλανε νταηλικι εκειπου τους παιρνει..πχ στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    Με το Ισραηλ τα πραγματα ειναι "καπως αλλιως"!!
    Ειμαι σιγουρος οτι οι μεμετ-ογλουδες θα βαλουν την ουρα στα σκελια τους και θα την ..κανουν..

    Παω στοιχημα.. Θρασυδειλα ζωα ειναι.. οπως λεμε κοινως .."τουρκοι" ειναι..
    Οπου "τουρκος" οτι σκαρτο γεννησε η φυση..

    "Πως λεμε: τοθρκος εισαι? η "μην γινεσαι τουρκος"..

    Νομιζω ειμαι κατανοητος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο τέλειος αντιπερισπασμός!!!
    Η συμφωνία Κυπρου και Ισραηλ για την εξόρυξη φυσικού αερίου στο οικόπεδο 12 όπου τέμνεται η ΑΟΖ του Ισραηλ και της Κύπρου με ανάδοχο εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων και οι ψευτικοι λεονταρισμοί της Τουρκίας περί στρατιωτικης εμπλοκής είναι πασιφανής.Μου θυμίζει κατι από Φωκλαντ τελειος αντιπερισμασμος για να ξεπουλησει η Θατσερ(αφου ο φασίστας Βιντελα ήταν δικος της ανθρωπος πάντα υπάρχει ο εσωτερικός εφιαλτης προδοτης και δοσιλογος σε τετοιου ειδους επιχειρησεις όπως και στην χώρα μας) όλο τον δημόσιο πλούτο με εθνική υπερηφάνεια!!!!!
    Ο καυγάς είναι για το άλλο πάπλωμα που λέγεται ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ και η Ελληνική ΑΟΖ όπου είναι φίσκα στο φυσικό αέριο (εκει πιο πάνω είναι και τα ΙΜΙΑ που απο κατω υπάρχει όσμιο αποδεδειγμένα απο ορυκτολογικες μελετες) και φυσικά κοντύτερα στα παράλια της Τουρκίας.
    Οι ατέλειωτοι συμβιβασμοί από πλευράς της Ελλάδας τα ευχαριστω στους αμερικανούς και τις σημαίες που παίρνει αέρας αυτα τα αποτελεσματα έχουν, από ολα αυτα τα κοπρόσκυλα πολιτικούς στις θρασύτατες και χωρίς όριο απαιτήσεις των σελτζούκων γυφτότουρκων και με δεδομένη την κατάντια που φέρανε στην χώρα έτσι ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί σε όλα αυτα τα θλιβερά γεγονότα που γίνονται εις βαρός της σήμερα και θα οδηγηθούν σε τετελεσμένα γεγονότα (βλέπε κατεχόμενη Κυπρος)οι Τουρκοι κάτω από τις οδηγίες των αμερικανών "φιλων" μας βγηκαν στην πιάτσα ζητώντας μερτίκι από το κουφάρι Ελλάς.
    Στον διαμελισμό της Ελλάδας όλοι θέλουν το μερτικό τους άλλοι θα το πάρουν εξαγοράζοντας επιχειρήσεις του δημοσίου άλλοι τον ορυκτο πλούτο της άλλοι τον θαλασσιο πλούτο άλλοι την ιστορία της άλλοι τον χρυσο της άλλοι την ιδρυση κρατους στην Θράκη μας γεμισανε μουσουλμανους από όλη την ασία και σε λίγο τα μπαλκονια θα εχουν θέα τους μιναρέδες ότι μπορεί ο καθένας παίρνει από μια χώρα κουρέλι.Και εμείς τι κάνουμε; Καθόμαστε αμέριμνοι στον καναπέ και τον παίζουμε μεχρι την οριστική μαλακυνση ακουγωντας αυτό το κάθαρμα το τσογλανι με την πουστοπαρεα του τον Γαπ που τοποθετει την επιτυμβια πλάκα στην χώρα ξεσκίζοντας τον λαό στους φόρους και ακινητοποιώντας όλους μας μπρος στο προσωπικο συμφερον και όφελος την στιγμή που διαμελίζουν και εκχωρουν την Ελλάδα ανευ όρων.
    Είμαστε τόσο μαλακισμενος λαός που δεν έχουμε ακόμα καταλάβει ότι αν δεν υπάρχει εθνική κυριαρχια και ΕΛΛΑΔΑ ανεξάρτητη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!γιατί απλά θα ανήκουν αλλού.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΦΑΛΑΓΓΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΟΥ.
    Η κυβέρνηση αυτή είναι το κύκνειο άσμα της καταστροφής αυτης της χώρας η οποία θα φέρει πολλα δεινά και εκτελεσεις.
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΡΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΌΛΟΙ ΠΟΥΣΤΕΨΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ μας έχουν ξεγράψει ρε Ξυπνατε γαμω το στανιο μου Ξυπνατε παλιομαλακισμενε λαέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με πρόσχημα το κατεχόμενο μέρος της Κυπρου και τα συμφεροντα της η ΤΟΥΡΚΊΑ βγαίνει στην ανατολικη μεσόγειο κάνωντας τον δερβεναγα.
    Που είναι αυτή η πουτάνα ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ; ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ Η ΠΟΥΣΤΟΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ;
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΝΗΣΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΒΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝΑΝΕ ΚΩΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥΗΔΟΣ

    Και η προδοσία της πονά περισσοτερο ,γιατί έχει εγκλωβίσει το μεγαλύτερο μέρος των πατριωτών και τους διαχειρίζεται σαν προαγωγός.
    Δεν θα αναφερθουμε στις παλαιές προδοσίες απο το 74 και μετά,αλλα στις προσφατες...

    1. Αν ανατρέξει κανείς στα σχολικα βιβλία της πεμπτης δημοτικού,τα οποία εχουν εκδοθεί τον Σεπτ του 2009,διαπιστώνει οοοοολον τον νεοταξικό οχετό σε συσκευασία δώρου.Εκει ,η κυβέρνηση καραμανλή ,μας κάνει την πρώτη γνωριμία με τον....
    μικρό Χασαν .....και προετοιμάζει το έδαφος για το περί ιθαγενείας νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ.
    Οι συγγραψαντες το βιβλιο,είναι μέλη του τσυριζα.....τυχαίο δεν νομιζω

    2.Πρώτη η βουλευτής της ΝΔΟΥΛΑΣ χωρις Ν παρακαλώ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,επι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,δημιουργει ομάδα 50 βουλευτών,η οποία προωθεί την απόδωση ιθαγενείας στους ασιατοαφρικανούς,ενώ ο γνωστός ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,επεξεργάζεται μαζι με τον συνεργάτη του ΑΛΕΒΙΖΑΤΟ ,το λαθρονομοσχέδιο,του οποίου η προώθηση αναβάλλεται για .....αργότερα.

    3.Το γνωστό προδοτικό λαθρονομοσχέδιο υποβ¨αλλεται για ψηφιση απο το ΠΑΣΟΚ.....η ΝΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ....αντιλαμβανεται οτι θα γίνει σαματάς ,και προσπαθει να μανιπουλάρει τον κοσμο της ,πρώτα με την ύποπτη και αινιγμ ατική σιωπή,και στην συνέχεια με διαδόσεις του τύπου θα βγούμε στον δρόμο.....δήθεν ,διότι φρόντησε να μην κάνει καμμία κινητοποίηση και καμμία ενημέρωση,απλα καποιες δηλώσεις έκανε ο αντωνάκης ,έτσι για να ρίξει στάχτη στα μάτια των πατριωτών.....

    4.Η ΝΔΟΥΛΑ ψηφίζει μαζι με το ΠΑΣΟΚ το λαθρονομοσχέδιο ,ψηφίζοντας υπέρ της συνταγματικότητας του,και τρωει την πρώτη σφαλλιάρα,όταν μετα απο μερικούς μήνες ,το συμβούλιο επικρατείας αποφασίζει ότι είναι αντισυνταγματικό......τότε σπευδει ,για να μην χάσει τα κοροιδα,να υπερθεματίσει.......

    5.Πριν λίγες μέρες,η ΝΔΟΥΛΑ,παρεούλα με το ΠΑΣΟΚ ξεπέφτει στην μέγιστη προδοσία ,και ψηφίζει για την ανέγερση τεμένους ,στην απελευθερωμένη 190 χρόνια,,απο το ΙΣΛΑΜ,ελληνική πρωτεύουσα,γραφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της ,την βούληση των πατριωτών ,των οποίων την ψήφο ζητά.

    6.Φυσικά οι ανθέλληνες,ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΡΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,παραμένουν στις θέσεις τους ,μαζί με διάφορα μαρξιστοφιλελευθερα σκοπίδια ,και μάλλον θα πάρουν και σπουδαίες θέσεις αν επανέλθει η συμμορία στην εξουσία.

    ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΤΟΡΟΘΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΘΥΡΩΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ,ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ....ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΤΟΡΑ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ
    ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙS ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΝΤΙ......ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΓΑΠΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.......
    και κάτι ακόμα προς τους αποπάνω....
    τι γίνεται????ολα καλά με τους σαουδάραβες??????
    τα δωράκια τα πήρατε,για το τζαμι, γαμωνενέκοι,η, έρχονται λιγα λίγα????

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καθιστε μαλακες και βλεπετε τα τουρκοσηριαλ με τους κατσαπλιαδες ηθοποιους που σας προσφερουν τα μπουρδελοκαναλα τα ξεπουλημενα ακους μεσα απο τα σπιτια γλου γλου γλου γλου γλουγλου λες και γιναμε εκτροφεια για γαλοπουλες.
    Λες και βλέπετε καμια υπερπαραγωγη το σεναριο για κλαμματα οι ηθοποιοι για τον πουτσο τουρκοι με χρωματιστους φακους επαφης για να φαίνονται ευρωπαιοι οι σκατογυφτοι και εσεις μαλακες καθεστε και τους βλεπετε.
    Η πλύση εγκεφάλου του καλού τουρκου ρε αι σιχτιρ για να το πω και στην κωλογλωσσα τους.
    Το ενα μπουρδελο καναλο γυρισε το 21 και εβγαλε τους μαχητές πουστηδες και οτι οι κακοι Ελληνες έφταιγαν που δεν καθονταν καλανα τους γαμανε οι τουρκοι και εμεις σαν μαλακες το ανεχομαστε.
    Τέτοια αναισθησια ουτε στην Κολομβια να ζουσαμε και να πιναμε καμια πλαγια κοκα έτσι δεν θα ειμασταν.
    Ειναι ανεξηγητο αυτο που συμβαίνει στην Ελλαδα και ειδικοτερα με τους μαλακισμενους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση